Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2017 tavaszi Szív-Nyitás , Hangolás Szív-Tér, Kristály-Mag és Eredet-Mag szinten

 

Szív-Hangolás, Áthangolás magasabb frekvenciára, 
Másokra kinyílás biztonságosan..

Egy kis szívnyitás így a tavaszra, hogy minél tisztább szívközpont-magból tudjatok teremteni.


Minél belsőbb, tisztább szívtérből,

vagy már folyékony, rugalmas, együttműködő-kristályszív térből,

vagy már akár eredet térből SZívTudatból teremteni a saját mikrovilágotokat áthangolni

.- ehhez újabb szívnyitó, lélekhangoló 


A szívközpont semlegességében már az időn kívül vagy, még mélyebben egyre mélyebben akár,
eredet szinten meg még inkább az időn kívül egyben érzékelsz és érsz el minden energia mintázatot, -függetlenül attól mikor és kik által képződött-, érsz el csoporttudatot akár bármelyik szinten, amire a lelked, tudatod hangolod.
Mutatok egy olyan valóság érzékelést, energiákkal eggyé válás érzékelést, töltekezést, összekapcsolódási módot, ami nem biztos, hogy eddig eszetekbe jutott ebben a formában.


Általában mind elkülönültek, bezártak vagytok, hiszen a mikro, poláris túlélős világotokban annyi ütés, vágás, bántás, leszívás, nyomás, prés, használás energia mintázat hat rátok, hogy nem biztosságos kinyílni, nyitottan megélni a lelketeket, akár a szellemetek szárnyalását.
Ehhez adnak a lélek, szív és szellem nyitó zenék segítséget, hogy magatokban, biztonságosan tudjatok nyílni, és tágulni, és egyre magasabb szívfrekvenciákon a magotokból teremtői impulzusokat kibocsájtani a saját teretekbe, ezzel mint egy belülről jövő, feltörő gejzír átmosni a saját világotokat,áthangolni, átrezgetni.

Belülről kifelé, tágulva, csak a tágulásra figyelve, szándék nélkül.

Csak a nyílásra, és lélek érzésre figyelve, egy hullámban a lelketekkel pulzálva áramolni.

Had szakadjanak fel azok lenyomott lélekfájdalmak, had tisztuljanak, had kapjanak teret bennetek,

 akár szeretet-meghatottság-sírással is tisztulhattok,

 ezek mind-mind nagyon szép, jó érzéssel eltöltő felszabadulás megélések lélek, és akár szellem szinten is.


Amikor egy olyan zenén keresztül nyílsz, hangolódsz, amit sokan hallgattak már meg, és sokakból váltotta ki ugyan azt az érzést, sokak lelkének ugyan azt a minőségét rezgette már meg, amikor ebbe belekapcsolódsz, bele kerülsz,
-az egész csoporttudat energiába, akik ehhez a zenéhez kapcsolódva hozzáadtak-, 
még erősebben érezheted, még és még, és egyre felfokozottabban, egyre tágultabban, egyre erősebben.
Érezheted azokat akik belecsatlakoztak, és ugyan úgy nyíltak magukban, és így megélheted azt, hogy biztonságosan kapcsolódhatsz hasonló lélekminőségekkel, sőt ha már

TEREMTÉS szintek,

akkor akár kibe-áramlással, belégzéssel be is húzhatod magad számára, áthathatod a saját (mag-szik-hám) teredet, 
és ha van rá szándék, akkor kérheted ezt a tapasztalás megélést, hogy valósan is megismerhesd, megtudhasd milyen érzés fizikai szintig hasonló, hozzád abban a nyitott rezgésedben hasonlóakkal kapcsolódni, és velük tapasztalni.
Tehát minél többet, és többet tágulj, és tartsd meg azt a lélekfrekvenciát, egészen addig, amíg annyira áthat, áthangol, hogy már stabilan meg tudod tartani, és láss csodát, lélek szinten hasonló lélekrezgésűek fognak köréd rendeződni.

