Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

EREDET CSALÁDFA ÁLLÍTÁS! VALÓSÁG ÁTÍRÁS EREDET SZINTEN VALÓS, és azonnali, kvantumban!

· 
A FIAM TISZTELETÉRE

raktam össze az alábbi anyagot. Végtelen hálás vagyok Neki, hogy felébresztett:
"A mai gyerekek közül nagyon sokan azért vannak ebben az időszakban a földön, hogy a Fényüket egyszerűen hozzátegyék ehhez a fejlődési folyamathoz. Nekik nincs szükségük arra, hogy testet öltsenek a saját személyes fejlődésük miatt, mivel ők már nagyon fejlett lények, de ők ezt a hathatós időszakot azért választották, hogy hozzátegyék az ő fejlett energiájukat. Ezért van az, hogy oly sok nagyon intuitív és „bölcs” gondolkodású gyermek jelenléte tudatosul bennetek. Próbáljátok meg tisztelni őket az ő Fényükért! Ne különcként gondoljatok rájuk és ne erőltessétek rájuk azt, hogy a régi energiákban éljenek!"
ezt pedig emlékeztetőnek, hisz én magam is rendszeresen erről írok Nektek :) :
"Többé nem lesz szükségetek könyvhalmokra és sok tanfolyamra, mivel ezeken már túlfejlődtetek és már belülről tanultok! Ezért érzitek sokan azt, hogy többé nem rezegtek együtt a metafizikai könyvekkel és tanfolyamokkal!"

Arktúriai Csoport 2013.04.23.

 

VALÓSÁG ÁTÍRÁS EREDET SZINTEN, VALÓS, és azonnali, kvantumban!
EREDET CSALÁDFA ÁLLÍTÁS! 


Tadam!


Újabb megerősítés, visszajelzés, és imádom ahogy jelzitek vissza, mindenki édesen megdöbbenve, és még nem akarjátok elhinni, hogy igen, igen, igen, így íródik át az egész valóságotok egy pillanat alatt!
Tehát az alap a fejnek, hogy értse:
Vagy a kifordult hamis van, az úgymond fonák teremtésetek,
-amit nem ti találtatok ki magatoknak, hanem beleneveltek, rád erőltettek egy külső, mások által kitalált keretrendszerű valóságot, és erőszakkal fenntartják neked, és arra kényszerítenek különböző szabályokkal, szankciókkal, akár fenyegetéssel, büntetésekkel, hogy abban működj, és csak abban, és csak úgy-, vagy a valós eredet szerinti teremtésed. 
Elhitted, elfogadtad, megadtad magad a kifordult, hamisnak, de ez nem te vagy, nem a tied, és leginkább nem az eredeted szerinti valós, tehát

NEM A TE SAJÁT VALÓSÁGODBAN ÉLSZ, hanem valaki máséban, valaki másokéban!!!

Sokatok leginkább a szülei valóságában, a szülei múltjában, a szülei emléktárában élnek!
Én is, sokáig, sőt, a fiam pl még az én egy, kettővel korábbi valóságomban parkol, és él amolyan kettősségben, ahol anya múltjában van, a régi, általam, a szívemből teremtett házamban, amiben ott maradt egy volt férj, és ott ragadt a fiam is. Kifogás hozzá, hogy iskolába kell járnia, és az iskola röghöz köti, helyhez köti. Mondhatni ez az egyetlen kifogás már csupán ami miatt pl az én fiam nem tud anyával rugalmasan valóságot váltani, mert egyelőre még elhiszi apukának, hogy neki oda kell járnia, és nincs más választása, nincs más lehetősége.
Miközben anya millió választást, és lehetőséget dobott már be, hogy de bizony van, de a fiam még nem meri meglépni, ezért azon a ponton nincs valóság átírás.

hm.. nem is ezt szerettem volna leírni.. :)

Fabijenna Izabellától indultam, ide is másolom amit ma reggel kaptam tőle:

Kedves Shana ! Nagyon érdekes dolog történt. Szerettem volna ma este újra elolvasni a családfaállítós képhez való hozzászólásodat. De nem találtam sehol sem. Elkezdtem rákeresgélni. Én 26.án osztottam meg amihez írtál, és ezt találtam az oldalukon: március 27., 20:54 ·
Kedves Oldalkedvelők! Az imént (egyenlőre nem tudni milyen okból), de az oldalunkról eltűnt a nyereményjáték hirdetése...... ( érdekes)

