Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Voyagers I. könyv

Ashayana Deane a Voyagers könyvek írója Voyagers I.

A rendelkezésre álló legátfogóbb útmutató az UFO -jelenségek rejtett igazságáról, az ET -látogatásokról és a látogatói napirendekről, a látogatói kapcsolat/elrablások mechanizmusáról és céljairól, valamint az elrablottak segítéséről. Feltárja a korabeli ET-látogatások valóságait, a titkos kormányzati kapcsolatokat a betolakodó ET-ekkel, a Zeta Earth átvételi menetrendjét, az ET-emberi hibridizációt és a hibrid terhességeket, az ET-ek történelmi részvételét az emberiségben és az emberi tudat fejlődését, valamint az emberek védelmét a jelenlegi behatolóktól manipuláció.

Bemutatja a Keylontic Morfogenetikai Tudományt és a Sejtes ábécét, a szilikát mátrix génkódot, a lélek mátrixot, a többdimenziós emberi tudatosság 6 elsődleges szintű identitásmodelljét, valamint a memória felidézésére és a bioenergetikai mező egyensúlyozására szolgáló keylontikai gyakorlatokat.

Shana-Eredetek Teremtői Központja: Azzal szándékkal osztjuk meg ezt a magyar fordítást, mivel kereskedelmi forgalomban nem elérhető számunkra ez a könyv, viszont a jelen tudatossági folyamatainkban -felébredés, emlékezés, a valóságunk megértésének szintjei- nagyon fontos információkat tartalmazhat számunkra, amihez jogunk van! Köszönjük a magyar fordítást és ezt a nyers PDF anyagot.

 

Utazók Az Alvó elrablottak I. kötet nyers fordítás PDF

Youtube csatornán hangos könyv sorozatban

ETK munkacsapat által közzétéve