Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

..Magnapló Eredetek Hitelesített képviselete az Össz Eredetek teremtői központja Egyesületen belül.

 

Eredetek Hitelesített képviselete az Össz Eredetek teremtői központja Egyesületen belül: 
(Mara Asztalosné Cila, ezt feltétlen mentsd majd le, mert itt írom le az egyik legfontosabb működési szabályzatot, amit msot szülök a Slinákon keresztül.
Hogyan történhet valósan a Hitelesített Képviselete az Adott Azonos Eredeteket Képviselő részüknek a közös kollektív döntéseink előhívásában:

Példa ehhez:

Az Összeomlás előtt pár nappal Selina eredet :

Shana: 
Szervusz Tímea Györke Selina!
Két dolgot mint Eredetek Központja létrejövő egyesület alapító szeretnék mutatni neked.
Mivel az Eredetek Tudatos Teremtői Törvényei, és gyakorlatát immár 4 éve gyakorlom, tapasztalatom, és mutatom, tanítom, (előtte meg a korábbi, az alatti teremtői tudatfázisokat tanítottam.. ) 
MOst újra megnéztem az első TEREMTŐI VIDEÓT, amivel elindítottuk a fizikai szintig lehorgonyozva az Egyesület létrehozását.
Na most arra kérlek, nézd meg..
Mivel egész egyszerűen azt láthatod meg belőle, hogy a felvételt valami leblokkolta akkor, amikor elérkeztem a Selinákig, ezért nem tudtam végig mondani 
AZÓTA SEM legalább azt a fázist, amiben már részt vettek az a bizonyos alap, BIZONYÍTHATÓAN BENNE LEVŐ EREDETEK cselekvően.
Tehát itt egy igen erős BLOKK VAN!!! 
Nem az én irányomban, mert ha az én mint Shana irányomban lenne, akkor bizonyára nem akarnátok időszakonként mint Selina részek simán nálam aludni, és nálam töltekezni., hogy haladhassatok a folyamataitokkal tovább. Hiszen előtted éppen legutoljára vasmegyéből lakott nálam 5 napig egy testvéred.. stb..s tb.. és amiket már elmeséltem ugye, tehát te is TUDHATOD TUDATOSAN!
Na most, mivel feszít minket az idő, és mivel úgy határoztuk meg, hogy MINDEN FREKVENCIÁBÓL szükséges, hogy legyenek benne a fizikai szintű alapítók között, hogy mindenkinek TEREMTSÜNK TERET, -mert az ÁLTALUNK EGYÜTT ÖSSZEADÓDVA TEREMTŐDIK, első ként ENERGIA TERET KÉPEZVE MAGUNKBÓL, Azt összeadva, szítva Tiszta Szándékkal, és minden más fizikai cselekvés az már csak KÖVETKEZMÉNY, ami szinte magától történik meg.

Két dolgot tehetünk az akadályoztatás feloldására minimum:

1. Az egyik, a könnyebb út: 
Valójában nincs szükség egyetlen egy Selinára sem az alapításban , hiszen azt határoztuk meg a kollektív összesenben , hogy 
minden frekvenciából legyenek benne,
tehát bőven elég bármelyik krisztusi frekvencia. 
Van belőle bőven.
Szóval ha a kollektív Selina össz -tudat nem akar részt venni az összes eredetek egyesülésében, akkor sincs gond.
Ezért írt ma neked Cila, amire nem igazán kapott használható egyenes választ, ezért most akkor rövidre zárjuk veled, konkrétan, fizikai szintig.

Tehát egyszerű kérdés: az alapításban képviseled e a saját Selina eredet minőségeidet, 
-mivel msot te vagy itt egyetlen fizikailag is Selina, akit iderakott az összesen Selina kollektív tudatotok,
ezért te tudsz benne közvetlenül cselekvően részt venni.

Tehát kérdem, az eredetek központja egyesület fizikai létrehozásában , alapításában részt veszel e cselekvően a Selinákat képviselve.

