Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan nézne ki a valós valóság szerint a neveink rendszere?

Eredet nevek könyvéhez kiegészítés

Hogyan nézne ki a neveink valós valóság szerinti rendszere?

Melyiket választod és mivel azonosítod inkább magad?

 

Tanulmány születik az Eredet nevek könyvhöz amit éppen felolvasunk számotokra. Lásd az eddigi részeket itt:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL4DXIyksQM3gWgcP1PxcZJDx1FaTMf3mT

Még félkész a jegyzet, folyamatában bontom ki, csak iderakom had forogjon többeknél egyelőre ennyi belőle:

Megmozgatott SZELLEMI EREDETBEN ez a cikk:

Új magyar keresztnevek: Dzseferzon, Kassziopeia és Szahel

lásd a teljes cikket itt: https://telex.hu/belfold/2022/01/30/uj-magyar-keresztnevek-dzseferzon-kassziopeia-es-szahel

Hogyan nézne ki a valós valóság szerint a valós neveink rendszere, ha ténylegesen azt vennénk figyelembe AKIK TÉNYLEG VAGYUNK, a jelen életen túl?

A kérdésem, hogy hierarchiában melyik a legerősebb, majd lejjebb és lejjebb hogy rakódnak egymásra a neveink. Már ha nem csak egy jelen élet anyagtesti lajstromszámos rabszolga és annak anyutól-aputól kapott neveinkhez ragaszkodunk a sajátunk helyett, amiről giga rég óta nem tudhattunk.

Szóval, csak gyorsan iderakom címszavakban első körben:

1. Vezetéknév : a Kozmikus Szellemi Eredet név

2. Keresztnév 1: A kristály/krisztusi felettes lelked keresztségében kapott neved, pl. a Papi neved (Fehér rend papság)

3. Keresztnév 2.: A lelki szintű neved, neveid, ami a galaktikus nagylélek szintű lélekrészeid nevei, akik ként most is jelen vagy egyszerre több helyen, ezekből a leghangsúlyosabb, akit behozol erre az életre.

4. Keresztnév 3.: a Jelen életre választott neved, ami persze lehet akár területhez kötődő, akár az anyagtestet biztosító szülőktől származó neveik, de lehet, hogy minőség tulajdonság jelölő nevet választasz, ami kifejezi azt aki lenni akarsz hangsúlyosan ebben az életben. Vagy lehet, hogy korábbi földi életed nevét választod, mert azokat a képességeidet, vagy annak történetét szeretnéd tovább vinni, vagy karmikus dolgaidat szeretnéd akként rendezni. Nyilvánvalóan a mai 3.d-s területalapú szokásjog szerinti nevek a legkevésbé jellemzőek rád. Az meg amit a cikkben láthatunk már a mindennek a kifordult vicc paródiája, amikor az egyre lebutítottabb anyagember szülőcskék a saját Barbi játéktárgyaiknak tekintve a gyermekeket, a valójában szellemi eredeteket, lelkeket, mindenféle hagymázas játék neveket adnak a gyermeknek, mert semmit nem tudnak se magukról, a gyerekükről meg pláne nem, és azt hiszik egy kis üres hústest darabka, amivel azt játszanak amit csak akarnak, mert az övéké. Rémálom ezt így látni.

Tehát:

Az első és legfontosabb FORDULÁSNAK kéne lenni, hogy a genetikai-anyagtestet biztosító szülőkről mint tulajdonukból felszabaduljunk. Ez akkor a legfontosabb, ha a tulajdonuknak tekintve olyan dolgokat tesznek velünk, helyettünk döntve, amihez nincs joguk. Kényszerítenek minket, hogy az ő szokásaikat, életvitelüket, programjaikat, nézeteiket kezdjük el élni, rosszabb esetben a kiéletlen kudarcaikat helyettük velünk akarják megéletni, vagy nem tisztelik tudatlanságból az egészséghez és a testünkhöz való jogunkat, és helyettünk döntenek pl. mit adhatnak be nekünk érdekből.. stb..

Elsődlegesen a Szellemi Minőségű kozmikus szüleink a Mindig szüleink. A kozmikus szüleinktől kapott képességeink a több száz millió éve akár létező képesség tulajdonságaink. Lásd az Eredet nevek könyvéből a kozmikus szülők minőség tulajdonságait. Mi abból teremtődtünk elsődlegesen, hiszen minden teremtés a szellemből, a szellemi forrásból fakad, és létezik a Létezésen, a Teremtésen belül.