A lényeg, hogy amikor megláttam Izabella kiírását, egy családfa, genetikai családfa kutatással foglalkozó cég hirdetését, szóltam neki, hogy : 
kis szívem, hahó, ébresztő, te mégis miért akarod tudni még a genetikai családfádat, miközben már beértél az eredetedbe, és már eredet szintű családfádat, az első, valós eredendő családfádat ismerheted meg, és éppen ebben vagy, ez történik veled.
Éppen most tudtad meg, hogy pl az én anyukám is testvéred, eredet testvéred. Tehát miért is akarsz te még a genetikai, vagyis csak az ember anyagi szintje , testi szintje mentén felmenőket összeszedni, annak a múltjában matatni, azt összerakni?
Basszus!
A genetikai felmenők nem a te VALÓSÁGOD!
Nem a te eredet történeted.., vagyis nem a te eredeti történeted!!!
Érted ugye?
Eredet szerinti történeted az az egyetlen EREDETI SZTORID!
Mindegy, hogy egy genetikai családban kinek milyen sztorija volt, mert innen, eredet szintről már gyönyörűen látszik, hogy NEM AZ HAT RÁD, nem az befolyásolja a te valóságodat, vagyis pontosabban azért nem tudsz változtatni annak a valóságnak a nem tetsző részein, azért nem mozdul ott semmi, mert az nem a tied, és mindenki csak a saját eredeti sztoriján tud változtatni.
Hú.. érzitek miket írok le?
A sztorin belül változtathatsz, hogy jobban érezd magad benne egy pontig, futkorászhatsz benne jó érzésekkel, jobb érzésekkel, még jobb érzésekkel, elfogadva azt a valóságot, azt a keret rendszert, de igazán nagy, gyökeres változást, hm..
még egyszer írom és mondom:
GYÖKERES VÁLTOZÁST csak és kizárólag az EREDET CSALÁDFÁD gyökereiben tudsz elérni..!
hűha, ez jól hangzik ugye?
Család FA, Fák Tudatossága, lebutított, anyagba, hús, test anyagba ledegradált emberi szintnek csak a genetikai családfa maradt.
Hm.. most egy pillanatra villant az Arvisura, ami szintén a ki született kitől családfát sorolja, sőt az Ószövetség is villant, ott is kilométerben sorolják a ki kitől született fizikai szinten családfát sorolja, sőt, ha nézed az uralkodó családokat, akik belterjesen csak egymás között házasodtak, családfájuk, vagy a mostani, modern kori pár anyagi szinten rajtatok uralkodó kb 13 nagy család, akik bolygó szinten játszanak veletek, és akik szintén mind a 13 család, csak és kizárólag a anyagember, születési ágon ragasztott, tapasztatott és fenntartott családfájuk mentén gyarapítottak, és tartották egyben azt az anyagi szintig, csak anyagi szintű vagyont, amivel uralkodtak rajtatok, ami által elhitették veletek, hogy nekik van hatalmuk.. mert nekik van sok anyagi dolgokból, és nektek nincs, és ti dolgozhattok nekik,  kis szerencsétlenek, örüljetek hogy luk van a feneketeken, és kaptok tőlük valami kis alamizsnát, béreket, az ő játék szabályaik, szabályrendszereik szerint.  

Tehát semmi másból nem áll a hatalmuk, csak az anyagi javak látszólagos uralásából, és számotokra hiánykeltéséből. Ennyi. 

 

a FÁK, az EREDET FÁK,  az EREDET CSALÁDFÁK:
 

Hova vagyunk most beágyazódva, milyen valóságban vagyunk benne?

ahol se a KORONÁNK, vagyis a TUDÁSUNK, a SZELLEMI SZINTÜNK,

se a GYÖKEREINK, vagyis ÖSSZETARTOZÁSUNK FORRÁSA, EREDETE,  nincsenek benne ebben a mostani valóságban,

ami a TÁPLÁLÁS FORRÁSA lenne, amin keresztül a tápanyagukat, a forrásunkat tudnánk a saját maguk eredeti családfa igényeink szerint felvenni,

hanem csak egy sima törzs vagyunk, egy test vagyunk, csak a fánk törzse vesz rész ebben a valóságban.. 

A fizikai fák hogyan működnek?
Mennyit tud róla az átlag ember, mennyit, milyen szintig tanítják meg a kötelező oktatásban?

Ott is csak és kizárólag, az anyagi szintű működését ismerheted meg, tanulhatod meg, tudhatod meg.

