Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tündérek és Manók és a Fák Tudatossága Kristálycsakra Forrásgenerátorotok újraindítása 1. rész

Kristálycsakra Forrásgenerátorotok újraindítása 1. rész

vagy innen hallgathatod meg:

 

 A saját forrásgenerátorotok újraindítása 1. rész: Ha fáj, szorít a mellkasod, szúr a szíved, mit tehetsz. Segédlet.

 

 

 

A hanganyag inspirációját Meerle (Tündéri megbízott) eredet energia minőség adta, mikor drága barátnőm anyagát raktam össze, hogy jobban lássam, és megértsem a kettőnk közös kapcsolatát, közös munkarészünket.

 

 

Dr. Czeizel Beatrix-Greskó Anikó

Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok

könyve

Deneb Adige a

Tündérek és Manók csillagbölcsője

629-635.oldal

Átlényegülés Kapujában II.

330-350.oldal

Éppen felolvasni szerettem volna magam, és gyermekem, és társaim miatt -Meerle- ,magunknak a csillagnemzettségek könyvből, a tündérek és manók csillagbölcsője részt, amikor valójában az első pár sor után az ENERGIA átvette az irányítást, és kiderült, hogy maga a 

KRISTÁLY GENERÁTOROTOK,

csecsemőmirigyetek, forrásgenerátorotok

ÚJRA INDÍTÁSA

hanganyag készül el most éppen rajtam keresztül.

A teremtésben, a valóságban az ember képzel, gondol, hisz valamit, elindul egy szándékkal, amivel a téma irányába lehet terelni, majd amikor már ott van, benne van, akkor derül ki, akkor

NYÍLIK KI A VALÓS

legamgasabb szintű eredet

OKA

annak, miért cselekedteti éppen azt rajtunk keresztül a forrás, amit.

Így született ez a fenti hanganyag.

Meerle energia kozmikus szülője Kuthumi.

KUTHUMI

Jellemzője, hogy hangokon és színeken keresztül üzeneteket hoz az embereknek.

Kuthumi a természeti lények magasabb Isteni Énje. (is) Ennek megfelelően Kuthumi által megteremtett emberek is nagyon mélyen kapcsolódnak a természeti lényekkel. Támogatja a 3. szem aktiválását is.

Kuthumi gyermekei gyakran keresik a természetet, ahol békét és harmóniát találnak. A szellemi világot és az állatokat sokszor közelebb érzik magukhoz, mint az embereket.

Ha felébredtek, ezen világokat közelebb tudják hozni az emberekhez és nagyon sok örömet hordoznak. Gyakran kötődnek a mágiához. Színeket és hangzásokat-hangokat érzékelhetően  fel tudnak fogni.

Kuthumi neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

K         Magnetikus szeretet

U         Hatalomteljes szeretet

T          Odaadó szeretet

H         Utazó szeretet

U         Hatalom teljes szeretet

M        Bátor szeretet

I          Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

 

Egy Michelle Eloff közvetítésben Kuthumi így szól róla:

"
"Igen, Lord Kuthumi. Milyen kapcsolat van Saint Germain és Merlin között?

-- Ha úgy képzelitek el Merlint, mint egy energiatestet, amely különböző alakot ölthet, számos, általatok ismert és szeretett mester képében jelenne meg. Merlin energiája határtalan. Tulajdonképpen, magasabb szinten azt is mondhatjuk, hogy Isten egyik neve Merlin. Érted?

-- Igen, köszönöm. És van Saint Germainen kívül más lény is Merlin energiatestében?

- [Igen:] Lord Hilarion, Saint Germain, Serapis Bej, Lady Guinevere -- ő [Merlin] energiájának egyik női frekvenciája, csakúgy, mint Lady Nada és Vénusz Istennő. Ők a legismertebbek számotokra."

 

Ezek az információk, és energia minőségek nem egymástól elkülönültek, elválaszthatóak.

Lásd Csillagnemzettségek-Lélekcsaládok információi Mag-unkról, mennyire 

SZERVESEN kapcsolódik Sabine Sangitar Eredetnevek információihoz Magunkról egy másik oldalról

UGYAN AZ!

Annyira nem elválaszthatóak, hogy a hanganyagban hallható

9 FA  GYŰRŰJE a központi kristályával,

bizony mikor oda jutottam az olvasásban, egyszerűen láttam magamban kozmikus apámat Merlint (Nimródot), és végig az villódzott az agyamban, hogy

Nimród Gyűrűje!

A hanganyagban a meghatottságom ennek volt köszönhető, hiszen Merlin kozmikus gyermek vagyok, akinek egyik megtestesülése volt maga Nimród, akitől itt mi magyarokként származtatjuk magunkat tört-én-elmei (mentális, töredezett) emléktáraink, információink szerint is.

Mi köze van Nimródnak a Tündérekhez fizikai megtestesülésében is? Avatara előadásából kiderül (remélem ebben mondja el Boglárka).

