Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan teremtünk eredet szinten, együttműködően, mit jelent, hogy egy van mindenkiből, és egymás nélkül nem megy... stb.. 1.rész

 

mai EREDET szintű felismerésünk, összegzés, ÁTÉRTÉKELÉS, rendbe rakás, megértés stb:

tapasztalatjatekok.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ha megnézitek az ábrát, érthető, és látható, és belőhető ki hol van, hol határozza meg még magát.

Mind a HÁROM szintnek, JÁTÉKTÉRNEK egymástól tökéletesen elválasztott TÖRVÉNYEI vannak. 
Ha megnézitek az EREDET szintet, a fekete luk az egyetlen eredeti helyeteket mutatja, ahonnan hiányoztok, amíg alacsonyabb, zártabb, másik játéktérben vagytok.
DE!
Azt is látjuk, hogy itt azt jelenti, hogy EGY VAN BELŐLETEK az eredet szintű KÖZÖSSÉGBEN, hogy mindenki aki a közösség része, abból a fajta MINŐSÉGBŐL, és amit ő tud hozzárakni egyedien, speciálisan a közösséghez, ami fontos, és nélkülözhetetlen, ABBÓL VAN EGY!

Tehát nem a SZEMÉLY a lényeg, hanem a MINŐSÉG és KÉPESSÉG AMIT HOZ, és hozzárak.

Ami bizony mindig VÁLTOZIK, hogy éppen mikor milyen folyamatoknál kiknek a milyen minőségére van szüksége az eredet szintű közösünknek.

Tehát nincsenek örökre szóló, bérelt személyiség helyek, hanem MINŐSÉG helyek vannak, és a személyek attól függően, és addig vannak az adott egy helyen, kitöltve azt a fekete lukat maguk által, amíg azt adja hozzá cselekvően, ezer százalékosan elsődleges prioritásként, ami az adott minőség luk igénye szerinti az eredet feladat közösségen belül! 
Szóval még egyszer nincsenek személyek számára bérlet helyek.

Ezt most két élő, tapasztalati példával fogom mutatni.


SzívTudat, vagyis eredet szintű közösségi munkánkhoz szükség volt grafikusra.

Mivel ketten hoztuk létre a szívünkből annak idején egy Shogunnal, első körben ő csinálta az ábrákat, én raktam az infókat, valójában együtt szültük, kettőnkből rajzoltam le, skicceltem le, amikből ő aztán ábrákat készített. Ez most csak a grafika, ábra TÉMA rész.

