Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Sherin

Sherin részletes.pdf

 

SHERIN EREDET

Kedves Ágnes - Sherin!

 

Sabine Sangitar lecsatornázta számodra az eredetnevedet, a kozmikus szüleidet, és a származásodat.

Az erdetneved: Sherin

Kozmikus szülők: Raphael Arkangyal és Sherin

Származás: Csillagmag

A szüleid mindent beletettek ebbe a névbe, ami te vagy:

Az összes képességedet, feladatodat, és minden erődet. Minél jobban összekötődsz a neveddel, annál jobban fogod ezt az eredetenergiát érezni.

Alapvetően tudnod kell, hogy hogy eredetedben rezgésből, hangból, és színből állsz. De az esszenciád egyedülálló az univerzumban. Mindenesetre az emberi nyelv behatároltságából kifolyólag egy névnek, ami az eredetet fejezi ki, több különböző jelentése is lehet. De az esszencia egyedülálló.

Sok erőt és örömet kívánunk neked ezzel az átadással!

Sabine - Sangitar

és a SHIMAA csapata

 

OMAR TA SATT, (üdvözlés Elohim-fény nyelven) kedves Ágnes - Sherin!

A te esszenciád, melyet a Földön fénylényként magadban hordasz, az Univerzumban egy energiamezőbe van lehorgonyozva. Ezt az energiamezőt a szellemvilág az Eredetként határozza meg. Ez az Eredet mindent magában foglal, a te komplett mátrixodat, valamint a feladatot, amiért ez az energiamező létrejött. Egyszer ebből az energiamezőből egy rész lehasadt, hogy önmagát különböző módokon megismerje és inkarnálja. Ez az Isteni Mag, melyet magadban hordasz. Ő egyedülálló (egyedi) és ő biztosítja a személyiségedet, a tulajdonságaidat és Isteniségedet. Ezt az Eredetet, akitől származol, az Univerzumban a Kozmikus Szüleid teremtették.

Kozmikus Szüleid különleges ismertetőjeleket hordoznak magukban, és eredeted teremtési folyamata során ezeket neked továbbadják. Ez ahhoz hasonló, mint a földi szüleid esetében, akiktől bizonyos géneket örököltél. És ugyanúgy kapsz Kozmikus Szüleidtől részeket és tulajdonságokat.

Ez az üzenet sok tekintetben új. De maga az az információ, hogy minden embernek vannak Kozmikus Szülei, mindinkább elterjed az emberek között. Fontos azt is tudni, hogy minden Eredet a teremtésekor nevet kap, az Eredet-nevét.  Ennek a névnek semmiképpen nincs köze az angyal-névhez (Lélek-névhez). A 48 lépés alatt (ford: a Kryon iskola menete) újra és újra elmondjuk, mennyire fontos, hogy használd az eredet-nevedet, mert ez tartalmazza azt a rezgést, mely a DNS-ed kikódolja, és téged Isteni Önvalód tudatára ébreszt.

A magas Fény-Tanácsának 36 tagja átadta az üzenetet, hogy Lady Gaia emelkedő rezgése miatt a Kozmikus Szülők egyre erősebben hatnak és mindenek előtt a Fény Úttörői fogják Kozmikus Szüleik tulajdonságait erőteljesen érezni.

Gyakran kérdezik meg tőlem, miért vannak szellemi lényeknek különböző ismertetőjegyei. Ezt szeretném röviden ismertetni.

Az Univerzumban minden lénynek saját feladata van és egy sajátos rezgéssel rendelkezik. Miután minden lény közösen a szeretetben működik, egy egység jön létre, amihez te is kapcsolódsz. Én minden nap csatornázok Kryon-tanulók részére eredet-neveket, melyek jelentése: a kozmikus szülők és az eredet. Amióta a Fény Magas Tanácsa átadta az üzenetet, hogy a kozmikus szülők egyre erősebben hatnak, sok ember tudni szeretné, milyen jellegzetességeket hordoznak Kozmikus Szüleik. Ezért határoztam el, hogy a különböző kozmikus szülők tulajdonságait lejegyzem.

Tudnod kell, hogy különbség van a Valóság és a dualitás között. Így lehetséges, hogy a tulajdonságok a Valóságban másként jelennek meg, mint a dualitásban. De minél többet tartózkodsz a Valóságban és minél jobban felveszed a Valóság rezgését, annál erősebben érezheted Kozmikus Szüleid jellegzetességeit, annál erősebben tudsz ennek kifejezést adni a dualitásban.

