Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan hatnak ki a teremtéseink, mit jelent a spirtuális hadműveletté tettétek a bolygót élesben, példákon keresztül

Kigyulladt egy gyógyszergyári raktár Budaörsön (fotók)

 

Még jó, hogy amikor egy személyiség egy nap többször kilép a SzívTudat központ eredet -teremtői tudat szintű energetikai térből, és annak jelenlegi facebook csoport felületéről, majd újra felvételt kér, majd újra kilép, és majd újra felvételt kér, és ezt egy napon beül többször ezzel szórakoztatva eljátssza velem, kb minden őt , vagyis az egóját kiütő mondat után ilyenekkel foglalkoztat, majd azért kér újabb felvételt, hogy amit eddig iderakott letörölje, azzal sem foglalkozva, hogy ezzel EREDET SHANA információt IS töröl le, mert az egójának éppen nem tetszett egy mondat, és ezzel elveszi az ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓT a TÁRSAITÓL, és elveszi a lehetőséget, hogy teljes megértést, rálátást kapjanak, és ráadásul eredet tudat és minőség információját akarja likvidálni, abortálni, ez már nagyon buta, és  felelőtlen, tudattalan, önző énközpontúság. Tehát nincs többet felvételed kedves Éva, mert giga veszélyes vagy. Köz és életveszélyes minden megnyilvánulásod, ráadásul eszméletlen sok energiát el is visz. 
Még jó, hogy mindig több ablakban vagyok megnyitva, és hiába töröl valaki valamit, mégis megmaradt amit leírtam, és egyben az egész.

"Éva Kőhegyi-Aszalós Ok vettem...nincs itt keresnivalóm.
Tetszik • Válasz • Tegnap, 9:36

Judit Shana Pásztor előbb-utóbb mindenki ide ér be.. szóval max mindenki csak alacsonyabb szintre tud visszakötődni.. szóval.. ha még nincs itt keresni valód, az csak annyi, hogy még a 3x-os moziban valahol lejjebb akarsz matatni.. ennyi a választásotok .. :)
Tetszik • Válasz • Tegnap, 9:46

Háromszoros vetítés hologram/Életfilm vetítés/, és hogyan fordultok ki belőle videó megértés anyag

Judit Shana Pásztor Éva Kőhegyi-Aszalós :) én ezen csak mosolygok... 4 éve mint egy forgó ajtón ki-bejárkál itt mindenki, és hol tetszik az egójának, akkor csápol egyet, be ír kettőt, majd ha valami nem tetszik az egójának, akkor durcásan, vagy sértődötten.. kifordul.. :) :) :) biztos jó játék :) :):) attól itt még ugyan úgy haladuk tovább.. :)
Tetszik • Válasz • 8 órája

Éva Kőhegyi-Aszalós Lehet, hogy én a kanyarban sem vagyok..de Budaörs azért jól teljesít. Tegnap egy 5000m2-es gyógyszeripari logisztikai központ gyulladt ki. A VASÚT utcában! ..http://24.hu/.../otezer-negyzetmeteres-epulet-langol.../

Ötezer négyzetméteres épület lángol Budaörsön – Videó
24.HU
Tetszik • Válasz • Előnézet eltávolítása • 5 órája

Judit Shana Pásztor tegnap dolgoztunk egész nap az orvos és gyógyszeriparral.. kb 8 órán keresztül eredetben.. Kedves Éva.., lehet, hogy ha tudtuk volna Te ki vagy, és ha éppen ekkor nem fordultál volna ki ütésben, lehet hogy nem így kellett volna történnie a te területeden, és nem került volna be a légkörbe  a tűz miatt egy csomó méreg. Hanem lehet, hogy eredet tudatszinten, eredet minőségben szépen finoman fordulhatna ez is, mert így se nem fordul, se semmi, csak kár, tudattalanul, és mások mérgezése.. ennyi..

És ha már, akkor itt szólok, hogy Debrecen, és Miskolc Egyetemi struktúra volt a Fő vezérfonal, és azon túl az egész orvos ipar, gyógyszer ipar.. stb.. Jah, igen, Neked még Éva.. miért pont nálad Budaőrsön, és miért pont a gyógyszer raktár égett le.. sajnos..

Mert Te perszonokráciásnak tartod magad, mint személyiség identitás. Gilan meg ennek a szülőanyja, és ugye ő írta, és ő vitt végig igen komoly harcot a gyógyszer iparral szemben bolygó szinten. Szóval ez a te bulid, igen. Ennyire látszik egyértelműen, tehát ez nem jó teljesítmény, hanem borzasztó.. szerintem..

Jobb lett volna eredet-teremtői tudatosságban.