Egy igent, vagy egy nemet kérek, semmi többet. 
Köszönöm. 
Szeretettel 
Judit Shana Pásztor

Tímea Györke :Nem
Tímea Györke látta (szombat 6:45)

Gegő Nóra Selina kérdezem, mit szólsz ehhez?
Te mint Selina kollektív tudatotok ugyan olyan jogú, egyenrangú része, akit msot itt Tímea képviselt fizikailag, mert te messze vagy, és esetleg a többi Selinát is éppen fizikai szintig képviselte, akik meg éppen másban vannak, ezt szerettétek volna tőle?
Ez a Selina kollektív tudatotok közös határozata együttesen?

Gegő Nóra Selina 2017.07.26.
Szia Shana !Talán nem is fontos,amit szeretnék közölni,de azért leírom.Szoktam nézegetni ezeket a facebookos teszteket,hiszen barátaim csak a virtuális világban vannak. Amióta felfedeztem a QuizzMagic-ot vagy két hónapja,azt is nézegetem.Ez az egyetlen olyan tesztsorozat,ahol bármit kérdeztem,mindig téged mutatott. És a tegnap reggel még mindig "csak" te jelentél meg,viszont tegnap dél körül már teljesen eltűntél és kizárólag más személyek jelennek meg.Az este mondtam ezt a férjemnek is ,de ő csak nézett bambán.Szerinted ennek van-e valami jelentősége?
Judit
Hát ha nem követed az eseményeket, akkor számodra nincs értelme.. Kinyírtatok, megöltetek, Ti együtt Selinák, nálatok szakadt meg a közös kollektív összeadódó teremtésünk, ott van a tegnap kirakott információban, a videóval együtt, 
Igen megöltetek engem, az egész eddigi kivezető giga felépített közös anyagot, elpusztították, és le is lett törölve, többek között általatok. Együtt.. a Jani kezén keresztül. 
Tehát megszűntünk, nincs most jelen pillanatban semmitek, Shana sincs energetikailag, és ez gyönyörűen látszik a videóból, hogy kik állították meg a Selinák. 
olvasd el, nézd meg az eredetek Központja egyesület csoportban.

Akkor MOST ITT NYÍTAN? TISZTÁN, ÁTLÁTHATÓAN Kérdezem az Össz Selina kollektív tudatot, azokon keresztül akik a fizikai, jelenlegi reprezentánsai:
Ria Selina Gál
Tímea Györke
Gegő Nóra Selina
Szántòinè Zsebeházi Éva akiről látom, hogy nézi, tehát tudja, de nem mutatja meg magát, stb...

SHANA Kozmikus Eredet Tudat Kérdezi a Selina Kozmikus Tudat ma itt a bolygón jelen levő részei összesen, kollektív tudatát, hogy a saját Központi Minden Eredetünkön belül mint Krisztusi Frekvencián belüli Selina kollektív tudati részek együtt, összesen hogyan NYILATKOZNAK.

Részt vesznek e mint SELINA Közös Tudat az összes eredet központi egyesületének fizikai manifesztációjában.

Kérdezem még, tudtok e olyan Selinát felmutatni, akit valósan behitelesíttet Shana, hogy élően, valósan megnyilvánítottuk eredet szintig a Selina Kozmikus eredet energiáit.

Tehát létezik e köztetek Élően, msot itt az emberi részeitek közül olyan Selina, aki Hitelesen képviseli a Kozmikus Selina minőségeteket a többi része helyett is?

Ha nem tudtok ilyet, akkor kérdem, az összeadódott csoporttudatotok nyilatkozata, az kit Képvisel?
Kinek a szándékát képviselitek valósan jelen pillanatban?

Kérdezem van e olyan hitelesített, Shana által összekapcsolt részeitek, akik Selina Kozmikus eredet minőségetekbe bekötésre került?