Sok ANA –t (Fényt) und TAN’ATARA-t (Életörömet) kívánok az olvasás során.

Sabine Sangitar

 

EGY FÉNYLÉNY SZÜLETÉSE

TE IS ÍGY TEREMTŐDTÉL

Két teremtő Angyalra van szükség, hogy egy Fény (lény) megteremtődjön. A Fényt hangfrekvenciával hozzák létre (nemzik), mely addig vibrál, amíg a Fény egy bizonyos nagyságot, mennyiséget el nem ér. Ekkor a Fényt különböző frekvenciák köszöntik. Öröm és szeretet ünnepet ülnek a tiszteletére.

A kozmikus Szülők egy membránba helyezik és elviszik a különböző bolygókhoz. Ott a Fény magához veszi a bolygók energiáját. Ezt a formálódás (alakulás) fázisának nevezzük. A Kozmikus Szülők állapítják meg, mennyi energiát vesz fel a mindenkori bolygókból. Semmi nem történik véletlenül. A Kozmikus Szülők tudják, mi célból hívták életre a Fényt.

Mondok egy példát:

Ha a Kozmikus Szülők a Fényt pl. a Szíriuszhoz viszik, és úgy döntenek, hogy ott hosszasabban időzzön, akkor nagyon sok gyógyító energiát vesz fel. A dualitásban ez azt jelenti, hogy ez az ember különleges gyógyító képességekkel rendelkezik.

Amint lezáródik a formálódás fázisa, a Fény egy saját eredeti (ősi) multidimenzionális hangsorral rendelkezik már. Ezt fogják az eredetnevének nevezni. A Szellemvilág elhatározta, hogy ezt a hangsort betűk formájában átadják az embereknek.

Végezetül a Fény (lény)-t a Kozmikus Szülők az Isteni Gondolatmezőhöz vezetik. Az Isteni Forrás egy tökéletes hangzást fűz hozzá. Ő áldáscseppekkel körülöleli a Fénylényt, melyet Isten leheletének nevezünk. A Szülők most az eredeti frekvenciába visszaviszik és az ő Fénylényüknek a legmagasabb energiájú, rezgésű hangzást kezdik énekelni.

Ezáltal egy összeolvadás történik. Mély szeretettel és egy eltéphetetlen kötelékkel kapcsolódik most össze a Fénylény a Kozmikus Szülőkkel. Az összeolvadás során kerül átadásra a Fénylénynek a Szülők tulajdonsága.

A folyamat itt befejeződik, és a Fénylényt megszabadítják a membrántól. Ezt a membránt a Kozmikus Szülők egy fénycsarnokba viszik, ahol megőrzik, amíg a Fénylény majd egy napon ismét vissza nem tér.

Amikor te egy inkarnáció után visszatérsz az Univerzumba, a Kozmikus Szüleid fogadnak, és elvezetnek a membránodhoz.  A membránban tárolódik el minden, amit ebben az inkarnációdban megéltél.

(Forrás: Sabine Sangitar: Az eredetnevek könyve / 2009 /

a német eredetiből fordította: Mélvin-Maja)

Sabine Sangitar tisztán halló médiumként Kozmikus Szüleidtől meghallgatta Eredetnevedet. Az alábbiakban minden kapcsolódó információt megtalálsz. Az adatok alapján Valkai Anita Myriel elemezte nevedet Sangitar: „Az Eredetnevek Könyve” alapján.

 

EREDETNEVED: SHERIN               

KOZMIKUS SZÜLEID: RAPHAEL ARKANGYAL ÉS SHERIN

FREKVENCIA: CSILLAGMAG      

Olvasd át figyelmesen és a közben jelentkező érzéseiddel összegezd a végén. Használd sokszor nevedet (mondd ki magadban, vagy amikor tudod hangosan is), ezzel egyre inkább bevonzod eredeted energiáját.

Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent:

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni. (néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi (az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged.)

EREDETED FREKVENCIÁJA: Csillagmag

A Csillagmag egy hatalmas szeretetháló. Milliárd fényből áll, akik a feltétel nélküli szeretetet hordozzák. Az emberek, akik a Csillagmagból származnak, különösen érzékeny és emocionális emberek. Gyakran hatalmas vágyat éreznek a hazatérésre, mert hiányoznak nekik csillagtestvéreik. A földön legtöbbjük családos. Óriási szeretetenergiák hordozói, ami nagyon fontos a bolygónk számára.

