Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nyílt levél Sabina Sangitarnak - Kryon iskola-, Eredet szintű egyedi együttműködésre a SzívTudat Központtal

 

Kedves SzívTudat és Eredet tudatosságú Társaink!


Kérünk ehhez a közös levelünkhöz a tiszta szív szándék energiátok hozzáadását:

 

Omar Ta Satt, Kedves Sabine Sangitar!

A Magyarországi SzívTudat Tudat és Lélekevolúció Kutató, Elemző, Tanító Központ  Csapata már nagyon régóta követi, értékeli, és nagyra becsüli a munkásságodat, és a SHIMAA Csapat munkásságát! 


AN’ANASHA, hogy részesei lehetünk a csodának, amit az eredetnevünk megismerése, és a benne való kiteljesedésünk jelent számunkra. 


Régóta dolgozunk a Kryon – SHIMAA csapatával, lefordítottuk a magunk számára az Eredetkönyvet és A csatornázás 9x9- ét is, valamint több csatornázást, és tanítást a Kryon honlapról, hogy még jobban beleáshassuk magunkat a folyamatokba, és visszaigazolást kapjuk a magunk számára, hogy jó úton járunk. 

Shana Pásztor Judit, a SzívTudat Központ megalapítója a saját lélekevolúciójában akkor kaphatta meg az eredetnevét -  2012 őszi kryon fesztivál alkalmával, - amikor ő maga már bejutott az eredetmagjába. Ez az ajándék számára, az Ő háromszoros felemelkedési evolúciós folyamatának a megkoronázása volt, egy csodás visszacsatolás kívülről számára. 

Shana 10 éve ébredt fel, és azóta több ezer ember tudati és lélekevolúciós folyamatát kísérte végig egyéni, és csoportos formában. Több ezer oldal ingyenes anyagot tett közzé a zajló folyamatokról és az egyéni fejlődést segítő módokról, lépésről lépésre. Több mint 130 ingyenes hanganya érhető el, amiben élő energiákkal átitatott segítő információkkal találkozhatnak a változásra vágyók, a hozzá fordulók. Bolygó szintű elemzéseket, tudósításokat tesz közzé a jelen zajló folyamatokról.

Shana eredet feladata és küldetése, hogy embertársait az egyéni, egyszeri , megismételhetetlen egyediségükbe segítse átfordulni, előhívódni, és abban kiteljesedni. Az anyagai ebben támogatják a hozzá fordulókat. Ennek alap sarokköve az Eredet Név, hiszen az a legmélyebb, és a legvalósabb, akivé válhatunk, és mivel a tudat addig nem engedi el a korábbi meghatározottságát, amíg nem tudja mi van helyette, ezért alap a hozzá fordulóknál, hogy megkérik az eredetnevüket. 
Az elmúlt 4 évben több száz eredettel dolgozott Shana. 

Összekapcsolja, összehozza az azonos eredet családokat, szülőket segít, hogy gyermekeiket már az eredet szintű tulajdonságaik alapján támogassák a felnövésükben, hogy ne sérüljenek, hanem eredet tervüknek megfelelően nőhessenek fel akként, akik ők eredet szintig. 
Ez a tevékenysége a saját tudati és evolúciós példája, és saját gyermeke és családja kapcsán alakult így. Tehát nagyon mély és alapos, és kiterjedt tapasztalati tudás birtokába jutott Shana a 4év eredetekkel való munkája kapcsán.

A fentieken felül Shana 10 éve bolygó szintű energetikai munkákat végzett a világ számos pontján, amihez szintén sokszor szükséges volt megkérni és tudni az adott energetikai munkatársak eredetét, hogy a tulajdonságaik a legtisztábban hasznosulva tudjanak a közös munkákban érvényesülni. Ilyenkor bizony volt , hogy sokszor egymás helyett, mások helyett is a SzívTudat Központ és Shana finanszírozta az eredet név megkérés költségeit, ha a társaknak nem volt rá kerete, mert a munkánkhoz volt rá szükségünk. 
2014-évben járt Shanánál az első olyan kismama, akinek még nem született meg a kisbabája, de a megszületést követő első lépés volt az anyukának megkérni a baba eredetét. 
Mostanra már azt tapasztaljuk, hogy egyre több kisbabás édesanya jön kliensként, és csatlakozik hozzánk, akik nem csak a saját, és a párjuk, hanem a pici babájuk eredetnevét is szeretnék tudni, hogy őt Shana segítségével a legjobban tudják támogatni abban a feladatban, és azokban a képességeiben, amivel leszületett a földre.

