Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2015.11.10. Szívbejárás-Kárpát-Bárka Központi információ ami mindenkire hat. Visegrád-Dömös..- központi mozdulás ma.

 

 

2015.11.10. Szívbejárás-Kárpát-Bárka Központi információ ami mindenkire hat. 
Visegrád-Dömös..- központi mozdulás ma.


Mély levegő...

és Elengedés..

mert mindjárt indulok, és húzom, hozom ki onnan a Teljes SzívTudat Központ Energiáját.
Hozom el az összes, eddig ott rezgő és ott a térséggel, területtel és a bele kötődő emberi tudatokkal dolgozó SZTK és Shana energetikájú tárgyakat. Segítségeket.
VÉGE!
Ennyi energetikai LEHETŐSÉGET, potenciált (9) kapott a két térség, település.

Aki élt vele élt, aki nem, nem...


Miért fontos ezt mindenkinek tudatosítani?


mert Ide a Kárpát-Bárka Terület Központi Szívébe Mindenkinek van kötése, ez a központi-Szív fontos kollektív terei, aminek a legfelső felszíni felületén odakötődve élnek a helyi emberteásaink, de ide mindenki kötődik, ez az EGYSÉGEN belül mindenki szívére, és testére és lelkére és tudatára kihat.. Tehát ami ezen a területen történik,. az nem csak a kárpát bárkába kötődőkre hat ki, hanem bizony az egész bolygóra nagyobb, tágabb hullám vetületben. 

Visegrád-Dömös felületi rétege számára, az ott élőknek, őrzőknek, eddig tartóknak:
Köszönet azoknak a drága társaknak, akik képesek voltak felülemelkedni a saját kis önző egyéni érdekeiken, haszonhúzásukon, élősködésükön, kiharcolt, kitaposott, kikönyökölt pozícióikon, és IGAZAK-ká váltak az ÉLES Helyzetekben. 
Köszönet azoknak a testvérenergiáknak, akik valami azonosságot, köz-ős-séget felismertek, és szívben tudtunk kapcsolódni, és segítették az ottlétemet, a munkámat, feladataimat.
Shana Szívében az Igazak Hatalmas szeretetgyógyuláson esnek át, és végre felszabadulnak az őrzői "feladataikból".. sokan voltak ilyenek, akik tudattalanul voltak beragasztva a helyre, és bizony nem mozdulhattak, bármennyire is másra vágytak volna, vagy máshova, és bizony akkor is, ha bármennyire nem értették miért pont oda vannak rögzítve.. igen nehéznek megélve akár így a saját egyéni életüket.. Most nagy felszabadulás következik náluk, és végre kifordulhatnak ezekből a tartó pillér, rögzítő energiákból. Hála nekik az eddigi tudattalan munkájukért is!!!
Sajnos akik bezárultak, ellenségesek voltak, megtagadták magukat, nekik hatalmas kegyelem energiát tudok kívánni, szegényeknek bizonyára szükségük lesz rá..
Nem lennék a helyükben, mikor felébrednek, rádöbbenek majd kivel és mivel és kikkel és mikkel mit tettek.. és miért? Ugyan megérte e...(?)

A kapcsolódó testi tünetekről:
A térségben és több helyen (az országban bárhol), akik tudattalanul kötődnek (hiszen ide mindenkinek van kötése), egy ideje lehet hasmenés (tudattalan elengedés), a jobb oldal, kar, kéz, könyök, váll, lapocka fájdalmak... Beragadt, akadozó mozgás...
Másik oldalról bal láb, térd, lábfej, vagy akár érszűkület szerű érzet a bal lábban.., Lehetnek visszér jellegű tünetek, visszérgörcsök.. stb..
Végtag zsibbadások, bárhol! 
A Zsibbadás Érzetektől nyomatékosan mondom NEM MEGIJEDNI! Minden rendben van, az nagyon rendben van, ha zsibbadást éreztek bárhol a testeteken, arcotokon, bárhol. Ezek olyan felületi leválások, ahol ennyire össze voltatok eddig nyomva, nyomódva, préselve a mátrixban és amíg benne voltatok ezt nem tudtátok, nem érzékeltétek, amikor zsibbad, akkor azt jelenti, hogy már nem nyomódik, és éppen újra kezd élettel telítődni.. ez egy folyamatrész.- ami hosszabb ideig is eltarthat.. Tehát türelem magatokhoz!
Javaslom akik bármilyen testi tünetben vannak mostanság:
A legfontosabb mindig és mindig, hogy semmit kívülről betámogatva, a tüneteket elkenegetve, eltompítva, hanem mélyen be a tudatosságába, befelé haladni akár fájdalomban, akár bármilyen jellegű tünet ÉRZÉSÉBEN, érzetében, és tudatosítani, hogy már a kioldási szakaszban vagy, és engedd meg, hogy a testen végig haladjon a kioldás, a oldás hulláma.. 
Tudd!!! Hogy amit most érzetként érzel, és ahogyan attól érzed magad, egészen eddig pont ezekben az ÉRZÉSEKBEN voltál, léteztél tudattalanul, és pont így érezted benne magad, amit eddig elnyomtál, lenyomtál, amiről eddig nem vettél tudomást, hogy túl tudj élni és ne őrülj bele. 
Most foghatod fel a testi érzeteken, és érzéseiden keresztül, hogy miben voltál tartva, miben éltél eddig, és esetleg mihez is ragaszkodtál butuska módon, azt gondolván hogy ez neked jó.. 
Isten hozott az ébredésben, ha esetleg megengeded magadnak és szembe mersz vele nézni.. 
Ezekben az energia támasztékokban egész életetekben voltatok, sőt nagylélek szinten még több ideje beágyazva, támasztékban.. A testnek és az energia rendszereteknek idő kell a fokozatos leoldódáshoz, leváláshoz ezekről a mátrix-rétegekről.. legyetek megértőek, kíméletesek, türelmesek magatokhoz.. 
és inkább kérdezzetek bátran!

SzívTudat Szeretettel
Shana