Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kollektív együtt-Egymásért Kapcsolati Kódok megértse, gyakorlata

 

 

Kollektív Együtt-Egymásért Kapcsolati Kódok

 

csillag-virag.jpgA Wave-X (x hullám) (2015-ből): Virágokon a fordító kereszt... Az X. Hát ezt a mozit, kész vagyok... Iderakom alá a közös kódábránkat... Ez nem csak a mienk, hanem azt jelenti, hogy az azonos minőségek hogyan tartják a közepét és fordítják, forgatják egyben az Élet keresztjét, amitől az élet forog, mozgok, és beindul. Leginkább az ÚJ ÉLET, ÚJ ÉLET TÉR beindítása, most JELEN pillanatban, mint új, még sosem volt feladatként a KRISTÁLY HÁLÓRA átkötött terek, területek életbeindító keresztkódja ez...

Az is látszik ebből, hogy akinek bármilyen formában, módon berezeg, az veszi az adást pont akkor, mikor azzal dolog van... Szóval dolog van!

 

 

 

 

Tehát ez lenne a KOLLEKTÍV EGYÜTT-EGYMÁSÉRT kódunk.

Ez nem személyes, két ember egymás közötti kapcsolati kódja, hanem egy kollektív kódunk, ami belénk, mint azonos minőségekbe volt bekódolva, és indítottunk el elsőként... de, még csak éppen elindult a forgás... és amíg nem megyünk benne tovább, addig senki más sem tud... Anita azt mondta annak idején, hogy egyelőre csak ennyi látszik a kódból, és csak akkor tud majd mondani róla még, hogy belsőbb tartalomban mit is jelent ez majd az embereknek és nekünk kollektíven, ha tovább megyünk benne, és nyitjuk és tesszük tovább... hát ez most áll... elsőként a két belső számsort kell teljesen egymásba fésülni az alábbi módon... (ez mind még 2015-ben írodott, az indulásnál)

 

kollektiv-egyutt-egymasert-kod.jpg

Kollektív Együtt-Egymásért Kapcsolati Kódok I. ábra

 

És attól függetlenül, hogy itt most ez áll, Ti és bárki ugyanúgy elkezdheti magán átdolgozni... vagy magát átdolgozni rajta... Tehát az első a két babocskában lévő számsor kód összefésülése magatokban, magatokon belül az alábbi módon...

 

osszefesules-a.jpg

Ebben a formában:

 

kollektiv-egyutt-egymasert-kapcsolati-kodii.jpg

Kollektív Együtt-Egymásért Kapcsolati Kódok II. ábra

 

Ha teljesen azonossá váltak benned a minőségek, összefésülődtek egymásba, akkor a középponti kapocskódon keresztül keresztforgásban indul be a fordulás, az életkerék.

 

Ezt teheted úgy, hogy a női-bal és a férfi-jobb karodat keresztben egymásra teszed magad előtt. És le is tesztelheted, hogy elsőként melyik karod van felül a női-bal, vagy a férfi-jobb, és kezd el a forgatást először abba az irányba, amelyik karod felül van.

 

Figyeld meg, az mennyire könnyen megy. Majd cseréld meg a két kar dominanciáját, és próbáld meg úgy, ugyanabba az irányba forgatni a keresztbe tett karjaidat.

Figyeld meg, mekkora ellenállás van benned, képes vagy-e úgy forgatni.

 

Majd ismét cseréld meg a két kar dominanciáját, tehát ismét az elsőképpen felül lévő kar legyen felül, és most kezd el az ellentétes irányba forgatni, figyeld meg a tested, a karjaidat, hogy hol, és mekkora ellentartások vannak benned, és addig csináld, míg meg nem tanítod a testednek ezt a forgásirányt is ebben a dominanciában, majd ismét cseréld a dominanciát, és az ellenkező irányba is forgasd a karjaidat.

Remélem érthető.

 

Majd egyszer talán megpróbálok egy videót csinálni róla, hogy megmutassam.

 

Nem lövöm még le a poént, mit is tanítasz meg így magadnak, önmagadon belül a férfi és női oldaladnak, mert nem szeretném elvenni a belső felismerések, egyéni megtapasztalások kincsét tőletek, hogy bennetek jelenhessen meg. Csodás belső bőség kerék forgatást minden irányba, minden dominanciát meghaladva, együtt-egymásért.

