Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szeretnél valósan Fordulni, szabadulni a rendszerből? Miért fontos az eredet név megkérése, újabb kérdésre válasz

Kaptam egy levelet egy kis hölgytől, aki már pár évvel ez előtt megkeresett, a Shana nevem kapcsán, mert ő ezt használta amolyan nick-nevének. Kérdezte, hogy akkor lehet, hogy Ő is Shana lenne esetleg, ha ezt  magától így érezte?

Akkor azt mondtam, nem tudom, a legegyszerűbb ha megkéri az eredetnevét, és percek alatt kiderül. Mivel már volt olyan történetem is, amikor egy írónő Írországból azzal talált meg, hogy nahát, ő éppen ír egy könyvet, egy képzelt, kitalált regény sztorit, és a szellemi vezetőt -amolyan Sámán, varázsló nőt, öreg bölcset- éppen Shanának hívják benne.

Shana mint ezo-fantasy szereplő Lucia Bright: Garamila vízió című regényében.

Megriadt mikor meglátta, hogy jé, létezik ilyen nevű valaki, akinek ráadásul olyan, és hasonló képességei vannak, és az a minőség élően, amiről ő a regényében ír. Első voltam, aki megkapta a kéziratot tőle.

Ezt most csak azért említem, mert ennek az írónőnek a saját kitalált sztorijába egy olyan minőséget épített be vezetőnek, szellemi vezetőnek, egy olyan névvel, akiről nem tudta, hogy létezik. Kifejezetten olyan nevet akart keresni, ami nincs bent a köztudatban.

És akkor, másban miért és hogyan jelenik meg a Shana mint név?

Volt olyan valahonnan Thaiföldről, aki azt kérdezte egy ismerősétől, tudja-e ki az a Shana, mert itt járt nála az éjjel és tanításokat, információkat adott át. hm.. Hát igen, meg még sok helyen vagyok ott egyszerre. Sokan fizikailag is látni vélnek egyszerre több helyen (bilokáció, vagy inkább multilokáció), nem hogy a nevem ismerősen cseng bennük. Sőt vannak olyan eredetek, akik annyira rám voltak kapcsolódva, hogy nem a saját eredet minőségüket élték, hanem valójában Shanát másolták, és Shana sztorijában, amolyan Shana másolat klón sztorikban mentek a sajátjuk helyett. Eszméletlen sok eredetet füleltem így le, sokféle eredetet, és váltam le róluk, és vettem vissza a sztorimat, és az energiáimat tőlük, hogy a sajátjukba tudjanak végre beállni, és ne képzeljenek mást magukról, mint amik ők. Ez a ninck neves kislány meg egy sima internetes ninck névnek használta a Shanát. Most ebből nyilván nem következik, hogy valóban Shana kozmikus eredet szinten, ezek után ez igazán érthető. Attól mert felveszünk beceneveket, mondjuk filmsztárok neveit, attól nem válunk azzá, maximum a benne, és mögötte levő minőségekre amit annak a névnek a tulajdonosa képvisel, mélyebben tudunk azokkal a minőségekkel kapcsolódni, élőbbé válhat bennünk is. De attól még nem válunk azzá.

Ez kb olyan, mint hogy mindjárt lesz egy rakat kormányzónk, és akkor mindenki azt hiszi , hogy pl Ő a történelmi síkon ismert Horthy kormányzó reinkarnációja, miközben csak annyi történik, hogy ez is egy minőség, ráadásul a saját belső evolúciónk egy fontos szakaszának élővé tétele magunkban, konkrétan a saját kormányomat, vagyis a saját életem kormányát a kezembe veszem, vagyis kormányossá válok, a saját életem elsőrendű kormányzójává válok. És igen, így kormányzó vagy. De nem a történelmi személy vagyok, aki annak idején volt kormányzója az országnak egy rövid ideig. 

Na most minél többen veszik kezükbe életük kormányát, vagyis életük vezetését, annál több kormányzónk lesz, és ezek a saját magukat már vezetni, kormányozni képesek igen sokan lehetnek, és igen sokan képzelhetik egy ponton, hogy most akkor ők mind, mind, és mind kormányzók, de még vitatkoznak is rajta, most akkor ki az igazi kormányzó. És mind az lesz, a sajátjának. A gáz akkor van, amikor nem értik, hogy ez mit is jelent.

