Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magnapló 2017.07.28. Fabijenna Szicília elsdorta a 15 évest a lányt a 7 méteres hullám vetület

 

 
 

Tessék... újabb olasz részen tragédia Izabella Lázár, mit is írtam le tegnap, milyen érzésem van, hogy mit csináltok együtt kollektíven?:

"Kegyetlen nagy léptékekben forog az energia, és nagy ár-apály hullámmal húz szét, vissza, egyik nap előre egy kicsit, akkor jobb, akkor valami remény szerű csillan, ez volt a tegnapi videó, de ez megint akkorát rántott előre, hogy mára ezerrel húzott vissza az ár, és esek szét. Olyan az egész, mintha egyedül kéne felfelé eveznem egy lefelé zúduló vízesésében, úgy, hogy hogy milliárdan húznak vissza, akik csimpaszkodnak, de nem tudja, hogy csimpaszkodik, ezért folyamatosan rúgkapál, szitkozódik, és el akar pusztítani, miközben nem fogja fel, hogy ember, hozzám vagy ragadva, ha engem elpusztítasz, te is pusztulsz. Mivel én a kollektívet érzem, így ma garantáltan nálatok is ez van, visszafelé rántás, és megfekvés ismét."

És Szardíniánál egy magyar lányt egészen véletlenül egy ilyen hullám 7 méteres, berántott, besodort a vízbe, és meghalt, megfulladt.

UGYAN AZ!!!

Egy magyar lány kint fizikailag visszarántva, és meghalt, 
SHANA EREDET szintén visszarántva a kollektív nagy óceánjába, és meghalt.
Ugye?

Még egy éppen saját vizeibe megfulladót megment előtte Shana a haláltól,Lajos Mojzes együtt megkapaszkodva eredetbe, , ugye Cilát fizikailag, azzal, hogy felhúztuk, kihúztuk EREDET SZINTRE, amíg Shana még tudta tartani az eredet szintet.

Most Magát Shanát rántottátok Ti vissza, mert Shanát nincs aki megtartsa, nincs olyan társenergia, akivel összekapaszkodva megtartsuk az eredet tudat szintet. Az Együtt-Egymásért társ energia a víz alatt szórakozik, és azt sem tudja, hogy neki kéne megtartania , hogy ne fulladjanak meg a többiek, és legyen hova jönniük.

Azon is jót mosolyogtam, hogy akik a leginkább kérték, hogy jaj, Shana haladjunk, csináljuk, felkapaszkodunk, az elsők között temettek el egy pillanat alatt és holnap már lehet, hogy másba próbálnak kapaszkodni, olvasgatás szintjén. nekik kb tök mindegy, egyik guruszerű izé, vagy egy másik, a lényeg, valaki húzzon ki, én meg maradok az és abban aki vagyok.
Gegő Nóra SelinaJudit Bujdosné lázár Izabella Lázár, simán, egy perc alatt temettek el. Klassz.. szét röhögöm magam..

na legalább van min nevetni a víz alatt...

Elohim Emi írja tegnap, van más út... nem számít, hogy ennek vége.
Igen, valóban, jó nagy a tenger, az ócen, a kollektív massza, sok-sok úton lehet ugyan abban merülgetve létezni tovább.

De az eredetetek a parton van.
Ti meg nem eredetként, hanem a kollektív tudattalan óceánban mint alvó tudatok a piros pókhálóban, a bank rendszerben, az MTA oktatásban az egymás egyre mélyebb vizekbe nyomásával túlélve, és levegőhöz jutva, együtt fulladoztok tovább. Hát innen kivezető hidat építettünk fel együtt, nem köszönöm a tanítást passzívan, hanem ez a közös óceánban levő összes tudat eredet szintű terve volt, és építettük együtt.
De ennek az a szabálya, hogy csak együtt vagyunk képesek a hidat felépíteni, ha mindenki eredet szintű helyén teszi benne az eredet szintű minőségét beleépítve valósan a hídba.

Itt msot az Együtt-Egymásért megtartó minőségek nem tudtak összeállni, mert nem ismerte fel, azt sem tudta, hogy ilyen is van neki, sőt, még kifejezetten jól érzi magát a tudattalan óceánban, esze ágában sincs kijönni belőle, nem hogy hidat építsen és ahhoz tartsa a tudatot.

