Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dél Keresztje a saját Energia Teredben, saját Krisztus-Kristály Kereszt tengelyed struktúra kód segédlet

 

 

2b_krisztus_tengely_negypiller--2-.jpg

"...Összekötöm magamban a fentet a lenttel a kintet a benttel..."

 

Kintről a Bentre, Fentről a Lentre:

1. Kint/Fent

Dél keresztje az Ég-En (ég-én-en)

crux.jpg

Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok
Tegnap, 7:18 ·

2016. október 28.

A Dél Keresztjének üzenete

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy igazán felemelő és magas rezgésű szellemi csillaghatásra, amely finoman áthatja a következő 10 napot. Az év körén most érkeztünk el ahhoz az időszakhoz, amikor a Napunk pályája mennyei csillagfürdőt vesz a Crux csillagkép mögött rejtőző égi Krisztusi Templom erőteréből töltekezve.
A Dél Keresztjében felragyogó négy csillagportál egy olyan mennyei szakrális teret határol, amely a Krisztusi ideák bölcsője, s a Krisztusi lélek, illetve a hozzá kapcsolódó csillagnemzetség égi otthona is egyben. Innen indult tehát útjára a Kegyelem és Megváltás gyógyító és tanító ösvénye a galaxisban és a Földbolygó felé is, s ez az Égi helyszín a forrása a „Szólok Hozzád” című könyvünk nagy erejű tanításainak is.
http://csillagnemzetsegek.hu/?ctt=2&konyvid=1#.WAXQPiGLRD8

Ebben az ünnephangulattal áthatott kegyelmi periódusban elsőként Delta Crucis csillaga kerül együttállásba a Napunkkal október 26. és 30. között, amely az Isteni Akarat kinyilatkoztatásait hozhatja el.
Majd ezt követi Gacrux és a Nap együttállása október 28. és november 2. között, amely az Isteni Kegyelem gyógyító üzenetét árasztja ki felénk.
Ezután következik Becrux csillagtánca, amely az Isteni Törvény fényjelét vetíti a világunkba, végül pedig Acrux fénye is bevilágítja a Földet a Nap csillaghídján keresztül november 2. és 7. között, hogy megéreztesse velünk az Isteni Szeretet minden nehézségen és fájdalmon is átívelő jelenlétét.
Ebben az időszakban sok szép és felszabadító belső élményt hozhat a „Kegyelem elfogadásának misztériuma”, „A Csillaghattyú szívében” vagy „Az Igazság és Megbocsátás Szentélyében” címmel kiadott meditációs CD-ink átélése, melyekről bővebb információt találhattok a honlapunkon… http://csillagnemzetsegek.hu/?ctt=12#.WAXRoyGLRD8

 

2. Bent/Lent:

elet-kereke.jpg

Nem az égen, hanem MAGADBAN, a Te SAJÁT TEREDBEN ÉLŐVÉ VÁLÁSÁNAK módja, lehetősége, hogy már ne érezd és hidd azt, mint egy tehetetlen picurka fekvő csecsemő, szoptatós baba, hogy nagyon messze, neked elérhetetlen távolságban van tőled fent a messzi csodás égbolton valami még annál is csodásabb mennyei tér, amihez te nagyon nehezen férsz hozzá.

Neked ahhoz talán jogod sincs, hogy hozzáférj.

Sőt, neked nagyon sok munkára, feladat teljesítésre van szükséged ahhoz, hogy eljuss ebbe a hihetetlen messzi fennkölt minőségekbe, vagy hogy egyáltalán a szele megérinthessen.

Neked ehhez bizony közvetítőkre van szükséged, akiknek nem tudod kifejezni a háládat kellőképpen ahhoz, hogy méltónak bizonyulj már végre te magad is, nem csak az az egy-két kiválasztott, hírnök, előtted járó, aki közvetíti neked, aki neked is ad lehetőséget erre.

Nah, ennek a legkifordultabb minősége ma itt lent a bolygón az intézményesített egyházak, és aztán persze nagyon széles a spektrum, lásd a most idelinkelt emlékeztető információ átadókat is.

