Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BETEGSÉG IPARTÓL az EGÉSZSÉGES EREDETIG VISSZATALÁLÁS. cikk:Betelt a pohár egy orvostanhallgatónál

reggeli inspiráló cikket itt olvashatod az orvos ipari egyetemi oktatásról:

Így telt be egy volt orvostanhallgatónál a pohár

A Fő kérdés, hogyan juttassuk el az információt az értékes gyermekeinkhez, hogy már ne válasszák tudattalanul, kényszerből az egyetlennek látszó, és számukra ismert oktatási intézményeket..?

 

 

BETEGSÉG IPARTÓL az EREDETIG VISSZATALÁLÁS:

Nézz rá a képre, és lődd be magad, szerinted te hol vagy most jelen pillanatban a mátrixban?

tapasztalatjatekok.jpg

nagyításért katt a képre

Nézd meg ezt a képet, és próbáld meg megérteni, hogy hol is születünk be, és hova távolodunk el magunktól, hol van az orvos ipar külső tudás infó, és hogyan haladtok visszafelé belőle..

Miért is kéne a gyermekeiteket odáig lenyomni, hogy aztán majd jöhessenek ők is visszafelé belőle? 

ertekmero-spiral.jpg

 

Ha elolvastad a cikket:

Betegség ipar.. hihetetlen régi, múltba ragadt tudás, információ, rendszer szerint... életszerűen bemutatva..
alatta megosztok egy olyan Élet iskoláját, ahol nincs diploma, de betegség sem, van viszont eredet tudatosság szintű egészség..

Tehát erre az egész cikkben szereplő halálsoros oktatásra a betegség tudat ipar ismeret szerint nincs is szükség..
ezek egyszerre vannak jelen..
és még számos réteg van ahol már nincs betegség tudat, nincs egyáltalán orvos ipar, és betegség és gyógyszer ipar..
Szegény gyermekeink az OKTATÁS egyetlen választható és számukra ismert formája pedig ez a lebutított, régi, már rég elavult, haszontalan, és embertelen oktatási módja a valójában semminek, de azt jó sokáig tanítva nekik..., amiben már elve kiégnek, és semmi hasznosat, életszerűt, valósat még az anyagember orvoslás szintjén sem fognak tudni.
Erre jó példa volt nem rég egy olyan cikk, ahol Angliában mennyire cikis volt az itthon végzett gyerekorvosunk tudása, barbárnak, kőkorszakinak nevezték az ápolók a doktornő tudását.
Szóval ma már az sem igaz, hogy ezzel a klassz tudással mehetsz külföldre, már ott is cikisek vagyunk, még ott is.
És akkor arról még csak szó sem tud esni, be sem fér sehova az átlag ember szintjére, hogy nem is kéne egyáltalán a betegség iparba benyomorodniuk, benyalniuk azt a sok betegség tudatos információt, sületlenség halmazt, és úgy néznek azokra, akik a betegség tudaton és iparon teljesen kívül vannak és léteznek, mint valami csodabogárra.
Az egész a szülőknél kezdődik. Ha a szülő már lebutított a betegség ipar szintjére, az nem tud mást tenni, benyomja a gyerekét, beszocializálja a gyerekét magán keresztül a betegség tudatba.
Mint tudat és lélekevolúció kutató keresem azt a pontot a kollektív masszában, hogy hol van az a pont, ahol ezt a bedaráló önműködő folyamatot meg lehet állítani, és visszafordítani.
Bizony az anyák szintje, az első, ahol beszüljük a gyerekeket.
De előtte ezeknek az anyáknak ki kéne bontani magukat vissza a betegség iparból, a téves, lebutított oktatás iparból, és legalább valósan tudatosan működtetni az öngyógyító képességét természetes módon, nem benyalva semmit, de semmit a mátrixból, hogy valami baj, valami betegség, valami rendellenesség valamilyen, bármilyen szempontból is.
Mindig a saját fiam hozom példának, aki nem ismeri az orvos és betegség ipart, még vérvétele sem volt soha. 
Tehát nem a levegőbe beszélek, hanem 14 év élet tapasztalat van a mögött a gyerekem részről milyen a betegség tudat nélkül létezni.
Bár az apuka akitől elváltam, bizony 24 év velem töltött tudatosságra lehetőséget adó párkapcsolati idő alatt is képtelen volt kijönni a betegség tudati szintről, és nagy erővel próbálja elhitetni a fiammal , hogy erre szükség van.
Közben valósan semmi másról nem szól a dolog, -és ez pont a volt férj esetén keresztül látszik a legjobban-, hogy bizony nem a betegség ipar itt a lényeg, nem is a hitrendszerek, hanem a FELELŐSSÉG ÁTHÁRÍTÁS, a kihelyezése az életem megoldásai feletti hatalmam másoknak, és mások hibáztatása azért ha valami nem úgy sikerül vagy működik ahogy elvárom, -másoktól várni a megoldást-, és ha nem oldja meg, akkor ő a hülye, és a hibás.
Ez egy ilyen tudattalan, emberi tudat és lélekevolúciós szintű létezés, a kb 2-3 éves gyermekbe beragadt tudati létezők szintje, felnőt testben. Ne tévesszen meg a nagy test, ami köré épült. :) 
Aminek szintén a megoldása az Anyáknál lenne, ha felismernék, hogy a gyerekeik sokkal többet tudnak mikor beszületnek, bölcsebbek, és egészségesebbek, ők még rendben vannak.
Lassan majd 10 éve írok erről, több mint ezer ember járt nálam, több ezren olvasták az írásaimat és hallgatták meg a hanganyagaimat erről, és nagyon sokan vagyunk bolygó szinten, akik már a betegség iparon túl képesek létezni, magukért felelősséget vállalva.
Elemzőként azt nézem, vajon mikor fog fordulni a kollektív?
Mikor lesz annyi anya összeadódottan, akik már nem nevelik bele lebutítottan a gyermekeiket a rendszerbe?

