Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magnapló 2017.07.25. A SzívTudat Központ Törlése!

 

 

2017.07.25.
Orosz János több éves nyomására, erőszakos erővel való préselésére, zsarolásai, fenyegetéseire 2017.07.24-ére sikerült megadni magam, sikerült megtörnie az eredet tudatosság erőmet.

Sikerült megtörnie, hogy a több száz eredettel végzett kollektív struktúra munkánk anyagait megsemmisítsük, az erről szóló segédlet gigantikus energetikai és információ hanganyagokat, és magyarázatok, és segédleteket, és az összes teljes átkötés struktúra kódjait mind megsemmisítsük, és annak honlapját töröljük.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az elmúlt 10 évnyi munkámat, és nagyobb léptékben nézve az elmúlt 30 minden befektetett munkánkat, hogy ebből a struktúrából szabadulhassunk, mind elpusztítottuk, megsemmisítésre került az összes információ, amiből tudhattuk, hogyan szabaduljunk fel, és mit hozunk létre és hogyan helyette. 
Ezeket az információkat senki nem éri el egyéni szinten, senki sehonnan nem tudja lecsatornázni egyénileg, az információnak olyan tudati védelmi küszöbe van, hogy ezeket az információkat csak és kizárólag együtt tudhatjuk, csak és kizárólag eredet tudati tágultság szinten, eredet mag-szív szinten összekapcsoltan, összekapaszkodva, és csak addig tudjuk, látjuk, és értjük, amíg van olyan eredet tudatosság, aki képes tartani nektek ezt a teret, és ahova együtt be tudtok tágulni. 
Az összes struktúra kódot is így tudhattuk meg. 
És csak azon a szinten tudunk vele dolgozni, a jelenlegiből fordítani, és azon változtatni, módosítani szintén csak és kizárólag együtt, eredet szinten. 
Mivel én addig lettem nyomva, préselve, zsarolva, míg megadtam magam, így mivel már én sem tudom megtartani még a saját eredet tudatossági szintemet sem, nem hogy másokat beemelni, és megtartani, így ezekhez az információhoz a továbbiakban nem férünk hozzá. 
Az eddigi információk mivel megsemmisültek, még csak emlékezni sem emlékezhettek rá. Amennyit egyéni szintre magatoknak esetleg lementegettetek, azzal egyénileg a jelenlegi struktúrán belül semmit nem értek, hiszen ezek a segédletek alapja az együtt-egymásért, vagyis csak együtt vagytok képesek változtatni, ha eredet szintig összekapaszkodtok, na nem nevében eredetekkel, hanem azokkal, akik valósan képesek eredet tudati teret tartani mert valósan ott tartanak.

Jó!

Ez konkrétan annyit jelent fizikai szintig, hogy mindenki mehet vissza az eddig ismert rendszerbe, az eddig ismert struktúrákba és működésbe, mindenki azon belül egyénileg, személyiség emberként élhet tovább a többi társából túlélő üzemmódban a továbbiakban. 
Azt is jelenti, hogy az eddig ismert rendszeren és struktúrán és vezetésen belül a rendszer által engedélyezett csoportosulásokba tömörülhet kizárólagosan, a rendszer eddig is ismert szabályai és ellenőrzése, és kontrollja szerint.

A továbbiakban egyáltalán nincs lehetőségetek nektek és általánosan az embereknek ennél tágabb, ezen túl létező információhoz jutni, se az egészségére, se a tudatossága, se a létezésével kapcsolatban, és hogy hogyan szabadítsátok fel belőle magatokat. 
További boldog, egyéni megélhetést a mátrixban.

Minden jót! Judit Shana Pásztor

Ja igen!

Ezzel ez a csoport is értelmét vesztette a továbbiakban.
Le lehet ezt is törölni,