Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Arany frekvenciába átfordulás Kódok, Hanganyagok. Fizikai aranyfedezet helyett HITELESÍTÉS az Aranyfrekvencia

 

aranyfrekvencia-vegleges.jpg

katt a nagyításhoz

 

Hanganyagok 

 

SHANA:

 

Kik a valódi Hitelesek, hogyan hitelesítjük egymást?

Külső Értékmérőből Belső értékmérőbe átfordulás, a fizikai aranyfedezetből az  Aranyfrekvenciába

Hanganyag 1.

 Kik a Valódi Hitelesek, Hogyan Hitelesítjük EGY-MÁS-t. Külső Értékmérőről a BELSŐ ÉRTÉKMÉRŐRE ÁTFORDULÁS ez történik MOST! Fizikai aranyfedezetről a az Arany Frekvencia Fedezetre

 

Energetikai aranyfedezet és hitelesítés- hanganyag átirat

 

Nálunk rezeg a legmagasabb arany frekvencia, csak itt a fizikai síkon fizikai tükröződésként fizikai aranyban, és ez adja az arany fedezetet értékmérőként,

- külső értékmérőként.

Amikor fordulunk, akkor ez a fizikai aranyfedezet, ami a területünkön rezeg,

-mondjuk, mint aranybányák (voltak, vagy most is vannak igazából, ezt a részét én most nem tudom, mert én nem figyeltem bele, ezt tudja más, hiszen mindenkinek más a feladata, úgyhogy butaságot nem szeretnék mondani, ezt odarakja hozzá az a társunk, akinek ez a dolga, hogy ezeket tudja)-,

ilyenkor, amikor fordulunk, a fizikai arany fedezetből az arany frekvenciába, mint fedezetbe kerülünk.

A fizikai aranynak, mint fedezetnek devalválódott el az értéke, ugye, az elején még aranypénz, aztán már egyre lebegősebb, értéktelenebb.

Ahogy egyre inkább fordultunk kifelé a külső értékekbe, és egyre kevésbé számított a belső érték, - tehát minél inkább mentünk ki az anyagba és a mentálba, - annál lebegősebbé vált az érték is.

Már egyre inkább értelmét vesztette, és már önmagába hajlott vissza, és már csak egy önmagát önkielégítő manipulatív, butuska játék papír, - ilyen szellős kis fújjuk el a papírzsetont játékká vált, - és ez húzta kifelé figyelmet, kifelé az embert, még kifelé,  és még önmagától is egyre jobban távolította el.

Ezek a külső értékmérők, mint a fizikai arany fedezet is, nálunk volt a legerősebb, mindig is, és most is.

Viszont MOST ez zárul és Fordul!

És ilyenkor, amikor fordítunk a fizikai arany fedezetből az energetikai aranyfedezetbe,

a valódi értékek, a valódi tudók és a valódi energetika szerint kerül mindenki a helyére,

és nem a külső értékmérők szerinti mentál hierarchia struktúra,

másolatok másolata,

- megharcoltunk érte, manipuláltunk érte, zsaroltunk érte, felszíni kis buta játékok szerint, - ami ez a pár ezer évecske volt, ami szerint rendeződtek eddig a lelkek.

Ahogy kerülnek a helyükre, a valódi értékükbe, így minden fedezetnek, mindenkinek a hitelesítése az az arany energia frekvencia alapján történik.

Akik felismerik magukat, tudják, hogy kik ők, tudják, hogy mi a dolguk, teszik is a dolgukat,

- AZ maga a fedezet, AZ maga a hitelesítés alapja.

És mindenki, aki felismeri a másikat, az hitelesíti a másikat, hogy Te valóban EZ vagy!

