Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eredet Név és a megkérése információi

 

Anita Valkai :

Rakom ide is: Az eredetnevünk az maga a megteremtettségünk. 


Van erre egy csodálatos hölgy, Sabine Sangitar Wenig, a Kryonshule, Kryon iskola http://www.kryonschule.de/kryonschule/ megalapítója, aki ezt lecsatornázza nekünk.  
 

"Ha ismered az eredetedet, és az eredet nevedet, az a saját magad mély ismeretébe vezet. Ez megkönnyíti az életedet a dualitásban. Már sok ezer eredetnevet lecsatornáztam, az emberek visszajelzései pedig mélyen megérintettek. Sok ember mikor megtudta az eredet nevét és a kozmikus szüleit, mély belső békére talált. Azt az örömöt, mikor az eredet nevüket megtudták sokan a legnagyobb ajándéknak írják le." (Részlet az Eredetnevek könyve Előszavából) 


"Az eredetnév a rezgésed, az univerzumban az eredet esszenciád kifejeződése egyetlen emberi szóban. Ha tudod az eredetedet, könnyebb összekapcsolódnod a saját eredeteddel, ennek az energiának az integrálása pedig ebben a most - időben, és a felébredésedhez különösen fontos. A kozmikus szüleid mindent beletettek ebbe a névbe, ami Te vagy: a képességeidet, a feladatodat, és minden erődet. Sabine Sangitar a Kryontanulók számára grátiszként csatornázza le az eredetnevet, ez az energia ugyanis nagy szerepet játszik a felébredésben. Ha nem vagy Kryontanuló, akkor is megkaphatod az eredetnevedet 40 Euróért. Az eredetnevedhez annak jelentését, valamint a kozmikus szüleidet és a származásodat is megkapod. Az információkat a megrendelésed után 1- 2 héten belül postán küldjük el, ha nem vagy Kryontanuló, akkor mellékeljük a számlát a 40 Euróról."

Forrás: http://www.shimaa.de/fuer-dich-persoenlich/ursprungsname/ Eredetnév megkérése (német nyelven): http://www.portal.kryonschule.de/index.php...

 

 Szeretettel, Valkai Anita Myriel