Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

RENDŐRSÉG-REND-VÉDELEM-BELÜGYMINISZTER!: Eredet szintre Fordulás! Átmeneti segítő technikák átértékelődése

 

HANG ANYAG: 

lejátszáshoz katt a linkre

Shana eredet szintű thétával ötvözve egybe húzása eredet szinten.mp3

 

RENDŐRSÉG-REND-VÉDELEM-BELÜGYMINISZTER!:

ide fűzök egy pár évvel ez előtti tudatosság meglátásomat, a belső belügyeink RENDBE tétele rálátást, megértést segítő információk.

A fenti hanganyaghoz kapcsolódik, hiszen éppen a Kozmikus EREDET szintemig -Shana eredet több testben lévő lélekrészei között- indítottam el a BELSŐ RENDBE tételemet, a külső részeim, kifordult részeim, lélekrészeim között.

Tehát vagy a Kozmikus eredetig VALÓS BELSŐ REND és BELÜGY EREDET MAGAMBAN van rendben, vagy a 3.d-s mátrix kifordult rendje, belügyminisztériuma, rendőrsége létezik.

A Kettő egyszerre nincs.

Vagy ez van vagy az.

A Külső, idegen, kihelyezett rendfenntartókra addig van szükség, amíg az ember magában nem rak rendet!

 A Kozmikus EREDET szintig rendrakás magunkban felülírja, átírja a külső, hamis, kifordult rendfenntartót, és kinti, külső belügyminiszterei rendszert.

Álljon itt a példa, a minta, hogyan tesszük ezt eredetszinten.

 

Álljon itt a példa, hogyan hasznosítjuk a spirituális, átmeneti időszakra beszült technikákat átfordítva eredetre, egy magasabb szinten hasznosulva magunk számára.

Mi a módja, a technikája, mennyiben változik eredet szinten alkalmazva az adott, eddig ismert technikának a rendszere.

Ezzel az adott technikák szintje, minősége, és eddigi információi is átértékelődnek, felülíródnak, a régi technikai struktúra, és a hozzá kapcsolódó információk átíródnak, az abból képzett alacsonyabb szinten alkalmazó terapeuták megszerzett titulusai érvényüket vesztik az eddig ismert formában.

Az eddigi rész hatásaik összegződnek egy magasabb szinten- eredetbe áthúzva, átemelődve-, így az alacsonyabb szinten működtetése kiüresedik, tartalom nélkülivé válik, csak az üres keretrendszer, a technika leírási rendje marad azon a szinten, de a mögötte levő ÉLŐ TAPASZTALATI ÖSSZEADÓDOTT ENERGIA, amit a Théta csoporttudat eddig összerakott átkerül egy magasabb szintre., az eredet szintjére.

Tehát aki a továbbiakban szeretne a théta térbe kapcsolódni, ahol a théta csoporttudat összes megoldási módjait találja nem tudja elkerülni, hogy haladjon az eredete irányába, mert ott találja eredet szintre átemelve a továbbiakban a megoldási , és segítő módjait ennek a csoporttudatnak magasabb szinten.

/és ez egy olyan MAGAS RENDŰ INFORMÁCIÓ, hogy mikor leültem ide írni, még én magam sem tudtam, hogy ez történik az által, hogy tegnap a thétát átemeltem a saját igényem szerint az EREDET SZINTEMRE , és ezt az információt valami nagyon magas térből írta le a kezem, amit még én is ez után fogok visszaolvasni, hogy mit is jelent ez amit most leírtam, ha van kedvetek értelmezzük együtt:) /

És ahogy a korábbi hanganyagokban elmondtuk, és többször leírtuk, hogy az EREDET SZINTEN -egy test-egy lény tudatosságban- bolygó szinten adódnak össze az eddig beszült átmeneti technikák, segítő részeink, amik csupán részek az eredet nézőpontjából, és az eredetben összegződik és kerülnek a helyükre, átértékelve, átminősülve azok a csoporttudati energiák, tapasztalás csomagok, amit eddig például a théta térben összeadtunk mind együtt, akik ezzel az energiával dolgoztak magukon keresztül.

Magyarul, egyszerűen fogalmazva, mindenki energiája benne van, aki bármikor, bármilyen technika által, vagy technika nélkül a saját tudatalattijával, tudattalanjával belső, belügyi rendszerével dolgozott önmagán.

Sorolom a tejesség igénye nélkül, kezdve a Freudtól, napjainkig az összes tudatalattival, tudattalannal foglalkozó technika, amit külső információként ismerhettek, és tanítottatok eddig egymásnak.

Folytatva, visszanyúlva a tradicionális tudattalant, tudatalattit feldolgozó összes tradicionális spirituális rendszerünkkel, majd folyatva a sort a külső rendszereken túl azokkal a csoporttudatokkal, ahol a BELSŐ, egyéni rendszerükkel dolgoztak sokan, csendben, háttérben, mély belső alkímiával, belső transzformálással, ami a valós ÉLŐ energiát szolgáltatta ahhoz, hogy mások egyáltalán képesek legyenek ezekből a belső valós, élő egyedi transzformációkból technikákat kitalálni maguk és mások számára.