ELEMZÉS

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján

SZÜLEID NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

9. FEJEZET: Az Elohim nyelve

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” c. könyvből részlet (Fordítás: Mélvin-Maja)

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, hanem ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

Mit jelent ez számunkra?

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.

Raphael Arkangyal

Képességei: gyógyító energiák átvitele, megerősítés és megszilárdítás.

R – Védelmező szeretet

A - Folyó szeretet

P – Erős szeretet

H – Utazó szeretet

A – Folyó szeretet

E – Strukturált szeretet

L – Gyógyító szeretet

 

Sherin

Képességei: bölcsesség, szépség, ragyogás, és az emberek kísérése, akik az aspektusaikkal a valóságba utaznak.

S – Gondoskodó szeretet

H – Utazó szeretet

E – Strukturált szeretet

R – Védelmező szeretet

I – Kísérő szeretet

N – Megáldó szeretet

 

A neved – SHERIN - betűinek kibontott jelentése

(A Csillagmag frekvencia abc jelentése szerint)

Különösen jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az S: a megteremtésed alapja, a H: a legfontosabb tulajdonságod, az N: az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered: vagy Melek Metatrontól, Shaktitól, de csupán egyikük energiájából. Esetleg próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek.

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg.

A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak.

Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

 

S – a megteremtettséged alapja: Világosság/Érthetőség

Ez azt jelenti, hogy teljesen olyan vagy, mint egy gyermek. Úrrá leszel az élet szituációin, anélkül, hogy állandóan utána kérdeznél valaminek, abban bízva, hogy csak a legjobb lehetséges számunkra.

H – a legnagyobb képességed: Az érzelmi sík gyógyítója

Minden síkon képes vagy gyógyítani, különösen azonban az érzelem síkján. Itt a gyógyítás gyakran beszélgetések során történik. Légy arra is tudatos, hogy az is gyógyítást jelent néha, ha az embereket benne hagyod az érzelmi folyamataikban. 

 E – A gyógyító áramlatok csatornája

Rendelkezel a gyógyítás képességével.

R – Vizuális üzenetek fogadása

Azzal a képességgel rendelkezel, hogy a szellemvilág üzenetét képek formájában fogadd. Gyakran leértékelik azokat az üzeneteket, amelyek a szellemvilágból képek formájában tolmácsolnak az embereknek, és nem veszik komolyan, mint valódi üzenetet. Nagyon kár, mert ezek az üzenetek nagyon érthetőek és magasan energetizáltak.

I – Nőies energiahordozó

Nemedtől függetlenül a női energiában vagy lehorgonyozva. A női energia minősége a finomság, a gondoskodás, és a biztonság/védelem közvetítése.

N - A képesség, hogy embereket kísérj

Rendelkezel a képességgel, hogy az embereket elkísérd az útjukon. Például egy csoportban, vagy szemináriumok alatt. Csak akkor tudja meg az ember, milyen fontos ez a képesség, ha teszi ezt a munkát, és felelősséget vállal egy csoportért.

 

„A felső én.

A felső én egy nagyon komplex téma. Az emberi értelemmel csak kevéssé felfogható. Más könyvekben már sokat írtak erről. Sokan mélyen ülő mintákat hordoznak magukban, hogyan kell lenniük a dolgoknak ahhoz, hogy az emberi értelem követni is tudja őket. A magam részéről csak annyit mondhatok, az én információm a szellemvilágról egészen másak, mint amiről eddig a könyvekben olvashattál. Minden embernek azonban el kell döntenie, mit hisz, és mi az, amit helyesnek érez.

Az én információim a szellemvilágról tehát a következők:

Egy fény teremtésénél három felső én áll rendelkezésre, akik összeolvadnak a fénnyel. Melek Metatron, Shakti és Jézus, a Krisztus. Ezek azok a tiszta isteni energiák, akik a teremtett fénnyel összeolvadnak, tovább adva képességeiket az adott fénynek. Nekem is új volt, hogy az összeolvadás csak egyikükkel történik meg. Ez mindig ugyanaz marad. Úgy, mikor az eredetneved minőségeit megkapod, az összeolvadáskor a felső éned képességei is beléd kerülnek.

