Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Selinákkal közös munka 1. (emléktár)

   
Judit Shana Pásztor
szeptember 16., 13:04
 
SELINÁKNAK: 
Gegő Nóra Selina most éppen neked, mert most Te vagy itt hangsúlyosan új Selinaként, aki éppen ismerkedik a gyönyörűséges eredet minőségével. 
Az azonos eredetek közötti összeadódásról, kiegyenlítésről a megértést és a folyamatot tartalmazó ábra sajnos még mindig (immár több éve) csak skiccben van meg. 
Megkérjük Hodos Ágnes-t mint szint szintén Jézus-Lady Nada kozmikus gyermeket és az Sztk grafikusát, hogy esetleg készítse el róla a szép grafikai ábrát, hogy végre érthető legyen az eredetek közti folyamat, és lényege, és hogyan történik és miért, és hova fogtok eljutni általa. 
Mennyivel többek lesztek általa, exponenciálisan megugrik a tudásotok, képességeitek, energetikai szintetek, a rezgésetek, a szeretet szintetek ahogy az elkülönültségből elkezdtek kinyílni a saját veletek azonos eredetetekre és összeadódtok. 
A Selinák voltak az első gyönyörű babák, akiket összehoztam, összekapcsoltam, és akiken keresztül le tudtam rajzolni a folyamat ábrát. Hihetetlen érzés volt akkor azt ott nekem meglátni, azt sem tudtam igazán honnan jött bennem, sokkal magasabb együttes közös tudásszintünkről rajzolódott le rajtam keresztül. 
Amikor még az első két Selinát hoztuk össze egy szívbe, akkor emlékszem két olyan hatalmas energia találkozott a térben hogy bizony Shana szíve nem bírta el azt a szeretetet befogadni.. így hogy ne kapjak tőlük szívinfarktust, majd 800 méterrel arrébb kellett mennem, és távolról érzékelve őket a szívemben is csak sírtam, sírtam, és megpróbáltam feldolgozni magamban az kettőjük szeretet minőségének összekapcsolódását. 
Ez még az első volt, és még én sem bírtam el. 
Azóta természetesen már hatalmas dolgok és nagy mennyiségű eredet minőségek férnek át rajtam, kapnak teret bennem, általam, hogy össze tudjanak adódni ha szándékuk van rá. 
Mi történik olyankor ha nincs egy tudatos, szívtér adó akiben egymásba tudnak nyílni, tágulni? 
Akkor ha találkoznak egymással, akkor valójában alacsonyabb szinten élik meg egy,mást, és felszíni felületeken kapcsolódnak, győzködhetik egymást, próbálkozhatnak gyógyítgatni egymást, de ez még duális kapcsolódási szintjük lesz. 
Azt láttuk meg az elmúlt években, hogy akkor tudnak eredet szinten összenyílni, ha legalább egy eredetmagba valósan bejutott, betágult energia képes nekik hozzá TERET TARTANI. 

A Selinákkal együttes nagy találkozásom, mikor ha jól emlékszem legalább 12-en voltak velünk együtt, pár éve húsvét előtt elmentünk együtt az Uránia moziba és megnéztünk egy Jézus filmet.Egy Nama'Ba'Ronis fiú volt még ott velem, és a Selinák körülöttünk és mögöttünk ültek. Hihetetlen érzés volt így egyben megtapasztalni az energiájukat. 

Idemásolom egy két évvel ez előtti állapotukat, nagyjából akkor kaptam utoljára hírt a telejs csapatról. Bizonyára azóta nagyon sokat haladtak magukban és egymással mint Selinák. 
Ha újra megosztják velem, velünk, immár a gyakorlati tapasztalatokat az összeadódásról, akkor természetesen közkinccsé teszem, hisz ez minden eredettel meg fog majd történni előbb-utóbb. Ők voltak ebben az elsők tudatosan, akiket a az egységünk összederezett, és ezért rajzolhattam le rajtuk keresztül a forgatókönyvét, hogyan fog történni. 

"Jákváry Anita 
2014. 09. 10. 


Kedves Shana! 