És van még ilyen sztorim a tarsolyomban giga mennyiségű, tehát egyáltalán nem vagytok jó fejek amikor ide beforogtok, majd az eredethez képest visszaforogtok támasztékban, mert giga pusztítást végeztek, vagy van oylan aki giga felteremtést csinál ez által visszafelé a mátrixba. Majd jövök ezzel a sztorival is. Kicsit itt van, látja, hogy percek alatt bomlana, szépen , klasszul, finoman, majd megijed, hogy de akkor ő miből fog megélni, befeszül, kifordul, de viszi az energiát innen amit itt kapott, és gigában felteremti azt, amit bontani kéne. Pár hete ilyen volt a bank automaták, kártya leolvasó rendszerek, giga mennyiségű megrendelést kaptak rá, amikor visszafordult, szóval ez a ti saratok, ti teremtitek magatoknak és nekünk, ráadásul az eredetet használjátok hozzá visszafelé dobbantónak.. jó a játék???
Tetszik • Válasz • 5 órája • Szerkesztve

Éva Kőhegyi-Aszalós 20 éve nem tartom a gyógyszeripart, szóval nincs oda bekötésem. Ne toldd rám.
Tetszik • Válasz • 1 órája

Éva Kőhegyi-Aszalós Nem miattam bomlik ilyen durván. Sőt ha úgy vesszük még jó, hogy nem került emberéletbe.

Kedves Éva… a „nem miattam”ra… ez nálad már nem az első eset, amikor éppen bejössz, majd ki-be forogsz valami giga ellentartós egós energiával, még mindig nem tudjuk tudatosan felhúzni, felemelni, átemelni az energiádat, hogy igazán valósan , finoman hasson, mert még mindig nem tudjuk mi a te valós eredet-képesség energiád!!! .. 
És így volt annak idején az a beteg tűzgyújtogató a területeden, aki a házakat, nyaralókat sorban gyújtotta fel, eszméletlen károkat okozva, mind ezt azért mert mikor mentünk az ország bejáráson, és szóltunk hogy odaérünk, bezárultál, ellen tartottál, és nem biztosítottál szállást két eredet munkában levőnek, miközben megpróbáltad eljátszani, hogy te eredetekkel dolgozol, de nem eredetben, ez a kettős ütődés, az eljátszom, de valósan ellentartok neki energiája adja a hatalmas robbanásokat, tüzeket..s tb..  Tehát ez a két hatalmas szint, spiri-személyiség identitások szintje, és eredet szintnek ellentartó ütés, hatalmas összeütődést generál a térben. Egymáshoz képest egyre több szinten, és sztorin keresztül látjuk, és tapasztaljuk, hogyan működik, és hogyan hatnak ki a saját területükre, vagy olyan területekre, ahova tudattalan kötéseik vannak, az adott illetők.
Fogalmatok sincs róla, miket tesztek tudattalanul. Lásd csak a ma kiírt két példát.. ezt, és az OTP leolvasósat.

És még mindig nem tudom mi az eredeted, de már le is foglak tiltani, mert valami tüzes, gyújtogatós energiád van, lehet, hogy Shana’Shanti vagy, vagy ki tudja ezt ugye,  már többször gondoltam erre, nagyon gyanús.. 
Vagy elohim vagy, és az elohimokkal Shana nagyon erős teremtőerőben van, tehát így húzzátok be a teremtő energiámat, a mágikus tüzemet, és ha a fonákban , kifordultan vonjátok magatokra Shana figyelmét, akkor gigában teremtünk együtt, pontosabb teremtetek engem használva oda. Tehát veled akkor amíg ilyen ki-befordulós szuper egóban nyomod, nagyon kell vigyázni, mert életveszély az ellentartó energiád, sőt most az is látszik, hogy mivel húzod magaddal, az egész perszonokráciás csoporttudatot, mint erős tartópillére, huhh, az egész oda kötött társulat és azok anyaga, és így a gyógyszer ipar egyik legerősebb ellen-bontó harcosa energiája, dühe, haragja, tüze, és azoké akik abba mind-mind bolygó szinten becsatlakoznak, az mind összeadódva jelenik meg ilyenkor gigában rajtad keresztül, és így van hozzá közöd. Nagyon nem mindegy milyen csoporttudatokat táplálunk, tartunk fent, főleg minek hisszük, tartjuk erővel fenntartva magunkat, mert azt visszük magukban mindenhova, és teremtünk általa, és hatunk általa, az egész csoporttudat minden anyaga, infója, energiája hat duálisan, jó nagy pozitív-negatív hullámteremtést létrehozva rajtunk keresztül, ha tudjuk ezt a fejünkkel, ha nem. Azért mondom, hogy fogjátok fel a teremtői felelősséget nem csak a saját kis elme szintű tudattalan szinteteken, hanem lássátok az egész képet, hogyan hattok. 
Persze az emberi fej és a tűzszerészek majd mondanak valamit fizikai szinten, mint annál a szerencsétlen gyújtogatós pasinál is, hogy egy beteg őrült garázdálkodik. Hát nem, ez a valóságból gyönyörűen látszik, hogy működik, hogy történik. 