Aztán éreztük, hogy a szívközpont saját honlapom már nem tudja adni ennek az összetett információs csomagnak a teret, keretet, mert itt olyan struktúrákban kéne az anyagokat szerkeszteni, amit ez a honlap struktúra nem tud kiszolgálni. Nincs hozzá megfelelő tér, keretrendszerek, és mivel ez egy idegen, más által létrehozott, a külső igényeket kielégítő szerkezet, struktúra, nem fogja miattam az én egyedi igényeim szerint fejleszteni a szerkezet. Hiszen annak a szolgáltatónak az elsődleges prioritása a kereskedelmi, és üzleti kör kiszolgálása, nekik írták a programot, hiszen belőlük, őket kiszolgálva akarnak belőlük megélni. 
Ezért hosszas keresgélés után rájöttünk, hogy olyan keret rendszer NINCS még ebben a világban, amire nekünk szükségünk van, ezért elkezdtünk magunkból ezt a szükségletet megfogalmazni, hogy akkor kérünk saját programozót, aki megcsinálja velünk állandóan rugalmasan változóan, tágulóan azt a programot, amiben tudunk haladni együtt az anyagokkal, egyre tágultabban.
Bennem meg volt a kép, a társamban is, és már csak a programozó kellett. 
És bamm, jött is, a meglepő módon szinte napokra rá, hogy mind ketten behúztunk egy-egy programozót. Ami még meglepőbb, én egy eredet testvéremet- mint kiderült,-, és a társam meg még tisztábban, a saját vele azonos eredet testvérét.. egy újabb Shogunt.
Így lett két programozónk igen gyorsan. Az én tesóm éppen szállást keresett, így be is költözött hozzám, és gőzerővel elindult a közös keret rendszer beszülése, formába rendezése. Hárman voltunk benne, és szegény eredet tesómnak tágítottam ám a fejében lévő eddig ismert struktúrákat, hogy képes legyen megírni az alap programot. 
Közben bejött a másik Shogun fiú, aki amúgy egyben az oktatás is, sok hanganyagunk készült együtt. Informatika tanár volt ugye konkrétan, akkor még.
Megpróbáltak az eredet tesómmal összedolgozni, de valahogy nem akart haladni a sztori, mert a Shogun fiú még igen nagy bezártságban volt, és más fókuszba volt állva a feje, mást és máshogyan szeretett volna még csinálni, más, egyéni szintű tervei voltak. Tehát egyszerre volt benne egy alacsonyabb szintű egyénibb terv, és egyszerre volt neki odarakva az eredet szintű terve. Mondanom sem kell, naná, hogy eltűnt az alacsonyabb szintű, zártabb közösségi sztorikban, és zártabb, egyénibb érdekeket szem előtt tartó  rakta oda magát, és az energiáit, azt építgetve belőle. De ez viszont az én Shogun társamat is rántotta magával, sőt mondhatni egyfolytában egymást rángatták vissza. Így egy ponton a társam is kipenderült, és visszazuhant, visszazárult az egyéni túlélő szintre, és visszament abba s spiri csoportjába, ahonnan annak idején már kilökődött, már kidobta a közösség, már mindenét elvesztette benne, és ahonnan hozzám egy szál bőrönddel jött be. És visszarántódott, visszamerült, és mondjuk kapott klassz kis megkísértő lehetőségeket, lakhatást, és apanázst egy nagyon pénzes barátjától, akinek informatikai cége van, számítógép nagykeres. És kapott tőle szállást, és a semmire egy kis túlélő zsetont, amiből fenntarthatta magát vegetálva, egy kitétellel, engem és ezt az egészet elfelejti, velem és a saját SzívTudat központjával nem kapcsolódhat. Én onnan ki lettem tiltva, ez volt az ára, hogy ő ott megtartva legyen, mondjam így, számunkra kívülről ez tisztán így látszott, eredet nézőpontból. Természetesen az egyéni szinteken ezt nagyon szépen szokták mindenféle indokkal, érvvel megtámogatni a társaink, akik hasonló formában visszább zárulnak az eredet szintről. Eredet nézőpontból ez úgy látszott bizony, hogy visszakapaszkodott a régi spiri csoportjába is, és nyilván más kapcsolódásokba is bizonyára, minden esetre eredet szintről eltűnt számunkra. Maradtunk ketten az informatikus eredet tesómmal, és a fiammal, ők egy szobába is költöztek, nagyon megszerették egymást, látszott, hogy nem ez az első életük amikor együtt vannak.. Huhh.., nagyon érdekes kapcsolatuk volt.
A lényeg megcsináltuk a programot, és elindítottuk, közben sokszor mentünk el a volt társamért, és próbáltuk visszahozni, mert nagyon, nagyon hiányzott az ő része. Egyszerűen láttuk kinek mire van kompetenciája, és mivel az hiányzott, mi egyszerűen azt a részt nem tudtunk megcsinálni helyette. 
De nem estünk kétségbe, átraktuk a figyelmet a jelen feladatokra, és gőzerővel belevetettük magunkat abba a munka részbe, amit közösen tudtunk csinálni. Sok téma volt közös. A legmegdöbbentőbb ugye a Tündérkertes hírhozó Zsuzsi volt, aki kinyitott bennem egy emléktárat magamról, és gőzerővel magától elindultak elementáris erővel a hanganyagok. Ezt csak az eredet tesómmal tudtam csinálni, ő tartotta fókuszt, én mondtam fel. Tehát ez valójában közösünk volt. Jaj, és a grafikái, nagyon bírtam. A volt társamét is, imádtam a képi világát, ahogy és amennyit hajlandó volt megcsinálni. De sosem értékelte, azt mondta hogy ő csak egy sima kis képszögelő itt. Pedig ez sem volt igaz, mert sok minden kettőnkből nyílt ki, de mivel én voltam a nyitottabb, és én mondtam, rajzoltam, magyaráztam, fogtam fel, rendeztem fogalmi síkra..s tb.. ezt úgy érezte ez csak az enyém, neki ehhez nincs köze. Majd később az eredet tesóm is dettó ugyan ezt érezte.. csak pepitában.. :)
Aztán sok lett a tesónak az ábrázás, honlap, plusz a magával való munka..s tb.. és egy ponton behívtunk újabb grafikust, és informatikust, hogy jöjjön segítség akivel megosztva, együttműködve tudnak részeket megcsinálni. És tényleg egyből jelentkezett  is rá egy más eredetű társnő. 
jah, ami fontos, és megdöbbentő volt az informatikus eredet tesónál,  addigi nézőpontjában, előttem, hogy nem értette minek kell az emberekkel foglalkozni.
Azt mondta, hogy ő soha nem vette figyelembe az emberi tényezőket! ? Kérdeztem is tőle, mégis akkor előtte kiknek és milyen honlapokat akart és csinált, ha nem vette figyelembe azokat, akik a megrendeléseket adták neki(?)
Vicces volt. Nálam tanult meg önmagára és másokra figyelni, és valamilyen szinten elkezdte gyakorolni a kommunikációt is. 

