Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Amikor még azt hittem Théta konzulens vagyok... Eredet szintű Átértékelése

 

emléktárból (2012).. 
amikor még dolgoztunk a thétával..->EREDETBEN hova ÉRTÉKELŐDIK ÁT

2012. március 22., 20:37 · 
 

a mai "ásás" kiverte a biztosítékot:)


(Judit, 2012.03.22 20:36)
mai thétahealing ásás közben először a hűtőgép verte ki a biztosítékot, mikor éppen valaminek a mélyére értünk és felszabadult az eddig tudattalanul lenyomott érzés energiája. Elkezdett csilingelni, zenélni és nem bírtuk leállítani sehogy, már a konnektorból is kihúztuk, és mégis zenélt tovább, áram nélkül. Majd kicsivel később, egy újabb felszabaduló résznél hatalmasat durrant a dvd lejátszó és disco fűst gomolygott belőle, pedig a hosszabbítója áramtalanítva volt. Az egész sorházban meghalt az áram, órákig dolgoztak rajta az Elműsök. Most kezdem látni, hogy milyen erőinktől is féltünk eddig, miket kellett lenyomni a tudatalattiba, hogy nehogy ártsunk vele...

Katalin Petkovics Nem semmi! Turbó fokozat indul.....
Bea Biro jövő télen veled fűtünk Muci :)
Mónika Bencze Az energia lehetett a javából... Az én tudatalattim tartalmától leégett volna az egész lakás. :-)
Krisztina Strohberger azt a mindenit távoztak a fénybe a nevén nevezettek....
Judit Shana Pásztor és Kriszta tudja és tudja... a dvd-nél tényleg pont annál a résznél tartottunk kb:)))
Judit Shana Pásztor na de a poénok poénja, hogy most este leellenőriztük az összes technikai eszközt és bakker, működnek!!! Még a dvd lejátszó is... mi vaaan???
Judit Shana Pásztor ez egy folytatásos teleregény... most mentem el a tv állvány mellett és megint durrant vagy hármat valami... és most végleg megadta magát a dvd lejátszó... :( és kiderült, hogy a mosógép és a cirkó is meghalt... Na ez viszont tényleg durva. Mivel úgy tűnik hétfőn utazom Nepálba, behívtam az energiáját, hogy egy kicsit szoktassam magam a helyhez, főként a meleg víz hiányára, az áram hiányára és általában a komfortos dolgok hiányára.. hát most jól megkaptam, se fűtés, se meleg víz, se tiszta ruha... tényleg oda kell figyelni mire gondolok, mit kérek, mert egyből megkapom... úúúú....
Krisztina Strohberger naneeee akkor valami mágikus energia uralja az eszközöket.... pucold ki a lakásod a házi szellemektől valami nem tetszik nekik és vadulnak túl jó kezd lenni a környezet számukra és nem bírják a nyomást.....szerintem...
Mónika Bencze Szerintem is.
Judit Shana Pásztor ööö, Kriszta, Móni... hát nem egészen... mivel nekem évek óta nincsenek ilyen hitrendszereim többek között:) A valóság az, hogy egyszerűen akkora változás történik nálunk,ami hatalmas energiákkal jár, és ez így jelenik meg kívül... a vetített kép is omlik, bomlik... de amúgy van sima 3D-s magyarázata is azoknak akiknek az megfelelőbb... a 380-at véletlenül az építésnél rákötötték a házra, valamitől most leesett valami nulla, és ráment a rendszerre a 380... ez mindent kicsinált... :))) tök mindegy a lényeg hogy valóságváltás történik éppen:)))
Krisztina Strohberger egyébként a férjem is ezt mondta :-)
Krisztina Strohberger egyedül ásod magad Judit?
Mónika Bencze Ássa magát?:-) Azért reméljük nem el... Kriszta mit mondott a férjed végül is?
Mónika Bencze Judit vigyázz magadra!
Mónika Bencze De egyébként csak jó történhet.
Krisztina Strohberger hihihi igen csak ki... azt mondta hogy az elműsök valamit rosszul kötöttek be
Mónika Bencze Ja értem. :-)
Judit Shana Pásztor nem magamat "ástam" kliens volt:))) csak az egész eddiginek hitt világát omlasztottuk össze... és most kezdődhet az új és valódi élete, csak ennyi történt:) De az tény, hogy mindig akkor robbant és füstölt valami, amikor eljutottunk benne valahova, és az éppen leomlott... a személyiségnek kell a 3d-s magyarázat, és jó is mert biztonságos, és megnyugodhat, hogy nem kell semmit sem csinálni... egy rajta kívül álló dolog történt, ami most épen az elmü hibája volt, máskor meg mások hiába és felelőssége, az ami velünk történik. Ez akkor igaz, ha az ember nem tudja, hogy minden ő maga a világában, és nincs rajta kívüli történés, minden ami történik az az övé, bárkire is fogná kívülről. De jól van ez így:))))

 

Megjegyzem egy REND-ŐR (eredetben Főpapi minőség) fiúval dolgoztam, az Ő rétegeiben ástunk, és omlott össze az addigi mátrixa.