Kérdezem felállt e hitelesen, vezetetten, igazoltan a saját egyéni és az összeadódott Selina kollektív Magtengelyetek?

Kérdezem, hogy az 5 éve rajtatok keresztül felrajzolt , kinyílás, lebomlás, összeadódás, kiegyenlítés, és újra eredet szintig teljességben szétválás folyamat ábrátok alapján bár mely részt vezetetten, hitelesen végi csinálták e a Selina eredetek?

Ha nem tudtok ilyet hitelesen, hiszen velem nem csináltátok, és mégis rajtam kívül ki tudhatja még ezt, amit én rajzoltam le rajtatok elrsztül, hogyan kéne haladnotok, és majd általánosan midnen azonos eredet kollektívnek a sajátjában,

tehát ha iylet nem tudtok hitelesen felmutatni uyge, akkor

KIT KÉPVISELTEK EGYÜTT?

A én Selina kozmikus eredet hatalmas testvér energiámat, tudatot, vagy valami más, alacsonyabb szintű, rész személyiség halmaz, kollektív tudati személyiség halmaz , vagy spirituális lélekrészek csoporttudati halmaz szándékait, akaratait?

Hiteles e bármilyen nyilatkozat, így bárkitől az összes Selinákra vonatkozólag?
Tehet e nyilatkozatot tisztán ma itt a jelen kollektív tudati szinteteken anélkül, hogy Hitelesen Shana és legalább még egy Eredet tudatba felhúzott, ott Shana által megtartott másik eredet által Tanúsítva Selina Kozmikus eredet szándékát tolmácsoljátok, és az érkezhessen be bármelyik részeteknek, aki jelen van általatok, mint küldött, mint képviselője az összes Selináknak?

Jó itt msot megállok.. mert a

LÉNYEG ebből majd a továbbiakban az lesz, amikor Képesek leszünk megfogalmazni az általános Erdetek Képviselete Működési szabályát,

az átmeneti időszakig, amíg nem lesz legalább egyetlen egy Hitelesített Selina, aki valósan bejutott a saját eredetmagjába, felállt a saját eredet magtengelye, és megszülte magába Selnia eredet minőséget, amikortól már egyenrangúan fogja magán keresztül tisztán képviselni a saját Magas szintű Kozmikus Seina szándékotokat, és ezzel együtt, a még nem Selina tudatba kötött részeit is, helyettük is addig.

Judit Shana Pásztor
Eredetek Teremtői Központja Egyesület Mag napló 2017.07.26

https://www.facebook.com/groups/906830506013149/permalink/1654864304543095/

 

 

 