Kértél infót, hogyan is működünk mi Selinák mint csapat. 
Igazából ezt nem mi találjuk ki, most vagyunk a tapasztalási, összecsiszolódási fázisban. De az Égiek nem pazarlóak, már így is ha összejövünk csak páran, nyomják át amit csak lehet – na meg azt is ami még egy kicsit erős nekünk. 
Tehát vagyunk 12en , akik ismerik egymást, kb a fele vidéken. Egy személyes találkozón próbáltunk összekapcsolódni, hogy meg legyen az energetikai és információs kötelék köztünk. Azt is megfigyeltük (mindamellett, hogy teljesen különbözőek vagyunk), hogy mintha korosztályonként másként lenne elosztva a munkálkodás. Tizenkettünkből van idősebb korosztály, kb 60 év körüliek, ők eddig mintha előkészítették volna a terepet, ismeretlen helyekre éreztek hívást, energiamunkákat kellett végezzenek, lehozni, horgonyozni, aktiválni. 
A fiatalabbak (kevés létszámmal) szóródnak szét, viszik a világba magukat, kódjainkat. 
És vagyunk mi, a többség, 50 év körüliek, akik budapestiek vagyunk, és kezdünk rendszeresen összejárni. Már tudjuk ki hányfélét tanult, mit használ. Az első időkben mindenki mondta a magáét, próbálgattunk egy-egy helyzetben mi hogyan használ, ismerkedtünk. Mostanra egyre többen jövünk rá, ez az út vezet a sajátunkhoz, hogy összeadjuk képességeinket, amiket már kimunkáltunk, és létre kéne jöjjön egy új minőség, amit már „Selina-ságnak” lehet nevezni. Tehát a saját belsőnkből ami jön, az szeretnénk már használni. És ehhez bizony gyakorlópályát is kapunk. Azt gondoljuk, ártatlanul elmegyünk egy könyvbemutatóra, vagy kiállítás megnyitóra, nézelődünk, dumcsizgatunk, barátkozunk. Na ja. Ahogy figyelmünkkel kicsit is egymás felé fordulunk, aktiválódik szívünkben valami, ekkor egyikünk felhoz egy témát, vagy segítséget kér a csapattól, és elindul a lavina. Korántsem az lesz belőle aminek indult. Szóval áttolják rajtunk felsőbb részeink amit aktuálisnak gondolnak. Elég ha egyikünknek fáj a feje, na nézzük meg mi lehet az oka – a legvégére oda jutunk, volt rajta entitás tapadva, oldjuk stb, 2 óra múlva mindenki dől jobbra-balra, majd a látóknak-hallóknak megjön az infó, az érzők miért fetrengenek már a padlón: nagy kegyelemenergia fénykaput nyitottunk és nem csak a fejfájós lényecskék, de sok idesereglett eddig átkelni nem tudott lelkek, lélekrészek stb. mind át akarnak kelni (már akinek lehetett). 
Ilyenkor azért jó, hogy van köztünk olyan, aki már hallott SVT kapcsán ilyenről, hogy ezt a kaput azért utána le is kell zárni. 
Más esetben – vagyok ugye én ezzel az Andromeda mániával – és hát jönnek elém, meg felismerem egyre jobban a tesóimat onnan, és Ágotával történt két nagyobb munkák után világossá vált, ez is dolgom, őket továbbsegíteni. Nem jelenti azt, hogy totál fel kell ébresszem őket, de segíteni kell az eredendő, legmélyebb kozmikus gyökerű önbüntető programjuk és ebből fakadó fájdalom mintáik kioldásában, elengedésében, amihez a Selina- energia tökéletesen megfelel. Gondoltam, ne már egyedül tartsam a hátam, kértem a csapatot segítsenek, csináljuk együtt, kérjük és küldjük alanyi jogunknál és állapotunknál fogva minden földre inkarnált Andromédai lélek, lehúzó mintájának oldását és törlését. Ment is a dolog, akit közvetlenül érintett, fogdosta is szívcsakráját rendesen, törölgette könnyeit rendetlenül. 
Aztán egy legközelebbi alkalommal adódott, hogy egy gyógyítással foglalkozó ismerősömnél, aki Ágota ismerőse is körünkben volt (egy kiállítás megnyitó ürügyén az irodámban)ráhibáztam J közös gyökerünkre, kértem a Selina tesókat álljuk már körbe és hadd szóljon aminek kell. Meg is történt a lánynál az oldódás, sírt is rendesen, de nem bírta abbahagyni. Közben ketten közülünk összekombinálták az SVT-t a kinez-el, s kitesztelték gyorsan , bizony a lánynak van másik lélekrésze is, aki bukott Sárkányharcos, és most ez is feljött. 
No kértük Ágotát, álljon be ő is (Rafael-Shakti gyerekként segítsen be kicsit). 
Itt indult a tornádó. Ha ezt sejtem, inkább elmegyek fagyizni. 