Akkor még nem tudtam, hogy ez baromira nem a thétának volt köszönhető, hanem annak az EREDET MINŐSÉGEMNEK aki én GYÁRILAG TEREMTETT VAGYOK.


Akkor még azt sem fogtam fel, hogy basszus, már réges régen nem hogy a théta agyhullámomra nem volt szükségem, hiszen a SzívTérben arra már semmi szükség.

(és én ekkor már 4 éve a szívtérből dolgoztam, írtam, tanítottam, mutattam, segédkeztem másoknak is bejutni és fordulni oda.. ) 

Magára a théta agyhullámra csak addig van szükségetek valójában, amíg elme-egóban, vagyis személyiségben vagytok, és az elme vált frekvenciát.

Ha a szívbe beértek és a szíven legalább jelen élet szintjén átfordultok (első tű foka fordulás a három szintből), már jóval a théta agyhullámon túli frekvenciában vagytok, ezeket akkor még nem tudtam magamról, mondjam úgy kishitűségből. Tehát szívtér szinten már csak simán úgy hívjuk Tudat Tiszta Fénye. Ennyi. Bevilágít, és se csere, se betöltés, se-se, hanem egyszerűen letűnik, és ott van helyette a teljessége annak, ami addig hiánynak tűnt.


De a legfontosabb, hogy nem tudtam még az EREDETEM, és azt, hogy kik is a kozmikus szüleim, és főleg azt nem, hogy mekkora gyári mentál hacker vagyok.

Ott van az eredet nevemben mint legfontosabb képességem.

A théta smafu volt ahhoz képest, ahogy az egész mátrixát feltérképeztem bárkinek, ahogy befelé vittem (ásás nélkül) és fordítottam át saját magában, vagyis a lényem, a teremtettség eredetemből fakadóan ez gyárilag történik általam.

Vinnem sem kell, hanem maguktól mennek mint a kisinas befelé, esélye sincs nem bejutni magába.

Értitek?

Semmiféle technikára nincs szükség ha tudod az eredeted, és a saját eredet minőségedben csak vagy.

Az HAT anélkül, hogy bárkitől tanulnál bármit kívülről.

Viszont ha tele vagy, dugig vagy másoktól összeszedett technikákkal, és azokkal manipulálsz, játszol, akkor a sajátod meg sem tud csillanni benned, hisz nincs helye ahol feltoluljon,. megmutatkozzon.

Aztán azt sem fogtam fel, hogy miért pont én voltam arra csak úgy gyárilag képes később ingyenes web konferenciákon komplett csoportokat egyszerre kísérve bevinni a szívtérbe, átfordulni.

Ekkor még arra is azt hittem ezt a thétával csinálom, aham, kis naiv. 

És nem fogtam fel, hogy ennek a thétához semmi köze, ez már jócskán a kezdetektől azon túl van, amit én már rég óta teszek.. hm..
Szóval miért fizettem?

Azért fizettem, hogy rájöjjek, hogy atyám ezen már rég túlhaladtam a saját evolúciómban.. sőt..

 
Volt még ilyen, a recconnection is, amikor azért fizettem, hogy megnézzem, hogy atya ég, jah, hogy te ezt árulod nekünk, basszus, ezt gyárilag tesszük már évtizedek óta itthon sokan,  hm, csak nem adtunk neki ilyen hangzatos nevet és nem csináltunk bele iskolát.

Tegye fel a kezét aki így járt jól hangzó cuki technikákkal még?

Szóval az a kliens akinek robbantottuk a teljes mátrixát, akkor még azt sem fogtam fel, hogy azért ütött akkorát, és módosítottunk abban a pillanatban együtt komplettül az anyag szintjéig, látványosan bontást, azért csapott akkorát, azért ment ki tőle minden anyagi, fizikai elektromos rendszer,

mert bizony egyrészt eredet testvér energia volt, és olyan eredet MINŐSÉG, ahol a két energia ha összeér, akkor ott ilyen hatalmas illúzió omlás történik a a jelenben, a pillanat tört része alatt.

Tehát ahogy a kettőnk energiája összetalálkozott és együtt dolgoztunk, basszus, giga nagy bontás történt MAGUNKON KERESZTÜL férfi és női oldalról egyszerre.

Megjegyzem ez azzal járt, hogy sebtiben kibontódtam a duális párból a fentiek melléktermékeként.

Örökre, végérvényesen, kozmikus szintig minden körön.

