Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A spiri-bizniszben még mindig nincs terem. Hogyan váltam le eredetszintig láthatatlan visszahúzó kapcsolódásokról

2015.11.09. jegyzet

 

A spiri-biznisz még mindig nem engedi be Shanát a terepere.. :)

Ezt most megosztom...
Mivel ugye eladtam a házam, és mivel még nincs stabil helye a SzívTudat Központnak, és bizony többen szeretnétek jönni egyénibben, és csoportban is, így tűzoltásnak gondoltam teszek egy próbát egy olyan társunknál aki évek óta olvas engem, használja a teljesen ingyen megosztásaimat, tudatosság anyagot a maga számára, amiből saját magát építgeti. 
Mert bevallom most már aztán igen csak rendet kéne rakni, mert ilyet azért nem játszunk tovább, elég volt.
Most már a nagyon-nagyon sokadig spirituális kedves "szív-barát", aki abban a pillanatban amikor visszafelé kérek bármilyen csekélységet is hasonlóképpen reagál.
Ami teljesen értelmezhetetlen, hiszen ha ingyen évek óta jó az amit adok, osztok, amit elvesznek,. amit kapnak, akkor hogy is van ez, hogy ha kérek, akkor meg már még sem jó???
Bocsánat, de milyen stabilitásból is billenhet ki a spiri-bizniszbe beágyazott kedves ismerős? (lásd lentebb az idézett szövegben)
Valós az a stabilitás, amiből csak úgy ki lehet billengetni?
és még jó sok kérdés merült fel bennem..
És bevallom eszméletlen nagy-nagy takarításban vagyok.. és tesztelésben, sorban..
Sokan kaptak mostanában kérést tőlem, nagyon egyszerű emberi kéréseket, olyat, amiről tudom hogy számukra semmit sem jelent, hiszen abból többletük van.. és MEGTAGADTÁK MIND!!! 
Nah, ezt rakjátok ahova fér!
Én raktam, és ki is józanodtam tőle...

6 év ingyen eszméletlen mennyiségű anyag és tudatosság és információ megosztás, és eszméletlen sokan a háttérben beszipkázáták, építgették belőle a saját kis spiri-bizniszüket, és semmise visszafelé, egy nagy-nagy semmise.. még akkor sem ha kérek.. 
És bizony csupán olyan EMBERI kéréseket kaptak mind amit bizony megtehetnének egy idegen embernek is, mert annyira szinte semmi szintű kérés, és olyanból, hangsúlyozom, amijük van, tehát többlettel bírnak vele..
És nem.. és nem.. és mind megtagadta.. 
Ez a spiritualitás ma itthon nálunk. 

íme a levél:
Szia Rita  kérdezem drágám, hogy meg van e még a Margit körúti helyed.. És ha igen, lehetne e hogy tatrsak ott csoportot.. Ha igen, írd meg légyszi mik lennének a paraméterek.. Köszi, puszi Shana
22:06

Drága Shana,

Nem bírnám el azt az Energia Minőséget, ami a Shana tüze. Nekem sok.
Kiesnék a stabilitásból.
Ez az Érzés jött most őszintén és tisztán.

Sajnálom különben, mert Értékes vagy, csak a tüzed nagyon nagyon erős.

Puszillak, "

És ráadásul ez mekkora egy hamis szöveg!!!
Ugyan!
Ez egy sablon spiri-duma.. hárítás!
És akkor nézzétek meg a megosztott videót, ahol bizony olyan egyszerű emberek között vagyok ismét, és megint, és megint, akik semmiféle oldásokon, semmiféle önmunkákon, semmiféle energetikai ez+az-on nem estek még át, és semmi, de semmi bajuk tőlem, sem a képzeletbeli tüzemmel, sem az energiámmal, és bizony a stabilitásukból sem estek ki, sőt, annyira nem, hogy igen csak belekerültek még inkább a stabilitásukba, és eszméletlen jól érezték magunkat együtt, derűsen, vidáman, szeretetben, egyszerűségben, természetességben.. !!!

Kiesni, kibillenni csak a HAMISBÓL lehet..!!!
És a butaság netovábbja, ez a kis hölgy egyszer találkozott velem, amikor is sok minden felszakadt benne magától.. Majd ez a felszakadás amit addig teherként cipelt, a kioldási szakaszban ugye megjelenik a testen, végig fut, és akkor amikor felszabadul alóla, akkor érzi meg a testen fájdalomként hogy mit tartott, támasztott, cipelt eddig.. ugye ez egy 40 éves evidens információ a germán medicina óta.. 
és ehhez képest, ahelyett hogy hálás lenne, hogy kioldódott egy eszméletlen nagy teher alól, felszabadult, ezt rám vetíti, hogy neki miattam fájdult meg a dereka.. !!!
Tehát az egyetlen valós oldás, oldósát pont fordítva könyveli el a kis spiri-félművelt buksi.. és azt hiszi, az a jó, ha minden mozdulatlan, változatlan, vagyis stabil, rögzített, statikus, vagyis halott.. :)
uff..
ha nem haragszotok ezt most iderakom, csak, hogy lássunk már tisztán, és egyre tisztábban...
Én most ezt teszem.. és kerekedik a szemem ám a sok-sok "kedves drága Shana" így-úgy, köszönet, hála, stb.. és még ilyen-olyan shalalák után, hogy mi is a valóság... kik is vannak valósan azok mögött a sok hálálkodó mézesmázos szövegek mögött..
Lehet, eddig én aludtam, vagy csak ennyire tiszta vagyok, hogy mindenkiről azt feltételeztem, hogy amit leír, amit mond az őszinte?
Azt hiszem én is ébredek most egy igen kemény delíriumból...
Ébresztő Shana!!!
A valós emberek azok akikkel az elmúlt fél évben találkoztam, és akik értékes barátaim lettek..
Ők a valós szívek élően, hús-vér formában..