Közben náluk is mi a valóság?
gyorsan mondom:
Tehát a fáknak ti most jelen pillanatban csak az anyagvizsgálat szintjét ismeritek. Annyit tudtok róla, hogy a földből a gyökérzeten keresztül szívja fel a tápanyagot, amit a törzse szállít fel a koronáján levő levélzetig, és termésig. Azon kívül tudtok róla annyit, hogy fotoszintetizál, "A fotoszintézis olyan biológiai folyamat, melyben az élőlények a napfény energiáját felhasználva szervetlen anyagból szerves anyagot hoznak létre."
kb ennyit tudtok. Vagy esetleg még további anyag vizsgálatú, csak az anyagi megnyilvánulás szintű vizsgálatokról tudhattok meg információkat. Az oktatás is csak ezt kéri számon tőletek, ráadásul kötelezően, vizsgáztatva belőle, mint egyetlen fontos, annyira fontos információt, hogy még osztályoz is belőle titeket, hogy jól megjegyeztétek e. Ugyan minek? Ezt a kérdést feltette már valaki magának amúgy? 


Miközben a fáknak is van lelki/energetikai, és van szellemi szintje is.

Azt is tudjuk ma már róluk, hogy fajtánként felveszik, átveszik az emberek érzéseit, érzelmeit, és a törzsükön keresztül az segíti megkötni a fizikai fában a vizet és segíti a víz szállítását.

Azt is tudjuk, tudhatjuk, hogy a mélyben a gyökérzeten keresztül gombafonalak segítségével vannak összeköttetésben, és így egyben egy nagy energetikai közös gyökér hálózatot hoznak létre. 


Azt is tudjuk ma már róluk, hogy a koronájukon keresztül mint egy kozmikus wifi hálózat veszik a kozmikus információkat, szállítják az információt, a tudást, amit szintén a törzsükben tárolnak le, az évgyűrű rétegeikben.

és még nagyon sok információt tudhatunk ma már róluk, amiből senki sem vizsgáztat kötelezően, de nem is érhető el számodra nem hogy kötelezően, hanem ha nem érdekel, ha nem marad rá időd, energiád magadtól, akkor el sem jut hozzád az a sok-sok tágabb ismeret, és tudás, tapasztalás információ, ami pedig már rendelkezésedre állna.

Sőt, mivel a kötelező anyagszintű, versenyeztető oktatásban kapsz egy olyan identitást, hogy te akkor vagy okos, tájékozott, és tudó, ha azt tudod tökéletesen visszamondani szóról szóra, pontról pontra,

azt a nagyon picurka, szűk anyag szintű információs részt, akkor vagy okos,

ezzel olyan identitásod fejlődik ki, hogy te vagy az okos, és aki azt nem tudja, az a buta.

Innentől már képtelen vagy más információt befogadni, mert arra neked nem mondták, hogy te vagy benne a legokosabb, amiről neked valaki nem adott jó jegyet, hogy ügyesen megjegyezted, rögzítetted magadban, a fejedben, szóról szóra, mint egy papagáj, akkor az számodra nem létezik onnantól.

Mert az nem lehet, hogy aki a legokosabb, és nem tudja azt az információt, az valóság legyen, mert akkor mi lenne az én vagyok a legokosabb identitással, amit kifejlesztettek neked.

javaslom itt nézd meg ezt a videónkat, hogyan történik a fej felkötés rögzítés, hogyan indul a memorizáltatás, és ezek után hol és miben hiszed majd magadról, te okos vagy, te tudod azt. Biztos ez , ezek után, hogy az a valós?

Nézd meg, hogyan érzed magad ez után az információ után?

Ha esetleg rossz érzéseid támadnának, TUDD, hogy pont így érezted magad amikor elindult a kötelező felkötésed, rögzítésed, és nyomás-prés versenyeztető betanításod, MOST AZT ÉRZED! Tehát nem ez az információ a rossz, és aki most ezt neked mondja, hanem arra emlékeztet, hogy mikor mit tettek veled, és attól hogyan érezted magad tőle.

Éppen, MOST ezen keresztül szabadíthatod fel magad belőle!

most nézd meg, és utána folytatom:

Ha még mélyebben, és egységesebben szeretnéd érteni hova, milyen valóság moziba voltál eddig behálózva, itt olvashatod el, én hogyan jöttem ki belőle:

Ahogy én bontódtam ki a Piros-pókháló mátrixból, hogyan haltam meg, és születtem 

 és ha még mélyebben szeretnéd érteni, Te hogyan törtél be, mi volt a teljes folyamata,

akkor a teljes hanganyagot hallgasd meg róla:

Piros pókháló: Hogyan vesszük vissza az energiánkat

 

Ha úgy éreznéd, hogy na itt legyen elég, na itt most állj!

Értem, és elég volt ebből!

