Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

van még magyar minőség, aki másokért él, és nem másokból..? Százhalombatta, olaj téma úti napló folytat

2015.11.15.jegyzet

 

Magyar vagy? "de akkor én-én-én miből fogok megélni"? Téged mi etet?

...Na MOST, nálam még mindig az OLAJ téma csúszkál..

Kérdezem, mi az esélye -már megint- hogy tegnap, akikkel találkoztam az SW-n Star Wars). és hónapok óta olvas itt az SZTK-n.., az a kedves társunk is több mint 30 éve dolgozik a MOL-nál és annak mindenféle átalakultjánál.. vegyi témában.. (elnézést a Drágától, de még nem tértem magamhoz a tegnapi után.. ) 
nyögöm a testemen azt az érzetet, amiben Ő maga ennyi ideje megszakítás nélkül megélhetésiben dolgozik..
A kezeim, karjaim zsibbadtak le tőle első körben.. majd kiderült, hogy ugye ezek az ő tünetei voltak... Aztán sorra jöttek még hozzá...

 

Ami a legmegdöbbentőbb kettősség, egymásnak ellentmondás volt, és muszáj ide kiraknom, mert ez a kérdés bizony MINDENKINEK szól..

Kérdésem volt hozzá:
 

Mégis hogyan képzeli el a változást, hogyan és mi módon vár bármiféle változást odakint a közös világunkban, ha ő közben meg sem mozdul és saját magán keresztül tartja, hogy a testét, létét fenntartsa bármi áron magát az olajipart és vegyi ipart..?


Közben kiderült, hogy a vegyi csíkokat húzogató chemtrail-re rettentő dühös, és napi szinten figyeli..

Felhívtuk a figyelmét, hogy ez így csúszik.. és ellentmondás:

Haragszom arra ami azt a vegyi anyagot szórja rám, amiből megélek, amit az a cég hoz létre átvitten, vagy hasonlót, ami aztán visszaszórásra kerül rám..?

Hát? Nahát.. és valóban, ezt hívják karmának? smile hangulatjel


Vagy, mégis hogyan változna odakint bármi, ha én magam még a halálvegyszerből való megélést sem vagyok képes elengedni, még magam miatt sem, még akkor sem ha visszaszórják rám, és képtelen vagyok azon változtatni, hogy ne ebből tartsam fenn a létem.. a többi részéről már nem is beszélve..
 

Visszafelé reakciója ez volt, na jó, de akkor én!!! miből fogok megélni???

 

És akkor az általános kérdések MINDENKINEK:


Mit tartasz fenn magad miatt, azért, hogy a te egyéni tested léte biztosítva legyen, bármi is legyen annak a kollektív következménye...?

 

"Miből fogok én, én, én megélni?" kérdésre:
Tegnap este egy kicsit újra belenéztem Papp Gábor Szent Korona előadásába, és bizony vannak nagyon fontos alapvető emberi tételek, amit muszáj megfogalmazni, amire emlékeztetett.

 

Kétféle emberi lény létezik:
az egyik "másokért él"... 
a másik meg "másokból él".
és nincs olyan, hogy egy kicsit ez vagyok, egy kicsit meg az.. Ez bizony vagy-vagy! Mondta ki nagyon határozottan, és valóban így van.. 

 

Ha megpróbálnád elhitetni magaddal, hogy te másokért élsz, akkor csak nézd meg most miből élsz, és hogy felszoktad e tenni a fenti kérdést, hogy rendben, változtatok, jöjjön a változás,
"DE, én miből fogok megélni?".. 


Nagyon sok embertársunk, aki eddig azt hitte magáról, hogy ő jó, ő tesz másokért, ő segít másoknak, ő már ilyen-olyan szellemi, lelki úton van, de bizony ezt a kérdést feltette nekem is.. hogy ő miből fog akkor megélni... haj, szinte majd minden kliensem, amíg dolgoztam.. 
 

És az bizony azt jelenti, hogy másokból él, és nem másokért..!


Aki "másokért él" tudat és lélekminőségben van, azt hívjuk magyarnak, mivel a magyar az nem születési minőség ugye, hanem LÉLEK és TUDATI MINŐSÉG. Ez köztudott. 


Magyar-Minőség csak az lehet, aki "másokért él".. ezt hívjuk a Szívtudat fogalmaival úgy, hogy ELSŐDLEGES a SZOLGÁLAT és MÁSODLAGOS azon belül az EGYÉN... az rendeződik magától, azt nekünk nem kell tudni, nem kell bebiztosítani, nem kell kicsikarni, nem kell kiokoskodni, kimatekozni, lezsírozni...
Ez alapvető HIT, BIZALOM, Feltételnélküliség, Átadás, Megadás a Felsőbb Rendezőelveknek, az EGYségnek..

