Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A saját területem Átkötése a saját feladatom! A Struktúra bontással, a számsorokkal az eddigi szerkezet bontása történik

halorendszer-atkotesek--2-.jpg

Kristályháló átkötés struktúra kódok

 

 

 A saját területem Átkötése a saját feladatom!
A Struktúra bontással, a számsorokkal az eddigi szerkezet bontása történik már, elég régóta!
Ha valaki a régi pókhálós, ragadós mátrixról tudatosan leakar válni, akkor már bátran megteheti, mert tudjuk, hogy mi van helyette, hová fordulunk utána, mi lesz majd utána.

 

Egy Valós tér, nem illúzióból épített hamis, kifordult tér, ahol csak kihasználtak, elnyomtak mindenben, az csoda, hogy ennyi évet kibírtunk ép ésszel és nem haltunk bele.
Tehát amikor számokat rakunk be a Térbe, a saját telkednek a terébe, az már magának az alap szerkezetnek a váza.

Már létrejött egy új HÁLÓ, egy ÚJ STRUKTÚRA, a Kristály háló.
A Kristály-Hálóra csak és kizárólag a szíven keresztül kapcsolhatsz át, nincs más lehetőséged!!! És ott is ugyanúgy létezel, csak egy sokkal tágabb térben, finomabb energia térben, ahol biztonságosabb együttműködés van. Ez már kész VAN!

Van hova átköltözni, nyugodtan el lehet engedni a régit.
Ezért kötjük át a saját területünket, a földet, a kertet, mindenki a sajátját kell, hogy megcsinálja magának. A felszabadult tér az egész családra kihat, nem is értik, hogy mi történik velük, de mindenkin látszik a változás.
Miért fontos mindenkinek átkötni? Mert amilyen mértékben képesek vagyunk a jelenlegi hálóról lecsatlakozni, annál tisztább és közvetlenebb kapcsolódás lesz a saját energetikai családunkhoz és azokhoz, akikkel a felsőbb tudatosságunk együtt dolgozik.
Viszont a saját egyedi rendszerünket csak mi tudjuk lebontani, hogy legyen tere a valódi lényünknek, aki már ébredezik, hogy vajon miért is van itt a Földön.
Ezeken mindenki a saját maga tudatossági ütemében fog haladni. még az is lehet, hogy elindul, de megijed az ismeretlentől és gyorsan visszafordul a régibe.
De ha végre elindul, akkor tudnia kell, hogy nincs visszafordulás többször, nagyon szeretnie kell saját magát és tudnia kell, hogy semmi baj nem. 

 

A Teljes Egyéni és Bolygó szintű Mátrix Átkötési Rendszer a KristályHálóra Részlet:
Mára oda jutottunk, hogy össze állt nálam az egyéni teljes átkötési rendszer is. Ez nem a bontás, hanem az egyéni mátrix (testtel együtt) lépésről lépésre valós átkötése a kristályhálóra.
Itt megint kik a valós, valódi összeadódóak és kikkel is tud valósan, ténylegesen történni egyelőre?

Akik ténylegesen jönnek egyéni átkötésre, és így egyénről egyénre, egyenként őket átkötögetve, lépésről lépésre tágítjuk, építjük ki saját magunkon keresztül magát a kollektív átkötés útvonalát.

Ma már az egyéni mátrixhoz tartozó tereket is kötjük át, így például elsőként egy testvér energiámmal együtt csináltuk húsvétkor az első 7 hektár föld-tanya terület átkötését a kristályhálóra (2015. évi Húsvét). Ez az első földterület, ami tudatosan, valósan át lett kötve. Amikor ezt tettük, vezettetve, mikor döbbenetünk, hogy mit is jelent ez valósan, felsikítottunk örömünkben. Bizony ez a módja, így kötjük át Magunkon keresztül Föld anya fizika 3.d-s részét úgy, hogy mi megmaradjunk rajta, és ne dobódjunk le földanyáról, esetleg földregés vagy bármilyen katasztrófa által, amikor maga is éppen átalakul és frekvenciát vált, azokon a területeken, ahol még az emberek a 3.d-s mátrixszal kötődnek hozzá. 
Azok akik nem jönnek, és akikkel nem csináljuk az átkötést, velük tudattalanul, fájdalmasan történik a bontódás, de mivel nem tudja mi van helyette, hisz ez egy olyan szerkezeti rendszer, amilyen még sosem volt az emberiség evolúciójában (hisz most építjük lépésről léspre, ahogy az energiák engedik) , így azok akik már tapasztalják, a bolygón valójában elsőkként kötődnek és tágulnak valósan a 3-4. dimenziós mátrixon túlra nem csak mediálisan, nem csak időszakosan, ki-be járkálva, hanem a teljes, valós szerkezetben testi szintig.

 

Ez egy folyamat.

 Nem lehet egyszerre, hiszen mindenkinek egyedi a mátrixa, mivel hol tart, másrészt az is teljesen egyedi, kinek milyen régi struktúrákba vannak bekötései, milyen téves régi információk vannak a szerkezetében, hogy milyen is a test és csakra és energetikai rendszerünk. Itt aztán van mindenféle, ami a sok-sok ezer év alatt mindenféle információs rendszerek voltak, és az átmeneti időszak segítő, részleges rendszereiről nem is beszélve. Ezeket mind el kell hagynunk, és a régiről leválni minden ponton, hogy stabil legyen az átkötés. 

 

 És bizony ez is egy összeadódott rendszer, még pedig bolygó szinten összeadódott, amiről a külföldi társaink akik részeket hívtak elő, jelen pillanatban még nem tudnak. Nálam, nálunk itt a SzívTudat Központban állt össze, és kerekedett egybe az egész rendszer. Majd ha lesz erőm, akkor felsorolom azokat a részeket, akiket jelen pillanatban mint külföldi nagy tanításoknak, egyedi rendszereknek gondoltok, hát bizony a Teljes, Egyben ÁTKÖTÉS rendszeren belül mind csak picurka rész, de nélkülözhetetlen rész természetesen. Ami fontos még, hogy ezek az eddigi segítő részek mind átértékelődnek, és magasabb szintű, összefoglalóbb megértést nyernek, kapnak az által, hogy a rendszerbe bekerültek az átkötéshelyükre, szintjükre, szerepükbe.