Tehát eredet szinten tökéletes látszik, hogy nem az a guru, és a nagy mester önmagában aki az adott témában létrehozott egy vázat, szerkezetet,hanem a mögött nagyon sok csendes társ valós élő energiája, saját belső átalakulás energiája van jelen,amit az egy-két, abból technikát kialakító abból merítkezett, abból a közös összeadódott energiatérből vett ki, vett el, azt használva, felhasználva kanyarított le magának belőle saját nevéhez fűzve, saját rendszer felállítva belőle, azt saját magának tulajdonítva, és abból fenntartva saját magát.

 

Remélem érthető, hogy kozmikus eredet szinten tökéletesen látszik és átvilágítódik, hogy melyik technika guruja melyik közös, nagy belső alkímiai mezőnkbe csatlakozva vett ki magának belőle birtokviszonyban saját rendszert építve belőle, és azt utána másoknak árulva.

 

Az nem csak azé, ahonnan azt elvette, hanem mindenkié, akik ahhoz kollektíven hozzáadták az energiájukat.

Sőt, sokszor pont azok energiája szerepel benne elsősorban, akik aztán elmennek ezen technikai guruk tanfolyamaira, és ott szembesülnek vele, hogy nekik ez már meg van sokkal tágabb, magasabb szinten.

Tehát valójában azért mennek, hogy a saját , tőlük tudattalanul elvett, a sajátjuk amit beraktak magukon keresztül a közösbe, azt visszavegyék attól, és onnan, aki ebből fizetős rendszert csinált.

Mindenki energiája összpontosul minden olyan technika és csoporttudat mögött, akik dolgoztak önmagukon technikáktól függetlenül, vagy technikákon keresztül.

Tehát eredet szinten úgy értékelődnek át ezek, az eddig egymástól elválasztott technikák, hogy összeadódnak és egy magasabb szintű FOGALOMKÖRBEN CSOPORTOSULNAK... folytatás hamarosan.. (egyelőre ennyi)

 

 

korábbi megértés, és tudatossági szintje, előző köre az évkörön a fenti információnak:

 

RENDŐRSÉG-REND-VÉDELEM-BELÜGYMINISZTER!


Kérdés volt, hol van ilyenkor a rendőrség és belügyminiszter?
Válasz Shana Judit:
Belügyminiszter? Hogy hogy hol van? Benned! Azért hívják BEL-Ügynek!
A saját belügyedet miért is várnád, hogy valaki aki tök messze van, tök fent valahol egy titulusban, hogy majd ő oldja meg a HELYI BEL-ÜGY-RENDJÉT? 
Vagy egy olyan ember, akinek igazán semmi valós, zsigeri érdeke nem fűződik a helyi REND-hez.. (fizetett rendőrség),
Sőt..! Pont fordítva.. !
A fizetett rendőrségnek rendetlenségre van szüksége odakint, hogy igazolva legyen az, hogy szükség van látszatra a fizetett rendőrökre, hogy legyen miből megélniük.
Na de ha rendet vágnának tényleg, akkor többet nem lenne rájuk szükség, ezért csak úgy csinálnak mintha rendet tennének, látszat dolgokkal foglalják el magukat, hogy fenntartsák a látszatot, hogy rájuk szükség van, és hagyják a valódi rendzavarókat működni, hogy továbbra is maradhassanak látszatra ők a rendfenntartók.. hm.. 
Logika?

Egyszerű paraszti ész...

Ha ezt felismered:
Kérdés VAN E MÉG EZEK UTÁN SZÜKSÉGED LÁTSZAT RENDŐRSÉGRE?
a saját belső rended helyett, és a saját közvetlen környezeted rendben tartására.


Ha már képes vagy a saját területedért saját magad felelősséget vállalni, hogy rendben tartod, és összefogtok a saját kis közösségetekben, akkor nem lesz szükség tovább külső-fizetett látszat rendőrsére. 
Ti tartjátok őket, és ti hagyjátok így, egy látszatba kihelyezett bizalom okán, hogy elharapózzon a rendetlenség a környezetetekben.
Vegyétek vissza a hatalmat a kihelyezett rendőröktől, a kihelyezett belügyminisztertől, és legyetek innentől a SAJÁT BELÜGYEITEK SAJÁT MINISZTEREI HELYBEN! ennyi..
Mi olyan bonyolult ebben? 
Erős, talpraesett, határozott, igazságérzéseben stabil férfiakra és nőkre van szükség. Van ott olyan?

Akkor tegye a dolgát!
Ha nincs ott olyan, akkor hívjátok elő magatokból ezt a minőséget, mert enélkül marad a rendetlenség. Ami bent ugyan az van kint is.. semmi több..
Témát adta:
https://www.facebook.com/titkolthirek/posts/752158044877972

 

jah, és eredet szintről a humor nem hiányozhat: