Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kozmikus Eredet Szer-Etetből hogyan ÉPítsd újra magad, a tered és a világodat? /eredeteknek segédlet/

Hogyan ÉPÍTS MAGAD KÖRÉ ÚJ ENERGIA TERET SZER-ETET MINŐSÉGEKBŐL?

Hogyan ÉP-Í-T-sd Újra a Saját testedet a saját Kozmikus eredet Szeretet Minőségeidből?

 

Ez maga a kozmikus szellem által az anyag átstrukturálása, a mennyet a földre hozni magadon keresztül kozmikus eredet szintig!

Javaslat!

Sziasztok!

Szép napot!

Azoknak akik már ismerik az eredet szüleiket, és az eredetnevüket.

Tegnap felmondtam magamnak a saját kozmikus szüleim nevének, betűinek részletes Szeretet minőségeit.

Nem csak felmondtam háromszorosan, hanem addig figyeltem magamba befelé, addig mondogattam egyre mélyebben a szívemből, majd egyre mélyebben az eredetmagomból, míg

ÉLŐVÉ VÁLT BENNEM,

majd körülettem is egyre tágulóbban az adott szeretet minőségeik.

A Ház több pontján, amolyan fontos pontjain, -nappali, konyha asztal, és a hálószobában is újra lejátszottam, többször, többször, majd ebbe is aludtam bele.

Nagyon, nagyon működik!

Nem mindegy milyen TÉR van körületted.

Te magad, magadból strukturálhatod át a körülötted levő teret, amiben jól érzed magad.

És bizony miben érzed magad a legjobban, hanem abban, amiből eredet szinten vagy.

Az lesz számodra a legvalósabb, a legigazabb energetikai összetételű tér, ami -bármit is hinnénk-, ebben vagyunk a legbiztonságosabban otthon saját magunkban.

Ha ezt tudatosan kitágítjuk magunkból,

egyre többet, ebben a figyelem energetikában tartózkodunk,

egyre többet rezgetjük ki a saját TEREMTŐ TISZTA HANG-unkkal a saját terünkbe,

annál inkább az válik számunkra valóságossá.

 

Mi a különbség a poláris "szeretet" érzelmekből felépült tereink,

mi a különbség a duális, még nagyobb amplitúdójú érzelem "szeretet" hullám tereink, és

a kozmikus eredet SZER-ETET-ből felépült TEREINK között?

 

4 éve sokat írtam és beszéltem hanganyagokban erről nektek, hogy legyen tiszta, pontos megértés, és felismerhessétek a különbséget a saját világotokban, saját magatokban is.

Most viszont már GYAKORLATI trükköt mutatok nektek, hogy TEGYÉTEK CSELEKVŐEN, hogyan tudtok Ti magatok a saját energiáitokon a legmélyebb eredet szintetekig a legtisztább SZER-ETET minőségeitekből

ÚJRA ÉPÍTKEZNI MAGATOKBAN és MAGATOK KÖRÜL!

Ez az első LÉPÉS, hogy magadban, és a jelenlegi helyeden körülötted építed fel az ÚJ TE TEREDET, és egyre inkább megtartod, rögzíted a valóságodként,

és ennek lesz majd következménye az, hogy ha a jelenlegi tered, helyed és kapcsolati rendszered nem tud veled együtt rezegni, akkor tovább haladsz belőle, vagy akár a szomszédjaid, és a tágabb környezeted is beleoldódhat.

Attól függ mekkora a rezgésbeli, frekvenciabeli különbség közted, és a hely, tér, és külvilágod között.

A példa kedvéért az én kozmikus szüleim, amiből létrejöttem, amiből eredet szinten vagyok, az alábbi:

MERLIN neve a következő energiákat hordozza ( az Elohim nyelve szerint)

M Bátor szeretet

E Strukturált szeretet

R Oltalmazó (védelmező) szeretet

L Gyógyító szeretet

I Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

N Áldó szeretet

 

Myriel neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

M Bátor szeretet

Y Lebegő (vibráló) szeretet

R Oltalmazó (védelmező) szeretet

I Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

E Strukturált szeretet

L Gyógyító szeretet

 

Óriási különbség van a kozmikus SZER-ETET energiák és aközött, amit eddig szeretetnek ismertetek.

csak gyors példák, hogy meg legyen bennetek:

poláris szeretetek :

pl. a féltés, aggódás, ellenőrzés, sajnálás, mentegetés... stb.. akkor hiszed azt, hogy szeretsz, ha aggódsz és naponta felhívod és csekkolod azokat akiket elvileg "szeretsz".. ez nem szeretet valójában, hanem téves tanult módja a szeretetnek, téves kapcsolás az agyban és az érzelemtestben.. valójában ezekkel a téves szeret minőségekkel csináljátok ki egymást, magatokat, és azokat akiket tényleg szeretnétek...

 

duális szeretetek:

nagy érzelemhullám kilengések, gyűlöllek-szeretlek érzelmek, szexuális vágy szeretnek hitten, figyelem játszma érzelemhullámok, vágyak, álmodozások, képzelgések, vagy túlmisztifikálása, túlértékelése a szeretett társnak, majd annak másik oldala megélések...

Ez után jön a szívközpont semlegességi zóna, a belső csend, ahol a fenti érzelmek kioltódnak.

Majd ez után teljesen más jellegű szeretet minőségeket tapasztalhatunk meg, amik első körben inkább külső érzetekben, forróságban, égésben, és nagy lélek-orgazmusokban nyilvánulhatnak meg, amitől igen mélyen meghatódhatunk.

Majd ha ezekhez hozzászoktunk, jöhet a szellem-szer-etet, szellem-szer-elem.

A mai tanácsom számotokra már ilyen szellem-szerelemből, szer-etetből épült magaddal, a legmélyebb eredetedig azonos teret épít köréd.

Mivel minden teremtés a szellem irányából ered, ha a legmélyebb eredetedből teremtesz, azokra a minőségekre rakod a figyelmed, az lesz a legvalósabb, a legtámogatottabb, és számodra is a legigazabb, ami minden alacsonyabb szeretet minőséget felülír.

Az első inspirációt és vezetést, tanítást erre pont egy éve kaptam, mikor egy olyan hivatalos helyre kellett mennem, ahol nagyon jó lett volna, ha bizony minden engem támogat.

Már ahogy a kapun kiléptem, és haladtam az adott intézmény felé, valami mélyről megszólalt bennem, és elkezdte tudatosan az intézmény köré építeni azokat a szeretet minőségeket, amik már a specializált kozmikus szeretet minőségek.

És valaki mintha tudta volna bennem, hogy mire van nekem szükségem ott, és mik azok a szeretet minőségek, amik támogatni fognak.

Már ahogy haladtam, út közben egyre jobb élményeket, támogató élményeket kaptam, majd az intézményben is, és az ügyem is valami csodás gyors egyszerűséggel, a lehető legszebb, legigazabb módon, engem a legvalósabban támogató módon oldódott meg, intéződött el, úgy, hogy akik intézték, maguk is belekerültek a legmélyebb igazságukba, és nagyon jól érezték benne magukat. Hatalmas élmény volt felismerni, hogy ha nem ismertem volna ennyire tisztán a kozmikus szeretet minőségeket, akkor bizony ennél alacsonyabb szinten kellett volna megélnem azt az eseményt. Nagyon hálás voltam.

Itt jegyzem meg, ha valaki azt mondaná erre, ja, igen, tudom miről beszélsz, éltem már meg ilyet én is, hogy nem, biztosan nem éltél meg ilyet, ha még nem ismered az eredet neved, az eredet minőségeidet, és nem magad építkeztél belőle tudatosan magad köré.

Akkor te bizony vagy egy tiszta szándék-teremtő tudatfázist éltél meg, ahol azt tapasztaltad meg, a pozitív-negatív teremtő tudatfázisodból tovább fordulva magadban, hogy jé, a világom engem támogat, és milyen csodás szinkronicitásokat élek meg. Vagy esetleg élhettél meg tudatosabb szintet is, ha már sikerült a Szívközpont- teremtő tudat állapotba haladnod a saját evolúciódban, és akkor megélhettél tudatos gyors módosításokat a saját teremtői gömbvalóságodban, magadból kiindultan, újra rendezve, újra írva a körülötted látható elemeket, mondjuk az által, hogy sok tudattalan, téves mintát vettél észre a vetítéseden, és azokon változtattál, azokat átírtad magadban.

Na ez drágáim pedig már ez után van, és vár majd számotokra, ha idejuttok a saját tudati és lélek evolúciótokban. Azzal a különbséggel hozzám képest, aki lineárisan, sorban, lépésről lépésre mentem végig ezeken a teremtő tudati fázisokon, hogy bizony lassan 4 éve már nektek nincs lehetőségetek a lineáris lépésről lépésre haladásra, hanem bizony egyszerre kapjátok, egyszerre történik veletek az összes szint, ide-oda csúszkálva saját magatokon belül, liftezve lejjebbi, feljebbi tudatosság-teremtő tudati fázisokban, csak nem tudtok róla, nem veszitek észre. Ezért írom le ennyire részletesen a különböző szinteket, hogy fel tudd ismeri te is a saját működésedben egyre tisztábban, éppen melyik tudati emeleteden, szinteden vagy magadban, és ott bizony éppen hogyan teremtesz, vagy hogyan válts belőle szintet, ha észre veszed.

Na tegnap ezen a tanításon tovább haladva a saját kozmikus szüleimből álló eredetminőségemet növesztettem, szítottam, építettem magamban egyre nagyobbra, és a házamban.

Pár nappal ez előtt egy féltesóval elsőként összekapaszkodva Kozmikus Myriel anyánkat már megjelenítettük így magunkban és egymásban és körülöttünk. Én bevettem az ölembe, és Kozmikus anyánk szeretet minőségeit egyenként beolvastam, berezgettem, megrezegettem magunkban. Mivel ketten összeadódottan voltunk benne, olvadtunk bele, még valóságosabbá váltak körülöttünk és bennünk kozmikus anyánk minőségei. Akkor speciálisan a Strukturáló Szeretet volt a legfontosabb minősége, amivel aztán egész éjjel dolgozott rajtunk, hogy a teljes fizikai formánk átstrukturálódhasson immár a lelkünk, szellemünk eredet szintű minőségeihez hangolódva, hiszen a test nem bírná el a régi formában ezeket a hatalmas szeretet energiákat.

Elindult a fizikai formánk, a sejtszintünkig újrastrukturálásunk, a kozmikus szüleink által, -amiből mi is vagyunk-, így a saját eredet strukturáló szeretetünk saját magunkat strukturálja át.

Éppen ez a folyamat zajlik.

Vannak ám fizikai jelenségei az átstrukturálódásnak.

Levelekben jön le az arcom, tiszta kiütés lett a testem, meghalt a teljes, eddig természetesnek vélt, hitt baktérium flórám.

Ez a legérdekesebb része, mert lehet, hogy a vírusok, baktériumok, gombák, amik eddig a testtel közös szimbiózisban minket támogatva éltek velünk, bennünk, bontva és építve aszerint, hogy az anyag szintű külvilágunk és köztünk levő behatásokat kiegyenlítsék, ebben a szeretet minőségünkben már nem fognak velünk tovább élni.