Eredet szintű teremtésnél már kicsit más a helyzet, mert ott bizony már nem feltétlen stimmel sem a fizikai, sem a lelki szint, amik külsőbb rétegeink, tehát nem ott leszünk azonosak, sőt, nem is értheted, hogy a csudába lehet egy ennyire tőled távolinak, idegennek, tűnő, ható fizikai formában levő, külső jegyek alapján ennyire más lélekszinten levővel kapcsolódni.. ez meg hogy lehet? 
 

Eredet-mag tágulásban a TELJES SPEKTRUMOT kapod,

ami által megtapasztalhatod azt, hogy a TELJESSÉG minden szintjét, akár a legkifordultabbat is el és be tudod már fogadni a lelkedbe, feltétel nélkül, tehát már semmit nem zársz ki..

/nem könnyű tapasztalás, és minőség elhívásra lehetőségek, nem mondom, komoly kihívás lehet sok ponton.. /

Eredet-mag hangolódásban ez az első lépés, amin átmegyünk-ami nem feltétlen könnyű, de nagyon fontos lélektágulásra, szívtágulásra, és minőségek előhívására ad lehetőséget-

kihagyhatatlan az összes világ teljes spektrumának befogadása, és az összes minőség befogadás tapasztalás megélése.

Ha azt szeretnéd, hogy eredet testvérekkel, vagy eredet szintű társsal, párral kapcsolódj, ott első körben bizony minden szintet kaphatsz egyszerre a társakon keresztül, még inkább megismerve, átlátva eredet mag szintről megfigyelve, és eredet mag szintről áttranszformálva a külsőbb, duális, vagy poláris hasadt szeretet minőségeket, amik gyógyulására így kaptok lehetőséget. Hiszen minél mélyebben kapcsolódtok, minél magasabb szeretet-mag szinten, annál tágabban fogadjátok be a magtól legtávolabb eső legkifordultabb minőségeket is. /fent-lent-kint*bent spektrum/

Amit még látunk eredet szinten, hogy mivel több testben vagytok azonos eredet minőségek, így valójában eredet szinten befogjátok a teljes spektrumot részekben, egyénenként részekben,  ki ezt a részt hangsúlyosan kidomborítva, ki azt a részt, de garantáltan ott lesz az egész spektrum a veletek azonos eredetetekkel együtt,-amikor egyben nézünk rátok mint azonos eredet-,  azon túl, ami a legalapvetőbb közös bennetek, az eredet-mag alap teremtett tulajdonságaitokon túl.

 Így kaptok arra lehetőséget, egymáson, a veletek azonos eredet testvéreiteken keresztül, hogy megtanuljatok elfogadni, befogadni mindent feltételek nélkül.. Értitek?


 Tehát akik már az eredet színjüket szeretnék megismerni, megélni magukat, azok bizony mint melléktermék olyan eredet testvéreket is kapnak, akik homlok egyenest más szinten vannak, más minőségeket éltek meg, más szellemi , lelki szinten lehetnek, a társadalom különböző rétegeiből jöhetnek, amivel eddig sosem kapcsolódtál plasztikusan, mert nem oda szocializálódtál. 
Tehát eredet tudatossági szinten célszerű ezt áthangolni a fejetekben az eddig ismertekről, az eddigi működésetekről, az eddigi szelektálás módoktól, elválasztódási , elszeparálódási módjaitoktól, kikkel miért és hogyan vagytok hajlandóak kapcsolódni. Tehát ahogy eddig gondolkodtatok arról kikkel miért és hogyan érzitek jól magatokat..

Tehát a három szintű nyílás, és kapcsolódás módok:

-akik bezárva vannak, azok éppen ugyan olyan bezárt, egymás elől fájdalmaikat rejtegető, védelmező minőségekkel fognak kapcsolódni (poláris kapcsolódási szint)

-akik már lélek szinten nyílnak, ott már találkozhattok hasonló lélekszinten levő, de még hasonló léleksebekkel rendelkezőkkel, akikkel együtt gyógyulhattok, (duális kapcsolódási szint)

-eredet szinten pedig már akár akarod, akár nem, ott már nincs ilyen szelekció, a teljes spektrumot kapod egyben, az eredet társaidon keresztül.