Ha úgy érzed, hogy elvették, elrabolták az életedet, a saját egységlátásodat, a saját akaratodat, akkor ha van kedved, és szándékod hozzá, akkor ahhoz is itt van egy ügyes kis trükk segítség, hogyan

VEDD VISSZA az eddigi mátrix struktúrából a SAJÁT ENERGIÁDAT, amivel te tartottad eddig, és ami miatt nem maradt energiád saját magadra.

Vedd vissza az energiádat belőle, mert amíg erről nem tudsz, addig Te MAGAD tartod. És ez leterhel, lefáraszt, és nyom, és fáj, és a testedig belegebedhetsz, anélkül, hogy tudnád, ezek azok amiktől már fizikai tüneteid is vannak.

Ha akarod, szabadítsd fel magad belőle!

 

 

Ha feljebb szabadultál, akkor olvass tovább:

A legdurvább ebben a fajta feltöltésben, oktatásmódban, hogy generációnként változik a kötelező, hivatalosan elfogadott feltöltés, így a különböző feltöltött programmal futó, abban "okoskák" egymáshoz képest is ütköznek, most akkor kié, melyik információ a valós számukra.

Már rég nem az a kérdés, hogy mi van még az anyag vizsgálati, ismereti szinten túl, már ott is széttöredezettség, szétesés van, hogy éppen mennyit tud, és hogyan, az anyag vizsgálat szintje, vagy még rosszabb, amikor még csak az sem érdekes,

hanem éppen mi a háttér gazdasági érdek, és azt tanítják meg, rögzíttetik be kötelezően.

pl így juthatunk el oda, hogy majd a következő generációnak (x, y, z utáninak), már az lesz kötelező, és akkor fogja okosnak képzelni magát, azokból gyártanak okosakat, akik mondjuk a génmanipulált növények működését ismerik, és azt tudják jól felmondani. És Ő tényleg okosnak fogja hinni magát, mert neki azt tanították meg, és arra adtak jó jegyet, hogy azt mondta vissza, és így az lett az ő okos vagyok, jó vagyok identitása.

És akkor azt képzeljétek el ezek után,- ha van még hely, és fér valahova, és nem hiszed még azt, hogy micsoda sületlenségeket ír ez itt, ilyet nem tanítottak, és akkor az nem is lehet valós-,  

hogy mi a fákkal analógiásan, hasonló működés szerint, ugyan úgy,

 szerves szimbiózisban pont úgy működünk/működnénk, ahogy a fák is a valóságban.

Működnénk, működhetnénk, ha nem csak egy sima fej, korona, és gyökérzet nélküli érzelemmel és emléktárral teli kéz és láb nélküli törzsek lennénk. 
Test. 
Anyagtest, hús test ember meghatározottság.
Ennyit tudtok ma magatokról.
És ezt használják ki azok a társaitok, akiknek a valóságában éltek.

És most villan Adamus "éteri barátom" egy nagyon régi tanítása, képe, amikor próbálta velünk megértetni, hogy

Mi egy hatalmas gyönyörű FA vagyunk, és ehhez képest egy picurka hangyának hisszük magunkat, aki éppen mászik egy számára beláthatatlan nagyságú hatalmas fának a törzsén felfelé. 


Tehát lásd a képet, hogy a saját Fádhoz képest ami valósan vagy, az mind te vagy egyben, a saját fádon hangyaként mászol, hangyának, dolgos, szorgos dolgozó hangyának képzeled, hiszed magad, és szállítod valami termesz várba valami hangya kolóniának a táplálékot, mint egy biorobot, a központi hangyatudatról irányítva. A saját fádon mászol, és nem tudod, hogy a sajátodon mész... érted ezt? ennyire eldeformálódott a meghatározottságunk magunkról.
Na ez az eredet, a fa, ami vagy, az vagy te. 


Az egész fa, egyben, a saját eredet családoddal, akik sok sok kis hangyának hiszitek magatokat, és egy másik valóságban léteztek, más formában látjátok magatokat, egyforma sablon dolgozó hangyának, ez az anyag ember, hústest, amiknek képzelitek, hiszitek magatokat.  


És ezért van az, hogy dolgozó egyen hangyaként hiába lázadoztok,  hiába akartok változtatni a termeszvár működésén, de hát az nem is a ti váratok, és nem is a ti működésetek, nem is ismeritek fel egymást benne, hogy erőben összeálljatok, így vagytok benne megrekesztve, ebben a kihasználós rabszolga dolgozós sztoriban.


