Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magnapló 2017.07.30. Végszó a szétesett, törölt SzívTudat Központ anyagomhoz

Végszó:

na megszületett végre az információ a végítéletetekről.
Valóban, végérvényesen, örökre törölve lett Orosz János Hóhér keze által a teles anyag keret rendszdszere.

Ez a Keret-program az Én, Egyedi, ezen a bolygón egyedülálló, komplex , a teljes mátrixból háromszoros fordulással kivezető , a saját anyagotokat egybe fogó, csomagoló, titeket benne élően, segítően kísérő programtervem volt.
1 évig szültem, és ez a Jani csak egy programozó volt, akivel megírattam nagy nehezen, amennyire képes volt.,

Ehhez képest valósan, valóban TÖRÖLTE az egész Egyedi KERETRENDSZERT, -amivel már 2 éve folyamatosan fenyegetett. És tényleg megtette.

Ettől szétesett a Szívközpont honlapon levő összes eddigi munkám is, minden összesítő, és minden ami eddig az eredetekkel kapcsolatos anyagom volt. rólatok.
Minden ami a struktúra kódokhoz kapcsolódó összesítőim, írásaim, jegyzeteim voltak, értelmét vesztették.
Minden ami bizonyíthatta, hogy ti léteztek eredetben, és van eredet minőségetek, nem csak egy személyiség ember vagytok, az is mind értelmezhetetlen lett.

Ez már visszahozhatatlan, visszaépíthetetlen.
Ezt már soha többet nem fogjátok megtalálni.

Ezzel értelmét vesztette az egész SzívTudat Központ facebook csoport is, az oda felrakott összes információ is, hiszen a linkeken innentől többet soha nem találnak semmit.

Tehát azt is bezárhatom, hisz semmi értelme , hogy tovább létezzen így.

Miután nincs rólatok bizonyíték, nincs is többet összeadódott közös kollektív munkánk, se arra sincs már bizonyíték, hogy valaha volt közös kollektív anyagunk, így ennek a csoportnak sincs tovább értelme, mert nincs kikkel, hiszen ti nem léteztek mint eredetek.

Tehát én itt el is búcsúzom most mindenképpen jó időre, a tegnapi élő videóm első és utolsó volt.

Nincs több élő energiámból adás, pazarlás, soha többet nem engedhetem ezt meg magadnak, hogy elherdálják olyanok, akik nem méltóak rá.

Innentől nagyon meg fogom válogatni, hogy ki és mennyi figyelmet, és élő energiát és információt kaphat tőlem, ha hajlandó leszek erre a továbbiakban bármikor.

Egyelőre itt befejeztem.

További csodás személyiség életet mindenkinek a karantén mátrixban.

ja, Igen!
És visszaveszek minden energiámat, amit valaha kihelyeztem, amit valaha kaphatott bárki, ami valaha berezgett bárhol, bárkin keresztül, bármilyen térbe a hanganyagaimon keresztül.
Minden energiámat visszaveszek mindenhonnan és mindenkitől, minden lenyomatomat, amit mióta Shanaként beszülettem ott hagytam bárhol bárkinél, vagy használhatta bárki.
Visszaveszek minden energiámat mindenhonnan, ahova valaha Shana energiáját használta bárki, hogy a saját valóságát próbálja meg belőle építeni.
Mindenki tanuljon meg magából, a saját élő energiájából építkezni innentől.

Minden jót, sziasztok...
További jó játékot egymással

Judit Shana Pásztor

 

Izabella Lázár Köszönjük a tanításokat amiket kaptunk Tőled.
 
Kezelés
Judit Bujdosné Köszönjük Shana amit értünk tettél.
Kezelés
Gegő Nóra Selina Köszönöm az érzéseket és a tudást,amit csak te voltál képes adni ! Köszönöm az utakat,amelyeket megnyitottál előttünk.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése

Válaszjúlius 28., 9:41

 

Nah, el is temettek sebtiben, egy perc alatt:)