Szóval ha unod, hogy te egy tehetetlen, másokra szoruló csecsemő legyél passzívan, akit mindig valakinek kell táplálnia kívülről, amit te magadtól nem érthetnél el, akkor nagyon egyszerű dolgod van, csupán az amúgy a saját teredben ott levő alap kereszt tengelyedet, (dél keresztje kivetülve az égen is ), ami benned, körülötted GYÁRILAG, teremtettséged alap jogán, okán OTT VAN, -nem csak az égen-, ott van körülötted, sőt még pár tízen évvel ez előtt AKTÍV IS VOLT BENNED, mint pici baba, most visszakapcsolódj magadban rá :) 

Nem csak kint van messze, hanem ott van most is körülötted, csak elfelejtetted, csak ennyire kéne  emlékezned magadból, semmi másra.

Ezért egy nagyon egyszerű, gyakorlati, praktikus emlékeztetőt kapsz már csak kívülről (Merlin-Myriel Kozmikus szüleimtől és az eredet Családomtól), hogy újra felfedezd magadban, és kezdj el újra ebből a saját minőségedből működni. 

És akkor boldogan mosolyoghatsz magadból vissza a dél keresztjére a csillagos égen IS, hogy hello, de jó, hogy ott is ott van, az ami körülöttem, bennem is ott van.

hm? :)ennyi...

Majd felmondom most már tényleg, ha lesz időm rá,

vagy mond fel saját magadnak, tapasztald meg magad magadból egyedien!

A kódok ennek visszafelé emlékezésében segítenek, pozicionálnak magadhoz, mint egy GPS koordináta, vagy mint egy telefonszám, vagy mint egy helyrajzi szám itt lent, az ingatlanaitoknak, pont annyira bonyolult.

Amolyan helymeghatározása saját magadnak, és annak tudatos rögzítése, hivatalossá, hitelessé tétele általad magadnak, ahogy megérzed valósan magadban, és újra aktívvá, élővé válik benned.

 Ezzel a cselekvéssel magadért, te magad adod vissza magadnak  a lehetőséget az érzékelésre, az érzésekre, érzetekre, a kitágult stabil tengely érzékelésedet te magad rögzíted magadnak tudatosan, a te saját ütemedben, ritmusodban, stílusodban, egyedien, ahogy neked a legjobb.

Az által adod vissza magadnak, hogy a figyelmedet nem az égi délkeresztjére húzod ki ácsingózva, nem valami közvetítőt figyelgetésre húzod ki a figyelmedet, hogy mikor mit kéne tudnod magadról éppen, nem is a külső figyelem felhívókat kezded el gurusítani magadban, függővé tenni magad tőlük, hanem a saját körülötted levő dél keresztje tengelyedre rakod a figyelmed,  és élővé, aktívvá teszed a saját figyelmed által.

Tapasztald meg,  hogy tényleg ott van, és nem csak kint az égen.. :) 

Tapasztald meg, hogy te magad érzed magadban, és innentől nem csak akkor rakod rá a figyelmed, évkörről évkörre, amikor a csillagos égen hangsúlyosan megjelenik, és erről valaki közvetít neked minden évben újra és újra, hanem tedd ÉLŐVÉ magadban, és működj innen, ebből a MINŐSÉGEDBŐL EGÉSZ ÉVBEN ÉLŐEN, hiszen ez a Te valós stabil belső megtartó alap kereszt tengelyed,

 

2b_krisztus_tengely_negypiller--2-.jpg 

nagyításhoz katt a képre

 

92krisztusi_negy_pil.jpg

 

