Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az anyag-hús-test fordítása Egység-Kolbász csiga betekerése

2015.11.09. napló jegyzet
 
 

 

Közzétette: Jutka Varga – 2015. november 9.

 

és az EGYSÉG-KOLBÁSZ-CSIGA egyedi méretre fazonírozása..:)

Itt furcsa tudatosság felismerésem, tapasztalásom volt.

Még pedig az hogy mennyivel könnyebb volt magam felé tekerni, mint kifelé, egyszerűen nem állt rá a kezem.

Mit jelentett ez nekem?

Az anyag vonzása magam irányába sokkal könnyebben megy mint a kifelé forgatása.

 Ezen egy kicsit elméláztunk egyik tesókámmal tudatosan, hogy ez talán az adás-kapás mechanizmusával függ e össze. 

Mit hiszünk adásnak, és amikor adunk tényleg adunk e, és az mennyire megy könnyen? 

Emlékszem 2010-ben egy hatalmas fordulás ajándékot kaptam. Hosszú éveken át a szívem egyfolytában csak kifelé áramolva adott, és adott, ömlött át rajtam kifelé a SZER-ETET, amiből képtelen voltam visszafelé befogadni. Egyszerűen egy irányba ismerte csak az energetikai rendszerem az áramlást, kifelé áradásban volt csak, és ezt egyfolytában a belső forrásomból tápláltam. Egy kedves médium barátnőmön keresztül nagyon sok éteri segítő, hatalmas energiamunkájának köszönhetően elkezdték ezt a kifelé áramlást visszafordítani, hogy magam számára is tudjak szer-etetet adni, ne csak másoknak. Sok időbe tellett, mire képes voltam a nagy átfordításom után elfogadni, hogy a saját szeretet energiám, ami rajtam keresztül árad, abból én magam is töltekezzek, és visszafelé is jöjjön belőle. 

Majd ezt magas szintre vittem, hisz ma már elsődlegesen saját Belső-Szerelem Létezésben vagyok, és a többlet árad, csordul, mindenféle formában, lélekszinten, anyagi szinten és leginkább itt számotokra a Szellem-Szer-Elem szinten.

 Ha így nézem mit mutat a kolbász, hús=anyag szimbólum magam irányába tekerésének akadozása, ugyan azt mutatja. Hiszen amíg volt, egész eddigi életemben az anyagi-poláris szinten is adásban voltam, mivel míg benne voltam végig többletem volt. Most, hogy ebben is fordultunk, és elhagytam a régi világ anyagszintjét jó hosszú időre, hogy eljussak a lélek és szellem szintű tudatosságomba, az eredetembe, most visszafordulva az anyagba bizony meg kell tanítanom magamnak, hogyan áramoljon az anyag is immár az Új Szellemi-Lelki-Eredet önvalómhoz.

Tehát összehangolás, áttanítás zajlik.

A szellemtelen, a lélektelen anyag, az anyag ami eddig elválasztva, elkülönülve volt a szellemtől és a lélektől, most egy új tudatossági szintre lép bennem is, általam is, és ennek bizony fizikai szintű tudatos testi szintig való áttanítására is szükség van. Ezt tapasztaltam meg.

Sok mindent mutatott még ez a kolbász fesztivál.

Többek között a genetikai szülőről való fizikai, anyag, hús szintű, sejtszintű utolsó fázis leválás tudatosságát. Azon kívül mióta itt vagyok Érden, kozmetikusnál is jártam, még pedig egy eredet testvér társamnál, tehát tudatosan dolgoztunk a test, a külső forma, a sziluett átfordításán, és az egész külső forma-test-hús-központú kollektív tudati fordításon. Így az egész szépségiparon, ami kívülről visz be, kívülről keneget, kívülről szabogat, kívülről formálgat egy külső kollektív elvárás rendszer képhez.

Amikor fordul a TUDAT FÓKUSZA a külső képről a polaritásból a dualitásba, majd még beljebb, a szívközpontba, akkor belülről kifelé alakítjuk a formát, vagyis a szellem kezdi el magának alakítani olyanra, ami számára kényelmes, praktikus, ami a leginkább megfelelő ahhoz, hogy kiteljesedjen bennünk, általunk.

Jött még egy téma, ami kapcsán felmerült a test-hús-sziluett-külső forma, kinézet, megítélés, látszat, felszín.. test.., még pedig a férfi-nő kapcsolat okán.

A poláris kapcsolódásban elsőként a kémia, a biológia, a test mint forma adja az elsődleges kapcsolódási felületet.

A duális kapcsolódásoknál még szintén ott van a test-forma-hús, bár ott a lélekrészek kiegészítés, hiánypótlás vágya sokkal erősebb lehet, ami felülírja bennünk az addigi forma elvárás, hitrendszer sztereotípiákat. Sőt, ezen a szinten kaphatunk olyan társakat is, akik egyáltalán nem tetszenek nekünk, az addigi szemünkkel nézve, és mégis nagyon erős lélek-rész szintű vonzalmat érezhetünk irántuk. itt tanuljuk meg, ezen a szinten, hogy a lélek sokkal fontosabb mint a külső forma, és hogy ne a külső alapján ítéljünk, hanem érezzünk beljebb, lássunk mögé.

Majd az eredet szinten, szellemi kapcsolódásoknál már bizony a test-lélek-szellem is passzol, feltéve, ha valóban az eredetébe képes már az illető befordulni. Addigra minden lehántódik, és minden addigi forma és kor és amit csak el tudtok képzelni, minden eltűnik, ami külső, felvett, tanult, megszokott. Itt, ezen a tudat és lélekevolúciós szinten már teljesen máshogy látjuk és érzékeljük a társainkat. Persze ez jó sok belső munka, mire ide eljutunk és tisztán látjuk meztelenül egymást eredet mélységig.

 Talán ennyit mára az emberi és állati húsról. 

Bár az állatihoz még annyit, hogy a kristály tudatosságban azt tanuljuk meg, hogy az állatok egyrészt felszabadulnak az eddigi ismert használatunk alól majd szépen lassan, és társteremtőkké válunk velük.

Tehát túlélő haszonállatból társ-teremtő energiákká válnak számunkra.

Ez még persze a jövő, de ha egyre kevesebb húst eszel, ne csodálkozz rajta, mert ahogy egyre magasabb frekvencián rezegsz, egyre kevésbé vágyik a hús tested húsra.

És mindig és sokszor és újra az Állati-testkódokról való lejövetel és átfordulás az Istenemberi test-forma működésbe hanganyagot, aki még nem dolgozott vele itt találja: 

Állati testkódokról való leválás - istenemberi testkódokra átkapcsolás