Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

1-2. Angyali érintéstől a saját Eredeted Angyali frekvenciáig emlékezés

1. rész

Az elkövetkezendő 2 hónap izgalmas belső haladás menüje jelen élet szintjén:

Poláris szintről fordulás lehetősége

lásd Veres Mónika -Csillagtitkok- asztrozófiai szintű elemzői videóját első körben

 

A fenti videóból a mostani időszakra vonatkozó személyiség szintű hatások tudatosítása:

A mai Uránusz – Nap inspiráló energiáról és az ezt követő angyali újholdról ezúttal itt röviden.

Az Uránusz még pont a Felfelé úszó halacskában jár, így a csütörtöki Újhold idején is. Azt kell mondjam, (egy emberöltőn belül) ez az utolsó olyan kozmikus pillanat, amikor az Angyal csillagai és a kiemelkedés csillagképe a Felfelé úszó halak egymás kiegészülésében ilyen erővel találkozzanak! Egészen kivételes és ritka lehetőség! 
Feltétlen érdemes megragadni, s ezt az estét, illetve a holnapi napot kifejezetten arra használni, hogy elcsendesedve, kizárólag befelé figyelve, elinduljunk egy olyan Belső Úton, mely Isteni Önvalónkhoz vezet. A Felfelé úszó halak ugyanis nem csak a szintemelkedés és a megoldás energiáját hozza, hanem az Isteni Önvalóba való visszatalálást is! Ha valaki igazán akar változtatni, ha valaki igazán hajlandó ezért nézőpontot váltani és a kifelé mutogatás helyett belső munkát végezni, ha valaki igazán meg AKARJA találni a megoldást élete fontos kérdésére – hát most meg tudja! 
A kérdés egyrészt az, akarja –e igazán? Másrészt, hajlandó –e szembenézni az igazsággal? Azzal, amivel eddig nem akart, nem tudott vagy nem mert. Most ugyanis ennek jön el az ideje a Merkúr és a Jupiter skorpió zodiákus jelében való egyidejű találkozásával (s majd ez folytatódik tovább mikor a Nap is belép ugyanide jövő hétfőn, s ő is együttáll a Jupiterrel). Arról az igazságról van szó, ami a felszín alatt, ami eddig nem volt látható, de most angyali dimenziókból segítik, hogy értsem meg, s használjam fel sorsom átfordításához. És az ördögi körből való kiemelkedéshez. 
A hamis életnek és az önbecsapásnak tehát vége. Legalábbis vége kéne, hogy legyen. Aki véget vet neki saját berkeiben, az most angyali erők segítségével tud nagyot emelkedni! Nagyon komoly szintemelkedési lehetőség van ebben a hétben. És ez a teljes igazság révén érkezik meg. 
A Felfelé úszó halak csillagai és az Angyal csillagai egymást támogatva azt a ritka kozmikus pillanatot hozzák el, amikor angyali segítséggel lehet kilépni karmikus körökből vagy egy eddig megoldhatatlannak hitt ördögi körből. Mi kell hozzá? Hogy kérjük a segítséget Angyal Testvéreinktől, valamint, hogy az eddigi rutint megtörve valami újat beengedjünk most az életünkbe. 
Mindez egy emelkedett lelkiállapotban megélt új kezdet lehetőségét hozza köszönhetően az esti angyali Újholdnak.

 

Shana:

Nem szoktam az asztorzófia szintet osztani, hiszen eredet tudatosságban ezek a személyiség jegy bolygók már nem hatnak rátok , vagy maximum máshogy, más tudatossági szinten használjuk az adott energetikai erőket: 

"...van az az elengedés, átlényegülés gyakorlat, mondhatni praxis, ami után már kifejezetten élvezetessé válnak a lebontások és összeomlások, mert annyira jó érzés ami az üresség idején van, és ami utána betöltődik...
körről körre egyre rutinosabbá válhatunk ebben, majd a végén már szinte profi módon menedzselhetjük...
amit "szenvedésnek éltünk meg korábbi körökben, az is átminősül a tudatosságunk által, és minél jobban magunkra látunk, a téves önkép gólemjeinkre, építményeinkre, annál profibban omlaszthatjuk össze, akár percek alatt, újra és újra...

és akkor egyszer csak beérünk a vagyok aki vagyokba.. kb... , -hogy mondjam most így, ebben az  ismert formában...- egy idő után már elfogynak az építőelemek, amiből lehet még újra felhúzni újabb téves személyiség-énképet... 