7 5 2 9 9 8 7 2 5 5 2 1 1 3 5 9 8 7 7 5

Ez a Te valós, stabil belső

Isteni Szeretet Fényoszlopod

saját magad előtt, az eddigi külső, másokból kicsikarós emberi, szülői HIÁNY szeretet minták HELYETT, tehát a figyelmet áthelyezed a szüleidről a saját Isteni szeretet tengelyedre, úgy hogy a szüleiden átemelődik a figyelmed, vagyis a szüleid már nem rajtad kívül lesznek, hanem ez által őket is beemeled a saját Isteni Szeretet Fényoszlopodba. Csak nézd meg a segédlet ábrát, és lásd meg, hogy hol mutatom a szülőket, és hol van a te saját Isteni szeretet tengelyed. Érthető így? Beléd kerülnek, feloldódnak ez által benned, hogy már nem őket akarod kiegyensúlyozni, nem nekik akarsz ellentartani, nem nekik akarsz megfelelni. De ezeken nem is szükséges dolgoznod, csupán ÁTEMELED a FIGYELMED, a FÓKUSZOD vissza a saját Isteni szeretet tengelyedbe, ami Te vagy, a saját szeretet forrásod kivetült oszlopa magadból. Istenem de gyönyörű így , ugye? heart

Most, ezzel a megértéssel mond fel saját magadnak finoman, gyengéden a struktúra kódokat, és érzékelj!

Figyelj a mellkasodra, sok minden bekapcsolhat, nyomás, szúrás, túlzott érzelem felszakadások, bármi, bármi.

Amikor bármit érzel, állj meg, menj vissza, és oda-vissza addig mondogasd magadnak a számokat ahol megakadtál, amíg át nem emelődsz rajta, ki nem oldódik. Ha jönnek közben képek, információk, engedd meg, ha megértés van mögötte, felismerés, csak tanúsítsd magadnak, de már ne menj bele, ne akar újra boncolgatni. Ha úgy érzed, bátran szedd széd a számokat, ahogy érzed, nálad mi abból a hangsúlyos.

Most már a VÉGLEGES leválasztódásod történik. Nem építjük újra fel a régi fájdalomköröket, éppen végérvényesen hagyod el. A struktúra kódok már a saját belső létrafokaid, a saját belső hidad, amin kimászol, kisétálsz belőle, vissza se nézve többet a régi, fájdalmas kicsi énedre. 

 

5 5 9 3 5 2 1 0 0 3 9 2 7 9 2 5 1

ez a Te valós, stabil belső

Isteni Kegyem Fényoszlop

a saját hátad mögött.

Most figyelj a hátad mögé, és mond fel magadnak a struktúra kódokat. Érzékelj! 

És ha érzékeltél, de esetleg nem volt ott semmi, akkor jöjjön a megértés:

A hátad mögött a tudatalattiba lenyomott emlékekhez, eseményekhez rögzült fájdalom mintázatok, információk, tapasztalások vannak. Olyan tapasztalások, amikre nem szívesen emlékszel vissza, vagy olyan tapasztalások amiket nem tudsz a tudatos tudatodban tartani, vagyis elfelejtetted, itt tárolod. Olyan információk és hozzá kapcsolódó érzelem minták is itt találhatóak, amik NEM A TIED!!!, hanem ezek azok a tudattalan programok a kollektív tudatból, mindenféle csoport tudatokból, amit magadra vettél, ami feltáplálódott a rendszeredbe, az eddigi jelen életed folyamán. Ezeken eszméletlen sokat dolgozhattál már akár tudatosan, hogy valahogy szabadulj tőlük, feljebb is szabadulhattál, meg el is veszhettél az ásogatás, oldozgatás, dolgozgatás végeláthatatlan birodalmában, sok-sok segítői szintet bejárva hozzá. A fenti kódok bizony nem csak egy egyéni kis struktúrája a tudattalannak, hanem bizony ebben benne van a  TELJES Bolygó szintű Kollektív Tudattalan rendszer összegezve, sűrítve.

Ez már a TELJES LEVÁLÁS, ÁTEMELŐDÉS a VÉGLEGES elhagyása a 3.dimenziós kollektív mátrix programoknak.

Oly sokat dolgoztatok olyan sokan sokféleképpen, a részleteken, hogy összeállt az EGÉSZ. Mondhatni Mind KÉSZ VAGYUNK EGYÜTT. Már nincs mit kitalálni, újabb részt beszülni, felfedezni, hanem bizony már csak összegezzük az eddigieket, és a Kódok már a Bolygó szintű sűrített végtörténet záró kódok.