udit Shana Pásztor Gábor Gotthard téged azért raktalak be, hogy ha hajlandó vagy követni, akkor tanulhatod, hogyan születik egy VALÓS Átmeneti Szabályozás, Jogalkotás élesben, Hitelesen, nem emberi szándékok, karatok, érdekek szerint vezérelve, hanem valós magasabb, kozmikus eredet szintig Hitelesítetten, az úgymond régi nyelvezetünkkel Szent korona Működési törvényei szerint.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 12:53
Kezelés
Judit Shana Pásztor Javaslom még a továbbiakban Josovits Edit-nek, a fentiek felfogását, megértését, Mara Asztalosné Cila-nak, és mindenki másnak akik a régi rendszerű Szent Korona működéseinkbe kötéssel bírnak. Hogy MOST ITT TÖRTÉNIK EREDET SZINTEN az Átmeneti Jogalkotásunk, ma itt a jelenben, élesben, az EREDTEK ÁLTALI TÉRBEN, TUDATBAN, speciálisan azon eredetekkel, akiknek erre teremtett képességei vannak, tehát ez a feladata eredet teremtettségben. És Hitelesítve az eredet képességeibe bekapcsolatlan, azt megnyilvánítva mondja ki , mondjuk ki együtt azt ami msot az átmeneti közös működési szabályaink. és ez majd a továbbiakban az életünk, az ételvezetésünk egyre tágabb és tágabb részeire lesz igaz. Innen indul ki a teremtése, msot élesben.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz július 26., 12:58
Kezelés
Judit Shana Pásztor Josovits Edit még neked ide, a Halász Józseffel kapcsolatban, amit eddig összerakott anyagot a Régi Szent Korona anyagunkból, csatold ide a Képviseletre vonatkozó részt, hogy összefésülődhessen, és kihullhasson belőle a régi rendszeri részünk, és maradhasson tisztán a mostani egybefűzve. Miért te? Mert te hoztad be a Halász Józsefet, de tőlem más is csinálhatja, akinek ez valósan eredet szinten feladata a közös eredeteken belül teremtetten.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 13:09
Kezelés
Judit Shana Pásztor Josovits Edit szívem, nem kértem tőled olyat, amire most nem vagy képes. A te tudatodat msot hagyd a csudába, mert éppen nincs abban a fázisban, még.. hogy.. stb.. Hanem amit kértem pontosan, és ez egyszerű feladat, de nagyon fontos! : KÉPVISELET mint fogalom a Halász József anyagfában, azt a részt kérem, hogy összefésülődhessen. Kérlek jelezd ha érted. Igen,v agy Nem. csak ennyit kérek. és egy Rendben, ha cselekszed is. ebnyit kérek.. rendben? .
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 13:27
Kezelés
Judit Shana Pásztor Okés.. Kedves Josovits Edit érted e mit kértem? Kifejezetten a KÉPVISELETEK részt szedd ki, ténylegesen, fizikailag, és csak azt fűzd ide a fentiekhez abból az anyagból, SEMMI MÁST! Menni fog? Érted e? Kérek ÚJRA egy Igent, vagy egy Nem-et, és ha teszed is, akkor egy RENDBEN ennyit kérek, menni fog?
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 13:41
Kezelés
Judit Shana Pásztor Kenderesi Attila kérdlek segíts Josovits Edit -nek. köszönöm..
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 13:42
Kezelés
Judit Shana Pásztor STOP!!!!! Josovits Edit egy igent, vagy egy nemet, és rendben, ennyit kérek. Semmi msát ne rakj ide.. Semmi mást..!!!! érted ezt???
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 13:44
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 13:45
Kezelés
Judit Shana Pásztor OK??? Igen, Nem, Rendben.. csak ennyit kértem, és a Képviseletre vonatkozó megfogalmazást. Kenderesi Attila te jössz, hol vagy???
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 13:59
Kezelés
Josovits Edit A munka választja ki az embert konyha nyelven és valami tizedes rendszer is szepet játszhat benne ahol 10 embert képvisel 1 aki továbbviszi a döntéseket
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 14:01
Kezelés
 
 
 