Ez a minőség tapasztalás nem könnyű, ehhez már hatalmas szívre van szükség, olyan szívre, aki már nagyon sok lélek sebet begyógyított magában, és már nem mástól várja, kívülről, hogy betöltse őt, és adjon neki, hanem önmagából képes önmagát feltétel nélkül állandó szeretet forrással táplálni, és túlcsordulva az egész világát is.
 

Nem könnyű a fizikai szintű kapcsolódások, ütések, bántásokban nyitva maradni, és áteresztően, semlegesen hagyni, hogy minden energia csak átáradjon rajtunk bármi is legyen az.

hát szíveim, van hova tágulni, fejlődni.. lélek és tudati evolúcióban..

hangolódjon., ki mennyire bír.. :)

szeretettel

Shana

 

 

Ehhez tavaszi szívnyitó, lélekhangoló nagy energiákkal bíró zene lehet számotokra, amibe együtt hangolódhatunk, és ez által kapcsolódhatunk egymással:

 

 

 

 

 

 

és ennek idei tavaszi páros változata:

 

 

 

 

 

 

 

 

pár évvel ez előtti, korábbi gyakorlat ajánlás:

 

 

Mikor vagy a forrásodban, mikor fejben tapasztalás gyakorlat

 

 

 

Idei, friss, újabb segédlet megérts és technikai gyakorlat kristály-magforrásba átemelődés a szívközpont semlegességi zónátokon keresztül:

 

 

A saját forrásgenerátorotok újraindítása 1. rész: Ha fáj, szorít a mellkasod, szúr a szíved, mit tehetsz. Segédlet.

 

szeretettel

 

 

 

 

 

Shana

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Shana - hangolás-kalibrálás, teremtés pontosítás :)

2017.03.14 11:46

besírok.. kicsit hangoljatok már velem együtt a zenénk keresztül, annyira ötdés (tanítói, tükör külső, tanult elvárásoktól mentesen tisztán mutatja meg a felrakott jegyzet, hogy állunk éppen, elcsúszásban.. )
szóval a Szívközpont honlap, mint hatalmas összeadódott élő energetikai mező, simán megmutatja az elcsúszást, hol tartunk a kollektív szívtérben...
a videók beillesztésén keresztül annál a résznél, vagyis a kép-hang és szöveg még nincs rendben bennünk .. együttesen,
hiszen a Szívközpont honlap egy közös kollektív mintázat honlapunk, mivel úgy lett létrehozva..
ez nem az én egyéni, egyedüli honlapom, hanem ez annak idején a csillagmag honlapról való kilökődésünk után(2010), mint ottani szívben kapcsolódó társak csoportja hoztuk létre, ez a kiinduló magja, az egy dolog, hogy azóta mindenki kirepült egyéni utakra innen, de én mint mag megtartottam és építettem a kollektív magmintázat alapokon tovább.. tehát ez egy hatalmas összeadódott tér energetikailag.. .. kicsit hangoljunk együtt.. , hiszen a régi társainkhoz való elcsúszásunkat is mutatja.. és bizony éppen meglepő módon jönnek befelé azok az akkori régi társak.. és hangolódunk egybe újra:)
tehát hangoljunk együtt, hogy a helyére kerülhessen magatokban és a világunk is szépen rendezetté, kiegyensúlyozottá váljon az egyéni és közös kint és bent és fent és lent.. :) szóval, ahogy látom a benti kép rendezett, ott szépen megszerkesztettem, rendben van, ehhez képest a kinti képen még nem ugyan az jelenik meg.. nem is értem.. nem is érteném, ha nem tudnám, hogy megnézzem, megkérdezzem magamtól mit mutat ez nekem, hogyan érint engem, mi az ahol még még elcsúszás van bennem, és a kollektív teremtésünkben.. .. nahát, nahát.. :) ebből is mennyit lehet visszafelé olvasni, és kalibrálni rajta keresztül magunkat, még pontosabbra..