Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magnapló 2017.07.27. Mi is került törlése pontosan a SzívTudat Központként

Azért, hogy tiszta legyen, mi került törlésere 2 napja:
az utóbbi időben, akár hányszor kerestem a teljes médiatárban, és görgettem végig, eszméletlen erős, hihetetlen mennyiségű összerakott energiát érzékeltem, már attól feltöltődtem, ha bele se mentem az anyagokba, csak végig görgettem.

Ezt veszítettétek el, ti ennek a lehetőségét a továbbiakban, hogy ezzel a teljes összeadódott gigantikus áttranszformáló és életet adó energiával találkozzatok. .
Ez viszont visszahozhatatlan.
Ez kb az az eset, mint sokszor a tudomány történelmében, hogy annyira mauglik az emberek, hogy még nem értékelik azt ami oda lett rakva számukra, és mivel a szemétguberáláshoz szoktak, és eddig ezért fizettek nekik, azt értékelik, és a korát meghaladó, kivezető segítő erőt, energiát, információt, összerakott teljes kivezető hidat pedig nem, hogy nem értékeli, sőt egyenesen veszélyesnek találtátok, hogy egyáltalán van híd, épül egy kivezető híd, és valójában együtt romboltátok le. Mert biztonságosabb a megszokott szemétgubera, az értéktelenben dagonya, és erre nincs szükségetek. A sajátotokra sem, a saját értékeitekre sem, hisz abból is voltak benne részek. És arra meg pláne nincs szükségetek, aki ezt segített nektek felnyitni magatokban, 
Kegyetlen nagy léptékekben forog az energia, és nagy ár-apály hullámmal húz szét, vissza, egyik nap előre egy kicsit, akkor jobb, akkor valami remény szerű csillan, ez volt a tegnapi videó, de ez megint akkorát rántott előre, hogy mára ezerrel húzott vissza az ár, és esek szét. Olyan az egész, mintha egyedül kéne felfelé eveznem egy lefelé zúduló vízesésében, úgy, hogy hogy milliárdan húznak vissza, akik csimpaszkodnak, de nem tudja, hogy csimpaszkodik, ezért folyamatosan rúgkapál, szitkozódik, és el akar pusztítani, miközben nem fogja fel, hogy ember, hozzám vagy ragadva, ha engem elpusztítasz, te is pusztulsz. Mivel én a kollektívet érzem, így ma garantáltan nálatok is ez van, visszafelé rántás, és megfekvés ismét.
Csak akkor érezheted ma magad jól, hogy húú, de beindultak a dolgaid, ha te a visszahúzó ágban hiszed azt, hogy most jobb a dolgod, mert látszatra a régi dolgaid jobban ,mennek megint.
Csalóka, mert az azt jelenti, hogy fordítva ültök még a csónakotokban. 
Ma így.
Van ehhez is struktúra kódunk, amit nem valószínű , hogy ki fogok nektek bontani.
Így jártunk 

sőt, ne,m is tudom idelinkelni sem, nektek mert nincs honnan.. ugye a galéria is törölve lett, valahol lehet hogy itt kallódik a neten a sok felrakott kép között..

akit érdekel keresse meg, vagy nem.. tök mindegy..

ma így..

jah, igen a honlap: 2 napja nem tudok róla semmit, hogy hol tartunk az ügyben, és aki vállalta , hogy kommunikál az emberrel, nem mondja se nekem, se ide kifelé sem, hogy hol tartunk, tehát ez is passz..

derűsebbet...

S

 

Gegő Nóra Selina A tegnapi élő adásoddal nem tudtam betelni.Újra meg újra meg újra kellett néznem,hallgatnom.Hiánypótló volt.Az optimista,a derűs,a harcos Shanank !
Kezelés
Judit Shana Pásztor Gegő Nóra Selina Igen, csak tegnap megjött a fiam utána.. És amit Ő ÉL ÁT EMIATT, mert Ő még csak most tudta meg, az teljesen ledöngöl.. mert neki eszméletlen hatalmas energiabefektetése volt ebben.. és ebbe pusztulunk most bele éppen itt ketten.. a Szívem szakad meg , mint anya.. ( Gábor Gotthard)
Kezelés
Judit Shana Pásztor Mégis csak a fiam testéből élősködött majd egy évig, és a fiam tartotta a saját energiájában meg majd egy évig ezt a kis programozót, aki zsarolt minket, és végül ugye megadva magunkat neki, törölte az egészet.
Kezelés
Judit Bujdosné Akkor ezért nem vagyok jobban, hányingerem van, fáj a gyomrom. Igen jó volt látni a vidám Shanát, pillanatokra jobban is éreztem magam