Aztán volt egy határa, amikortól nem engedte a rendszere, hogy tovább bomoljon, nyíljon, és visszarántódott az anyu-apu otthoni kis sztorijába, visszazárult a tetőtéri gyerekszobájába, és még egy darabig onnan dolgozott nekünk, de ott aztán úgy "visszahülyült", hogy egyre kevésbé értett minket, és egyre kifordultabb és elcsúszottabb anyagokat rakott ide.. Jah, ez a volt társamnál is így volt. Mindig gyönyörűen látszott, ha nálam volt, egyhegyű volt, és klasszul szárnyaltunk, ahogy kifordult és visszarándult -nah, ebből megszámlálhatatlan kör lefutott kettőnk között, minden egyes befeszülése rétegén visszafutott a barátja házába-, és ott visszakerült abba térbe, programverzióba, amiből az a tér és hely felépült, és egyre jobban zárult vissza azokba a programokba, amik ott futottak, és vált egyre ellenségesebbé, és egyre kifordultabbá mindig, és egyre kévésbe értette az információkat, és nem tudott távban velünk dolgozni.
Tehát a volt társ kiesett teljesen, az eredet tesó meg félig. 

Közben bejött számos-Anita-Myriel és új dimenzió nyílt a közös SzyvTudat munkarészben.