Szóval lefelé haladás van innentől mindenkinek, merülés. 
Le a tudattalan óceán mélyére mindenkinek.
A fájdalmas ebben igazából az, hogy a gyerekeket is belenyomjátok, lenyomjátok őket, sőt őket nyomjátok le a legaljára, hogy az ő testükre felállva érjen ki a fejetejk a vízből, és kapjatok levegőt.

Klassz a kép ugye?

Tartok tőle, hogy mint ahogy eddig sem nagyon értették meg , hogyan vetül ki minden a térbe, és hogyan vagyunk mind összekötve, és egymás nélkül innen senki nem megy sehova, és ez nem Shana tanítása volt -ez hihetetlen egyébként, hogy ennyi év alatt senki nem volt képes felfogni-, hanem a közösünket mondtam mindig, a tieteket is, helyettetek ki, és az összes kivezető kódunk is közös, a tietek is, amiért nem voltatok képesek semmit tenni, saját magatokért, és a közösért meg pláne nem.

Szóval marad a tudattalan óceiánban fulladozás játék egyelőre tovább.

jah, igen másik lány, akit elsőként húztam kijjebb, még a legelején a halál fulladásból -szívesen-, és kapott átmenekítő társat, akibe megkapaszkodhatott, igaz Leel-Őssy Andrea Meerle, auzt írja, úgy látszik mindenkinek egyéni útja van. Egyedül kell kimásznia a partra. Tényleg Andi?
Akkor vajon miért az Ádám-Maranius hátán kapaszkodsz, és miért nem voltál képes 4 év alatt összekapaszkodni a saját eredet testvéreddel?

Nem azért húztunk ki az lején téged, hogy aztán ott parkolj, és csünghj, és aztán semmit ne tegyél se magadért, se a közösért .
Azért lettél te az elsők között áthelyezve, kihúzva mint dugó a legaljáról, hogy haladj tovább, és elsők között kellett volna az eredeteddel összekapaszkodni utána, hogy mások is haladhassanak. Össze vagyunk kötve, és az elsőknek bazi nagy a felelőssége, még ez a szegény Jani is, aki abortált mindent itt , kétszer is kint voltunk nálatok, hogy végre az aljáról az Ősit (Leel-Őssy Andrea Meerle-t) megmozdítsuk, felhúzzuk, hogy végre mindenki mozdulhasson. 
Még Myriellel is voltunk kint Janival hárman, hogy végre megmozduljatok erdélyi dugótartó tudatok, eredetek.
Nem mozdultatok, így Anita Myriel is visszarántódott, vele sem tudtuk megtartani az eredetet.

Szóval mindenki egymást húzza, rágatja vissza egyfolytában, egymást, mindenki aki másokba csimpaszkodik, másokból él, másokat használ, Ezt a Janit is húzta vissza s aját eredete, le a méylbe, és nyomott engem, és zsarolt. Jah, a zsarolás, hát az nagyon szép játéka ezeknek az eredeteknek, uzsora kamatos játékokban játszanak, fenyegetve verőlegényekkel egymást, behajtósan, mint a bank rendszeretek. Szóval itt sem tudott máshogy működni, engem is és az eredet anyagunkat is zsarolva tudata csak fenyegetni, hogy törli, ha nem kapja meg azt a többi eredettől amit akar, először pénzt érte, majd aztán helyette mást, hogy ő maradhasson nem a helyén, mint program írója a hídnak. Az építők meg sehol sem voltak, most sincsenek, igaz Fülöp László, hány éve is tudod mit kéne tenned, hány éve jelent meg ott Shana, hogy ember, oda kéne leraknom a cuccot, menekítünk. Még most is csak fejben képzeled, hogy majd MI együtt, ha összeállnak akkor jön el a te időd, hallo, már rég lekésted a saját eredet sztoridat. egyszer sem tudtál bejöni a valódiba, egyszer sem.
Na szóval, hol is tartunk?

jah, igen a kedvencünk, akin msot megakadt és végül is összeomlott a HÍD, amit eddig MINDEN ERDET EGYÜTT Több SZÁZ ÉVEN KERESZTÜL RÉSZEKBEN ÉPÍTETTÜNK, mind, ti is, együtt, a NORIS Kenderesi Attilaszegény, aki szintén három éve itt van, de még sem, nem érti a helyét, nem értette meg, hogy , hogy együtt tudjuk megtartani. Nincs is ott tudati, lelki, és felfogó képességben, ezt mondja magáról.