Mi a kormány? A kormány amivel irányítani tudok. Hányféle kormány létezik? Annyiféle, ahány dolgot irányítani tudok. Például az autódnak is van kormánya- , egy hajónak is van kormánya, egy repülőnek is van kormánya, és aztán ismertek olyat is, amikor egy országnak van "kormánya". Shalala... sok szinten válunk kormányzókká , egyre több szinten a saját életünknek, majd aztán azt gondolhatjuk, nah, most aztán mindenkit mi akarunk kormányozni, vezetni. Ezt itt most nem bontom tovább. 

 

A kis hölgy hosszú levelét az alján olvashatjátok, de a lényeg, amit ki szeretnék emelni, hogy egyre tisztábban érthetővé váljon az EREDET információ magunkról. 

A válaszom:

Judit Shana Pásztor
 Szia Drágám! Szia. 
Minden rendben.
Valóban nagyon sok minden fordult szerencsére át azóta, bár sajnos, még ott nem tartunk mindig, hogy mi is meg tudjuk mondani az Erdetet.

Pedig ne tudd meg, mennyi eredettel dolgoztam, és már nagyon kiismertem magát az eredet családok kb. azonos tulajdonságaikat is, sőt formaiságukat is. Döbbenet anyag van már itt nálam. 
A tesóim közül Myriel Anitával az eredet könyvet is lefordítottuk.

Így még mélyebben, és tisztábban látok bele, és érzem át a minőségeket, és segítem, hogy élővé váljon azoknál, akik megkérik a nevüket.

Sajnos kollektíven nem tartunk ott szívem, hogy felismerjük.

Ehhez azt látom, el kell majd érnünk bolygó szinten egy meghatározott mennyiséget, (tudod 100 majom effektus) hogy jobban kinyíljon számunka, és felismerjük egymást. Ez valami giga mélyen van. 


És bizony arra is van tapasztalás, hogy valaki elkezdett egy eredetbe belehangolódni, amiről később kiderült, hogy csak lélekneve. Egyre gyanúsabb lett, hogy sok minden nem passzolt, viszont másra nagyon hasonlítottak a tulajdonságai, de az eredete még az alatt volt. Csak annyira megszokta annyira erősen sokáig volt nagylélek szinten az a meghatározója, hogy azzal azonosította magát. Valósággal hisztizett, mikor kiderült nem is az az eredete, az csak lélekrészének neve, és nem akart nagyon az lenni, ami a valódija. 

Mondjuk megértem, én is egy irányba hisztiztem egy héten keresztül, hogy miért vagyok ilyen nagyon nehéz feladattal teremtett. Miért pont én??? Miért nem vagyok egy kis kedves, cukika Jézus - Lady Nada baba, mondjuk egy kis Szeretet gyöngye minőség, aztán hello..
Hát így jártam. Nekem már csak Merlin – Myriel, és az azzal járó nagyon komoly felelősség, és nagyon komoly hosszú, szigorú belső alkímiai tanulás és tudás felvállalása jutott.

Biztos, hogy ez akarsz lenni szívem? 
Hidd el, még most is javaslom, ha esélyed van rá, inkább add meg magadnak, hogy más legyél, tutin. Hidd el nem könnyű Shananságom, és te sem leszel túl könnyű helyzetben, ha tényleg az vagy, mert szívem éppen kiegyenlítünk, és ömleni fog át minden, és ez piszok nagy cuccunk.

Ha tényleg Shana vagy drágám, akkor mi itt olyan szinten zárjuk az egész bolygó szintű sztorinkat, hogy mindent lebontunk innen, ami valaha idekötött minket. Kő kövön nem marad utánunk, és ez az utolsó nagy finálés életünk földtörténeti síkon. Biztos, hogy ezt akarod?
Tutin Shana akarsz lenni? 
Minden párkapcsolatról lejövünk, és minden párunkat minden síkon feldolgozzuk, zárjuk, és eredetig válunk önmagunkban TELJESSÉ.
Ez Shana eredet terve!!! Többek között...
Nem az enyém (mint Jucika nevű lélekrész), hanem SHANA eredet terve ez, kozmikus szinten. Az arany templom tanítói közé gyúrunk, és mindent, de mindent, családot, és miden emberi kapcsolódási szintet rendelünk alá a feladatunknak, vagy mondom úgy, minden kapcsolódásunk ezt szolgálja fő fókusszal.
Tuti Shana akarsz lenni? 
Én adnék magamnak még egy esélyt a helyedben. 
Nah, de ha mégis kitartó vagy, akkor kezdjünk ezzel, - lásd a hanganyag mellékletet - a napokban raktam ki.
Lehet erre jöttél be, szívem. 

