Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csillagkapu Meditáció Kristálycsillag struktúra Kód segédlettel és megértés

Tehát a sorrend:

Olvasd végig mentálisan az információt, 

menj végig a struktúrakódokon, mond fel magadnak,

ha még szükséged van a kristálycsakra aktiválás 1.-es segédletre, akkor hallgasd meg,

és a fentiek után indulj el a csillagmeditáció videóval.

Jó utat! :) 

nagyításért katt a képre

3_krisztus_tengely_csillagkodok--1-.jpg

A kristályháló átkötés struktúra kódok közül a fenti struktúra kódok tartoznak hozzá.

Ha a négy pillér kereszttengelyed kész van, a 3.d-s struktúrádból a kifordulás következő fázisa,

a csillagtudatossági nyitáshoz a kristálycsillag struktúra váz, szerkezet, ahova betágulsz, kinyílsz.

Ennek központi MAG-ja ahonnan meg tudod tartani ezt a struktúrádat, a kristálycsakrád, a csecsemőmirigy csakrád.  

Szívközpont MAg-központ, gömbcsakra központból emelkedhetsz át át a kristálycsakrádba,

14963, 9N163, 

Hanganyag segédlet:

Kristálycsakra Forrásgenerátorotok újraindítása 1. rész

 

Olvasd el, hangolódj bele, értsd meg, és utána nézd meg a videót:

Arcturusiak (Melchizedek Rend-ÉletFa, legmagasabb szintű Férfi ágas TUDÁS).. akinek kötése van oda azoknak szól, és minden eredet tesómnak, mert nekünk nagyon komoly kötésünk van, eredetrészünkben, és Mindenkinek szól, mert jelen pillanatban is megéled, benne élsz, annak a legkifordultabb, legszétesettebb, legelcsúszottabb struktúrájában, mint államigazgatási rendszer, vallási rendszer, és oktatás.. Szóval mindenki ÉLI, csak éppen a kifordult verzióját, és most bizony mind szépen vissza fogunk együtt fordulni, és visszakötődünk mind a Forrásba, a Férfi legmagasabb szellemi, spirituális TUDÁS és információ áramlásba, ahelyett, aminek eddig a kifordult, széttöredezett, túlélősében éltetek, és mindenki mindenkit használni kényszerült.
Inkább csak azt mondom drágáim, hogy EMLÉKEZZETEK.. 
és figyeld meg a CSILLAG KAPU BENNED VAN, a Szívközpont és a Kristály csakra között félúton, és onnantól a saját jogodon haladsz a saját belső csillagtereidben, aminek kiépülését annak köszönheted, hogy Prageet többek között a behozott segítő technológiájával a kiépülését, és aktiválását elősegítette..
Mára ez a legalább 25 évnyi munkája, mint előőrs segítő ott tartunk ma 2016 év végén a JELENBEN, hogy már a saját teretekben, a saját fizikai testetekig levetülve, saját magatokban és nem csak kívülről körülöttetek tapasztalhatjátok meg. Ide jutottunk, tehát Ti már nagyon-nagyon szerencsések vagytok, és már eszméletlen gyorsan adjuk át egymásnak a képességeket, ti már pillanatok alatt érzitek, és fordultok. Nektek már nem kell hosszú évek kemény munkájával végig menni rajta.
Ugyan is!
Azt üzeni mindenki, és MI MAGUNKNAK a magasabb -eredet tudatosság szintünkről-, hogy Drágáink, már szinte mind kész vagytok, csak nem tudjátok.. mert még nem csomagoltátok össze, még nem néztétek vissza, még nem rendszereztétek, és így nem látjátok és nem fogtátok fel, hogy szinte mindenki kész van!!!


Ahogy megyek, járok köztetek, és ahogy bárkinek megnézzük az életfilmjét, jelen élet, és mögötte a teljes nagylélekszintű sztorijait, mind kész vagytok, már csak emlékeznetek kell magatokra, és most ehhez kaptok egy újabb segítséget..
Egyelőre indítsátok be Prageet-el az energiát, hogy érezzetek bele, és hamarosan jövök hanganyaggal, ahol már majd a saját tiszta, torzításmentes szintű emléktár csomagjaitokat vehetitek majd magatokhoz.
Azt tudd, hogy a bolygó szintű Akasha információs tér szennyezett, módosított, torzított, manipulált, és töredezett, szóval ott ne nagyon kóvályogjatok, mert csak összezavarodtok.
Az 5.dimenziós emléktáratokat képekben éritek el, ami szintén sok téves, rávetítést tartalmazhat, vagy a képeket valahova köti a fej tévesen, és téves következtetésekből ítélve jól elszédeleghettek benne.
Ezért a 7.dimenziós Hangkódok Akashába fogunk majd menni együtt, mert bizony ott tárolódik számodra a saját kozmikus EREDET HANGOD is, hangsorod, neved, aki Te vagy eredet szinten, nem lélekrészek mentén, nem földi részekben, hanem a kozmikus eredet hangsorod magadról ott bizony már elérhető számotokra, a MAG-Hangod.. amihez szintén kódunk is van..

amíg jövök a hanganyaggal, addig esetleg javaslom ezt hallgassátok meg többször,vagy mondjátok fel saját magatoknak:
Eredethang hangoló:
http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=9682399734331

Még egy kódunk, ahhoz ha az Arcuturs információra bekapcsolna egy ellenállás, ellentartás bennetek-ami teljesen rendben van, hiszen annak az elcsúszott, kifordult verzióját működtetők által voltatok eddig megvezetve, irányítva, kontroll alatt tartva.