Ez a 888 BŐSÉG ROBBANÁS AJÁNDÉKA az emberiség számára tőlünk, „mágus tesóktól” 2015.08.08.

 

egymason-atmenes-a.jpg

 

beindult-az-elet-korforgasa-iii.jpg

Kollektív Együtt-Egymásért Kapcsolati Kódok III. ábra

 

Na drágáim, és akkor innen is megerősítve, minek is a kódjai ezek a fentiek: A WAVE-X (x hullám): http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/.../peldatlan...

 

„Példátlan kozmikus hullám éri el a Földet 2015 szeptemberének a végén

2015. júl.27.

 

Kedveseim!

 

A világotokban egy alapos változás lesz a következő két hónapban, amint a Galaktikus Magból (a Pleroma-ból) jövő gamma fény erőteljes hulláma eléri a Földet és a lakóit.

 

Fontos megjegyezni, hogy mi már alaposan benne vagyunk a gamma sugárzásban, amely a WAVE-X (x hullám) nevet viseli és már sokan közületek érzik ezt az energianövekedést, amely minden nap intenzívebb lesz 2015, szeptember 28-ig.

Az emberiség fejlődésének ezt a nagy pontját "THE EVENT HORIZON" (Horizon esemény) néven ismerik.

2015. szeptember 28 az a nap, amikor ez a szuper-hullám tetőzik és ez lesz a legmagasabb energetikai rezgés, amelyet valaha mértek a kozmosz modern történelmében.

Lesz valaki, aki aktuálisan ezen a napon emelkedik fel? Igen! Bármelyik fénylény, aki már a 21 Hertz 5D-s rezgéséhez közeli szinten rezeg, át fog törni az 5D-t védő akadályon, a "The Great Void"-on (a nagy űrön), és képes lesz megtapasztalni az Új Föld tartós érzetét a történelmünknek ebben a nagy pillanatában.

Sokan nem fogják fel ennek az új érzésnek a valóságát, mert az új Föld még egy hologram-mátrixon belül lesz, de egy jelentős javulás fog bekövetkezni a régi ellenőrző háló felett, amelyről 300 000 éve tudunk.

Az új Föld még mindig egy érzékelhető hologram, mert egy lélek csak egy hologramon belül képes lézeni fizikailag és megtapasztalni az 5D érzés élményét.

A fizikai része mindezeknek, akik még a 3. dimenzióban rezegnek, azonban az 5. dimenziós szinten gondolkodnak a 3D legtetején van. Az egyetlen mód, a nem holografikus mátrixban létezésre, nem számít mennyire ellenőrizve vagy égi módon, csak a nem-fizikaivá válás lehet.

Ti újra és újra inkarnálódtatok ide azzal a céllal, hogy a magasabb természetetekbe fejlődjetek vissza, de az igazi ok, amiért itt vagytok és itt maradtok azért van, mert szerettek fizikai létben lenni és megtapasztalni az öt érzékszervet. Ha ehhez egy jobb környezetetek lenne, minden tökéletes lenne. Ez az, amiről szó van, hogy megtörténjen!

Ugyanakkor, amikor megtapasztaljátok a 3D-s érzékszerveiteket egy 5D-s fénymátrixban képesek lesztek átmenni a fénytestetekbe (a Merkaba) és képesek lesztek korlátok nélkül közlekedni a magasabb birodalmakban.

„Belelátva egy Új Mennyet és egy Új Földet látok”. Ez a két dolog nem ugyanaz. Az Új Föld magában foglalja a 3D, 4D és 5D-t és az Új Mennyben a 6-tól a 12. dimenziók vannak, ahova csak a fénytestben lehet átkelni.

Ez azt jelenti, ti nem hagyjátok el a 3D-t! Ehelyett ti folytatjátok a léteteket a 3D, 4D és 5D-ben ugyanabban a tér-időben (most itt) és teljesen tisztában lesztek az élményeitekkel mindegyik dimenzióban.

Jelenleg egy folyamatos haranggörbét tapasztalunk a gamma fény rezgésében, amely növekszik, amint elmozdulunk a fotonöv legintenzívebb része felé, így látni fogjuk, ha tisztában kell lennetek ennek a hatásával a testre, az elmére és az érzésekre a következő két hónapban!

