Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ambarees beszámoló, milyen érzés volt megtudni a nevét. Hogyan hatunk egymásra?Vajon együtt, vagy külön hasznosabb a létezés?

Shana:

Szia Drága Kata-Ambarees :) Nagyon örülök neked, és gratulálok! 
Nagy szerencséd van, mert Titeket raktalak fel elsőként nyilvánosan, és belőletek van az egyik legnagyobb anyagom, ami sokat fog segíteni Nektek, és egyből testvéreket is kaptok, már aki akar a többiekkel kapcsolódni:)
Szabó Katalin
Sziasztok.
Kata Ambarees vagyok! 
Szívesen megosztom veletek mi történt mikor megkaptam az eredet nevemet.

Először is mikor megláttam a teremtő szüleim nevét kiszakadt belőlem a zokogás az nem lehet az képtelenség akkor nem itt tartanék akkor minden más lenne és ha még is így van akkor miért hagyták hogy ennyit szenvedjek! Írtó furán éreztem magam majd jött az az érzés hogy most miért is sírok? Aztán bevillant első spiri könyv amit elolvastam és szó szerint a lábamra esett a könyv az Mihály arkangyal könyve volt Ő a teremtő apám.Aztán az ugrott be hogy akkor anyuról semmit sem tudok ő Myriel. Majd jött még egy sírás roham hogy tulajdonképpen semmit sem tudok és akkor hogy is lehet ez. Aztán győzött a kíváncsiság és elkezdtem kutatni. Shanáéknak hála könnyű dolgom volt bár mikor elolvastam Shana eredetnév elemzését rájöttem az enyém közel sem teljes és én többet szeretnék tudni mert csak kérdőjeleim vannak sürgetés van bennem.Az utóbbi időben sokszor látom magam egy hatalmas gordiuszi csomó elött,körbe körbe járom de bárhol próbálom megbontani szorosabb lesz. majd vált a kép térdelek egy nagy láda előtt dobálok kifelé mindent.Majd mikor minden kikerült belőle csal állok és keresek valamit de fogalmam sincs hogy mit. Aztán egyik reggel befelé figyelésem közben jött a sürgetés írjak Shanának. Na ezt a mai napig sem értem de több mint 1hónapig húztam az időt és próbáltam önmagam elől elbújni. Tegnap előtt megembereltem magam és írtam neki majd láss csodát az oldalon kutatgatva megtaláltam az eredetnevem részletesebb kibontását és hozzá egy meditációs videót is. Szintén sírás rohamot okozott.Ehhez el kell mondanom hogy egész életem alatt futott az aputól kapott szöveg:Ne bőgj! Minek bőgsz! Ennek következménye- 1kezemen meg tudom mondani hányszor sírtam pedig hát lett volna rá az életem folyamán ok épp elég. Szépen bepakoltam magamnak hogy a sírás felesleges hülyeség nem vezet sehova nem megoldás semmire.Most ott tartok hogy még tagadok mert ha rágondolok a nevemre nyelem a könnyeimet rendesen. A nevem kibontásánál azt olvastam mély hanggal lettünk teremtve és gondoltam kipróbálom.Nincs mély hangom és megdöbbenve tapasztaltam mit tudtam kitólni magamból majd jött hogy megy ez neked mélyebben is de nem ment "még" Volt olyan is hogy teljesen egyedül voltam itthon a lakásba és valami hihetetlen nagy düh és harag jelent meg bennem szabályosan Őrjöngtem magamba majd rájöttem hogy azért dühöngök mert nem kapok tisztességes válasz senkitől féligazságokkal és hazugságokkal vagyok körbevéve és elegem van belőle hogy mindenki csak hablatyol aztán elszégyelltem magam hogy hát miért is vádaskodok itt és jött a beletörődés érzése az úgy sem tudok mit tenni érzés. Ami még lebeg bennem az a most én ezzel mit is kezdjek. Na hát nálam most ez van jelen. Remélem segített nektek.