És az elohimok, Aurora Orsolya Holló-Jakab, ott a legalján, a mély tudati óceán legalán, Ríz Emília mg a többiek, eszetek ágában sincs azt a struktúrát elengedni, és eszetek ágában sincs a struktúrát felépíteni a hídhoz,a saját közös hidatokhoz, mondja Emi van más út.. Tényleg, azon túl ami a tied, hol van a más út??? Azon túl amit több száz éve részekben építettünk együtt, azon túl milyen út van???

És menjünk tovább, Kryon minőség, aki több mint tízeezer éven ekrsztül építette ki nektek, nekünk azt a HÁLÓT, a Föld teste körül, amibe ÁTKAPASZKODHATTOk!

A Krisztusi, Kristály Hálót!

hol vannak a Krisztusi frekvenciák, akiknek elsőként keleltt volna magukból teremtetten eredet minőségben felépíteni a létrákat, a belső létrákat, ahol felállva kísérhették volna fel , köthették volna fel többi fuldoklót ki a tudattalan óceájából..

Hol vagytok?
És mit tesztek?
A mai napig senki hozzá se nyúlt a ti saját ehhez való elsősegély csomagotokhoz, hogy kibontsa, hogy legalább valósan megnézze, hogyan is vagytok ti belső krisztusi létra tartó minőségek, mentők.
És itt jönnek az Ambarresek, a Minsztikus Gyógyító szellemek, akiknek arra lenne képessége, hogy akiket a krisztusiak kifognak, azokat még akár a halálból is képesek kiemelni, átemelni, hogy a teste megmaradjon. Milliárd példát láttunk rá.
Sehol nincsenek, mindig visszarántjátok, lenyomjátok őket is, nah, őket mind a legaljára, és ők ott úszkálnak az alján, és fillérekért adják el magukat. És ott nem tudják tenni a dolgukat, senkinek nem segítenek ott, sőt, nyomják le , húzzák le a többieket. Viszont ők bírják, mert baromi erősek, szóval őket jó sokáig lehet kihasználni az alján, belőlük jó sokáig tudják még jó sokan fenntartani magukat mert ők kibírják. Mint Raszputyin, őt sem lehetett elpusztítani. Jah, de minden hogy próbálták 5 féle módon, végül folyóba dobták és megfulladt.

Szép a kép?

na szóval minden magyar lány fulladása, kollektíven, Cila még megúszta, sokan pedig nem fogják, sajnos az értékes fiatalok lépnek ki, és régiek pedig tartják tovább.

 

 