Ez az intenzív gamma energia folyamatosan érkezik és sokszoros égi eseményeket hoz létre, amelyek mind ugyanabban az időben jelennek meg, egy hatalmas mennyiségű kozmikus fény-adatot árasztva ebbe a rendszerbe!

Ez nem egy rossz dolog és természetesen nem kell félni, amint ezek az új adat-frekvenciák bombázzák a földet és a lakóit!

Egy káosz-szint lesz, ha ezek az új foton-adatok belépnek a mátrixba és integrálódnak, de ennek utóhatása lesz a régi ellenőrző mátrix hologram fokozatos átalakulása egy új kristályháló mátrixba, és ez az, amiért mi dolgozunk olyan régóta és látni akarjuk, hogy megtörténik.

Ismert, hogy a gamma fény képes bármilyen egyed DNS-ét azonnal átalakítani annak magasabb formájába. Ti most szó szerint gyorsan átalakulhattok a ti lehető legmagasabb formátokba!

Néhányan a végzetről és a sötétségről prédikálnak mindezzel kapcsolatban, másokat pedig teljesen hidegen hagy, hogy igazából mi történik.

Van sok Első-Hullámos, akik lelkesedtek a felemelkedésért az elmúlt 40-60 évben, akik nem voltak közömbösek ezzel kapcsolatban és örülnek, mert tudják mi történik.

Mi azt mondjuk, hogy lovagoljátok meg ezt a fotonhullámot mindennel együtt, amitek van. Tekintsétek úgy, hogy ez az Emberség igazi szabadságának a kezdete. Ünnepeljetek, azt mondjuk!

Éljetek hibátlanul minden szempontból, miközben mi minden pillanatban haladunk előre, amint az ionjaitok egyre gyorsabban és gyorsabban forognak.

Fontos, hogy hagyjatok mindent eltávolodni, ami ebből a szempontból nem szolgálja a lelketeket és nem nyitja meg az univerzum végtelen lehetőségeit.

A legtöbben már érzitek a rezgések erős növekedését a testben. Sokan közületek észrevettétek, hogy elsodródtok az új helyetekről, elveszítitek a kapcsolatokat és az anyagi dolgokat. Néha teljesen kívül vagytok mindenen, egyedül, akár elveszve.

Biztosíthatunk benneteket arról, hogy minden úgy történik, ahogy kellene, és ez a régi energiák tisztulása, amelyeket olyan erősen őriztek. Ezek az alacsonyabb rezgések átalakulnak, így a fénynek és a szeretetnek ezek a isteni hullámai át tudnak áramlani a testen és leszállnak Gaia magjába. Az elnyomott érzelmi sérülések és a téves DNS programozás (korlátozott hitrendszerek) alacsony rezgéseit lehetetlen átvinni a magasabb dimenziókba. Ezeket a régi sérülésekből eredő energiákat el kell engedni a testből, így a fény-adatok teljesen át tudnak áramlani rajtatok és megfelelően földet érni. Ez teljessé teszi az isteni „áramköröket”, amely szuper lénnyé tesz titeket, amik valójában is vagytok.

A Földön a legmagasabb szintű ikerlángok fontos szerepet játszanak a "THE EVENT HORIZON"-ban. A világító ikerláng kulcsemberek vezetni fognak és megnyitják a kozmikus kapukat az ő együttes szeretetük intenzív erejével és előhozzák ezt a magas rezgésű érzékelést, amelynek a neve „Az Új Föld és Új Menny”. (...)

Látjuk, hogy miután az első-hullám ikerláng kulcsemberek átmennek az 5D fátylán, meg fogják kezdeni a tényleges munkájukat mint férfi/nő csoportok a többiek legnagyobb szolgálatára, segítve az emberiség többi részét, hogy keresztülmenjen a nagy Szivárványhídon.”

Mihály Arkangyal

 

Ezt értsd úgy, hogy nem kívülről jön a kozmoszban és kívülről éri el földet.

 

Legalábbis azok, akik már nem kifordulva érzékelik magukat, hanem bentről kifelé, ez az X hullám energia BENNETEK van, és belülről hat kifelé, és fordít és a ti világotokat mozdítja meg, forgatja meg, és segíti az Új teremtésetek beindulását.