(117) Shana eredet részeinek egybe húzása eredet szinten Théta segítségével,


 Azért annyira ne rezelj be, csak szerettem volna érzékeltetni, hogy hidd el, még fontos, hogy megkérjük a nevet. 
Mi sem tudunk anélkül dolgozni.

A csudának sincs energiája a körbe körökre, hogy vajon ki kicsoda, és minek van, még így is nehéz segíteni az eredetbe átfordulást, és élővé tenni a képesség és tulajdonság energiáit az embereknek, hisz annyira el vannak csúszva, torzulva a sok felvett több évezredes felvett identitás lélekrészeikben, kapcsolataikban. 


Tényleg, nem régiben volt egy fiú, testvér energiám, kértem hangolódjon velem az eredet nevébe, és mondja ki, egyre mélyebben. Olyan elcsúszott hangzókkal mondta ki, olyan HAMIS volt a hangja, még a ritmusa is hamis volt. Huhh.. Semmi köze nem volt a saját eredetéhez, tehát még az sem biztos, ha valaki megkapja nevét, hogy helyesen fog vele bármit is kezdeni. Mondogatja magának hamis hangon, és sokan újabb, félrecsúszott hamis identitást (spiriegót) gyártanak maguknak belőle. 
Haj, mennyi ilyet is láttam!

Nem hogy látatlanban megmondani, én még tutin nem vállalnám be. Pedig régebben énekeltem már be eredet hangját illetőnek, vittem eredet forrásába haza, stb, de ez nagyon nagy felelősség. Nagyon nagy. 


Nem is értem, most gondolj bele, beszületnek gyermekeink, mi is beszülettünk, és vannak emberek, az egész rendszerünk hamis identitásba próbál kényszeríteni, és erőszakkal felvetet veled hamis identitást, és meghatározza neked kívülről, hogy csak mi lehetsz. Kegyetlen.

Én látom az eredet óta, hogy atya ég, mennyire hihetetlen fájdalmas és óriási, szinte sokaknál visszafordíthatatlan kárt okoz a lélekben, a lélekhez tartozó eredet tudatban, EREDET TUDATBAN, összességében. Magában az EREDETBEN vannak sokan teljes alvó állapotban, teljesen szilánkosra törtség, és alacsonyabb szintű lélekrész identitásba kitörve, úgy, hogy a saját eredete nem fér hozzá sehogyan sem a saját testéhez, és ebbe a jelen életbe, anyagi ember szintjébe kapaszkodás van csak.

Totális lebutítás, de EREDET szintig megsemmisítve!

Nagyon durva eredet "gyilkosság" ez, sokaknál látom.


Ami nevetek képes a fejecskétekben megjelenni, az lélekrész, valami előző életes, földtörténeti szokott általában lenni, maximum ha nagyon kitágulttá válsz, akkor eljuthatsz a galaktikus sztoriig, és ottani nagylélek rész neveidre emlékezhetsz, ahogy kinyílnak csillagtudatossági nagylélek részek. De 90%-ban garantáltan valami előző életes nevek szoktak az emberek fejében megjelenni, rosszabb esetben a saját magára zárult katanhoka (spiriegó burokban) csatornáz vissza saját magából saját magának valami képzelt személyiség nevet. 

Vagy másik vicces szokott lenni, hogy amikor erősebben ébredezik valaki, akkor jön a spirimátrix altatós csoporttudatok, és környékezik meg, és kapnak mindenféle shalala bevetítést, még képeket, érzéseket is hozzá, hogy jól eltérítsék. Szóval lehet gyakorlatozni rendesen. 
Én mindenen végig mentem, szóval nagyon fontos, és nagyon komoly oka van, hogy csak a saját eredet forrásunkhoz ragaszkodunk.

És bizony igen is fontos, hogy legyen róla egy KÜLSŐ HIVATALOS MEGERŐSÍTÉS, legyen róla papírod!!! 
Bizony ez most itt a Földbolygó emberiségének ébredező evolúciója szakaszában nagyon is FONTOS!!! 