Tehát eredet, eredet családfa, és eredetben a magban,

az eredetmagban átírás,

együtt, minden eredet a saját magjában,a saját családfájával,

és mivel a magban közös az összes maggal a forrásunk,

a gyökérzeten keresztül össze vagyunk kötve,

a koronánkon keresztül elérjük a teljes kozmikus hálózatot tehát kommunikációnk is van egymással,

így mindent együtt írunk át,

mindent együtt változtatunk,

és az mindenkinél egyből meg is jelenik. 

Ez MAG-A az EREDET GYÖKÉRBEN VALÓS-VALÓSÁG ÁTÍRÁS!

Tehát még egyszer:
jelenleg nem a saját sztorinkban csücsülünk, hanem egy másik sztoriban, amit 13 genetikai alapon összerendeződött kizárólag anyagi család tart fent nektek bolygó szinten.

 

De az EREDET MAGASABB RENDŰ -ez most már érthető-, mint az anyag,

hiszen a valóságban az anyag az az eredet teremtésnek már csak a végkövetkezménye,

és az a valós valóságotok, tehát onnan írjuk át ezt a kifordult, beszűkült hangya létbe lenyomott, elhülyített valóságunkat, közös valóság teremtésünket, amit mi tartunk fent, azzal és addig, míg szorgos dolgozó hangyákként futkorászunk benne.


Szóval visszavarázsoljuk, visszatágítjuk magunkat eredet szintre, eredet szinten felismerve, megismerve saját magunkat, az egész nagy eredet fa saját történeteinket eredet családonként, és az összes többi eredet családfáét is, ha már látjátok a sajátotokét. 


Nah, ez történik itt a Szívtudat Központban immár 4 éve,

mióta beértem az eredetembe, és be is születtem,

át is vettem a hangyatokot, és átalakítottam magamnak, hogy Shana eredetként elférjek benne,

és Shana eredetként az összes tudásommal, erőmmel, képességeimmel a saját Shana Mágikus tűzfény Faként legyek itt jelen,

és ébresztem és segítem a többi eredet családfa társaimat is a saját maguk eredet családfájuk megtalálásában, felismerésében,

és a saját működésük, egyedi családfa fajtájuk működésének felismerésére, felfedezésére, élővé tételére, és arra,

hogyan adják saját maguk a saját eredet családfájuk eredeti terméseit -egyedi formába öntés-,

a többieknek közös megosztásra egyedi módon, a családfájuknak megfelelő tulajdonságok szerint.

Nah, kinek tetszik?


Ki a csuda akar ezek után még valami hamis termeszvár dolgozó egyen hangyája maradni?
Ki szeretne a saját családfájába visszakerülni?
És ki szeretne a saját magjából, a saját családfájának a gyökeréből és koronájából táplálkozni és élni???
Most tényleg van aki ezek után még futkosó dolgozó hangyalétben akar maradni?
Okés..
annak további szép hangya létet..
mi haladunk azért tovább a családfáink állításában.. :)

szeretettel

Shana 
eredet családfa kutató, aki már nem kutatja, hanem már megtalálta a saját fáját, és segít másoknak is megtalálni és emlékezni magára:)

Az eredet család állítás első lépéseként itt tudod megkérni az eredet neved:

http://www.kryonschool.com/original-name.html

közben javaslom, rakd össze az eddigi fonák teremtés Életfilmedet:

1. bevezető megértés: Életfilm 3. szinten (poláris-duális-eredet) hova fordulunk belőle, Teremtői Tudatszintek videó

Majd ezek után, ha szeretnéd tudni, megismerni magad részletesen, egyedien, honnan hogyan és hova fordulsz át, 

mit is jelenteknek, hogyan is tudod élővé, tudatossá és aktívvá tenni gyakorlatiasan, praktikusan a saját egyedi eredet szerinti tulajdonságaidat, képességeidet, energiáidat,

ha szeretnéd megérezni, megtapasztalni, és szeretnéd tudni, hogyan tudod magad áttanítani a saját valódi, eredet energiáid szerinti működésedre

ha szeretnél a többi eredet testvéreddel, a saját eredet családfáddal megismerkedni,

ha szeretnél a saját eredet család fád többi tagjával összeadódni,

akkor jelentkezz nálam egyéni kísérésre.

szivtudatkozpont@gmail.com

a többi részletet magánban, a te saját egyedi eredet módodon folytatjuk...

 

szeretettel

 

Shana

FÁK TUDATOSSÁGA SOROZAT

eddigi feltett videói

javaslom menj rajta végig, hogy egyre tágabb

KÉPET és MEGÉRTÉST KAPHASS

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.