1. Tehát a vezeték nevünk a Szellemi Eredet nevünk.

Ami egyben a Szellemi Családnevünk is, mivel egy azon családokból igen sokan származunk.

Így egy sokkal tágultabban kiterjedt, az egész bolygót átfogó, sőt a bolygón túli, és még akár a galaxison túli szellemi családunkkal összekapcsolódva is megélhetjük magukat.

Jó az nekünk ha ismerhetjük és tudhatjuk milyen szellemi családhoz tartozunk?

10 éven keresztül, több mint 2500 eredetet megfigyelve, garantáltan állíthatom mint kutató, hogy a szellemi családokból származók egymásra hasonlítanak, az eredeti tulajdonságaik, képességeik és bizony a zöme egészen a fizikai testi formájukig, és nem a jelen életnyi anyagtestet biztosító szülőkre.

 

2. Keresztnév: A Keresztnév a keresztségben, vagyis kristály/krisztus keresztségben kapott neved

Itt a jelen élet földi síkon is ismeritek a keresztszülőséget, amit a 3.d-s kifordult egyházi rendszerben megkeresztelve a gyermeket hitelesítettek. Tehát még itt lent is valamilyen formában a Jézusi/ Krisztusi misztériumhoz kötődik, Keresztelő Szent Jánoshoz -gondolom-. Ennek a lenti rendszernek a valós valóság eredetije a saját kristály/krisztusi Felettes Lelki neved, vagy a hozzá kapcsolódó Fehér Rend papi neved.

Ami szintén csodás minőség ugyan úgy, ahogy a Kozmikus szüleid és az eredet neved minőségei is mind hihetetlen magasan rezgő, szeretet minőségek. Mivel a hasadtságon, dualitáson túlról származik ez a minőséged, teljesen torzulás mentes, így semmi árnyék és negatív nem található benne, nem tapad hozzá. A saját kristály/krisztusi felettes lelkedben létezni, annak hatalmas szeretet forrásenergia áramlásában lenni, ezt a minőségedet magadban élővé tenni, és innen, erről a lélekminőség szintedről teremteni, a legszebb csoda. Ehhez szerencsés ismerned egyrészt a saját Krisztusi felettes lelkedet, és annak hangrezgéseit, másrészt, és/vagy a saját Papi neved hangrezgéseit, hogy meg tudd élően nyilvánítani. Gondoljuk végig mit választunk, földi, hamis vallási rendszerben jelen életben anyagemberhez kötött keresztséget, vagy a saját eredetinket választjuk, ha már van választásunk, mert tudhatjuk.

3. Keresztnév 2: A lelki szintű neved, neveid, ami a galaktikus nagylélek szintű lélekrészeid nevei, akik ként most is jelen vagy egyszerre több helyen. Ezekből a leghangsúlyosabb, akit behozol erre az életre.

Itt több szintről választhatsz a lélekneveid közül. Fentről lefelé legerősebbek a valós galaktikus nagylélek szintű részeid amiknek az összesenjét nevezhetjük a Felettes Lelkednek is. A saját nagylélek részeinkre mi a 13 csillagnemzettségen keresztül emlékeztetjük magunkat.

Emlékszem amikor annak idején próbáltam a saját, akkor még azt hittem rajtam kívül álló angyali lélekrészemmel kapcsolódni egy segítő meditációban, és rákérdeztem a nevére, akkor kaptam meg egy korábbi beszületési nevemet helyette, vagyis egy földtörténeti, már megélt életem nevét, mert az én Felettes lélek szintem sokkal bölcsebb volt mint én mint Judit, és sokkal jobban tudta mire van valósan szükségem. Pont azt kaptam névként amivel akkor dolgoznom kellett, amit akkor ki kellett nyitni magamban, sőt, amit egyáltalán képes voltam akkor kinyitni. Hiszen az volt az egyel korábbi előző beszületésem, így az volt a rendszeremben a legaktívabb, és legközvetlenebbül elérhető számomra.

És ez magyarázta meg az akkori házasságomat is, vagyis egyben karmikus névként is kaptam, hogy azt tudjam feldolgozni, miért is vagyok most abban a házasságban, kapcsolatban éppen azzal az illetővel.