Elindultak az eddig élően, élesben, cselekvően megcsinált részek-amiket leginkább párokon keresztül csináltam, a legtöbbet a volt társammal-, annak a kikódolása belőlem. Elindult, Anita nyílása, átemelése, átértékelése annak amiben eddig futott, a majd 16 évnyi Grabovojos sztorija, tudása, itt egy sokkal magasabb szintre emelődött át, és lettek új és egyre újabb képességei, amik már mind közösek voltak, csak együtt működően életképes képességek voltak. Sok új képessége nyílt volna,  vagyis elkezdtek volna nyílni, amiket láttam, hogy még miket, és még miket, és még miket lehet ezzel az alappal kezdeni, és elkezdtünk vele játszani kreatívan, Shanaságom kíváncsiságán és ötletein keresztül, kísérletezni, de ez meg Anitát nem hatotta meg túlzottan. Én nagyon élveztem, mert láttam mekkora hatalmas giga fordulás, nagyságrenddel nagyobb kollektív segítség mindenkinek, ezt Anita nem igazán érezte át, ő még ott tartott, hogy szerette volna bebizonyítani a férfinak, hogy értékes, képes meg minden áron magát akarta zártan megcsinálni. Tehát kapott velünk, tőlünk eredet szintű tapasztalást, lehetőséget, ezen a szinten dolgozni, sőt át is költöztettük, kapott elsőként tudatosan eredet testvérrel összeköltözés lehetőséget, hogy kiegyenlítődjenek, teljesen ott hagyta az addigi sztoriját, a pasit, és a gyerekekkel együtt átkerült a másik Myrielhez, akivel akkor már évek óta együtt dolgozgattunk amolyan félgőzzel.. Jah, kapott Anita ott egy új testvér energia pasit is, - jaj, de szépek voltak,  Jaj, de más energiában kapcsolódtak, mennyivel valósabb és mélyebb rétegeiket mozdította meg, mint az előző kapcsolódása-, de nem tudta , nem tudták megtartani ezt a szintet.
Ez idő alatt nyíltak ki, és dolgoztunk ki már egyre tisztábban a struktúra kódokat, rájöttünk, hogy együtt rejtettünk be ide több kódot magunknak, amit csak együtt tudtunk kinyitni, felszedni, amivel el tudtunk indulni. Szóval, hogy ez mekkora projektünk, közös tervünk, atya ég.. atya ég.. Ebben az informatikus eredet tesó is benne volt azért távban, az informatikai, és ábra részét meg hanganyagokat csinálgatta, vagyis az ábrákat akkor már néha tessék lássék az új grafikusunk is megcsinálta.
Hozzám persze még ezen túl számos eredet kapcsolódott, még jöttek kliensként, jöttek más munkákon keresztül, tehát nekem ez egy része volt.. Nagyon sok témában, nagyon sok helyre kellett kapcsolódnom, próbáltam összefésülni a részeket, összehangolni és egybe húzni . Ez az amit nem rég írtam pont le, hogy mindenki járt nálam, ott laktunk egy két utcára is egymástól, és képtelenség volt összeterelni őket, és összekapcsolni, összekötni az információkat, hogy összeadódjanak a részek, az eredet szintű részek. Én meg teljesen szétforgácsolódtam benne. Volt hogy szimultán 10 helyre írtam, ahogy elkezdtem egybe húzni őket, úgy ütötték ki egymást, hogy szétszéledt az egész banda.. ááá.., azt hittem megőrülök..

De volt, hogy megpróbáltam csak a 2 Myrielt és és az informatikus eredet tesót és még egy valakit egy közös skype-ba összerakni, hogy ne kelljen külön kommunikálnom velük, egyszerre meglegyen mindenkinél ugyan az az információ, és hogy végre összeadódjunk, nah, akkor az egyiknek hangja volt, a másiknak csak képe, a harmadik meg csak engem látott, halott a másik kettőt nem, és ez keresztbe-kasul pepitában. Iszonyú volt ezt látni, hogy mennyire ki vannak fordulva, hogy ütögetik ki egymást, milyen részeken vannak elhatárolódva egymáshoz képest tudattalanul.. nah, ennek ezerféle verziójában kaptam élő tapasztalás rálátást, és gyakorolgattam, mégis hogyan tereljem egy közös kommunikációba és figyelembe, és fókuszba őket, hogy tudjunk együtt dolgozni, mert azt is láttuk, hogy

EGYMÁS NÉLKÜL NEM MEGY, MINDENKINÉL RÉSZ VOLT, és a RÉSZE NÉLKÜL MEGAKADTUNK, NEM MENT TOVÁBB A MIENK SEM,

sőt, azt is megláttuk, megéltük, hogy minél több társat tudtunk behozni tiszta eredet szintű tudatba, felhúzni és egymást megtartani, annál magasabb szintű közös rálátásunk volt, és egyre tisztábban láttuk és tudtuk az információinkat is, ami ott is látszott, hogy ez KÖZÖS, egymás nélkül mind lebutítottabbak, és hülyébbek vagyunk.. érdekes volt ezeket a tudati liftezéseket, tágulásokat megélni.. 


Azt is megláttuk, hogy a pár kapcsolódásaink mennyire torzítottak, mennyire csúsztatták el, mennyire rontották el a közös munkáinkat, ami mindegyikőnkre kihatott.
Sőt, én akkoriban láttam meg, hogy valójában eredet szintű legnagyobb megtagadásom, kifordulásom, elcsúszásom az maga az volt, hogy elhagytam a helyem, elárultam a közösségem, cserben hagytam a közösségem a "férfiért" és elsődlegessé vált számomra a férfi, pár, a szerelem.. uhh, atya ég, hányszor megéltem most is..