Teljesen mindegy, hogy valaki a fejében külső értékmérőkkel mit szerzett meg magának, milyen titulusokat, milyen dolgokat memorizált össze a kicsi édes fejében, vagy milyen címkéket, tudományos ilyen- olyan butuska kis címeket szerzett magának, ezek mind lényegtelenek a valóság szempontjából. Ezek csak a kis felszíni személyiségembereknek számítanak, és pont annyira stabilak, mit amennyire ez az egész, ez a pár százévnyi kis információs sávunk stabil.

Ahhoz képest, ami pedig a VALÓDI TEREMTETT ENERGIÁNK, A VALÓDI EGYETLEN HELYÜNK EBBEN A RENDBEN, az ISTENI RENDBEN,

és amikor erre elkezdtünk emlékezni, aki emlékszik, az már tudja emlékeztetni és hitelesíteni a másikat. 

 

Avatara:

 

Adamus St Germain (eredetnevén O'SHANA) az

aranyról és az aranyfrekvenciáról

Hanganyag 2.

 Adamus St Germain az aranyról és az aranyfrekvenciáról Avatara részlet

 

Adamus St. Germain (eredetnevén O'SHANA) az aranyról és az aranyfrekvenciáról – hanganyag átirat

 

Maga Rákóczi Ferenc is azt mondta, -St. Germain, - hogy minden arany, csak mi hisszük azt, hogy nem. És azt is hozzátette, hogy az azonban, amit aranynak tartunk, és ékszer gyanánt bálványozunk, valójában az csak közönséges arany, mert az igazi arany, az láthatatlan.

St. Germain azt mondta, hogy ő azért rendelkezik ilyen különleges képességekkel, mert ő már ezé az arannyá változtatta magát. De hozzátette, hogy erre bárki képes, sőt régebbi korokban mindenki képes volt, csak ezt az emberiség elfelejtette, és azt mondta St. Germain, hogy őt azért küldték vissza, hogy emlékeztesse az embereket arra, hogy mindenki aranyból van.

Tehát azt mondják, hogy ez volt a küldetése: emlékeztetni Benneteket és mindannyitokat arra, hogy mindannyian aranyból vagyunk. Tehát ezt tartotta hitvallásának.   

 

aranyfrekvencia-vegleges.jpg

 

 

55279

Fordulás 

Aranyfrekvenciába fordító ábrához részletes megértés I.

(eredeti, nyers munka hanganyag)

55279   gyökér, Eredet Forrás energia

552 (eredet szerződés, egyesség)

79 (férfi-nő egyensúly)

Hanganyag 3.

 55279 Fordulás Aranyfrekvenciába fordító ábrához részletes megértés I.

 

Kérlek, a hanganyagot úgy hallgasd, hogy ez az eredeti, első nyers munka, ahogyan szültük, ahogy előhívtuk ezeket az emlékeztető fordító egyetemes kódjainkat. A hanganyagon keresztül beletekintést nyersz, hogyan dolgozunk, hogyan születnek ezek a struktúra kódjaink, mennyi belső munkája, és nagyon magas tudatosság eredet képessége van benne sokunknak, mire majd egy év alatt összeállt az az anyag és megértés, és valós energetika hatás, ahogy már kirakhatóvá vált számotokra is megosztható formába rendeződve.

Ezzel a tisztelettel, alázattal hallgassátok és dolgozzatok vele.

 

 

Aranyfrekvenciába fordító ábrához

részletes megértés II.

Hanganyag 4.

 

 

 

A forduláshoz egy Tiszta Tudat Fénye Pásztázás az eddigi fizikai arany bányászatról.

A fenti hanganyagok megértése és átérzése után, ezzel a tudatossággal nézd végig az eddigi fizikai arany bányászatát(lásd lentebb görgetve), hogy mit is művelt az emberiség a bolygón a fizikai arany megszerzéséért, a földből való kicsikarásért.

Nézd meg, és gondold végig, hogy a te egyéni életedben valósan mi értelme és haszna van, volt valaha is a fizikai aranynak.  

