Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kozmikus Egyetemi Tanszékek Könyvtára

2021. szeptember 21-én indult el, ébredhettünk rá, mit szeretne a szellemi energia térben manifesztálni rajtunk keresztül.

Az első, induló, összerendező bejegyzés megszületett, amikor felfogtam, hogy újra szintet lépünk, és valami teljesen más feladat indul, amihez rendbe akarnak rendeződni a kollektív szellemi térben az információs tanítói anyagok, könyvek, amik az elmúlt több mint 50 évben becsatornázásra kerültek számunkra. Ezt nem ember találja ki, ekkora hatalmas információs tudás mennyiséget, és energiákat képtelen egy emberi elme felfoglni egyben, átlátni, és és összerendezni. 

Szeptemberben még nem sejtettem, hogy mennyire fontossá válik majd a későbbiekben egy olyan lélekrészem, aki sok-sok inkarnációban megtestesülve volt fizikai tudástáraink könyvtárosa, többek között az Alexandriai könyvtárban is sok inkarnáción keresztül tevékenykedtem, kutattam és tanítottam, és gondoztam a könyvtárunkat, míg aztán le nem rombolták, és minket el nem pusztítottak fizikai szinten is egy bizonyos történelmi időben. De ez csak egyetlen egy kis szeletkéje annak a hatalmas történetemnek, amikor minden térben és időben, és sok denzitás szinten van bejárásom különböző szinten a szellemi mezőben létező könyvtárainkba, és sok helyen vagyok egyszerre gondozója, és sokan kereshetnek fel, akiknek szüksége van bármelyik könyvtárunkból a küldetéséhez, a kutatásához informárcióra, segítem a munkáját, és hozzáférhet az információkhoz. És sajnos sok szinten éltem meg mint egy örökkön örökkében futó végtelen film szereplőjeként azt, hogy egy bizonyos ponton a csodás tudás és törvények és információs könyvtáraink elpusztításra kerültek, velünk együtt, akik ennek gondozó, örzői, fenntartói, emgtartói voltunk. Lásd az egyik nagyon fájdalmas gyökérpont történetünket, amit hangos könyvben a Szellemi megváltás kulcsok sorozaton belül készítettem számunkra.

 

Nagyon sok szinten vagy rengeteg ilyen emléktáram, és a jeleben is megélt történeteim. Nyilvánvalóan ezt a képességemet, és gondozói, könyvtárosi feladatomat valamikor a megteremtésem elején mint specialista kaptam, vagy választottam, erre nem emlékszem, de az nyilvánvaló, hogy a ShaNa kozmikus szellemi eredetből az N-hangfrekvenciám jelentésébe tartozik ez az időtlen tevékenységem, munkám, feladatom. Az Ősi, eredeti Isteni Idea őrzőjeként mindig hozom és tartom a tudást, és minden denzitás szinten levő tudás lerakatainkban, könyvtárainkban őrizzük gondozzuk és fenntartjuk ezeket az információkat. Beleszédülök miközben ezeket a sorokat írom, hiszen ahogy benne van a figyelmem, hogy csak egy kis összesítőben próbáljam nektek összefoglalni látom és érzem magamban az egészet, ami hatalmas, szinte végeláthatatlan galatikus rendszerek szintein, univerzumi szinteken, eés tovább és tovább.. 
Tehát a feladat a Kozmikus Szellemi Egyetem tanszékeikeinek felállítása, és a hozzá tartozó tiszta forrású tanítási anyagok, szellemi létezőink munkáinak rendszerbe rendezése, begyűjtése. Itt most a jelenben ezen a planétán, ebben az időpillanatban /2022/ pedig egészen a fizkai szintig manifesztáltan akár a fordítások, akár az eredeti információkból készült felolvasói hangoskönyvek egybe gyűjtése, és ha vannak és lesznek olyan felolvasók, tanítványok, akik magukon átégették és magukban élővé tették az adott anyagokat, akkor azok hitelesített tanítóit gyűjtjük egybe.

