Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eredetek egymásra hatásai... 2013-ban még így írtam róla..

2013-ban az eredetekről még így írtam.. lásd lentebb...
Mára már(2017) akkora hatalmas tapasztalati kutatás anyag gyűlt össze, ami merőben felborít minden eddig ismert és képzelt egymásra hatást, vagy egymástól elkülönülés lehetségességét, hogy magam is döbbenettel szemlélem.
Azonos eredeteknél nagyon határozottan kvantumban jelenik meg ugyan annak a hatása, amit az egyikőjük tesz, ugyan az jelenik meg a többieknél is sokféle , egymást kiegészítő egymást kiegyenlítő verzióban, ellentétekben, vagy másolatok, tükröződések kavalkádjában.

Számomra ez a legmegdöbbentőbb, hogyan szívatjuk tudattalanul egymást azonos eredetekként.

Próbálom az elmúlt 5 év kutatási, tapasztalati anyagát megírni, összerakni, mert döbbenetes.

Sok felesleges körtől óvhatnánk meg magunkat, ha erre tudatosak lehetnénk.
Bár sokaknál látom, hogy hallani sem akarnak ennek a tudatszintnek a felelősségéről, hiszen itt nincs mese, hogy ki hogyan hat egymásra.
Nem mutogathatunk senkire, ki a hibás,  nem én tehetek róla kifogásokkal.
Azoknál látom a legnagyobb ellenállást, akik előszeretettel szeretnek hárítani, hogy nem én tehetek róla, másokat hibáztatnak, még a saját hatásaik miatt is.

Pár napja felírtam a struktúra táblámra az alábbi mondatot:
Akiket hibáztatok, annak adom az erőmet, az életenergiámat.

Tehát akinek esze van, már csak ezért is visszaveszi a hibáztatást másoktól, hogy a saját energiájához hozzá jusson, amit így kihelyez magából, saját magát gyengítve ezzel.

Azon kívül a változás, változtatás lehetőségét és annak felelősségét is átengedjük ilyenkor, vagyis a teremtő erőnket adjuk oda szintén, egy kis felelősség elöli bujkálásért cserébe.

Értitek, ugye?

Pedig bizony eredet szinten, de már kristály tudat szinten sem te döntesz, hanem itt már átadjuk a vezetést a felsőbb rendező elveknek.. tehát felesleges másokra mutogatni:) (2017.03.18.)

Merlinről és a kapcsolatunkról

merlin-neptun.jpg

 

Hírfolyam

 
 
 

Azt az instrukciót kaptam, hogy az alábbi írást osszam meg, újra forgassuk meg a tudati térben amolyan felvezetésnek, mivel hamarosan egy sokkal mélyebb rétegben és rálátásban fogjuk veletek megosztani, hogy ki is Merlin számunkra, Mag-Ok mag-magyarok számára... ehhez egy-két eddigi sztereotípia, felszínes vélemény fölé szerencsés majd emelkednünk. Amit el is kezdhettek ez által.

Fontos még két fogalmat tisztázni, mi a Krisztusi mag, és mi az Eredetmag. Mindenkinek van mindkettő. A Krisztusi magotokon keresztül juttok el, be az eredetmagotokba, tehát ahhoz, hogy valósan megtapasztald az eredetteremtettségedet, előtte bizony a szívközponton keresztül amolyan befelé lépcsőket, rétegeket jártok be. A krisztusi magotok körül a krisztusi hét sugárból álló energiatér található, ami egy újabb réteg, az eredetmagotok és a krisztusi magotok körül. Már sokszor írtam róla, mi az a hét krisztusi minőség, ezt most nem részletezzük.

Ahhoz, hogy a MAG-TESTVÉREK, bármilyen eredet-mag családok, lélekcsaládok valósan felismerjék egymást, és tudjanak egymáshoz rendeződni, elég sok téves meghatározottság réteget szerencsés lebontani, mert csak ott ismeritek fel egymást valósan. Aki már közel van rétegben az eredetmagjához ténylegesen, nem csak egy információ számára egyelőre, azok egyre inkább rendeződnek össze.
Azt is tudnotok kell, ha egy lélek, eredetmag-családtagotok valameddig eljut önmagán belül, az kihat az egész lélekcsaládra is, ezzel mindenki rántódik egyel beljebb a helyére.
A lélek, eredet-családtagoknak a teremtettségükből kifolyólag vannak olyan feladataik, amit együtt hajtanak végre, együtt fognak dolgozni, mert úgy lettek teremtve, hogy kiegészítik egymás feladatait, és mindenkinél részfeladatok vannak.

Vannak olyan esetek, amikor nem lélekcsaládtagokat rendeznek össze, hanem a Fény összes családjából egy-egy, vagy több tagot, azok időleges feladatok, amiket a magasabb perspektíváink irányítanak, és mi vagyunk itt lent a végrehajtói. Természetesen ha meghalljuk, és hajlandóak is vagyunk a személyes életünkön, igényeinken túl látni.

De most jelen pillanatban a lélekcsaládokra koncentrálunk, ebben próbálunk majd meg egy kis irányjelzőt adni számotokra hamarosan, mivel még mindig sokan az elmétekkel amolyan skatulya rendszerben tudjátok csak elképzelni, hogy kik is vagytok Ti, és kikkel hogyan kapcsolódtok valósan.

Nagyon sok olyan mag-magyar lélek és eredetmag családtagunk van, aki teljesen mást képzel magáról mint aki, és sokan pont annak és azoknak álltok ellen leginkább, akik valójában a legközelebb állnak valósan hozzátok. Ennek a még saját mag-otok fel nem ismerése, el nem fogadása az oka, semmi egyéb.

Tehát ne csodálkozzatok, ha sokan pont azokkal nem képesek együttműködni, akikkel szinte a legmélyebb ponton azonosak, hisz amíg oda nem juttok be, amíg az odavezető rétegeket nem bontjátok le, addig valójában ellenálltok saját magatoknak, és ez az ellenállás bizony kívül is azokkal lesz a legerősebb, akik a leginkább azonosak veletek.

Remélem ezt így értitek.

Ha most megnézitek, hogy kiket nem bírtok a legjobban, kik számotokra a legvisszataszítóbbak, vagy a legkevésbé elfogadhatóak, na azok bizony közelebb állnak hozzátok valósan, mint azok akik most kint, a felszínen olyan simulékony társaitok.

Természetesen ez már mélyebb rétegekről szól, ahol lélekszinten kapcsolódtok, most nem azokhoz szólok, akik számára mondjuk például a politikusok ellenszenvesek, az még egy más minőségű ellenállás, ítélet, bírálat, hitrendszer kettősség, amit persze szintén szerencsés elhagyni.

Tehát hamarosan jelentkezünk és bemutatkozunk egy kicsit mélyebb rétegben, ameddig Shanaként eljutottam a saját eredet-emléktáramon keresztül. Tesszük ezt azért, hogy akiket valósan érint, és emiatt bizony rántódni fognak, legyen lehetőségük ebből a nézőpontból is megértésre, miért is történik velük az ami, látszólag akaratuk ellenére, amolyan lökdösésnek, rántódásnak tűnően. :)

szeretettel

Shana

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.