Annak ellenére, hogy több igen hangsúlyos, hatalmas nagylélek szintű Minőségemet integráltam már be különböző csillagvilágokból és dimenziókból, a nevüket nem tudom, mert nem volt lényeges számomra, hiszen éppen már a beolvadásuk történik ezeknek a minőségeimnek. Minden Shanába épül be, és persze mint tulajdonságaikat, képességeiket, minőségeiket használom, és működtetem, és mindig tudom az melyik részemből jön, mint specialista bennem, de nem nevezem magamban ezt a csillagtudatosságú részemet külön néven. Az olyan lenne mintha a 3.D-s személyiségrészeidnek mind külön neve lenne benned, vagyis a jelen életben a kifordult személyiség részeidnek is van egy összefoglaló keresztneve, mint beszületésedkor erre az egyetlen egy életre kapott személyiség név.

De lehetnek földtörténeti korszakokból származó emléktár neveid is, amik kinyílhattak számodra, és addig míg feldolgozásban vagy az adott időszakoddal emléktárban, fontos lehet számodra ez a hangrezgés. Viszont ha kész vagy azzal az emléktárral, akkor azt javaslom, hogy hagyd el ezeket a neveidet, és integráld azt is az eredet nevedbe, mert ameddig a nevet használod, addig mindig, és mindig visszarántódsz arra a tudatszintre, és energiába, és a téged jelölő hangrezgés kód folyamatosan újra és újra rendezi köréd az annak megfelelő eseményeket. Ez így érthető, hogy mennyire fontos mi a Te saját Jelölő hangrezgésed?

4. Keresztnév 3.: a Jelen életre választott vagy kapott neveid.

Tehát még egyszer:

A Jelen életre választott neved, ami persze lehet akár területhez kötődő, akár az anyagtestet biztosító szülőktől származó neveik, de lehet, hogy minőség tulajdonság jelölő nevet választasz, ami kifejezi azt aki lenni akarsz hangsúlyosan ebben az életben. Vagy lehet, hogy korábbi földi életed nevét választod, mert azokat a képességeidet, vagy annak történetét szeretnéd tovább vinni, vagy karmikus dolgaidat szeretnéd akként rendezni. Nyilvánvalóan a mai 3.d-s területalapú szokásjog szerinti nevek a legkevésbé jellemzőek rád. Az meg amit a cikkben láthatunk már a mindennek a kifordult vicc paródiája, amikor az egyre lebutítottabb anyagember szülőcskék a saját idióta barbi játéktárgyaiknak tekintve a szellemi eredeteket, lelkeket, mindenféle hagymázas játék neveket adnak a gyermeknek, mert semmit nem tudnak se magukról, a gyerekükről meg pláne nem, és azt hiszik egy kis üres hústest darabka, amivel azt játszanak amit csak akarnak, mert az övéké. Rémálom ezt így látni.

Itt is lehet több szintű hatásod azért, attól függően, hogy a genetikai beszülő szülőddel milyen a várandóság alatt a kapcsolatod, mennyire nyitott rád, mennyire fogékony, és mennyire veszi az adásodat sugallatként. Akkor tényleg olyan nevet fog helyetted választani neked, ami a személyiség nevek között is meghatároz téged, és amik fontos tulajdonságokat jelölhetnek, és nyilváníthatsz meg általa, vagy emlékeztetheted magad arra, mire is születtél. Nálam például a Juditnak nem sok értelme volt számomra, sokáig, valójában visszafelé, akkor értettem meg a Juditságom minőségét, amikor megismertem az eredet nevem, mert hiába ismertem nagyon meghatározó Juditság archetípusokat, ugye a leghíresen hírhedtebb a Ószövetségi Judit történet, amikor elcsábítja az őket megtámadó király vagy hadvezért, és összefekszik vele, és álmában levágja a fejét. Ezzel nem igazán tudtam azonosulni, bár elég erős verbális mentálgyilkosként működött Judit, elég kíméletlenül tudott odaszúrni, odavágni, verbális, mentális vitákban, harcokban , csörtékben senki nem tudta legyőzni, valahonnan mindig bekapcsolt benne ha már szorult a hurok valami hihetetlen penge éles eszűség, átlátás, belelátás a leg közepébe, és kilőtte azt az igazságnyilat, amivel meg is semmisített minden további vitát, tekergést, okoskodást, nyekk volt mindenkinek. Szóval ezt lehet lefejezésnek tekinteni csak a szellemi térben tettem, és tudattalanul, és persze nagyon kegyetlenül, mert nem tudtam ezt az energiát és képességemet kontrollálni. Ma már tudhatjuk, hogy ez egyben volt a Fehér Rend papi minőségemben kimondott rend, és krisztusi igazság, és a Metálgyógyító képességem kifordult formában.