Észbe sem kaptunk, már Ágota volt benn a körben őt kellett oldani, segíteni, mint kiderült ő Macskaharcos, és anno ez a lány aki Sárkányharcos, megkísértette, becsapta és használta Ágotát mint Macskát, hogy az istennői energiát elferdítsék és rossz célra használják. Ágotát ez annyira megviselte, földre esett, mi tartottuk a testét. Annyit mondott ő most hazamegy, nem tud megbocsátani magának. Mondtuk a Macskáknak nincs haza, csak az Andromeda. Hívtunk mi mindenkit aki eszünkbe jutott, pofozgattuk nyissa már ki a szemét. Sokáig tartott, már mind a földön tekeregtünk, beindult két Selinának is a Macsaka-múltja, sírás, nyivogás, volt élethű macskafújás is, teljes lett a kör. Értettük az összefüggéseket, ki kit miért húzott bele, és mit kellene oldani, elengedni, hol kéne a kegyelem. 
De azért ez nekünk is sok volt, így kezdőkként. 
Igaz, előtte levő napon voltunk Selinák Bécsben Braco-nál, akitől gyógyulást és tudatszint emelkedést reméltünk. (csak mellékesen, az utat egy Fabijenna szervezte – Krisztics Ági). Valami történhetett is velünk ott, mert Magdi szerint, aki energiákra és mások testi-érzelmi állapotára nagyon érzékeny, azt mondta belőlem ugyanolyan ISIS energia jön ki mint Bracoból. És valóban, mikor dolgoztunk, ugyanazt éreztem a szívemben mint Braconál. De nem is ez a lényeg, hanem tán azt gondolták Fensőbbjeink, ha már belekezdtek, hát hadd szóljon, tegnap óta úgyis kicsit emelkedtek, és jött aminek csak lehetett. Eléggé megterhelő volt azért ez a szeánsz, Pegazustól Sárkányon át Macskáig. Azért ez így egy estére durva volt. 
Hazamentünk pihegni. 
A baj másnap kezdődött, mikor Judit szólt, gyenge és rosszul van. Aztán jött Gabi, aki lázasan ágyban, és minden táplálék kijött belőle. Aztán jött Magdi, aki elkezdett vérezni, azt hitte csak soron kívül, de több nap után már mentő vitte kórházba, beszélni nem tudott annyi ereje sem maradt. Többször kapott vérátömlesztést, majd megműtötték. (emlékszel nála volt a kiskori bántalmazás, nos feljött az összesűrűsödött mintája, öklömnyi miómaként). Közben én totál depresszióban, de odáig jutva, hogy én most ezt az inkarnációt leteszem, és már csak bőgni tudtam, se energia, se szeretet, semmi érzékelés. Gabi is kívülről kért segítséget mert nem működtünk sehogy sem. Kiderült kapukat és átjárókat nyitottunk a szeánszon, ahol átjöhettek a különböző csillagnemzetségek elcsúszott energia mintái. Ha már Krisztusiak, hát kegyelmezzenek…De azért hát erre nem voltunk felkészítve hogy miden kozmikus kakit egyszerre toljanak be. És bizony a végén a nagy rosszullétekben nem zártuk be a kapukat. És jött át rajta aki csak fért, fizikai betegség, nálam szívemre akaszkodva húztak le ahogy csak bírtak. Most próbálunk lábadozni. 
Én nagyon lázadok, ezt miért kell ilyen durván, van köztünk látó halló érző tudó – miért nem szóltak fentről-bentről- Állj! sok lesz! nem jó így! 
Bizonyára tanulunk belőle, ha még egyszer talpra állunk, összeülünk átbeszéljük. 
Magdi szerint mielőtt bármibe is kezdünk, magunkat tegyük rendbe, egyenként átmenni mindenkin, együtt a csapat. Szerintem meg a kozmikus gyökerekhez kéne menni, ott oldani az elcsúszást, mert minden földi történésünk onnan indult, az összes önbüntetés kör, programok, tanulási feladatok. Hiába tisztogatjuk kinezzel, thétával meg akármivel, ha a gyökérben ott marad a fő ok. Ezt ugye nem magamtól találtam ki, hanem így kezdték megtörténtetni, először Ágotával kettesben, mikor majd belepusztultunk- elkezdtük a kis egyéni panaszainkkal, és lett belőle Krisztusi fájdalom minta oldása, majd Electra és Kígyópapnő gyógyítása. De most már vannak Tesók, és ez nagyon jó, már nem halok bele egy-egy energiamunkába. Szóval: tanulunk, alakulunk, egyszer majd mi is nagyok leszünk J" 


és ahogy elindultunk: 
http://www.szivtudatkozpont.hu/blog.php?id=3409926844995
 
Tetszik
Hozzászólok
Megosztás
 
 
 
   
   
 
Megtekintés
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.