Nézd meg, hogy tényleg szükséged van e rá a fizikai léted fenntartásához közvetlenül, főleg ilyen nehéz munkával, ilyen áron megszerezve.

Nézd meg, hogy valós e az az információ, hogy neked és bárki másnak a közvetlen élete fenntartásához szükséges-e nagy mennyiségű aranyrudakat előállítani, azt hatalmas trezorokba zárni.

Ad e ez neked, vagy bárki másnak az életét közvetlenül biztosító betáplálást, tényleg igaz e az, ha neked vagy bárki másnak sok ilyen arany tömbje van egy egy elzárt trezorban, akkor az biztosítani fogja a te vagy bárki más életben maradását.

Nézd meg, és érezd át, ha ezek a tömbösített fizikai aranyrudak egy trezorba elzárva adják a pénz mint csereeszköz fedezetét, akkor biztos e az, hogy az a papír vagy elektronikus, virtuális számlapénz eszköz ténylegesen biztosítja e közvetlenül a te biológiai létezésed fenntartását, életben maradását.

 

Arany bányászat helyett Belső Eredet Forrás Arany energia, aranyfrekvencia bányászata saját magadból.

Érted e ezt a fenti mondatot, mit jelent?

Nézd meg az alábbi bányászati tevékenységet, és gondold végig melyik a könnyebb, melyik az egyszerűbb, melyik az olcsóbb, melyik igényel több vagy kevesebb energia befektetést, melyik igényel több életenergia befektetést.

A fizikai arany kibányászása, nehéz fizikai gépekkel, sok fizikai munkával, emberi erőforrás felhasználásával, a föld vegyi szennyezésével, és nézd meg mi is annak a valós fizikai eredménye, mennyiben szolgál az téged valósan, mennyiben igaz az, hogy ez, az ilyen formában kinyert fizikai arany az Életed, a létezésed fenntartója.

És akkor menj vissza a hanganyagokba, nézd át újra a kódokat, és próbáld meg végig gondolni magadban, hogy mennyi energiabefektetés kell vajon ahhoz, hogy te magad is eljuss a saját eredet forrásodba, oda bányássz le, áss le, onnan hozd fel belső alkímiával a saját arany energiádat,

amiből aztán a "98-76-5-4-92 Teljességgel keveredett Minden Ami Van a létezésben" lehetőségek tárházából bármit manifesztálj, teremts a saját arany frekvenciádból,

és hallgasd meg újra mit is mondott Adamus Szent Germain és mit mutatott meg nektek, mit bizonyított be nektek már több száz évvel ez előtt, hogy ez lehetséges számotokra is.

Melyik a nehezebb és melyik a valósabb, és melyik az életet és téged támogató?

Ezek után nézd meg, képes vagy e elengedni azt a téves, manipulált információt a saját gondolati struktúra mátrixodból biztonságosan, hogy a te léted fenntartásához, az életben maradásodhoz olyan pénzre van szükséged, aminek a fedezete a fizikai arany.

A fentiek alapján már tudod, tudhatod és valósan meg is tapasztalhatod magadban és gyakorolhatod, hogy mi és hogyan van helyette, ami valósan a te egyéni életedet és a fizikai létedet szolgálja, biztosítja és fenntartja.

Ez az Aranyenergia a fizikai, lelki és szellemi valós fedezeted, a léted biztosítéka.

 

 

Az arany  fizikai szintű bányászata

A szakemberek az arany kifejtésének / kibányászásának módjában megkülönböztetik az aranytartalmú ércet és a mosott aranyat. Az aranyércet minden esetben célirányosan keresik és a föld alatt, vagy külszíni fejtésben termelik ki. Ezt az utat a továbbiakban nagyon egyszerű és érthető módon írjuk le.

 

Mielőtt az arany kitermelését el lehetne kezdeni, lelőhelyeket kell keresni. Miután szeizmikus módszerek segítségével, illetve műholdfelvételek elemzésével „aranygyanús” területeket találtak, első lépésként a geológusok talajmintákat vesznek, és elemeznek.