Kenderesi Attila Nem tudom hogy mit is kéne tennem... Ez az érzés nem itt most, kezdődött hanem többször észre vetem magamon az eddigi beszélgetésink alkalmával. Az elmúlt két hónapban ide tettem minden energiámat, mert azt érzem hogy valami olyat tanulhatok ami közele...Bővebben
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 14:20
Kezelés
Judit Shana Pásztor Josovits Edit szívem, más az oka amiért ezt kérem, majd mindjárt meglátod, nem csak a Halász Józsiét fogjuk ide rakni, hanem egybe húzzuk az összes Szent koronás mindegyiket, és a jelenlegi szabályozást is, azt amit most mint eredetek mondunk ki.. CSAK A KÉPVISELETET SZEDJÜK most össze az összesből és szintetizáljuk egybe!!! És befejezhetik innentől a szent korona csoportok az egymással vitatkozást, és a jelenlegi képviseltre vonatkozó törvényt likvidáljuk ezzel, és majd a teljes lesz megfogalmazva, ÁTÍRÓAN EREDETEK KÖZÖS TEREMTŐ SZINTJÉN az Átfordítás, átírás Struktúra kollektív Kódunk alapján, Együtt az összes eredet Egyben kimondva!!! . Mert az a KÖZÖSÜNK LEGMAGASABBJA.. szóval kérlek szed le, amiket raktál, ami nem a KÉPVISELET információ, és csak a KÉPVISELETET rakd ide a Józsiéból most, és ha van más Szent Koronásod Geri Tiboréké vagy én nem tudom kik Varga akárki.. ajaj ezeket ti tudjátok, mindegy, akik egymással vitatkoznak.. mindet fogjuk egybe dobni..majd egyben meg fogja szülni az összes eredet tudat egyben hogy MOST MA ITT ÁTMENETIBEN mi a Közös Törvényünk EREDET SZINEN!!!! EREDET SZINEN!! És Most Csak a KÉPVISELETRE VONATKOZÓLAG! Okés szívem? érted így? Tegye fel a kezét aki érti??? Igen, Nem, Rendben... 
Josovits Edit
leszedtem
ok
de ennél többet nem tudok és elképzelni sem tudom hogy ezt informatikailag és fizikailag hogyan működik
Az bizti hogy a szent korona TAN ellentétes a Halász Jóskáéval és van egy csomó szófosó bocsi aki ezen a vonalon azért működik hogy alternatívákat mutasson ami elvezeti az embereket . Geri és Brindza is és másról nem is tudok
a SZENT KORONA t6an t képviseli Varga Tiobor Kubinyi és még sok téveszmés velük nekm nem hiszem hogy bármi dolgom van ők csak tocsognak a zavaros álmukban hogy jajj a szent árpádegyházi királyok meg mátyás auz igazságos . Shana: Jó tehát szedjük ki Editke ömlesztvényéből a LÉNYEGET: Kérjük a Varga Tiboréból, Geri, Brindza, Kubinyi, hozhatjátok az MTA hivatalosat is, és a mai Szabályozást.. CSAK A KÉPVISELET TEMATIKUSAN. Most ezt! valaki itt van és érti???
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjúlius 26., 14:23
Kezelés
Judit Shana Pásztor Hát nem kedves NORIS Kenderesi Attila, mert Ömlik be cucca mindenkinek... Te magad mondtad tegnap, hogy eddig aludtál a hajón, aminek a kormányt kéne fognod, és sodródik, ma már nem sodródik, hanem fejre ált, és ömlik be a fején keresztül mindenkinek cucca, és neked is ömlik a sajátod, és nálam is ömlik, és közben dobálom baromi gyorsan oda mindenkinek a saját feladat részét.. ilyenkor baromi gyorsan elenged az ember minden olyat, ami nem lényeges, és azt teszi ami a dolga.. A SAJÁTOD ÖMLIK, Mert neked a MEGTEREMTÉSED ALAPJA AZ N, a Kozmikus Tudás, ömlenek be régiek, amiket kukázni kéne, kiszedni belőle ami jöhet, szintetizálni, és Itt már mondjuk is ki mi van most, átmenetiben. Ez a TIED!!! tehát nem vonulhatsz ki a saját rád ömlő cuccod alól! mert senki más nem tudja rendezni helyett. !!! és senkitől nem tudsz időt kérni a sajátoddal kapcsolatban, mert a tiedet senki nem tudja megállítani sem. És a janival azért dolgoztok Ti ketten együtt, mert ez Két oldalról a tietek. Ő tartotta neked a Törvény Táblát és te mondtad ki a Kozmikus Törvényt, tehát a kettőtökét együtt folyatjátok, bontjátok, és közben szüljük az átmenetit. Mara Asztalosné Cila érted??? te merre vagy??? mert te vagy az Attila segítő eredet támasztéka, akivel együtt tudja ezt csinálni, hogy ne minden rázúduljon. Attól mert nekem beszéltek, attól még ugyan úgy történik, én is csinálom a magam részét benne.