Izabella Lázár Nem mondanám, hogy eltemettelek. Szerettem volna segíteni amiben tudok, Te magad is láthattad a honlapos dologban. A Te döntésed volt, hogy ez így nem jó, ez az egész cucc így halott. Te érzed ezeket,én nem látok rá úgy. Bocsi mit tehettem volna???!!!
Kezelés
Judit Shana Pásztor Azt hiszem még mindig nem érted, mint ahogy tegnap kb 10x kellett feltenni egy kérdést, mire arra válaszoltál, minden más hárítgatás és fordítva fordítás közben egyfolytában az ellenkezőjét tetted annak amit kértem, és pánikban egyfolytában még amit jót csináltál is fordítva fordította fejed, és egyfolytában törölted azt, amit menteni kellett volna. Ez a te belső bizonytalanságod, amire csilliárd segítséget kaptál. És addig, amíg azt hiszed te segítesz nekem, hogy TE SEGÍTSÉG VAGY és pont SHANÁNAK te vagy a segítsége, és nem fogja fel a fejed, hogy Te saját magadat kéne mentened, nem Shanának te segítesz, mert én a partról úszom, be hozzátok, és bármikor kimegyek az eredet partara, hanem te magadnak segítesz, ahhoz kaptál feladatokat, hogy addig is segíted magad, hogy kigyere, és az alattad levő unokádnak segítesz ezzel, és az alattad levő lányodnak segítesz ezzel, nem Shanának, hello.. Fordulj már meg magadban Izabella, és térj észhez, a lányod fuldoklik az alján és az unokáid, és te azért kaptál Shanától feladatokat, hogy addig sem nyomod őket tovább le a víz alá, hanem felszabadulnak alólad, és van esélyük kifelé jönni a fulladásból. Tehát magadnak segítesz, és azzal, hogy Shana megtart téged, tehát én segítek neked, és Shana foglalkoztat, azzal mented magadtól, magad alól a saját El'Shaddai lányodat, és aki tudja milyen eredet unokáidat. A rend kedvéért!! Hahó!!! javaslom legalább 3x3x3 rétegben elolvasni, hogy beforduljon a fejedben a helyére. addig még mindig nem érted a saját feladatodat, amit egy csomószor leírtam neked, sokféleképpen.és Kenderesi Attila ilyenkor jönne a mások oldalról a te feladatod, hogy elmondod neki a másik oldalról is, mert egy oldalról nem érti meg, és Leel-Őssy Andrea Meerle, neked is itt lenne kommunikációs feladatod, hogy segíted a józan észbe őket. Teszed??? tetted e egyáltalán valaha is??? Pedig neked erre van képességed. ha hagyja az Ádám, hogy működj.
Kezelés
 
 
 
Judit Shana Pásztor és a legfontosabb!!!! Bejöttetek az EREDETEK KÖZPONTJÁBA, Ti akartatok belépni ide, itt ez van, így folyik a munka. Aki nem fogja fel mit jelent az eredet szintű munka, és hogy történik, hanem hárítgat, okoskodik, ötletelget, aki nem fogja fel, hogy nem vagytok abban a helyzetben , hogy bármi jelentősége lenne annak amit a szátok kimond, mert az a személyes kidolgozatlan rendszeretek még, amit baromira ajánlanék thétával ezerrel kidolgozni, és Shana eszközökkel amiket kaptatok hozzá, -mondjuk ez nem érhető el msot-és azért kaptok eredet szintű, speciális feladatokat, mert addig is legalább arra figyelsz, és addig is elvileg a józan ész eredet szintjén vagy, a feladatokat azért kapjátok, hogy tegyétek, hogy ti képesek legyetek addig is magatokért tenni, és nem másokat lefelé nyomva préselve, fonákul megmentőset játszani. É eredetben egyenes egyszerű közlés van, és nem bazseválunk, és nem hárítgatunk, hanem csak egy IGEN, NEM , hogy érted e, és ha cselekszed, akkor ennyi, hogy RENDBEN. REzt próbálom bevezetni a tudatotokba, de azt látom egyelőre, hogy senki fel sem fogta. Még egyelőre. Leel-Őssy Andrea Meerle te értetted,? ha egyáltalán hajlandó voltál követni? Kenderesi Attila értetted, ha hajlandó voltál követni a saját eredet szintű életed eseményeit, Mara Asztalosné Cila -aki magát a központot létrehoztad, neked kéne a központi tér dóként elsőként felfogni és érteni, és ha a társaid nem értik, akkor segíteni a kommunikációjukat. tetted??? Szerinted egy központ létrehozónak mi a feladata? Mire gondoltál mikor ezt megnyitottad? jah, igen, msot lehet megköszöngetni, mert ez a része viszont igen, az eredet szintű cselekvés tanítása.. Szóval szívesen.. Most jöhet a Köszönöm Shana a tanítást, hogyan működnék eredetben, ha megfogadnám, és nem magyarázkodni, és hárítani szeretnék, ami semmi más mint a kicsi gyermeki énetek anyu-apu programja, ami azért kapcsol be, hogy kidolgozhassátok baromi gyorsan. Erre is kaptok így lehetőséget élesben. És ezt is szívesen, ezt is lehet megköszönni, . De utána cselekedj. Rendben?
Kezelés
Orsolya Holló-Jakab Judit Shana Pásztor
IGEN, értettem a feladatot, RENDBEN, meg is tettem. Most ott tartok, hogy várom a választ Anita Myriel Valkai tól. Utána folyt. köv. annak fényében.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz július 28., 13:59