Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magnapló 2017.07.27. Na'Deshka Sckodnic Kinga

Szervusz Kinga Scodnik Na'Deshka
(Jézus-Lady Nada, krisztusi frekvencia)

Javaslom egy picit az utóbbi pár nap eseményeire görgess vissza, mert olyan az egész mintha éppen a végjátékba jöttél volna be, és át hozzám vasárnap.

Másnap megszűnt az egész összes eddigi anyag, minden, így az eredetekhez kapcsolódó információ is. Le is kellett zárnom a saját oldalamat is, ahol eddig raktam össze az összes eredetekkel végzett munkámat, hogy lássátok magatokat egyben és egymást.

Így sajnos nem tudlak felrakni, részletezve, kibontva a neved.
Éppen belehalok ebbe a visszahozhatatlan pusztulásba, szóval nem vagyok abban az állapotban sem, hogy a te egyedi eredet minőség energiáidat behúzzam, megnyilvánítsam, és beindítsuk nálad valósan, hogy ne csak egy üres név legyen lebegve , tartalom és ÉLŐ, VALÓS EREDET SPECIÁLIS ENERGIÁK NÉLKÜL.

itt a száraz, fogalmi keret kibontása, mögötte levő energiák és a Shana által kibontott, valós jelentés tartalom nélkül, hogy ez mit is jelent, ha aktívvá válna, mi ennek speciálisan a gyakorlati alkalmazása életszerűen. tehát anélkül, csak a keret fogalmi jelentés:

Na’
Az univerzumba való hazatérése után ennek a címnek a hordozója újra és újra visszatért a földre. Ehhez sok bátorságra volt szüksége. Ezt a címet az ún. Blaupauséba ágyazták be, onnan kerül a megfelelő időben a tudatba.

D – Erősítés
Az energiák és a fénytest erősítése.

E – Megváltás energia hordozó
Abban az inkarnációdban, amelyben Jézus is élt energiát adott át neked. Az ő energiáinak vagy tehát a hordozója. Ebben az inkarnációdban pedig elhozod ezt az energiát az embereknek. Ez azt is jelenti, hogy mindig, amikor csak megérintesz egy embert, valami átadódik ebből az energiából.

S - Vidámság 
Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

H – A színstruktúra gyógyítása
Rendelkezel a képességgel, hogy az emberek fénytestének a színeit gyógyítsd. Ha egy ember a színeit semmibe veszi, vagy nem éli a képességeit, akkor a fénytest színei elhalványodnak. Akkor is megtörténik ez, ha valaki nagyon kételkedik magában. A legszebben és legintenzívebben akkor ragyognak a színek, ha az ember tudatos rá, hogy ő egy istenember a földön.

K – Feltétel nélküli szeretet
A feltétel nélküli szeretet azt jelenti, hogy minden embert tisztelsz, azzal a tudatossággal, hogy mindegy hogy néz ki, milyen származású, milyen a bőrszíne, vagy a vallása, hiszen ő is magában hordozza az isteni fényt, mint te magad. A feltétel nélküli szeretet nem ugyanaz, mint az emberi szeretet.

A – A megváltás energia közvetítője

 
 
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás
Hozzászólások
Kinga Scodnik Köszönöm szeretlek
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 27., 14:52