Nem törik be őket.
Erre is megoldás az EREDET TUDAT és ISMERET MAGUNKRÓL és a gyermekeinkről.
Ha tudjuk kik ők, és milyen képességeik vannak eredet szinten, nincs rá szükség, hogy bármit kívülről rájuk erőltessünk, elég ha hagyjuk, hogy a saját eredet képességeik szerint működjenek, és akkor rendben vannak, és egészségesek, és tudnak, azt mindenféleképpen tudják gyárilag, amire eredetben teremtve vannak. Az eleve több, mint amit itt tanulhatnak. 
Ezt viszont csak olyan anyák és apák képesek megengedni a gyermeküknek, akikben felébred az a tudatosság, hogy már saját magára is kíváncsi, és saját magát is akarja ismerni eredetben, és felébred az igazi vágy az emberben, hogy már nem valamit kívülről megtanulni akar másoktól megszerezve, hanem arra lesz kíváncsi vajon ő kicsoda, és mit tud ő gyárilag, amit nem kell senkitől megszereznie, megtanulni. 
Tehát a RÉGI-ÚJ EMBER vagyis az EREDET-EMBERBE visszatalálás tudatossága, igénye, vágya, szándéka, önmagunk valós megismerése kozmikus eredet szintig, és annak megélésének vágya adja a fordulásra a lehetőséget azoknak, akik itt tartanak, akik már szeretik magukat annyira, akik szeretik a gyerekeiket annyira, és akik már látják és felismerik, és átlátják és értik, vagyis már tényleg ott tartanak maguk miatt, hogy jöhet az eredet szintű ismeret magukról.
Aki csak azért kíváncsi az eredetére, hogy egy újabb külső papírja, újabb külső jellemzője legyen magáról, amit használhat arra, hogy ugyan úgy, ugyan ott maradjon amiben eddig létezett, vagy kedves spirituális játék számára, elmenekülés a valóság elől, azok számára nem fog megoldást hozni, és mindig vissza fognak rántódni arra a tudatszintre, ahol valósan vannak a lélekfejlődésükben. 
Ez egy hatalmas vízválasztó, nem lehetsz egyszerre eredetben, és egyszerre a lebutított eddigi emberismeret verzióban magadról és a világodról.
Nem lehetsz valósan a régi világodban eredetet játszó sem, ez teljesen nonszensz elme játék csupán.
Eredetbe csak egyenként tud mindenki kerülni, nem tudsz senkit rávenni, hogy eredet szinten kezdje meg magát megélni, ha ez nem belülről fakad.
Nem tudod a más kapcsolódási szintű párjaidat rángatni magaddal, nem tudod a világodat vinni magaddal, mert eredetben más a világod, mint amit eddig ismertél. Mások a szabályai, más a működése , más a tudat és energia szintje, nem is bírják elviselni egymást, egyszerűen nem kompatibilis, nem összemosható a két energia és tudat és működési szint.

A régi, nem eredet szintű emberi működési és meghatározási szinteket csak meghaladni lehet, vagyis visszafelé haladni lehet belőle, és akkor elhagyásra kerül az aminek eddig hitted magad.
Tehát nem az eredetet visszük be a régibe, ragasztva a régit, hanem elhagyjuk a régit, -amik sosem voltunk valósan, és sosem éreztük benne jól magunkat valósan- és visszatalálunk az eredet működésbe, és felfedezzük az eredet működésünket.


Vajon a fenti cikk írója mikor talál vissza az eredet információs szintjéig?

Meddig fog dühöngve botorkálni a mátrixban emeletről emeletre a betegség ipar lépcsőin, talán az alternatívon át egyszer visszajutva saját magába, majd 20-30 év múlva, ahol újra felismerheti, hogy jé, nincs is betegség, jé magam is gyógyító vagyok eredetben ..?!

Minek is tanultam ennyi sületlen ökörséget össze a mátrixban?! 

Mi a fenével töltöttem eddig az értékes életidőmet, hol vesztem el ennyire és mikor, és minek, ugyan abban, amiben mindenki elveszik, és egymásnak osztogatják az észt, és adnak vesznek egymás között lebutított félinformációkat?

Mi lenne ha nem kéne már ekkora nagy hatalmas köröket befutnia senkinek, vagy akik beszületnek gyermekeink, azoknak már nem kéne ugyan azt a lebutító majd felébredő kört újra megtenniük, magukon keresztül újra, és újra, és újra beteremtve ugyan azt a lebutított verziót, majd másokat is belebutítani, majd kijönni belőle 20-30-40 év múlva, és megélni azt amiért eredetileg is jöttünk..???

Anyák és szülők felelőssége..!

 

Az eredet nevedet és a gyermekeid eredet nevét itt tudod megkérni, és utána szívesen segítünk, hogyan is haladj visszafelé magadban, hogy visszajuss az eredetedbe:

 

http://www.shimaa.de/fuer-dich-persoenlich/ursprungsname/

 

 

Shana

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.