Ha valaki megtalálja, esetleg ki is írhatná belőle, ide, hogy ez a rész idekötődhessen.

A lényeg mindig, minél több oldalról húzzuk egybe UGYAN AZT, azokat az információkat, ezzel csökkentjük az elválasztottságot, a spirituális csoporttudatok között, mint egymáshoz képest létező részek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Major Mária - magdi48.mm@gmail.com

2018.02.26 20:14

Nagyon érdekes a Nimród történet, én nagyon örúltem az anyagnak Shana, itt a második kazetta "nem elérhető".. Az elsőt veled együtt átéltük. Köszönet Major Mária

Shana - Nimródról

2016.11.05 09:39

„Nimród a Szkíták nagy királya, aki Babilonban uralkodott, sok-sok ezer évvel az özönvíz előtt. Hatalmas varázsló volt, varázstudománya nagyobb mint Mózesé, Zarathustráé és Hermész Triszmegisztoszé. Nimród Király a varázsló, alkotta meg, a számok tudományát, az ásványok tudományát és a csillagokban írt sors olvasásának művészetét”.

Tehát a numerológia, az alkímia és az asztrológia tudományát Strabón, Nimród Királyhoz köti. A görögök szerint Nimród őskirályunk, egyben spirituális király is volt.

A babiloni és káldeai iratok Nimródot úgy említik, hogy

„a legnagyobb varázsló égen és földön, akinek hatalmával még az istenek is számoltak”.

Az arab legendákban pedig így szerepel:

„Nimród a mágusok mágusa volt, a legnagyobb varázsló. Nimród uralma alatt dzsinek álltak, parancsinak engedelmeskedtek”. Egy másik arab forrás pedig ezt mondja: „ Tornyát, amelyet azóta is Nimród tornyának neveznek, bár ma már csak romjai láthatók, valaha hatalmas volt, felért az égig. Nimród egyetlen éjszaka alatt építette ezt a tornyot varázserő segítségével.

Röviden tehát, mind a káldeai, arab, görög legendák elmondják, hogy Nimród a magyarok őskirálya hatalmas uralkodó és mágus volt Sineár földjén, akinek hatalmától még az istenek is tartottak. Hatalmas tornyot épített, amin háborút vívott.

Egyik nép sem nevezi ősének Nimródot, habár nagyon tisztelik. Egyértelműen azt mondják, hogy Nimród a Szkíták őse, és a Gesta Hungarorum az egyetlen forrás a világon, ami a magyar nemzet királyait, egyeneságilag Nimródtól származtatja.

Minden ősi forrás Nimród személyéről pozitívan emlékezik meg, egyet kivéve. Ez a forrás a Biblia, és azon belül az Ószövetség.

Az Ószövetség azt mondja Nimródról, hogy„Babilon nagy királya volt, Sineár földjén. Hatalmas vadász volt Ő az Úr előtt”.

Említi a Biblia, hogy Nimród volt a Bábel Torony építtetője, amit az Úr megsemmisített, és összezavarta az építők nyelvét. Itt Nimród tornya az Isten elleni lázadást jelenti. Ennél bővebben írnak a rabbinikus irodalomban. A Talmudban részletesen említik Nimródot, de itt, mint negatív figura jelenik meg. A héber hagyományban, Nimród zsarnoki, kegyetlen, istenellenes. Kifejezetten arra utal a szöveg, hogy Nimród az Ószövetség istenének Jahvének (Úr, Adonai) az ellenfele. Ezt írja a Talmud:

„Nimródot az Ő istenei már gyermekkorában, arra jelölték ki, hogy az Úr ( Adonai) ellenfele legyen. Nimród Babilon városában, egy hétemeletes tornyot épített, majd arra felmenve, háborút kezdett Adonai az Úr ellen”.

A Talmud tehát azt mondja, hogy Nimród Jahve ellen vívott háborút. Jahve az Ószövetség istene, és Nimród az Ő ellenfele, és vele küzdött a torony tetején. Érthető tehát ha az Ószövetségben, Nimród negatív alakként jelenik meg.

Az ókori szövegek mindig megemlítik, hogy Nimród háborút vívott a torony tetején, azt viszont nem mondják, hogy kivel. A Talmud viszont konkrétan kimondja, hogy az Úr Jahve ellen harcolt.

Egy káldeus szöveg pedig így ír:

„Azokban az időkben, a démonok ura, az égben tartózkodott, és Nimród elhatározta, hogy háborút indít ellene a torony tetejéről.Nimród a magyarok tisztelt, szeretett , bölcs királya a hébereknél mint ellenség jelenik meg. Az Ószövetség szerint tehát Nimród gonosz alak, aki Isten ellensége. Milyen isten ellensége? Jehova ellensége.Forrás: B.BRead more: http://spiritizmus.hupont.hu/1/nimrod-a-magyarok-kiralya#ixzz4P7c4JMTT

Shana - Nimródról linkek

2016.11.05 09:35

http://spiritizmus.hupont.hu/1/nimrod-a-magyarok-kiralya