Mert minél többen leszünk, akik számára ez lesz a valóság, és felvállaltan csak azokat fogadjuk HITELESEN, és csak azokkal vagyunk hajlandók kapcsolódni, tisztán, egyenesen, egyenrangúan, akikről valósan tudjuk kik ők, és nem egy hamis személyi igazolvány kép, identitás személyiség halmaz, és nem is egy képzelt, vagy innen onnan beálmodozott, bevetített, beképzelt lélekrész identitás, mindenféle művésznevekkel felvértezve, vagy nem csak egy anyu-apu anyag test szintű anyakönyvi kivonat határozza meg, ki is az az anyagember, test ember szinted, ahhoz ragasztva téged, lebutítva és abban lenyomva és használva téged, minket.


Szóval velük úgy nem lehetséges valós, eredet szintű kapcsolódás, mert nem eredeti, nem tiszta, ha nincs ott a teljesség energia és a VALÓS energia, hanem egy kifordultabb, elcsúszottabb, hamisabb energiában van, aki pont olyan lesz, pont annyira lesz megbízható, pont annyira lesz valódi, amennyi abból valamennyi valódi van benne.

Ez nem egyenrangúság.

És csak egy szerű példa az eredetre.

Amikor vásárolsz egy márkás terméket, ott is mekkora különbség van az eredeti között, és a kínai hamisítvány között. Hm.. egy ruhánál, cipőnél, bármilyen terméknél fontos számodra az eredeti, de magad számára nem fontos? Ez eléggé nonszensz.. Igaz?

És ott is van márka jelzés, amivel HITELESÍTVE VAN az EREDETISÉGE, akkor miért is lenne baj, és elítélendő, hogy megpróbáljuk magunkat jól megerősítve, megtámogatva hitelesíttetni, és elfogadtatni bizony ha kell márkaéjezést igazoló hivatalos kozmikus szintű OKMÁNNYAL, a földi, a rabszolga lajstrom Okányokhoz képest???
A másik, hogy akkor vagyunk erősek, stabilak, és akkor tudunk az egész hamis identitást rátok erőltető rabszolgabolygóról felszabadulni meghatározottságunkban, ha mind egyként ugyan azzal a hivatalosan elfogadott, és egymást egymás által hitelesített információval megerősítjük.

Mutatom képpel, hogy értsd:

 

tapasztalatjatekok.jpg

  Itt van, ezen a szinten személyi igazolvány - itt midnenféle spiri igazolványaid lehetnek- Itt EREDET, hitelesített eredet.

Rakom ezt a kedvenc, sokat használt képünket is, mert ilyenkor szokott az agy úgy fogalmazni, hogy ez a te valóságod, én mást választok. Ez a hármas struktúra a valós lélekevolúciótok, ezen belül max annyit választhatsz meg, hogy meddig bírod magad bezárva tartani mint első oszlopos személyiség mátrix identitás, vagy meddig képzeled magad valamilyen spirituális-személyiség lélekrésznek. 

Energetikai, tudatosság, és HATÁS szempontjából is mutatom a léptéket, a valós léptéket a három szint között, hogy ne legyen kétség, kérdés a továbbiakban. Nézd meg, a kis kedvencem, az a pénzes országokon átívelő Rothschild fiúka mekkora hatással bír valósan, pedig Ő bolygó szinten van jelen és hat a pénzén keresztül országunk, jó hosszú listányira. Na akkor azt képzeld el, ez az energia mértéke, és erőben hatás különbség nagyjából, amit látsz képileg. És akkor hol van ehhez képest a mi országunk jelenlegi vezetősége szerinted?  És ennek a picurka kis országnak a jelenlegi államigazgatási plasztik kártyás kis rendszere?

Több olyan eredetet is láttam már, aki ha a valós energiánkban megjelenünk együtt, ezek a rendszerek kifagynak, befagynak, felrobbannak, azok a titulusok amik csak a kis mátrixban felvett pénzes szerepkörök, lefagy a softverük, lebénulnak, megállnak, és nem tudnak tovább abban a játék minőségben hatalmat játszani. Nincs hatalmuk sehogyan sem egy eredet felett. ezek giga energiák. Remélem érthető, miért fontos az eredet minél erősebben, minél stabilabban, minél többen egyben , egymás kezét fogva megállni a helyünkön. 