jah, igen, amikor elindultam a nyár elején, azt éreztem, eszméletlen sok csimpaszkodó energia mintha a húsomig lerágna energetikailag.. olyanok akikről nem tudtam, hogy viszik az energiámat, akiket nem tudtam, hogy rám ragadtak..
És nem értettem, hogyan képesek ennyire erősen belém hatolni, és minden rezdülésemet venni, és szinte másolatként az én érzéseimet és én életemet élni.. 
Nagyon sok embernek kértem meg az eredetnevét, akikről egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy milyen kapcsolatban is vagyunk, hol és hogyan kötődhettünk mi össze, hiszen ebben az életemben sosem találkoztunk ez előtt.. 
És bizony mindről kiderült, hogy vagy karmikus kapcsolódás, vagyis valahol történelmi síkon voltunk közös sztoriban, és azóta úgy maradtunk, egyben, vagy olyan eredetenergia akikkel közös feladatokban voltam régen.. Amiről ők sem tudtak, és azt hitték a saját életüket élik, és nekünk most is összeragadva kell lennünk..
Nagyon megterhelő volt ahogy szétcincált teljesen ez a sok tudattalan energetikai kötelék..
Jah, hiába próbáltam ám én már ezerféle módon leválasztani magamról mindenfélét, thétával, meditációkkal, kérésekkel..stb..s tb..
Áhh, semmitől nem választódott itt lefelé senki..
Miért?
mert amíg nem TUDATOSODIK, amíg nem ismered fel, nem látsz rá, nem nézel vele szembe, nem derül ki plasztikusan élően, gyakorlatiasan, hogy ki kicsoda, és kivel miért és hogyan és mi mentén kapcsolódtunk és mi közünk van egymáshoz, addig bizony nem tudja a rendszerünk, az érzelemtestünk, az egyedi mátrixunk elengedni, valósan elválni róla..

Ha nem váltam volna le akkor tudatosan eredetszintig, akkor nem lettem volna képes menni a TÉRBEN ez alatt a fél év alatt, úgy húztak volna vissza, és ráadásul nem érzékelhettem volna másoktól függetlenül tisztán a tereket, a mátrixot, hogy fel tudjam térképezni..
Így is sok olyan emberrel kapcsolódtam, akik még a saját történetem tudattalan kapcsolódásai voltak..  őket is át kellett magamon dolgozni..
De a lényeg, hogy ők bizony élően, fizikai szintű segítséget, támogatást, együttműködést voltak képesek adni, ellentétben a sok eddig olvasó spiri-társsal..
Kínos..
nem is folytatom, tanulságos.. talán majd nektek is az lesz.. 

Shana

Hirtelen felindulásból a jegyzet hozzászólásokba odadobáltam, hogy mégis mennyiféle ábrázolásban, hány oldalról készültek szemléltető ábrák arról, hogy ki hol is van valósan, honnan hova haladunk, hpogy be tudjátok lőni magatokat, mégis hol vagytok, hol tartotok a saját evolúciótokban, nem másokhoz képest, hanem magatokhoz képest.

katt a képekre

ertekmero-spiral.jpg

 

ez bizony már vagy 4 éve van kint bárki számára

spiris_cellak-uj.jpg

 

tapasztalatjatekok.jpg

 

és ez?

Itt azt próbáltuk érzékeltetni többek között, hogy a Tudatosság-Tágulás-ENergia-Erő-Hatás-átlátás-Rálátás mértéke melyik tudatossági rétegbe kötötteknél mekkora, és meddig terjed.

 És akko gondolj bele kedves kép néző, szerinted ahhoz, hogy ezt így egyben átlássam, megéljem, átfogjam, és majd még képes legyek egy kétdimenziós ábra vetületet is kitalálni számotokra, vajon honnan teszem ezt, milyen tudatosság rálátásból.

Csak rakjunk már rendet, néha, egy picit, köszönöm  ha megérted, és örömmel veszed hogy láthatod,

hogy VAN HOVA TÁGULNI és a sokkal szabadabb, és tágabb, és valósabb,

mint az a picurka gúzsba kötő, szorító, nyomorító iciripiciri 3.d-s mátrixocska, amit eddig egyetlen, túlélő-valóságnak éltél meg

polaris-dualis-galaktikus-kozmikus-rendszer---kep-v3.jpg