Igazán decemberre értünk be egy hatalmas szellemi tengely meghúzásába, felállításába, összefelé rendezésébe, amikor elindította rajtam keresztül a végtelen intelligencia a Kozmikus Krisztusig tengelyben felálláshoz minden tiszta szellemi munkából a Három Krisztus anyagok kigyűjtését, és felolvasói hangosköny sorozatban kiraktam számotokra. A sorozat első összefoglaló címe az "Igazi Karácsony-Igazi Jézus" Szellemi Tanítás sorozat lett, aminek a Fő megnevezése nyilván majd változni fog még. Ezzel a hatalmas tengelyben összehúzó tanítói sorzattal akkora szellemi nyilat lőttünk ki, és akkora hatalmas Kozmikus Tngelyben felálló szellemi tornyot építettünk, raktunk egybe, amihez képest minden információs mezőnk rendbe rendezi magát a szellemi térben. 

 

Kozmikus Egyetem Tanszékei

 

Kryon Iskola és az Eredetek Teremtői Központja feladatainak megértése
Alapvető, kihagyhatatlan tanszékek még amik az én szívemhez közel állnak , a teljesség igénye nélkül:
-RÉ Egység Törvénye tanszék,
-Seth tanszék,
-Csillagnemzettségek-Lélekcsaládok-Galaktikus Történelem tanszék
-12 Fénytest előhívása tanszék-Ariel
-Aranytemplom -Kuthumi tanszék-
-Ashayana örzők tanításai tanszék
stb.. stb.. stb...
és még egyre több csodálatos tanszékeinken haladhattok amik összetartoznak:
Egy hozzászólás kérdésre válaszolva, egy picit rakjunk rendet, hogy jobban átlássátok mikor hol vagytok
Kryon iskola és az Eredetek Teremtői központja tanszékek feladatai, hol milyen folyamatokon mehettek végig:
Kálmánné Soós Éva Sabine Sangitar több éves kryon iskolájának itthoni tanítója. Aki akar Kryon iskolába járni, az egy csodálatos résztapasztalás út azon a tanszékünkön, hogy a valóság energiáit megismerje, élővé tegye.
Ott nem az eredetetek előhívásán van a fő hangsúly, hanem hihetetlen tágasságban a valóság energiába kapcsolódtok be, is hatalmas tudásanyagot ismerhettek meg az energiákról.
Én magam is jártam kint annak idején kryon fesztiválon, csodálatos élmény volt. Utána született be Shana amikor a saját galaktikus nagylélekszintemen átfordultam, és megszülettem, csak akkor még nem tudtam hova. Engem maga Éva hívott meg akkoriban lépésekre, és a mai napig napi szinten benne vagyunk az energiák fogadásában, legalább is én folyamatosan az adott napi energiákat is figyelembe veszem.
Az eredet nevet ezen a planétán jelen pillanatban egyedül Sabine Sangitar tudja valósan, hitelesen számotokra megadni, hiszen ez az egyik csodás vállalt küldötti feladata, amihez egy másik univerzumból érkezett ide hozzánk. hatalmas feladat, igazi elköteleződéssel végzett munkában segíti az emberiséget itt ezen a planétán, hogy a kozmikus szellemi eredetünkig ébredhessünk fel, emlékezhessünk saját önmagukra.
Az eredetnevet az iskola tanítványai ingyen kapják. Mi a Kozmikus Tanszéken belül Az Eredetek Teremtői Központja vagyunk, ahol pedig a valós tudati és lélekevolúciótok vagyis 4 önismereti denzitás szinten a saját eredetitek előhívásának kísérésében lehettek, dolgozhattok saját magatokon.
Élő, gyakorlati, praktikus, 4 denzitás szinten saját magatok önmegismerésében vesztek részt, főleg azok az öreg lelkek, akik tudják mit jelent az aratás, a szüret, az, hogy teremtői nagy belégzésben vagyunk, és több százmillió éves emléktáraikat nyitják ki jelen élet, földtörténeti, naprendszeri, galaktikus, univerzumi, és kozmikus eredet szintig, és integrálják be saját magukba.
Hihetetlen nagy léptékű önismereti munka.
A kryon iskola tanszék nem erről szól.
Ez a mi dolgunk, az meg az ő dolguk.
A legfontosabb amit itt megtanultok az a valóság szinteken teremtés, és ebből mára már a legizgalmasabb a hogyan teremtünk együtt, mik a törvényei, a működése az eredet ismeret szerinti közös valóság teremtésnek.
