Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Összeadódás azonos eredet névvel bíróknál vázlat születése a Selinákon keresztül

osszeadodas.jpg

nagyításhoz katt a képre

 

BLOG | 2014-07-22 16:23

A minta példát a Selinákon keresztül mutatjuk meg:

 

Kik a Selinák?

Jézus-Lady Nada (Mária Magdolna) krisztusi frekvenciás eredettestvérek, immár 13-an ismertek magukra.

 

Velem, Shanaként az elmúlt 2-3 évben majd a fele kapcsolódott már, és dolgoztam velük egymástól függetlenül, így igen jó rálátásom van mindegyikükre egyénenként(az egyéni történetükre)  és összeadódóan is.

 

Mit jelent ez, kik ők így együtt?

Azonos eredetnévhez tartozó lélekrészek, külön álló testben.

Mind egyedi résszel, részképességekkel születtek be,  jöttek be, és amikor ezek a részképességeik, feladatrészeik összeadódnak, akkor bizony sokkal többek lesznek mind, de nem csak ők, hanem mindenki.

 

Shana minőség hogyan kapcsolódik hozzájuk?

Lady Nada (Mária Magdolna) szintén Merlin energiáján belül van, vagyis nekem amolyan testvér, nővér energiám.

Így Shana minőség mint egy amolyan "kozmikus nagynéni" energetikai szerepet tölt be a Selináknál. Érzem őket, bennem vannak mind, rájuk látok, egyben látom és érzem őket a szívemben, és az energiatestemben.

 

Pár hónapja felvázolásra került, hogyan lehetséges az összeadódásuk valósan energetikailag.

Azon kívül elindult a közös munka velük, hogy milyen az, amikor megtalálják a helyüket egymáshoz képest, és összadódottan dolgoznak akár egyénen, akár csoportokon, közösségeken.

ebből olvashattok részletet innen http://szivtudatkozpont.hu/blog.php?id=1404882277654:

előző részlet a Selinákról:

Ki hiszi magát egyedinek?

Az a forma, az a test, amiben most jelen vagy.

Az csak egy ici-pici része a valódidnak.

És (ahogy már láthatjátok)  bizony sok testben jöttünk le, mert egy test-egy élet szintjére képtelenség lett volna beszuszakolni sokaknak a teljes nagy történetüket, hogy átfuttassák, emlékezzenek, felgöngyöljék, kiegyenlítsenek, és lezárják, bezárják.

A képességeket mögötte és belőle kiérleljék, kinyissák, megéljék, és majd összeadják!

És így érkeztünk el valósan oda, hogy mit is jelent az Egy-Test, Egy-Lény Együttműködése.

Első körben saját magad részeivel működsz együtt, és adod össze magad és a képességeiteket, egymásnak át, hogy kiegyenlítődjetek, összeadódjatok.

És akkor majd igazán nagy csodát fogtok látni (amiből már láttunk pici megnyilvánult részeket, ahogy mondjuk 3 Jézus-Mária Magdolna kozmikus szülő gyermek Selinák bizony körbeálltak, körbe vettek egy fiút, és ahogy megtalálták a térben a helyüket körülötte, és én meg szintén ebben is a valódi feladatomat tettem, hogy kívülről irányítsam a történést, eszméletlen gyorsított módon, Hatalmas összeadódott Kegyelem, Szeretet, Szándék,Akarat Igazság és Törvény 4 pillér energiatér aktiválódott körülötte (ami az övé, csak eddig nem tudott róla, nem emlékezett rá), és olyan gyorsan tűnt el egy hatalmas gólem része (akinek eddig hitte magát, amibe kihelyezte magából a bizalmat, majd átadta maga felett a hatalmát) , és gyorsan kapcsolt át és kezdett kiteljesedni az, aki ő valójában (mondjuk is ki, Nama’Ba’Ronis egyik emberi testben lévő része), hogy öröm volt nézni.

Hogyan történt?

Gyorsan, kíméletesen, valósan, szeretetteljesen, könnyedén, egyszerűen. Pont annyi történt vele és a többiekkel is, amennyit elbírt.

Mi volt a szűk keresztmetszet, ameddig haladni tudtunk?

A test.

A lélek és az elme az bírta, hiszen ideje sem volt felfogni mi is történik vele. Addig mentünk, ami a test határa volt. Amennyit elbírt ebből a változásból, átalakulásból, visszakapcsolódásból saját maga Teljességére.

Mi történik még ilyenkor, ha egy testnyi lélekrésszel ekkora változás történik?

Az bizony kihat a többi részére is, másik testben lévő részére. Ha nem tud róla ez a része akkor is történik vele, hiszen részei egymásnak. Ezt fogja úgy érzékelni, hogy valami történt vele, amit már megint nem ért, mert látszólag nem tett semmit....

 

a vázlat, hogyan történik az összeadódódásuk energetikailag:

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.