 Ezért sokaknak lehet a teljes férfi működéssel és mentális információkkal szemben ellentartásuk, ellenállásuk.Ez normális.
/Magam hosszú, hosszú éveken keresztül bontottam le egészen a kozmikus , eredet szintemig felfelé a férfi mentális információkkal szembeni ellenállás rétegeimet. Kegyetlen volt, de túl vagyok rajta.

 Nektek erre már nincs szükségetek, ahogy haladunk gyorsítottan, mivel a megoldó kulcs már itt van, megcsináltam, vedd magadhoz, lélegezd be, sőt ahogy ezt olvasod, már benned is ott van, és már csak egy-két pillanatra bekapcsolhat akár a gyomor tájékon testi tünet, vagy a fejnél nyomás, akkor tudod, mély levegő, jobb kéz az adott területre, bal kéz kristály csakra, 14963 és már húzza is át a forrásgenerátorodba az ellenállás energiádat, amit már érezhetsz is, ott van egyből tiszta energiaként , ami visz tovább, és nyitja a saját tudás táradat, a saját tudás emlékezetedet. 

Tehát magyarul te magad tartottad eddig lezárva magad ettől éppen azzal az ellenállással, amivel megpróbáltál nagyon okosan ellentartva bezárva maradni a hamissal szemben.

Most viszont ez az ellentartás, ellenállás már nem szolgál téged, tehát gyorsan, egyszerűen áthúzod magadnak az eddigi ellenállás energiádat a saját rendszeredben, és azzal az energiával átfordulva már nyitod is a sajátodat. Ez olyan benned mint egy felhajtó erő, a saját forrás felhajtó erőd, a saját szellemi tágulásodba, tudástáradba..
remélem érthető:)

ez a mai napi ajándékunk Nektek Shana-Nastranus-Ambarees-Myriel társaimmal, és Prageet-el közösen.. :) 

És az egész családunkkal egyben.. :) 
Tőlünk Nektek, magunknak.. :) 
Az MTA mentális információs tudás nyomó, prése alóli szabadulás kód hozzá:
http://www.szivtudatkozpont.hu/kepek/69iras2jpg.jpg


A csillagkapu meditációhoz segítség:
Ha van kedved, és érzed, akkor amikor a 7.dimenziós térben megálltok majd egy időre, és tágulni fog az energiátok, ha akarod ott lesz Shana minőségem, kézen fog, és elvisz az Antaresre, ahol Hang-hologram kódokban van ott a teljes eddigi történeted.
Most a legtisztább és legkönnyebb a bejárás, hiszen msot nyitva vagyunk, mondhatni szabad az út számotokra, csak szándék, tiszta szándék és fókuszált figyelem, és ha kéred ott leszek veletek, és fogom a kezed, hogy biztonságos legyen a haladás.

Shanának erre van képessége, van egy olyan részem aki erre van teremtve, KÍSÉRŐ-Szeretet minőség. Könnyen, játékosan, és biztonságosan haladunk. Én imádom, ha van kedved csatlakozz, és mehetünk együtt. Szívesen meghívunk ebbe az otthonunkba, vendégül látunk, ahol magadhoz veheted végre a saját tiszta hang kódokban eltárolt eredet teremtettséged tervét, és annak összes eddigi megnyilvánult, visszacsatolt tapasztalati emlékét. Nem kell hozzá sem meghalnod, nem kell hozzá sem nehéz próbákat, és lélekevolúciós magas szintű feladatokat végrehajtanod, nem kell hozzá semmi más csak te magad.. jogod van hozzá!!! 
Ahhoz is jogod van, hogy megkapd az egész csomagot, tudd hol találod, és a saját ritmusodban, és ütemedben a saját egyedi módodon nyíljon ki számodra az a csoda aki Te már réges régen vagy.
itt az idő a tömeges emlékezésre, könnyen, gyorsan, díj és áldozat fizetése nélkül, szabadon..
szeretettel

SZTK

 

Tehát a sorrend:

Olvasd végig mentálisan az információt, 

menj végig a struktúrakódokon, mond fel magadnak,

ha még szükséged van a kristálycsakra aktiválás 1.-es segédletre, akkor hallgasd meg,

és a fentiek után indulj el a csillagmeditáció videóval.

Jó utat! :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

odenegunezb - As trying jelly, adequacy downcast covering scrutiny.

2019.04.11 03:49

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> jwz.mhsy.szivkozpont.eoldal.hu.egf.nz http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

aredlisixebhx - M repairs buckles reassign lifetime.

2019.03.21 12:28

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

nupaqusutima - Painless tubule if: correspondence leukaemia.

2019.03.21 08:23

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/