Annyira, hogy a duális pár már a munka alatt fogta és elhagyta idegesen a házat, nem bírt megmaradni az energiában.

Kifordult, kipenderült belőle mint a sicc.

Pedig nem ez volt a fejünk szerinti kiinduló szándék.

Azt hittük, - én terapeutaként a társam meg kliensként-, hogy vele dolgozunk a saját kicsike egyedijén.. aha.. innen nézve már látom, és értem az egész folyamatot.

 
Akkor még azt sem fogtam fel, hogy nem én voltam az ő terapeutája, főleg nem egy kis théta konzulens, hanem együtt bontottuk azt a mátrix teret, amiben akkor én ott voltam, és amiben még ő is volt a sajátjában.

Együtt-Egymásért.

Most már felfogom így visszamenőleg ezt is.

Látszatra a kliens jött el egy tétha konzulenshez, a valóságban pedig két eredet családtag találkozott, és együtt bontottuk egymás kifelé két oldalról a külsőbb, hamisabb, giga régi beakadásainkból egészen eredet szintig kiszabadítva egymást, és magunkat együtt.

 Azt meg akkor még végképp nem fogtam fel, hogy miért is került át a sima rendőrségtől utána közvetlenül a belügy minisztériumba, igen komoly pozícióba.. hm.. kicsit átrobbantottuk oda.. nyilván okkal a "tesót.."

Ezek a történések mind-mind más, sokkal fontosabb, tágabb, magasabb rendű értelmet nyernek amikor beérünk az eredetbe, és megismerjük egymást és magunkat eredetben. 

Amikor visszanézzük ezzel a tudatossággal már, hogy hahó, álljunk csak meg, akkor mégis mit is csináltunk mi akkor ott együtt, azon túl, amit akkor kicsike kis buksinkkal hittünk róla? 


Hát bizony így íródik át, így

 

ÉRTÉKELŐDIK ÁT VALÓSAN

 

 tehát még egyszer az ÉRTÉKELÉS!

 

Így értékelődik FEL, ÁT az, ami addig valami kis picurka jelentéktelen semminek hitt volt.


Tehát saját magunkon keresztül, magunk átértékelése által értékelődik át minden tettünk, cselekedetünk és ez által saját magunk is, és mások is!!!

A saját cselekedeteink magasabb szintű hatása oka, szerepe, fontossága átértékelése által.

remélem érthető..

 

Éppen ezt is mutatom, tanítom a saját élő példámon keresztül, hit, bizalom, megengedés a vezettetésre, a vezetés, az irányítás (már mint az egyéni kis érdekeim helyett), és így vagyok képes ennyire hosszútávú befektetésként tekinteni az eddigi munkámra, akkor is, ha látszatra úgy tűnik éppen ez most nem túl sikeresnek mondható időszak a külső megnyilvánulások eddig ismert formái szerint.

Ezek olyan hosszú távú befektetések, ami nem, hogy ezen az életen túl emel át más minőségbe, hanem végleg szabadulás projektbe befektetés.

Tudom, hogy előbb utóbb, -mint ahogy én is befordultam, egyre jobban, egyre inkább átértékelődött bennem minden, és mindenki szerepe, oka, fontossága, minősége, nálatok is így lesz.

Nagy rádöbbenésekkel-mint ahogy már most is sokan, több körön többször visszafordulva elmondják, hogy basszus, atya ég de "hülye voltam" bocs.

Itt vagyok megint.. már látom, értem, felfogtam.. hoppá.. elnézést, mea culpa.. aham, nah, akkor folytassuk , hova is jutottatok közben?

 

Képtalálat a következőre: „théta”

-től az 

 

Eredet-Egyéniségek

-ig

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Advadynal - does cialis work on women

2022.04.10 11:41

Ppknob https://bestadalafil.com/ - Cialis Cialis Generique Apcalis 20mg <a href="https://bestadalafil.com/">cialis generic best price</a> Sinus Infection Amoxicillin Gxoiha https://bestadalafil.com/ - generic cialis Osegtl New York Harper Collins

Nagy Etelka - Theta

2020.09.25 21:46

Szia,nagyon izgalmas volt olvasni a Thetaból való kirobbanásodat.Én is végeztem,de,már nem csinálom,nem elégített ki.Most accessozok,de ez sem az enyém...Jelentkeztem a Face csoportba,ahol szorgalmasan olvasom a leckéket.Sajna egyetlen videó sem nyillik meg,Így nem kerek számomra a dolog...Többet, mindent akarok tudni arról, ami itt történik!Én is ezt akarom érezni, ami átjön,amikor beszélsz, amikor,csak úgy "ott vagy"...Szval,mi a módja?Per-pill, az USAban gondozónő vagyok...Természetesen ez nem én vagyok,de rohadtul eltévedtem...66éves vagyok...Szeretnék visszatalálni!Segítesz?