A Kegyelem ENERGIA MINDENT elfüstöl, leéget a hátad mögött, ez egy hihetetlen erős TŰZ energia! Tűz színnel jelöltem, de valójában Fehér-Vörös, de a fehér LÁNG-nak a fehér Tűznek vörös magja van belül, nagyjából így tudnám számodra értelmezni azt az energia hatást, ahogy mindent elfüstöl a KEGYELEM!

Itt lehet bent nálad téves információ a kegyelemről, mint fogalom. Lehet nálad olyan, hogy kegyelmet azzal szoktak gyakorolni, aki valami bűnt követett el, és valami nagyon aranyos, rendes magasabb rendű valaki most mégis megkegyelmez neked esendőséged ellenére is. Ez egy hamis, torz információ nyilván, ha megérted, hogy ez a Te Saját Isteni kegyelem Fényoszlopod a Te Saját Tengelyedben. Te döntöd el, hogy használod e, működteted e saját magad számára, vagy sem.

Nevezzük inkább emlékeztető, tudat alatti felszabadító fényoszlopodnak. Ez a kegyelem oszlopod bizony nem csak a jelen életen emel át, nem csak a jelen élet érzéstartalmait égeti át, transzformálja át ÉLŐ ENERGIÁVÁ, és INFORMÁCIÓKKÁ, hanem előző földtörténeti emléktáraidat is, majd csillagtudatossági emléktáraidat is, majd egészen a kozmikus eredetig nyitja az emléktáradat magadról.

matrixrol-lekapcsolodas.jpg

nagyításhoz katt a képre

 

Ezekben a rétegeidben vannak elrejtve, a te eddigi összes ÉLŐ, MEGÉLT TAPASZTALATI TUDÁSOD!

A Te KINCSEID!!!

Jelen élet, előző életeid, csillagtudatosságú, nagylélekszintű megélt képességeid, készségeid emlékei, gyakorlati módjai, egészen az eredet szintű képességeid megélt, praktikus, eddigi megnyilvánított formáival együtt. Ez a Te eredet szintig puttonyod a hátadon, a hátad mögött. Ezt nem akarjuk elherdálni, nem azért történtek az eddigi tapasztalati megéléseid, hogy elfüstöljük, és szemétre dobjuk, kidobjuk, megszabaduljunk tőle. Dehogy! Amit leégetünk rólad csupán azok az érzések, érzelmek, amikbe ágyazottan elrejtetted. A kódok valójában egy kollektív általános páncélszekrény nyitó számsor kombinációi, amiben Mindenkié benne van, mindenki kollektív története nyílik ki általa. Ez az egész eddigi teremtés misztérium játék teljes kollektív tudattalan emléktár nyitója. Vagyis a tied is benne van, mint rész -megélőé a teremtésen belül, mint egyedi rész- tapasztaló. 

folytatás hamarosan...

 

addig is dolgozzatok vele wink ezzel is segítve, hogy rakhassam ki a továbbiakat összeszerkesztve.

Emlékeztetőnek:

Tudod, mindig Együtt haladunk, mindig annyit tudok kirakni, rendbe szerkesztve összegezni, amennyit Ti magatok haladtok. Érzem, hogy mivel mikor mehetünk tovább, attól függően, hányan dolgoztatok már vele. Tehát ez a MI Köz-Ős-ünk! fontos Vagy!

Fontos, hogy jelezz vissza, hogy csinálod velünk, hozzárakod a magadét, mert csak akkor rakódik a helyére a közösünkben, ha FELADOD a közösbe!

Ha nem érted, kérlek hallgasd meg az alábbi hanganyagot:

(76) Kozmikus eredetig szintig pozitív-negatív párok kiegyenlítés. Megértés 1. rész

(77) Kozmikus eredetig pozitív-negatív párok kiegyenlítés kódok 2.rész

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.