 

Aki azt kérdezi, vagy azt próbálja meg bebiztosítani, hogy nah, de ő egyénileg miből fog akkor megélni, ha megadja magát, vagy ha változtat, vagy ha felvállalja a saját eredetfeladatát, az valójában bizniszelni akar a felsőbb rendező elvekkel, az EGYséggel..

Hát kedveseim azt nem lehet, mert az megint nem magyar minőség, az szintén a másokból élés minősége, hisz a másokból élő tárgyalja le a saját megélhetését, és csak akkor tesz, ad, ha ezért be van biztosítva, hogy mit kap cserébe.. 
Rendben?
Meg van?
Nem túl örömteli így nézni igaz?

 

Pedig higgyétek el, én itt vagyok ÉLŐ Példának, hogy teljesen mindegy miből fogsz megélni, számomra ez a fogalom teljesen értelmezhetetlen.


Mindig Jelen VAN!

és eddig mindig élve maradtam (még akkor is mikor meghaltam.. smile hangulatjel )
 

Tehát nincs olyan, hogy majd miből fogsz megélni, az csak a hiánytudat elme túlélő félelme, semmi több.. 
Mennyit olvastatok erről spiriben?

A JELENRŐL?
Sokat igaz?

 

Még egy fontos ismérv:
 

Mikor vagy JELENBEN?

Ha a SZÍVBEN vagy, vagy mondjuk úgy, ha TUDATOSSÁGBAN vagy. Ezért hívjuk SzívTudat-nak.smile hangulatjel 

De ha már minimum a szívközpont minőségben vagy, akkor már jelen vagy éppen.

Azon kívül mindig múlt-jövő elme vetítés mátrixban vagy.. 3.d-ben.. 
 

Ha szívben vagy, a jelenben, ott nem tudsz ilyet kérdezni, hogy miből fogok jövő időben megélni!?

Ez a kettő üti egymást, és hupsz, már megint kint vagy elmében, múlt-jövő félelem-hiány mátrixban, és másokból élésben vagy..
 

Tehát vagy nézz szembe magaddal és mond ki bátran, hogy te bizony nem vagy szívben, tehát nem jogos ha te a szer-etetről beszélsz, írsz, kommunikálsz, mert téged nem a szer etet valósan, hanem "másokból élés" etet amit szeretet szóval takarsz be, hogy elhitesd magaddal, hogy jó vagy.. 
 

Vagy mond ki bátran, hogy nem nem vagyok a jelenben, fejben vagyok, múlt-jövő félelemtudatban, és akkor kérdezd bátran jogosan, hogy te, te, és te miből fogtok egyénileg megélni, 
vagy cselekedj valósan, a szavaidnak megfelelően tettekkel.

 

Tehát nem élek meg másból, nem csikarok ki az államtól, nem utazom el a világ más pontjára hogy alamizsnáért megéljek másokból, hanem leválok az államról, leválok a másokból csimpaszkodásról, leválok az olyan munkahelyekről, akik másokat használnak, vagy a földet használják ki.. stb..
 

És nagyon erősen bízom abban, hogy lesznek még magyarok, akik ezt ugyan így merik megtenni valósan, nem csak szájjal, és azok a minőségek azt már ugyan úgy tudják, hogy adunk egymásnak,, feltétel nélkül, tehát nincs kérdés, hogy te miből fogsz megélni, hanem az lesz a kérdés, hogy ugyan hogyan élhetek én úgy, hogy más nem él...???
 

Tehát ha te képes vagy adni, akkor bízz már annyira saját magadban hogy mások is képesek lesznek adni, és képesek lesztek egymással összekapaszkodva adni egyre többeknek.. feltétel nélkül.. 
 

Nehéz elhinni?
 

Igen.. még nekem is..

de nem tehetek mást, muszáj ebben az erős hitben maradnom magam és miattatok is...

akkor is, ha nem adtok, akkor is ha csak saját kis egyéni megélhetéseitekkel vagytok elfoglalva, akkor is maradok hitben, és ha már lesz olyan aki ugyan ilyen elszántan képes megtartani ezt a minőséget mint én, akkor már tudásban lesz..

addig viszont saját magamban bízom, és hiszek, a nagyobb rendező elvekben, és bennetek, hogy van még magyar minőség, aki másokért él, és nem másokból..

 

 

mégis miről kéne leválni szép sorjában, egy kis emlékeztető, mert amíg ezek az elemek vesznek körbe, és ezeket tartod, addig láthatod, hogy nem lesz változás, legalább is számodra semmiféleképpen:

 

levalas-v1.jpg