 

Valkai Anita Myriel De jó, de jó! Annyira jó ez!  Mikor a kicsi fiam eredetnevét megkértem, ő volt z egyetlen Ambarees "a környéken".  Hogy örültem neki, hogy eredettestvérek vagyunk! Mindig is éreztem azt a hatalmas szerelmet magunk között! Közben volt egy tavaly "majdnem párom", aki idén, miután visszajöttem a nagy országjárásból valódi párom lett. (Már akkor is párom volt, mikor Shanával közösen vettük a nyakunkba az országot, de csak addigra volt egyenes az út Hozzá, miután a közös országtúra alatt Shana segítségével jó pár álarcot lehullattam.) Mikor megkértük a párom eredetnevét, hatalmas volt az ámulat és az öröm, hogy Ő is Ambarees! A fia pedig a nagyobbik fiammal eredettestvér. Aztán, ahogy haladtunk előre a munkában, sorra jöttek az Ambareesek. Az elmúlt időszakban szinte bárkit megkértünk, hogy lássuk, hogy kapcsolódik a közös munkába, vagy hozzánk, mindenki Ambarees volt. Aztán eljött az a pont, mikor a volt férjemet is megkértem. Szavakba sem tudom önteni azt a skizofrén tapasztalatot, mikor este azzal a tudattal feküdtem le a párom mellé, hogy a volt férjem és a volt férjemmel közös gyermekünk is Ambarees! Ugyanaz a csodálatos, hihetetlen szerelemmel átitatott érzés, energia mindegyikőjük felé.. És vannak sejtéseim, ki még Ambarees a családunkban, ahol bizony a felszínen hatalmas ellentétek és feszültségek tapasztalhatók. Ezt elmével képtelenség felérni! Sokszor hihetetlenül vicces, és sokszor bizony szomorú, hogy ugyanannak az energiának a részei húzzák egymást szét (Seth  )felé. És még nincs vége a történetnek. Ami az eredetet illeti, a szüleim még hátravannak...

Szabó Katalin Az az igazsàg hogy èn is ùgy gondolom hogy körūlöttem is van mèg Ambarees. A kalandom utàn többeket is kèrtem kèrjek meg az eredet nevet remélem megteszik. Ami meg èrtelmet nyert az eredet nèvvel: egész èletemben bàrmilyen mèlyponton is voltam mindìg volt egy èjszaka ami utàn átbillenve èbredtem. Örūlök nektek.

 

dit Shana Pásztor Na akkor én is rakom a saját skizofrén megélésemet az Ambareesekkel.. Apukám.. mint első.. aki ugye úgy tanítjuk, az anyu-apu program alapján az első "nagy szerelem".. amikor a kislány még eredet vagy legalább kristály teljesség babaként érzékeli a biológiai apát.. és a saját szerelemben létezés érzésén belül ő lesz az első férfi energia akit magán belül érzékel.. Ezért van az, hogy mindenki az apai mintának megfelelő párt keres, vagy annak ellentétét.. de az apa kép az alap.. És aztán ugye jön a személyiség apa, és lesz egy nagyon erős ellenállás, hogy mit nem akarunk többet látni, megélni, és akkor ezért rántunk egyfolytában a negatív apaképnek megfelelő pasikat magunkra.. aztán meg mikor kezdünk dolgozni azzal, hogy jövünk le az apaképről, jelen élet, aztán egyre mélyebb és mélyebb szinteken.. és aztán amikor elérsz az eredetszintre, és megjelenik egy férfi aki olyan erővel ránt be, hogy még duális, és szellemi ikerláng pár minőségeim is eltörpülnek mellette.. és akkor nem tudod hova tenni.. majd megjön az eredetneve, és kiderül Ambarees.. akkor még nem tudtam, hogy apukám is az.. akkor még csak annyit tudtam, hogy atya ég, megint egy Ambarees.. és kezdett összeállni a kép, hogy mennyi Ambarees volt ott az életem nagyon fontos pontjain, és sőt eredet szintű nagy munkákban, sőt a beszületésemnél, sőt.. sőt... Akkor azt hittem, hogy erre a nagy eredet minőség szerelemre voltam végig felkészítve..stb.. aztán megjött apukám neve, és na én akkor estem szét teljesen.. majd egy hónapig forgott bennem, hogy most akkor én a biológiai apámmal vagyok együtt, vagy most mi van? Hu ez valami kegyetlen az elmének, az eddigi hitek szerint, amolyan nagyon beteg dolognak érződött bennem.. mire kidolgozódott, és átlendültem rajta.. És bizony mostanra el is fogyott a férfi-nő energia mágnes belőlem.. kidolgozódott.. már nincs ott ez a kínzó összerántó érzés, és vágy.. hanem van egy mély szeretet.. de nincs férfi-nő benne.. legalább is most végre úgy érzem.. de ez az apa és pár azonos, ez nagyon beteg dolog volt a fejemnek az tuti.. 