 

rotschild-forditas.jpg

Tehát nagyon komolyan kell ehhez erőbe állnunk.

Eredet családoknak egymás kezét ezer százalékosan megfogni, és kitartani, megtartani egymást, hogy fordulhassunk, mert a rabszolgatartó rendszer egyfolytában szét akarja szedni az eredeteket, és nem érdeke, hogy emlékezzetek magatokra!!!

Itt jön be a tudatosságotok!

Hogy tudd, hogy ami a fejedben megjelenik, az nem az, ami a valóság.

Sok olyan eredettel is találkoztam, aki azt mondta, érzi a szándékot, szeretne bent maradni eredetben, de valami olyan erővel tör utat rajta egy azért is ellentartás, ellenkezés, és pont az ellenkezőjét mondja ki, és cselekszi, mint amit eredetben érez. Igen. Ez még a mátrix massza ereje. Ehhez nagy tudatosságra van szükség. 


Sőt, sajnos sokszor magának az eredetnek sem érdeke, alacsonyabb félelmei miatt, hogy mondjuk, akkor elveszít egy egzisztenciát, elveszít egy párt, érzi, hogy olyan dolgait kell abban a formában elhagynia, ahogy eddig játszott benne, hogy az nem tetszik neki.. még játszani szeretne..stb.. Szóval még így is nagyon nehéz, nem hogy még az ilyen kis „majd én egyedül megmutatom” picurka emberi egócska magától nyissa ki.

Nonszensz. Én már csak tudom. 2 ÉLŐ HALÁLON VAGYOK TÚL ;), hogy valósan bejutottam az eredet magom szintjéig, és még mindig, - így 4 év után - sem tudom teljesen teljessé tenni magamban, annyi tudattalan, idegen mély lenyomat szintjén vagyunk eltorzítva, mások által használva évezredes lenyomattokkal magunkban, nagyon mélyen

Megdöbbentő hány szinten,  hányféle eredet minőségről kellett nagyon határozottan leválnom, hogy végre a saját tiszta energiámba tudjak egyre inkább beállni, és végre saját magamat tudjam tisztán eredet szintig megtapasztalni, és felismerni. Nem volt kis munka, mondjam így. Bár ez nem munka, inkább egy belső erő hatás, ami által történik és te benne vagy. 


Szóval baromi nagy kárt okozhatnék vele, ha én akarnám ezt másoknak megmondani. 


Huhh.. Dehogy!

Ez a másik, hogy EREDET SZINTEN olyan EGYEDIEK vagyunk, mindenkiből egy van!!!

És az nem másolható, nem copyzható, nem helyettesíthető.

Ha nem lenne most szüksége a teljes teremtésnek rá egyedien- bár az azonos eredetén belül-, eredet szintig, akkor most nem lenne itt formában megnyilvánulva. (huhh ezt már hányszor írtam le.. )


Ez piszok nagy felelősség, és ha már volt olyan szíves a TEREMTÉS, és a TEREMTŐ, hogy megalkotta Sabinát, és egy másik univerzumból erre a speciális emlékeztetésre, ébresztésre felkészítette, tehát ez a vállalt feladata, hogy segítsen a bolygó egész lakosságának, hogy ébredhessünk, akkor hogy jöhetnék én ahhoz, hogy ezt elvegyem tőle, és helyette játsszak el egy másolat eredet megmondót.. Atya ég!!! Érezd át!! Micsoda spirituális gőg lenne az?

Azt látom msot, hogy akkortól nem lesz szükségünk rá, ha a több testben lévő azonos eredetekből egyre többen ismernek magukra, és egészen egyszerűen fel fogják ismerni a saját testvér energiáikat. Ez lesz majd a folyamat, de itt még nem tartunk.
.

És ha én, mint MAG-eredet egyik gyakorlott, legmélyebb ismerője jelen pillanatban most Sabinán kívül azt mondom, hogy nem tartunk még ott, hogy emlékezzetek, még én sem, nem hogy ti, és nem vállalnám, akkor elhiheted nekünk, kettőnknek, hogy mennyire fontos még a visszajelzés.Bár nekem ez msot a legizgalmasabb, legkedvencebb játékom, hogy képes vagyok e már olyan mélyen belelátni és megérezni, hogy megmondjam, és gyermeki kíváncsisággal várom az eredet nevét mindenkinek, hogy sikerült e végre eltalálni :) 
Érted kincsem? 
De a legfontosabb, hogy van egy külső, hitelesített visszacsatolásunk, és van egy valós, külső másik papírunk arról kik vagyunk. Ez a rendszerrel szemben egy erős, stabil fordulási pontot ad. 