Lásd Biologika, eddig ismertek szerint. Eddig ezt az építés, bontás szerepet ezek a segítő minőségeink oldották meg a fizikai testünkben helyettünk, tőlünk függetlenül, rájuk bízva tudattalanul magunkat. Annyira tudattalanul, hogy a téves orvosipar ugye kifejezetten ellenségnek, legyőzendő, elpusztítandó minőségnek hitte eddig őket. Azt ugye tudjátok, hogy Atlantisz óta élünk szimbiózisban a vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal, mikor a dimenziók a föld tere körül összeszakadtak. A tudattalan védekezés, eltüntetés programunk, és ebből képződött téves orvos ipari nézőpontunk gyökere is itt van. Azért immár 40 éve tudhatjuk, hogy ezek a minőségek valójában azóta minket szolgáltak, minket egyensúlyoztak ki fizikai formában, a maguk módján, megtanulva velünk együttműködve létezni, magukat és minket is segíteni az életben, a létezésünkben.

És akkor azt képzeljétek el, ez ennek a még magasabb oktávja, amikor már kezdünk elválni ezektől az eddig segítő minőségektől, mert ezt a frekvenciát, rezgést ők már nem bírják velünk, és már nincs is rájuk szükségünk tovább, hogy a testünkben levő poláris, duális hullámok kiegyenlítéseit kiegyensúlyozzák helyettünk.

Valójában ahogy most látom, ahogy Merlin -akiből vagyok- bennem mutatja, és láthatom és tudhatom ilyen csodás egyszerűséggel, békével, és egyértelműséggel,

hogy láss egy két kétkarú mérleget, ahol fut a pozitív-negatív hullám a nulla ponton át váltva, fent-lent hullámban, és amikor a mérlegben alámerülsz, a hullám alsó szakaszát éled, akkor ezek a kis segítő minőségek építettek köréd, benned, tehát megnövekedtek benned, többlet szövetet képeztek benned adott területeken, attól függően milyen jellegű merülésben voltál, amikor fordultál, és túl működtél, akkor pedig bontani kezdtek benned, körülötted. Ők voltak a Te kiegyensúlyozóid a poláris 3.d-s mátrix világod és a tested között.

Zseniális.

Ennyire egyszerű!

Eddig így volt, mert eddig erre volt szükségünk!

Amikor már a Kozmikus SPECIÁLIS SZER-ETET minőségeket használhatod tudatosan, akkor Te magad építesz magad köré és bontasz magad körül attól függően, ami a jelenben számodra a legjobb.

És ebben a legszebb az, hogy egyszerűen belülről tudod, ha ismered a kozmikus szeretet minőségeket, és a sajátodat már felépítetted magadban, akkor ezek után természetes módon építkezel tovább a kozmikus szeretet minőségekből speciálisan is.

Remélem érthető!

Tehát még egyszer, első javaslat azoknak akik tudják az eredetüket, hogy az eredet szüleitek szeretet minőségeit saját magatokban építsétek ki.

Ennek a saját HANG-tok általi kimondása a te saját test-templomodban, és a körülötted levő teredben a legigazabb módja, mert az lesz saját magaddal a legkompatibilisebb.

Persze ha már a saját hangodban vagy.

Ha még nem, akkor az lesz számodra ebben a leghitelesebb segítség, aki már a saját hangjában van, és képes bármilyen kozmikus szeretet minőséget megjeleníteni, hogy megtapasztald, megéld, benned is élővé váljon.

Magam erre vagyok, hiszen az egyik alap megteremtés minőségem, amiből vagyok immár élően, tudatosan, és használva is gyakorlatiasan

energiák manifesztálása,

isteni energiák szállítása,

régi tudás kinyilatkoztatása,

energiák erősítése

rituálék végrehajtása,

energiák emelése

azon emberek segítése, akik Merkabájukkal utaznak.

Ez az alapom, a kozmikus szülői alapom.

Hamarosan folytatom az építkezésemet, mi a következő lépcsője bennünk a kozmikus eredet szintünk valóságossá tételének élően, itt a jelen valóságunkban.

 

Addig is emlékeztetőnek ideraknám a korábban összegzett szeretet minősége írásomat emlékeztetőnek:

 

Iker-Írás: Poláris-Duális-Kozmikus szintű kapcsolatok-Szerelem Minőségek, Összegzés

merlin.jpgmyriel.jpg