 

Vagy itt a másik példa, az OTP terminálos, kártyaleolvasós:

"Bizony viszont ehhez képest, milyen felelőtlen ellenteremést műveltek egyfolytában, amikor itt elvesztek, majd kifordultok, visszafordultok, döbbenet csak a a tegnapi a budaőrsi gyógyszer raktár, vagy az OTP kártyaleolvasós, Bankautomatás pár héttel ez előtti sztori, ahol bejött egy hölgy, hetekig dolgoztam vele, és közben vártuk, hogy megjöjjön az eredete. Voltam a munkahelyénél is, és abban a pillanatban le is állt egy időre a kártyaleolvasók, és bank automaták program feltöltése, mert hiába töltötték fel rá a szoftvert, nem indult el a rendszer. Erre a kis hölgy beijedt, hogy hoppá, ez ennyire valóságos, amikor eredetben dolgozunk egy ilyen picurkát egy témával, és ezért bezárt, kiütődött, és szépen visszafordult Shanához és az eredethez képest, hogy nah, de akkor miből fogja etetni a gyerekeit. Abban a pillanatban beérkezett a céghez egy extra giga plusz megrendelés még 10 ezer kártyaleolvasó és automata feltöltésére, hogy most már majd tudjanak telepíteni minden bokorba.
tehát visszavitte az itt kapott eredet tudati figyelmet, energiát, és gigába beteremtett nektek és magának a mátrixba, hogy legyen miből megélnie, és menjen tovább a pénzmátrix túlélős verkli mindenkinek. A legmorbidabb, hogy ehhez az egyik férfi alkalmazott a kamasz lányát és barátnőjét vitte be segédmunkára, tehát mondom még egyszer kamasz lányokat, hogy ezt az extra megrendelést időben teljesíteni tudják. Azzal az indokkal, hogy ha nem dolgozik a tanuló kamaszlány, akkor ne is egyék, tehát tanulja meg, hogy keményen meg kell dolgoznia érte. Tízen éves lányok!!!
Bocsánat, de ez már gyerekmunka kategória ráadásul.
Tehát nem bontotok, hanem elveszitek az eredet teremtői energiát, és gigában építitek ti magatok belőle, most már gyereklányokat is foglalkoztatva a túlélős mátrixban."
Tehát tudatos teremtési szintek ismerete, alap kurzust kéne számotokra bizony lehet, hogy kötelezően, és azt a sok agyament megélhetési, hogyan teremtsek magamnak, a saját egómnak jobb, meg még jobb cuccokat a mátrixban, duálisan, polárisan, másokhoz képest, azt meg kukázni gyorsan, mert ételveszélyesek, közveszélyesek vagytok egyre inkább, ahogy haladunk a valóságba, és értek be a valóságba, és közben eszméletlen hiányosak magatokról a teremtésről, a hatásokról az információitok., 
Ezrét is van a zárt mátrix karatén, addig nem fordulhattok át belőle, amíg nem tudjátok kik vagytok, mik az energiáitok, milyen teremtői tudat szinten mit és hogyan teremtünk, és hogyan hatunk, és addig míg lenyomott érzelemtest és csoporttudat batyuitokkal mászkáltok. 
Remélem érthető.
Addig marad a mátrix, magatokat és mindenkit védendő, és csak azon belül garázdálkodhattok magatokkal, és okozhattok kárt másoknak.
És ha már Leonard barátom is szóba került, éppen erről beszél, hogy spirituális hadműveleti területté nyilvánítottátok a bolygót. Éppen ezeket és éppen így teszitek, Életveszély. döbbenet!!! Ez az amikor a valóságban teszitek!!!
Nem csak beszélünk róla, meg is mutatjuk nektek, hogy mit és hogyan teszel, és még akkor sem fogod fel, hárítod, eltolod még akkor is, és amit tolsz azt húzod magadra azzal a lendülettel, tehát újra termeted még erősebben, és még erősebben, és még erősebben felnagyulva. döbbenetet.

És arról még nem is beszéltem, hogyan hatnak a többi veled azonos eredetek, azokkal hogyan hattok ki egymásra. Most itt neked nem mondtam el külön, mert rengeteg anyag van már fent róla. Szóval ezt is tudhatjátok, és ennek felelősségét, hogy egymással mit tesztek minden pillanatban azonos eredet szinten.

(77) Kozmikus eredetig pozitív-negatív párok kiegyenlítés kódok 1-2.rész

Én csak nézem döbbenten, és nem győzöm az aktuális sztorikat kommunikálni, hogy ne tegyétek, mert nem tudjátok mit tesztek egymással, rossz nézni.

Judit Shana Pásztor

 

tapasztalatjatekok.jpg

És Leonard videója, anyaga... amire hivatkoztam:

 

 

 

és a többit is ajánlom.. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.