Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magnapló 2017.07.25. A Szívközpont honlapot is be kellet zárni az összeomlás miatt

 

 

Tessék kedves eredetbe haladók..

csak pár példa, mikhez nem juttok hozzá innentől,ezért teljesen feleségessé vált az én egész eddigi honlap anyagom is, hiszem minden anyagban a SzívTudat központ hanganyag linkeket használtam, vagyis ezzel maga a

Szívközpont 10 évnyi teljes komplex háromszoros fordulás, teljes emberi átalakulás fizikai, testi szintig összes információs anyagunk, benne pl fog kódok anyaggal együtt, minden szétesett, és értelmetlenné vált. Hiszen a hozzá tartozó hanganyag linkek és a hanganyag mögött levő teljes stabil felépített energia esett szét..

MÉG EGYSZER ÍROM, az összes hanganyag mögött kemény munkával veletek együtt felépített ÖSSZES ENERGIA ESETT SZÉT, nem egy kis vicc honlap, és egy kis információ, mindegy hol van, mindegy ki által üzemeltetve, az egész ENERGIA CSOMAG esett szét.. 
és vele, általa szétesett az én eddig összes anyagom is, sőt, az eredetekről eddig minden anyagom, hiszen annak is ott voltak a linkjei..

az összes eredet anyagunk, amit eddig egybegyűjtöttem magatokról, az is szét esett és értelmetlenné vált, hisz nem érhetitek el többet az információt magatokról, és nem fogjátok megtalálni a mögötte levő energiát, ami dolgozhatna veletek, amit felépítettünk.
Összeraktam azt is számotokra, hogy melyik eredet melyik struktúra munkákban volt benne, kiknek mi része belőle, ez is mind eltűnt ez által, és értelmetlenné vált.

Gratulálok!

Szép munka volt!

Így mivel értelmetlenné vált az én általam fenntartott honlap is, ezért bezártam. Úgy sem tudtok innentől abból sem dolgozni magatokkal.

https://szivkozpont.eoldal.hu/

Jól nézzétek meg ezt a mosolygós képet rólunk..

aztán zárjátok az emlékeitekbe..

csók:)