Szóval így is megnézhetitek akár a jelen élet neveiteket, ha a szüleitek ráéreztek. A fiamnál mi majdnem végig azt hittük lány lesz, csak az utolsó hónapban derült ki, hogy fiú. Ezért végig lányként gondoltam rá, semmilyen név nem csapódott belém. Aztán abban a pillanatban mikor megtudtuk a nemét, rá pár napra egy bevásárlóközpontban kinyitottam viccből egy utónév könyvet, és a nevénél nyílt ki, akkora erővel csapott belém valami energia, és a bizonyosság, hogy onnantól kezdve nem volt kérdés, ez az Ő jelen élet neve.

Biztos sokan vagytok ilyen anyák, akiknek meg van ez az élménye.

..................................

Jó..., nem csak úgy unalmasan, semlegesen hallgatgatjuk az eredet nevek könyvét, hanem TEREMTŐI SZINTEN, valósan példamutatóan át is fordulunk a Rendbe, a Valóságba, és ehhez végig gondoljuk magunkat ténylegesen, és akár felvállaltan változtatunk is ez alapján nevet.

Van erre példa számos, hogy valaki menet közben nevet változtat, mondjuk gyakori házasságnál, de van olyan -itt most már az eredetébe haladó társunk- aki egy ponton maga választott magának a beszületéskor kapott neve helyett egy olyan új vezeték nevet és kereszt nevet, ami sokkal inkább kifejezi őt lelki szinten, és ahova haladni szeretne. Gondoljatok bele mekkora minőségi váltás volt Gulner Piroskából Fényes Jázminná válni. Elhagyva a nehéz-sorsú, nem túl vidám emléktáras genetikai anyai-apai nevet, és egy finomabb, szépséges virág nevet választott magának keresztnévnek, ami ugye a léleknév, Jázmin. És nézd meg, még a személyiség neveknek is mennyi jelentése van számunkra, Jázmin ehhez választotta segédletnek:

Név elemzése: A Jázmin név olyan személyiség kialakulását támogatja, akinek nagyon nagy igénye van a függetlenségre. Csak a saját szemszögéből hajlandó vizsgálni a dolgokat, mások vagy alkalmazkodnak hozzá, vagy jobb ha magára hagyják, mert minden „ellenszegülés" csak értelmetlen, terméketlen vitákhoz vezethet. Bármihez fog, annyira elmerül abban, amit csinál, hogy szinte semmi mást nem vesz észre a körülötte zajló folyamatokból. Ennek az az eredménye, hogy mások apró jelzéseit sem észleli, amikor tudatni próbálják vele, hogy valami számukra nem jó. A fentiekből egyértelműen következik, hogy kapcsolatai általában nem túl harmonikusak.

A Fényes vezeték név pedig gondolom senkinek nem kérdés, hova is tartott a lelke, lélekterve, amihez nevet váltott és új igazolványt is állíttatott ki magáról, tehát végig vitte anyag szinten manifesztáltan nyomatékosítva ezt a változtatási szándékát. És tanúsíthatom, hogy a Jázminhoz leírt tulajdonság és működés tökéletesen jellemző is rá. Megjegyzem Jázmin volt, aki az Ambarees -Misztius Gyógyító Szellem eredet nevének kristály-pecsét szimbólumát magára is tetoválta. Ha már tetováltok, ez garantáltan nem fog változni míg ezt bőrruhát használjátok, és legalább a valódidra emlékezetet, és azt nyomatékosítod, varratod magadra, aki te tényleg vagy.

...................................................

Szóval mindenkit kérek kezdjen el saját magán gondolkodni, és tényleg belegondolni melyik szintű neved jelentése, energiája, kihez köt, ez által ki lehetsz, kiktől mit kapsz? Például gondold végig, mi a csudát kapsz egy totálisan pszichopata csak anyagban magát ismerő, mondjuk nagyon alacsony szinten levő embertől, mondjuk egy bipoláris vagy narcisztikus szülőpártól, akik agyon gyilkolják egymást érzelmi drámajátékokban, és te ott vagy köztük középen piciben a darálójukban, akik ide-oda rángatnak a saját érdekeik szerint.