Fontos azonban tudni, hogy itt a dualitásban csak a felébredéseddel kezdenek el a felső éned képességei is hatni. A felébredésednél ugyanis egy tudatos összeolvadás történik a felső éneddel.  Így a felső éned a földi életedben is megjelenik, és kibontakozhatnak a képességei.

Ha a felettes éned

Melek Metatron, akkor az El’Shaddai,

ha Shakti, akkor a Shekina,

ha Jézus, akkor pedig a Krisztusenergia szerinti jelentését használd az eredetneved első, második és utolsó betűjéhez.

Ezek az információk adják hozzá, hogy az eredetneved első, második és harmadik betűi milyen formában hatnak. Ezt finomhangolásnak is értelmezheted, ami arra utal, hogy a felébredésed után a minőségeid milyen irányba fejlődnek.”

(Sabine Sangitar: Eredetnevek könyve 5. Fejezet A felső én Ford: V. A. Myriel)

A Felső Én általi összeolvadásból származó lenyomatok:

Az eddigi lenyomatokat a felébredés után a Felettes Én energiája is meghatározza (befolyásolja).

Az első, második és utolsó betűd jelentése tehát, - ha a felettes éned Melek Metatron:

 

S - a megteremtésed alapja: Vidámság

Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

H - a legfontosabb tulajdonságod: Spirituális síkon való gyógyítás

A spirituális síkon a gyógyítás azt jelenti, leföldelni az embereket. Sok fénytesti tünet alakul ki amiatt, hogy az emberek nincsenek jól leföldelve. Sokan leföldelik pl. a fizikai testüket, de a földelés minden síkon nagyon fontos, mindenekelőtt a spirituális síkon.

N - az összes inkarnációd alap témája: Teremtő erő

Rendelkezel a manifesztálás képességével. A tapasztalataim azt mutatják, hogy éppen azok az emberek, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, ezt nem, vagy alig használják. Érzik ugyan magukban az isteni erőt, de félnek tőle. Csak bátorítani tudlak, hogy vesd be ezt a képességedet.

 

Ha Shakti:

S - a megteremtésed alapja: A manifesztálás mestere

Képes vagy rá, hogy az öreg istenek értékes energiáit a földön manifesztáld. Ez azt is jelenti, hogy egyik inkarnációdban mágikus kiképzést kaptál, és egy mágikus színsugárral rendelkezel.

H - a legfontosabb tulajdonságod: Hűség

A hűség az a képesség, hogy az eredet fényeddel energiát terjessz el a földön.

N - az összes inkarnációd alap témája: Bátorság

Boldognak érezheted magad, hogy rendelkezel ezzel a képességgel, mert épp a spirituális munka igényel bátorságot. Bátorságot, hogy a változásokat üdvözöld, bátorságot, hogy a kollektív energiákból kiszabadulj. A kérdésre, miért nem úgy mennek a dolgok, ahogy menniük kellene, azt válaszolom: szükség van egy lépésre. Ez egy olyan lépés, amit senki nem tud megtenni érted. Ez a bátorság lépése.

Ha Jézus:

S - a megteremtésed alapja: Vidámság

Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

H - a legfontosabb tulajdonságod: A színstruktúra gyógyítása

Rendelkezel a képességgel, hogy az emberek fénytestének a színeit gyógyítsd. Ha egy ember a színeit semmibe veszi, vagy nem éli a képességeit, akkor a fénytest színei elhalványodnak. Akkor is megtörténik ez, ha valaki nagyon kételkedik magában. A legszebben és legintenzívebben akkor ragyognak a színek, ha az ember tudatos rá, hogy ő egy istenember a földön. 

N - az összes inkarnációd alap témája: Teremtő erő

Különleges képességed van a manifesztálásra. A tapasztalatom azt mutatja, hogy éppen azok az emberek, akiknek ez a képessége, ezt nem, vagy alig használják. Érzik ugyan magukban ezt az isteni erőt/hatalmat, de néha félnek tőle. Csak bátorítani tudlak benneteket, hogy használjátok.

 

Ezen tudás befogadásához sok erőt és örömet kívánok,

ELEXIER-ben,

Sabine Sangitar 

ÉvaMaja

Shana Pásztor Judit

és Valkai Anita Myriel