Ez nagyon – nagyon fontos, felelősségteljes, és magas tudatosságot igénylő feladat, hogy a leszülető gyermekek a szükségleteiknek, és az életútjuknak megfelelően támogatást kapjanak, hisz így tudják a szüleiket és a környezetüket is a legjobban, és legfájdalommentesebben gyógyítani. Valamint az életfeladatukat beteljesíteni, a világ változásaihoz a legjobb, és legigazabb módon hozzájárulni. 
A másik, amit tapasztalunk, - amiért mostanában a legtöbb ember megkéri az eredetnevét, - hogy a saját eredet egyéniségében kiteljesedhessen. Tehát az új életükbe való átfordulásukhoz kérik meg, vagy kéretjük meg velük az eredetnevüket. Sokszor azonban itt nem állunk meg, hiszen a régi kondícióik elhagyásához, a kapcsolataikban felmerülő kérdéseik megválaszolásához, és az új életük, új minőségű kapcsolódásaik kialakításához elengedhetetlen, hogy a családtagjaik (genetikai szüleik, testvéreik, adott esetben partnerük, vagy akár volt párjaik) eredetneveit is megkérjék. 

Ezért felmerült bennünk a hozzánk fordulók mennyisége miatt, hogy a hozzánk fordulók valamilyen könnyítés kaphassanak az eredet név megkérés költségeivel kapcsolatban, hiszen van, hogy 3-4 gyermekes család, nagypapákkal, nagymamákkal együtt akár 10 fő eredet nevének a megkérését is jelentheti alap esetben, ha csak a családot nézzük. 

A kérésünk, kérdésünk ezzel kapcsolatban a következő: lehetne – e, hogy a munkánkhoz egy úgymond személyre szabott együttműködést kérjünk a hozzánk fordulók az eredetneveinek megkérésével kapcsolatban? 

Arra gondoltunk, hogy pl. amikor egy komplett család kéri meg a családtagok, (volt) párok eredetneveit, akkor esetleg legyen lehetőségük arra, hogy ők más feltételekkel kaphassák meg az eredetnevüket. 
Vagy, hogy pl. a kicsi babák eredetnevéért ne kelljen fizetnie a szülőknek, mondjuk az alap jogon járhasson minden beszületendő gyermeknek.  Lehetséges lehetne ez valamilyen formában?
  
Természetesen megértjük és értjük, hogy egyelőre a bolygón egyetlen olyan Létező vagy Sabina, aki erre a csodás küldtetésre, feladatra alkalmas, hiszen erre  lettél teremtve. 
Shana az őszi kryon fesztivál után két héttel maga is átesett egy hatalmas transzformáción, mikor is Shana eredet energiája teljesen beáramlott, és átvette a formát, a testet, teljesen átalakítva, átstrukturálva magának. Onnantól Shana gyorsított módon végig ment azokon a fázison tudatosan, felnőtt tudattal, amin a pici babák mennek végig, beszületésüktől, ezért belülről, tudatosan érti meg, és ismeri , hogy a gyermekek hogyan érzékelik ezt a 3.dimenziós világot, és milyen érzés számukra az a meg nem értettségük, hogy nem ismerik őket eredet tulajdonságaik szerint. 

Tehát ez Shana nagyon fontos küldetése, amire lassan szeretnénk valamilyen támogató alapot is létrehozni, hogy minden gyermeknek alap jogon járjon ez a tudatosság segítség, akkor is, ha szüleik nem engedhetitek meg maguknak. 

Valamint azt szeretnénk még megtudni, hogy hozzájárulhatunk- e a Kryon – SHIMAA Csapat munkásságának Magyarországon való megismertetéséhez azzal, ha magyar nyelvre fordítjuk a honlapon található tanításokat, vagy, hogy a Szívtudatközpont honlapon magyarra fordítva megjelentetjük az aktuális energiákhoz tartozó csatornázásokat, tanításokat? 

Nagyon örülnénk egy mindannyiunk, az egész emberiség, valamint Lady Gaia számára is gyümölcsöző, egyedi feltételekkel való együttműködésnek, ha lehetséges. 

Várjuk válaszodat ennek az együttműködésnek a feltételeivel kapcsolatban. 

AN’ANASHA


Shana Pásztor Judit, Valkai Anita Myriel, és a SzívTudat Központ Csapata

 

osszeadodas.jpg