Te tényleg ahhoz akarsz ragaszkodni, ahhoz a képességekhez, értelemhez, és mintázathoz kötni magad? Jézusom.. rémálom

Vagy pl. akik nem kívánt terhességből születtek, vagy megerőszakolásból, vagy a másik fele, akiket eldobtak az anyag testet összerakó szülők és nevelőintézetben nőtt fel, miért ragaszkodna bárki egy ilyen anyagtest szülőhöz? Ilyen minőségekkel? Miközben tudhatjuk igazoltan a saját igazán ÉLŐ energiákkal teli tulajdonságainkat, amikre gyárilag lehetünk nemességben büszkék. Tegye fel a kezét aki büszke a saját szüleire, de komolyan, vér cikik a legtöbbje.

Amit már gyerekként is látunk, hiszen akkor még kis bölcsek és tisztán átlátóak vagyunk, és ezért van ez az érzés bennünk, hogy kerültem ide, idegennek érzem magam itt, mi közöm van ezekhez.

Sőt, igazából a szülői oldalról is mondhatom ugyan ezt fordítva, mint anyák mind átmegyünk ezen az érzésen, hogy nézzük, nézzük a pár napja, hete megszületett gyermekünket, és keressük magunkban az érzéseket, de semmit nem találunk. Kinél meddig tart ez az állapot, mire elkezdi megismerni, ahogy nézegeti ahogy kapcsolódunk a gondozás során, a táplálás során, és átérzünk, átélünk lelki mélységeket, szeretetet, a forrással összekapcsoltságunk élményeit, és ezt hozzákötjük a gyermekünkhöz, hiszen rajta keresztül éljük át a szeretet energiákat, és így indul be az irántuk érzett szeretetünk, szerelmünk.

Ugye, hogy nálatok is így történt? Aztán vannak a csak anyagban szülők, akik leginkább a külső jegyeiket nézegetik, és azt keresik miben hasonít rájuk az az anyag teste, és akkor és azt kezdik el szeretni a gyermekükben, és akkor és úgy szeretik, minél inkább saját magukat látják vissza bennük. Hát ők azok akik nem a gyermekükre kíváncsiak, nem arra a csodára aki hozzájuk született, hanem saját maguk klónját, reprodukálását akarják újra látni a legyártott testen keresztül.

Mekkora különbség!

Szó szerint ég és föld.

Javaslom, aki még nem tette, hallgassa meg az eredet nevek eddigi részeit, hamarosan rakjuk a folytatást, és gondoljátok végig magatokat.

Talán azt is gondoljátok végig, kinek a birtokába kerültök amikor anyakönyvezve lesztek, és személyi számot, személyiség lajstromszámot kaptok. Kiknek a közjószágaivá váltok, kiknek a nyilvántartásában magatokról, és kiknek kell kötelezően titeket oda beadni akaratotok ellenére.

Ha sikerült meghallgatnotok az Orioni történetünket, akkor már nem mondhatod, hogy nem tudod, honnan gyökerezik ez a rabszolga-birtokviszonyban rólunk gondolkodás, és csak kik azok, akik ezt fenntartják számunkra.

Addig amíg ezt nem tudhattad, nem volt más választásod.

Most viszont már tudhatod, és van választásod.

Tudhatod a valós Törvényeket is, kik meddig mehettek volna el veletek, velünk szemben, nem betartva a galaktikus és univerzumi törvényeket. Tudhatod azt is az Orioni anyagból, hogy minden beszülető létezőnek át kellett folynia az Orioni törvényeken, és mielőtt beszületett el kellett fogadnia a Földre vonatkozó törvényeket. Ha ezt összeveted a jelenleg a földön zajló eseményekkel, helyzettel, nyilvánvaló, hogy nagyon nem tartották be, tartják be a legalapvetőbb Alkotmányos Jogokat, Kötelességet.

Még egyszer, mivel minden beszületőnek ott van a saját rendszerében az eredeti törvény, ami magasabb szintű, hiszen a törvénykezésben a magasabb rendű felülírja az alacsonyabb rendűeket, így ha te a saját jogodon ragaszkodsz, és kiállsz a valódi törvényekért, akkor azt tiszteletben kell tartania az alacsonyabb szinten személyes érdek szabálykákat hozó embertársaidnak, eredet társaidnak.

Ezt értitek?

Ez energetikai törvény.

 

Eredet nevek könyve sorozat:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4DXIyksQM3gWgcP1PxcZJDx1FaTMf3mT
ORION- Törvénytár történelme, Honnan eredet az, hogy ma itt rabszolgák vagyunk?
https://www.youtube.com/watch?v=Eo9d6UG0BLs&t=17s
Hülyék paradicsoma cikk, ami elindított ma:
https://telex.hu/belfold/2022/01/30/uj-magyar-keresztnevek-dzseferzon-kassziopeia-es-szahel