Mi akik a saját eredeti beszületési tervükre akarnak emlékezni és abba betágulni és a valódijukban tudatosan haladni, mi azokat kísérjük és ehhez kéritek meg Sabinetól az eredet neveteket. Ezt csak Ő tudja hitelesen megmondani számunkra jelen pillanatban. Tartsátok tiszteletben. Az emberi személyiségek és ezek a rész információkat vivő iskolák mind azt gondolják ezek vagy-vagy-vagy különböző utak.
Pedig nem.
Mind részek, amik mind összeadódnak. Sokan végezték el a kryon iskolát, kaptak róla egy papírt, de ettől semmivel sem kerültek a saját maguk önmegismerésében beljebb, mivel az iskola fő fókusza nem ez, hanem elsősorban a dualitás valóságán túli energia minőségek megismerése.
A dualitás szintjén önmagatok megismerésének pedig a galaktikus saját nagylélekszintetek előhívása, megismerése a cél, ehhez kéritek meg a saját eredeti beszületési képleteteket, amit a Csillagnemzettségek, Lélekcsaládok Czeizel Beáéktól kaptok meg. Fontos még itt nálunk ehhez a testeteket, a 12 DNSes 12 Fénytesti síkon előhívni, és a biológiai formát átalakítani, hogy el is bírja ezeket az új, integrálandó minőségeitek energiáit. Itt ebben vagytok kísérve. Ahhoz, hogy az eredetitek előhívódhasson gigantikus sok tanult személyiség mintát, és poláris működést, és még annál is több duális fény-árnyék szintű csilliárd féle felszedett spirituális testi szintű fogalmi kör mintázatot hagytok el. Az eredetben létezéshez tiszteletben tartjátok, hogy minden eredet más minőség, és akkor tudja az eredetijét előhívni, ha a sok mindenféle személyiség elvárás-ítéleten túl csak magára figyelve a saját energiáiban felvállalja magát eredetiben. Aki valami külső elvárásoknak megfelelően visszafolytja magát, az sosem jut be, és sosem tudja élően saját magát megélni. Shanaként ebben vagyok a legeredetibb, legtermészetesebb, leggyakorlatiasabb élő cselekvő tanító példa számotokra, tartva nektek a hatalmas eredetek teremtői szint terét, hogy ti is betágulhassatok ide, és felszabadulhassatok. Kaptok védelmet a sok személyiség programokból érkező rosszindulat megnyilvánulások, tudatlanságból fakadó ítéletek, bírálatok, bántások, elvárások, támadások ellen. Tehát mindenki tovább van innen terelve, aki ezt még nem érti, hogy haladjon más tanszékeinken, amik szintén fontosak, és majd ha megérik rá, akkor beérkezik ide.
Aki a sajátjában halad és már látható melyik denzitás szintjéből mik a hiányai a saját lelki és tudati evolúciójában, hol tart, és miken kell haladnia, az marad.
Mondjam úgy az Életfilmetek mutatja meg, melyik tanszékeink és melyik denzitás szintű évfolyamaink hiányoznak még a 4 szintű teljességetekből.
Amik hiányok, azt megnézhetjük az egyedi mátrixát felrakva a teremtői táblára egyéni konzultációban, ott átláthatja, megértheti, megismerheti kifejezetten egyedien a sajátját, amihez a beszületési eredet tervét is figyelembe vesszük.
Megkapja a saját maga vázlatát, amit nem kívülről kap, mert ilyenkor a ti sajátotok dolgozik veletek, aki elhozza hozzánk a jelen élet lélekrészét.
Ez már nem csak erre az életre szóló, hanem bizony sokaknak sokkal nagyobb terve, evolúciós terve nyílik ki, és arra lát rá, miket csinált már meg, és miken fog majd még tovább haladni.
Órási élmény , hogy ezeket a szinteket ismerem, és rálátok, és ilyen hatalmas teremtői tudatosság léptékben segíthetem, kísérhetem a tudatokat, lelkeket.
Az, hogy a teljes emberi populáció felemelkedési folyamatában melyik tanító tanszékünk segítői szintnek mi a feladata, ezeket egymás ellen fordítva versenyeztetitek, az a legnagyobb butaság, mert mi mind egybe tartozunk, mint egy hatalmas kozmikus egyetem tanszékei
 

Menüpontok