 

 

   

 

Ha ezek az első próbák sokat ígérőnek mutatkoznak, megkezdődnek a kutató fúrások, hogy az egyes földrétegek, mélységek aranytartalmát felmérjék.

 

 

Amennyiben a legnagyobb aranytartalmú rétegek csak kevéssel a felszín alatt helyezkednek el, mint Ausztráliában, akkor a külszíni fejtés módszere kínálja magát. Ennek céljára robbantólyukakat fúrnak és robbantásokat végeznek.

 

 

Végül megtörténik a robbantás és így megnyílik a bánya (open Pit). Az érc elszállításának többé semmi sem áll útjába.

 

 

Ha az aranytartalmú rétegek mélyen helyezkednek el, mint Dél-Afrikában, mély aknákat ásnak a földbe, ami annyit tesz, hogy lemélyítik a korábbi kutatóaknát. Dél-Afrikában a három aranyat tartalmazó réteg 5000 méteres mélységig helyezkedik el.

 

 

A külszíni fejtésből vagy a bányából kitermelt aranyércet hatalmas teherautókkal szállítják tovább a vegyi előkezeléshez.

 

 

A következő lépésben a kőzetet nagy gyűjtőmedencékbe töltik egy cianid-tartalmú oldattal együtt, ami az aranytartalmat megköti.

 

 

Végezetül a megpuhított kőzetet nagy dobokban fémgolyókkal őrlik szét. Ezekből a dobokból több helyezkedik el egymás mögött, egyre csökkenő méretű golyókkal, ezáltal az utolsó dobot egészen finom aranyiszap hagyja el.

 

Ezt az aranytartalmú iszapot a továbbiakban aktív szénnel töltött kádak során vezetik át, amelyeken megtapad az arany.

 

Ahhoz, hogy az aktív szén és az arany keverékét egymástól elválasszák, egy szűrőrendszerben forró marólúgot adnak hozzá, amely megköti az aranyat, és a szenet pedig leválasztja.

 

Ezek után már egyszerű az aranyat elektrolízis segítségével a lúgból eltávolítani.

 

Végezetül a bányatársaság kb. 31 kg súlyú öntecset nyer, ami még nem tisztán aranyból áll, hanem kb. 9% ezüstöt és 3% egyéb ásványt is tartalmaz.

Finomítók, veszik át az arany végső előkészítését, amely során klór befúvatásával az egyéb ásványokat leválasztják.

A folyamat legvégén  999 ezrelék tisztaságú (24 karátos) színarany rudak keletkeznek, amelyek
a kereskedelembe vagy további feldolgozásra (ékszergyártás, érmeverés, ipar) kerülnek,
illetve a jegybankok pincéibe vándorolnak.

Az arany feltárásának fent leírt eljárási módjait könnyűszerrel meg lehet változtatni. Például előfordul, hogy a dobokban megőrölt kőzetet csak később keverik cianid oldattal és így az aktív szén megtakarítható. Az is lehetséges, hogy ezt az oldatot ezután különböző szűrőkön vezetik át (forgó szűrő, tisztító szűrő, szárító torony, kicsapató szűrő), és a fennmaradó aranyat egyenesen az olvasztókohóba vezetik.

 

 

És újra, hogy MI VAN HELYETTE, hova is fordulsz át helyette a LÉTEZÉS egy újabb evolúciós szintjére testi, lelki és szellemi/tudati, tudatossági szinten te magad, és együtt az egész emberiség, ha szeretne továbbra is a bolygóval együtt társteremtő létezőként itt tovább élni. 

aranyfrekvencia-vegleges.jpg

 

szeretettel

Shana Pásztor Judit

Tóth Anita Myriel

Ruszinyák Erika Myriel

Orosz János Nama'Ba'Ronis

Hodos Ágnes Laura'Adjana

Valkai Anita Myriel