Volt olyan, mikor egy pasim miatt lemondtam egy komplett 33 krisztusi energiában behangolás, ingyenes meghirdetett webkonferenciát.. ami így kimaradt a 7 sugár sorozatból, ami a feladatom lett volna.. hupsz..de ciki.., vártam a pasit helyette, és nem jött el. Akkor jöttem rá, hogy atya ég mit tettem, és akkor kezdtem el látni, hogy a férfiak és a kapcsolataim előtérbe helyezése volt mindig is a legnagyobb "elcsúszásom". Tehát ha így nézem áldásos, és törvényszerű volt a volt társam kikapása is a történetből, mert lehet, hogy nem dolgoztam volna ilyen elszántan, és nyitottan a többi eredettárssal, ha ott lett volna egy zártabb kapcsolatunk a férfival, amolyan a paktumos zártabb energiában a többiekhez képest.  Jaj, hát erre is hozott ám a volt társam jó kis tükröket, felismeréseket, mert amikor kifordult, elkezdte az közösségünket, még a korábbi csapatot hátulról, a háttérben egyenként megkísérteni, megkörnyékezni, és összeugrasztani minket.. nah, ez is érdekes és tanulságos jelenség időszak volt.

 Arra jó volt, hogy nagyon finoman megtanultam megérezni a háttérben zajló hamis energiákat, ami torzítja a közösség kollektív energiáját, azt is megtanultam megérezni, mikor ki az elcsúsztató, és kit mivel lehet billenteni, kinek mik a gyenge pontjai, aminkeresztül megkísérthető, megvásárolható, visszafordítható eredet szintről a mátrixba. Valójában a volt társam volt a háttér megkísértő, és hihetetlen pontosan, precízen érezte, kit mivel lehet megkísérteni, ahol még elárulja simán a közösséget, és ezt kihozta belőle, hogy láthatóvá váljon. Érdekes tanulási fázis volt ez is.

nah, itt most megállok, mert ez nagyon hosszú lesz egyben,., de ez hihetetlen fontos összegzés rész most, hogy egyben rálássunk az eddigi folyamatokra, és hogy most hol tartunk.

Ismét egy váltás és pontosítása, újra definiálása lesz az EREDET SZINTŰ együttműködés szabályainak, amiket látunk.. muszáj tudatosítanunk, hogy értsük a különbséget, és felismerjük a különbséget az eddigi működési módokhoz, közösségi szokásokhoz, és munkákhoz képest.

 

Annyit még talán ide az eddigiekhez, hogy már a fentiekben is jól látszik, hogy ahogy haladtunk egyre tisztábban az eredetben magunkban, és a közösségi csiszolódásban, úgy változtak és jöttek be egyre tisztább szintű társaink az adott szükséglet témákban. tehát háromszorosan is tisztult például csak a grafikus részünk, bár azt is látjuk, hogy az informatikus részünkkel megakadtunk, ott beállt, befagyott a haladás egyelőre. A régi eredet tás, akivel indítottuk nem tudott valósan elszakadni tőlünk, hiszen szükségünk volt rá bármilyen szándékban és tudatosságban is legyen, és így hiába próbáltunk újabb szintű társat behúzni, talán nem volt helye, hogy hova, vagy nincs is új, csak ki kell várnunk, hogy visszaforduljon az eredet társ a helyére.. ezt majd még meglátjuk, minden esetre itt jó ideje meg vagyunk akadva.

ezen a szinten semmilyen, de semmilyen eddig ismert teremtő tudatossági törvényszerűség nem igaz, és nem is működik. Én már csak tudom, hisz végig mentem az összes teremtő tudatfázis szinten, élően, élesben gyakorlatoztam le az összes teremtői tudatszintet. Bizony eredet szinten ezek nem érvényesek, nem működnek, hanem itt az eredet együttműködés szabályait kell megtanulnunk, és igen nehezítetten haladunk, egészen addig, míg nem fogjuk fel, nem tudatosítjuk, nem értjük meg, hogy mennyire egymásra vagyunk utalva, és mennyire megakasztjuk egymást. 

Mi ezt már 3-4 éves gyakorlatban látjuk, tapasztaljuk, és tudjuk, tudhatjuk.

 

folyt hamarosan,..