 

2017.03.18.

Azért a teljességhez az is hozzátartozik, hogy az első lélekemelő lelkesedés, és meghatottság után, és felemelő érzések után, bizony igen komoly szembenézések következnek, rádöbbenések, főleg amikor a kezdődik a testvér energiák megismerése, egymásra hatásuk, összeadódásuk, kiegyenlítésük. Amikor rádöbbennek , hogyan hatottak tudattanul egymásra, ezt sokan nem szeretik látni, vagy felvállalni a felelősségét, hogy nem csak magának árt, nem csak magára hat bizonyos saját, egyéni kis cselekedeteivel, hanem a legerősebben a saját vele azonos eredet testvéreire hat vissza, és utána hat másodsorban lélekcsalád szinten, majd a legutolsó szintje az anyag emberi, genetikai családi szintű hatás erőssége.. lényege, fontossága..

De elsődleges az eredet szintű egymásra hatás, kvantumban.. Itt nyer igazán értelmet valósan a kvantum hatás.

Ha igazán tudatosan használnánk ki az adott eredet minőségek képességeit, energiáit, azt, hogy több eredetből sokan vannak, és összeadódhatna az erejük, eredet képességeik felerősödve, hatványozottan hathatnának magukra és másokra is.

itt például az Ambareesek, mint Misztikus Gyógyító Szellemek, valójában a gyógyítás minden spektrumával bírnak, sőt sokan tudattalanul kórházakban dolgoznak közülük, és még sem használják ki, még engedik és hagyják, hogy elnyomja őket, kifordítsa őket is a lebutított anyag ember szintű orvoslás. Sőt, sokan maguk is lebutultak oda, és mivel fut náluk a tudattalan eredet program -akik ők valósan- annak a kifordultjában, a lebutított verziójában tevékenykednek, beragadt hitrendszerekkel, alacsonyabb sávokon.

Képzeljétek el micsada kvantum ugrást hajthatna végreaz emberiség egészség tudatosság, és egészség energetikai szinten, ha csak pl a sok-sok Ambarees összefogna, összeraknák önzetlenül., érdekmentesen, verseny, harc, elkülönülés mentesen a saját eredet képességeiket.

Micsoda gigantikus nagy tudati ugrást hajthatna végre az emberiség. mekkora kollektív gyógyulás fordulást élhetne meg a sok kórházi beteg, a sok betegségtudatba benyomorított kis gyermekünk!

És ők csak egy eredet!

...és milyen sokan vagyunk, sok -sok hihetetlennek ható, de annál valósabb képességekkel, és energiákkal.

...gondoljátok végig, hogy egyedül, elszeparáltan, elzárkózva, másoktól elválasztva, másokhoz képest magatokat pozicionálva vagytok e hasznosak, hatékonyak a saját világotokra, a saját teremtéseitekre, a saját egészségetekre, vagy összeadódva.. csak gondold végig, melyikkel mennyit nyerünk mind, és mennyit veszítünk mind..

...csak józan ésszel, megéri e az elkülönülés látszatában lenni, és a többiekből nyerni a létezésetek hasznát?

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Entaits - cialis when the time is right

2022.11.17 22:14

<a href=https://bestcialis20mg.com/>cialis no prescription</a> Have had blood clots in the past Smoke Take blood thinners Are pregnant or plan to get pregnant in the near future

PeammaNat - cialis store

2022.06.03 04:52

https://newfasttadalafil.com/ - Cialis Vxwqic generic levitra prices Adfomq Viagra Sales India <a href=https://newfasttadalafil.com/>cialis for sale online</a> Arctvj Vermox No Prescription Vuiizs https://newfasttadalafil.com/ - cialis for daily use Eanruw