És akkor még egyszer mondom, magam is CSAK AZOKKAL VAGYOK HAJLANDÓ EGYENRANGÚSÁGRA, AKIRŐL TUDOM AZ EREDETÉT!
Addig nem vagyunk egyenrangúak, mert addig az illető egy alacsonyabb meghatározottsági szinten, ki tudja, milyen ÉRDEKEK mentén van mozgatva tudattalanul.

Amíg valaki a személyiségének hiszi magát, vagyis egy kollektív massza személyiséghalmazból összetákolt személynek véli magát, azzal nem vagyunk egyen ragúak, hiszen az egy kollektív massza, egy abból összeollózott jelmezbál személyiség halmaz csupán.

Aki a kollektív massza személyiség halmaz érdekei szerint fog működni. Ami pont ellentétes az eredet működésével.

Hiszen a kollektív masszába betörten ti éppen hogy alvó tudatú megvezetett báb másolatok vagytok, és a kollektív masszának nem érdeke, hogy felébredjetek az eredetre, mert akkor ki fogja a masszát mozgatni, éltetni, és azt a működési módot fenntartani nélkületek.

Tehát a személyiség, az csak egy felvett ruha, külső máz, belül meg kong, hamis, üres, és ki tudja kinek a tokja, ki mozgatja, kinek a katonája, és milyen érdekeket szolgál a báb személyiség halmaz. 


Amíg valaki valamilyen előző életnevekkel még plusz megtűzdeli magát, vagy nagylélek szintű részekbe felejtkezik bele, és azzal kezdi el magát azonosítani, azzal sem tudunk egyenrangúak lenni.

Hiszen az az illető a többi részét megtagadva nem teljes, hanem egy rész lélekrész identitás, és ki tudja még milyen lélekrészei, hol, merre és hogyan befolyásolják tudattalanul, és kik használják, ami visszahat az illetőre. Hm. Szóval nem hiteles az sem, és mondjam úgy veszélyes is lehet, mikor billen át azokba a tudattalan, fel nem ismert lélekrészekbe, amit ki tudja ki és mire használ rajta keresztül. 


Lehet, hogy pont az hiányzik még Shanaságom egyre mélyebb és tisztább bepozicionáláshoz, hogy teljesen egybe gyúródjon az összes Shana, és akkor már rá fogok látni, és emlékezni fogok rá, de még nem. Bocsi.. 
 Ezt hallgasd meg.  19-én raktam ki.
(117) Shana eredet részeinek egybe húzása eredet szinten Théta segítségével,

 

Shana:
Valkai Anita Myriel, te mit fűznél hozzá, magadtól, magadból egyedien, az eddig tapasztalataid alapján, és az eredet könyv fordítójaként?

 

Valkai Anita Myriel:
Egyébként azt tenném hozzá, hogy Sabine is három aspektus alapján bizonyosodik meg róla, hogy valóban a helyes eredetet csatornázza- e le.

És hogy az apu-anyu mintákból, - ami a legeslegelső kibomlási szintje a történetnek, - is csak eredet szinten van valós felszabadulás, valós kiegyenlítődés.


Meg nem csak az eredetcsaládokon belüli kiegyenlítődéshez, hanem az eredetcsaládok közötti kiegyenlítéshez is szükséges az eredet, ugyanis sem a fizikai szinten, sem a nagylélek szinten nincs valós feloldozás, nincs is értelme, hiszen mindenki, aki itt van most a Föld bolygón egyben kapja mindenkiét egészen az eredet szintig. Ha pedig nem tudjuk az egyes eredetek betűiben rejlő képességei alapján, mivel, kivel is van dolgunk, hogyan is tudna az kiegyenlítődni, amiről azt sem tudjuk, hogy mi akar kiegyenlítődni?

És hogy az eredet szint az egyetlen lehetőség a valós együttműködésre is, együtt-egymásért egyenrangú szinten, tisztán, egyenesen, átláthatóan..

 

(Shana-Myriel közös mondata szervesen )