Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egyedivé válni. Hogyan? (2012.)

Egyedivé válni. Hogyan?

2012.08.22

 

 

Egyedivé Válók 

vagy  más szóval

Egy-Én-Is-Ég felvállalók Egysége 

 

1311699397-nsc_i3.jpg

 

 

Hogyan hívjátok elő magatokból az egyedi képességeiteket?

Honnan tudhatod, hogy mi az, amiért valóban jöttél?

Mi van az eddig életnek hitt létezéseden túl?

Hogyan juthatsz oda, ha számodra már elfogyott a tér a jelenlegi működési módod szerint?

Mi van a túlélő üzemmódokon túl?

Ha feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, vagy elgondolkodtatott, akkor lehet, hogy itt a helyed!

 

Mi van  a személyiség-énkép bontáson túl?

Ahogy építjük le, bontjuk le a jelenlegi személyiség-én meghatározottságunkat, egyre több fér be a valódi Lényünkből, egyre több nagy-lélekszintű részünk hívódik elő, integrálódik be.

Ezeknél a részeinknél vannak a valódi, egyedi képességeink, készségeink, tudásaink.

És most megint azt kell írjam, amit Jézus mondott , hogy „teli tömlőbe nem lehet új bort tölteni”. Valójában erről beszélt, ez volt az az üzenet, ami belénk vésődhetett, hogy amíg tartod és rögzíted azt, akinek most hiszed magad, addig semmi, de semmi nem tud változni, és addig nem tudod előhívni azt, aki valójában vagy, addig nem tudsz rá emlékezni miért is jöttél, és mi az, amit szerettél volna ebben az életedben megélni.

Egyre többen vagytok azon a ponton, hogy az eddigi, régi életetek, az eddigi, régi utak, megoldási módjaitok már nem működnek számotokra. Sokan vannak, akik úgymond, szinte „parkoló pályára lettek állítva” a régi világ működési módjai szerint, ott már nem találnak maguknak munkát, sőt akik már elindultak a „spirituális” úton, de még a régi módon, a régi korlátaik behatároltságában szeretnék a már újabb képességeiket alkalmazni, azok sem tudnak igazán elindulni vele. Hiába mentetek el azokra a tanfolyamokra, ahol már az új tudatosságba átsegítő csodás technikákat tanultátok meg, és még végzettséget is adott nektek, mégsem tudtatok vele sokan mit kezdeni, sem a saját életetek valós átírásban, sem a másokkal való munkát nem igazán tudtátok elkezdeni. Ismerős?

Azt lenne szerencsés elfogadni, felismerni, hogy Ti hol is tartotok a saját egyéni lélekevolúciótokban.

Amíg azt hiszitek nektek ugyanazt kéne tennetek ugyanúgy, mint azoknak a társaitoknak, akik jelenleg a pozitív személyiség-énkép erősítés kihagyhatatlan fázisában vannak, addig frusztrálni fog titeket, hogy talán veletek valami baj van, miért nem tudjátok ugyanolyan erővel, lelkesedéssel működtetni a saját életetekben az adott technikákat. Pedig minden rendben van veletek, nagyon is, csak nem tudjátok, hogy Ti valósan éppen hol is vagytok a magatok egyéni fejlődési folyamatában.

Akik azért nem tudnak elindulni, beindulni látványosan, mert azt hiszik, azon a módon kell és lehet, ahogy eddig mindenki működött, vagy  a kívülről felállított keretek és szabályokon belülre próbálják beszuszakolni azokat a technikákat, amik pont arra hívódtak elő, hogy magát ezt a struktúrát segítsenek számunkra bontani, azokhoz szólok, szólunk valójában most leginkább.

 

Miért nem működnek számotokra ezek a technikák, miért nem tudtatok vele elindulni?

Mert nem a Tietek!

Valószínűleg nem ez az eredeti Isteni terved(?), ezért nem is kapsz benne támogatást túlzottan(?).

Ami valódi számotokra, azt nem kell erőltetni, reklámozni, ott nem kell mindenféle üzleti stratégiákat kitalálni, hanem megkaptok hozzá minden támogatást, hogy abban kiteljesedjetek. És abban a témában az emberek is megtalálnak, akiknek a te képességedre van szüksége, bármi legyen is az.

A tanult technikák és azok struktúrái csupán a személyiség-énkép felismerésének útján indíthatnak el, azonban még mindig csak kapaszkodókat biztosítanak a régi, beragadt, technika-elvű használathoz, alkalmazáshoz. Azért nem válhat egyedivé, mivel uniformizált.

Viszont ott vannak más képességek, amikről meg nem tudtok, amik ott vannak bennetek addig inaktív állapotban, míg azt hiszitek, majd kívülről egy tanfolyamon fogjátok megkapni azt, ami majd megtart titeket.

Így a verseny is megszűnik majd köztetek, hisz már nem ugyanolyan végzettséggel rendelkezők díszes túlélő táborát fogjátok növelni.

Akár a jelenlegi szakmáitokat, végzettségeiteket is egy új megvilágításba helyezhetitek, és átfordíthatjátok, ha mertek rugalmasan máshogy gondolkodni róla, esetleg eddig látszólag össze nem illő dolgokkal, képességekkel párosítani kreatívan, merészen.

Ehhez legkedvesebb példám jelenleg a Holisztikus Autójavító (keressetek rá a neten esetleg). Zseniális!

Ez már az új tudatosságba átemelése egy régi világbeli szakmának.

Mindenkit bíztatnék hasonló kreativitásra!

 A felvállalása annak, hogy most éppen ez és ez vagyok, itt és itt tartok valósan, az első lépés, ha nem is nyilvánosan, de legalább magunk előtt.

Akkor tudunk valahonnan valahova haladni, ha tudjuk, hogy most hol vagy

Teremtői tudat fázisaink

alapján belőheted, éppen melyik tudati fázisban vagy

és mi az amit még nem jártál be magadon belül

és még egy kép a 

Spirituális Kolletív tudati folyosóról

Aztán tegyük meg az első lépést, mindig csak egyet, az már elég!

Csak bátran!

szeretettel

Shana