 

Akik még a 3x-osan kifordult 3D-s elme mátrix hologramra vannak kötve, azok fogják kívülről érkezőnek érzékelni. Akik egyel beljebb fordultak már, a duálisba (4D) azok már bizony bentről kifelé érzékelhetik. A testet, ami pedig még jelen pillanatban zömében a 3D-s mátrixra kötött a többségnek, a fenti fordító gyakorlattal, amit megosztottam lehet ÁTTANÍTANI többek között.

Miért kapjátok meg hozzá az X energia minta struktúra kódokat is? Mert az alap vázatokban ott van, eddig aktiválatlanul, ezzel az alapkóddal beindul mindenkiben alap szinten, belülről kifelé a kód, és már nem fogod külső nyomásként, kívülről rád ható erőként megélni. Ezt próbáljuk csillapítani, és megelőzni ezzel a struktúra kóddal többek között. Tehát dolgozzatok vele, és ne csak kívülről várjatok valamire. 

 

A 21.5 Hertzről még: Ez a FÖLD 5. dimenziós fizikai testének a frekvenciája. Vagyis amikor már mindhárom (szellemi-lelki-fizikai) szintje ezen a frekvencián fog rezegni.

Mivel a 3D-s mátrix hologramba vannak kötve az emberi tudatok, így a fizikai része erre a frekvenciára általunk és velünk együtt rezeg fel. 2012.12.21-én még itt tartottunk és bizony valóban úgy tudtam én is átkötődni, egy hanggá válni a 21,5 Hertz frekvenciával, hogy az eddigi látható fizikai forma meghalt. Tehát elhagytam a testem hozzá. A társak tartották hozzá a testet, hogy legyen hova visszajönnöm. Erről itt olvashattok, hogyan is történt: https://szivkozpont.eoldal.hu/.../beszamolo-a-21-i...

 

DE!

Egész eddig azon dolgoztunk, hogy mindenki, aki képes a kristály minőségre magában lélek és szellemszinten, annak a fizikai teste is át tudjon kötődni úgymond meghalás nélkül.

Tehát testben éli meg a teljes test átalakulással együtt a rezgésemelkedést.

Ehhez szükséges többek között a poláris érzelem test lebontása, átkötés a szívbe, vagy az eredet magba, semlegesség pontba, és ezért szükséges minden külső kontroll test- és erőmozgásokról letanítani a formát, a testet.

Első körben kimozgatni a 3D-s hologram mátrixból, a végtelen jellel az ízületi pontokon keresztül, amik a felfüggesztést adták eddig az anyagi testnek a mátrixban,...majd a végtelen jel középpontján keresztül fordulni, átfordulni a mentál tudatnak, az érzelem tudatnak, és a testtudatnak egyben a gömbcsakra rendszerbe, mint mag-ból sugárzó gömb meghatározottságba.

Ekkor a test már belülről kifelé működik, és itt van az a fázis, amikor már maga az X energia is belülről kifelé hat a testre, és az egész látható külvilágra.

Tehát akik lélektervben azt választották, hogy testtel együtt kötődnek át, azok számára ezek a fázisok kikerülhetetlenek. Ezek tudatossága, ismerete nélkül nincs testben átkötés.

A test halála mikor átfordulunk, kifordulunk testtel együtt a 3. dimenziós mátrix hologramból valójában úgy jelenik meg, hogy amikor meghal a test, arról éppen nem fogtok tudni, és amikor legközelebb érzékeled a testben levést, utólag kapsz róla külső visszacsatolást, hogy bizony a test tudat átfordult 4 dimenziós testté.

Ekkor futhat végig a testen a haláltudat program kioldódása.

Ha ilyen történne veletek, tudjátok, hogy NEM FOGTOK MEGHALNI, hanem már éppen TÚL VAGYTOK RAJTA, és csak az információ fut át a rendszeren, és oldódik ki.

Tehát, még egyszer ami FONTOS!

Ha bárkinek halálfélelem érzése lenne, az törne rá, TUDJA, hogy

MÁR NEM AKKOR FOG MEGHALNI!

HANEM MÁR ÉPPEN TÚL VAN A TEST-TUDAT ÁTFORDULÁSÁN a 3D-s hologramból a 4D-s hologramba.

RENDBEN?!

Ez a legfontosabb gyakorlati rész javaslat.

Tehát nem megijedni, nem orvost és mentősöket hívni, hanem csak MEGFIGYELŐ ÁLLAPOTBAN BELÜLRŐL KIFELÉ LÉLEGEZNI magatokat, és átfújni a testet mint egy leeresztett lufit belülről, saját magatokkal!

Ha van kérdés tegyétek fel, mert nagyon sok segítség van még itt, hogy könnyebb legyen és ne tévesen értelmezzétek az adott tüneteket a régi hitrendszerekbe ágyazottan.

 

Sőt mutatok még képet!

Az X két alap színe, amivel tavasszal a természet indul, gyönyörűen látszik az első mezei virágokon.

Sárga-Kék mint alap beindító kereszt, és a Fehér, mint Tiszta Lap.

De!

A természet NEM tudja, csak így van teremtve, ez egy teremtés alapstruktúránk, életmozgató, forgató struktúránk.

Tehát teszi, csak nem tudatosan. És eddig is ugyan így működtünk mi is, pont mint a természet, ösztönös biológiai programban, tudattalanul, vagy működtünk természet ellenesen, az élettel ellentétes árnyban, blokkolva az élet forgató kereket magunkban,

 

téves fej elméletekkel működve erőszakosan,

 

vagy forgattuk életellenesen ellentétes egymásból energiát elszívó irányba, manipulációval, akarattal, nyomással, stb.

 

Tehát forgott az most is, csak ellentétes irányba, vagyis eddig azt ismertük, hogy élet elvevő irány!

Szerencsére időnként fordult tőlünk függetlenül életteremtő irányba.

 

És most TUDHATJUK TUDATOSAN ismét, mert hát tudtuk mi már ezt sokszor, sok korszakunkban, sokféle ábrázolással emlékeztetve magunkat, csak most ugye éppen ismét egy nagy-nagy elhülyülésből jövünk visszafelé, ébredezünk felfelé és most újra tanuljuk immár ismét máshogyan, egyre mélyebben, egyre tudatosabban.

 

Azt, ami mindig is ott van bennünk, csak tudattalanul. Kb. ez a lényege.

 

Hisz teremtő tudatosságot tanulja a lélek és a hozzá tartozó tudat jelen pillanatban, ebben a nagy kollektív evolúciós ugrásban vagyunk mint emberiség többek között.

Ez maga a lélek és tudat evolúciója!

 

És mivel az 5. dimenziós teremtő tudatosságba tanuljuk magunkat éppen visszafelé, annak minden alapteremtő struktúrájával nem árt tisztában lennünk, és hogy azt hogyan is működtetjük magunkon belül tudatosan, és hogyan teremtjük a saját belülről kifelé szívtudat világunkat ebben a tudatosságban

Felelősségteljesen…, önállóan..., egyedien..., mégis összeadódva..., együtt-egymásért

 

prioritással..!

 

És még több van most ebben a fordítókerékben, ami eddig nem volt, amit fentebb megosztottam, hogyan adsz TE magadnak belülről, önmagadon belül nő-férfi oldal mindkét irányba forgatva.

Ezt tanulja a test és a tudat.

 

És ahogy ezzel dolgozunk, egy sokkal mélyebb rendszert láttam meg, olyan, mint egy 4-szeres végtelen jel Möbius szalag, ahogy beindul a forgás, önmagunkon belül oda-vissza adva egyszerre történik.

Tehát az eddigi külső nő-férfi pozícióból fordít, nem kell kívülről várni a férfitól és a nőtől, nem kell kicsikarni a másik áramlás minőséget kívülről, hanem önmagadon belül adsz magadnak mind a két irányból, befelé fordulva és kifelé fordulva, jobbra és balra fogatva.

 

 kb. ezt érzékeljük. Zseniális!

 

Igy tudtok a saját egyedi tengelyetekbe egyedien egymástól függetlenül megállni, és létezni, anélkül, hogy bárkibe kéne csimpaszkodni, vagy bárkit kéne magatokkal hurcolni, mint csimpaszkát.

Ez után jöhet majd egy egyenrangú energiákkal önállóan működő női és férfi kapcsolódás.

 

Addig támasztás és élősködés megy, vagy bármilyen szintű, mélységű hiányok mentén összetapadás.

 

Shana Pásztor Judit,&SzívTudat Központ | szivtudatkozpont.hu