Olyankor már nagyon jó létezni...,

mert bármik lehetünk percekre, hosszabb időre is akár, ha akarunk, majd elhagyjuk percek alatt azt a képet, és megint mások vagyunk, és megint más, miközben egyik sem vagyunk és semmi sem vagyunk már a mélyben..

lehet játszani bátran az energiákkal, a minőségekkel, megjeleníthetjük, megfigyelhetjük közben magunkat, és a külvilágunkat, belemerülhetünk, majd kijöhetünk belőle, miközben végig tudjuk, hogy már bármit tehetünk ezekkel a minőségekkel, mi döntünk, mi választjuk meg, hogy mit kezdünk vele, mert már kéepsek vagyunk megfigyelni és irányítani, és ekkor már nem az energiák és a minőségek rángatnak minket, hanem mi használjuk ezeket, tudatosan, célzottan is akár.

 

Ez az igazi emberi játékosság és szabad játék..  A tudattalan emberi játszmákon túl.

 

Tehát hajrá, van hova, van miért, sokkal jobb buli van utána...
kalandra fel, aki mer.. ! " 
I. Elengedés: Amikor akár már élvezhetjük is az elengedést

 

Valójában nem kívülről hatnak rád , maximum addig érzékelhetjük így, amíg jelen élet személyiség ember meghatározottságban kicsinek érezzük magukat, a csillagokat, bolygókat rajtuk kívülinek gondolva.
Viszont mivel sokak még jócskán, nagyban személyiség indentitásban léteztek, annak hiszitek magatokat, nektek fontos időszak következik, nagy merülésen keresztül nagy, belső emelkedés lehetséges.

Veres Mónika is javasolja a magatokban tengelybe állást, a belső erők kézben tartását, mondjuk itt még a "kígyó tartó" minőség energiáját kívül, kézben tartva tanulhatjátok meg uralni, majd azért

nagylélek szinten (galaktikus, csillagtudatossági szinten) már belső kundalíni erőként önmagatokon belül fogjátok tudatosan uralni, és

szellemi eredet szinten pedig már az ehhez kapcsolódó szellemi tudás és mágikus energetikai képességeiteket tanuljátok meg uralni, kézben tartani, és tudatosan használni. 

A belső tengelyetek is összetettebben tart meg belülről titeket mind három szinteteken

Shana: Mag-Központi tengelybe állás Eredet-Kristály-Szívközpont-Testsejt MAG Tengely


 

Amit még szintén feljebb húznék a jelen élet személyiség ember meghatározottság szintjéről:

Ezen a szinten ahol Mónika elemez, és segíti értelmezni a jelen energetikai lehetőségeket,  ott még magatokat kicsi, jelen élet embernek hiszitek, és az "angyal" -szűz csillagképet, valami rajtatok kívülálló, hűha, most 2 hónapig közelebb hajolnak hozzánk az angyalok, és segítenek neked, kívülrőliként érzékelitek, hiszitek.

Hát drágáim ez csak az asztrozófia szintjéig van így.

Már a Csillagnemzettségek, Lélek Családok (Galaktikus szint) Antaresz képlete alapján egy tágabb szinten ismered meg magad, és már ott az angyali minőség, mint a 13 csillagnemzettség egyike, neked is részed! 
Csupán egy nagylélekszintű lélekrészed lehet, természetesen, gyárilag.

Vagyis, neked is van, és lehet saját angyali LÉLEKRÉSZED!

Tehát nem kell, hogy valami külső, nagy, tőled távoli, megfoghatatlan angyali lény lehajoljon hozzád, mert te egy picurka kis emberke vagy, hanem csak egy részed lehet az angyali lélekminőséged, önmagadon belül, ott lehet bent a mellkasodban, mint részed, megtalálhatod magadban a saját egyedidet, 

és természetesen még sokféle galaktikus szintű csillagminőség is lehet a te saját lélekrészed, attól függően milyen helyeken, és hol vagy még egyszerre jelen, és milyen nagylékeszintű saját eredet történeted van, hova voltak, vannak kötéseid, milyen galaktikus sztorikban voltál benne.

Vagyis nem te, a mostani jelen életed, hanem aminek te magad is része vagy, mint jelen élet egyszeri beszületés fizikai testben.

Ha megkéred dr. Czeizel Beáéktól a saját Antares kódodat, képletedet, ha végig mész a galaktikus történelmen, az összes feltérképezett csillag minőségen, és abból speciálisan a képleted alapján a sajátodon, hogy mi az, ami ebből neked gyárilag ott van, akkor felismered, megismered saját magad nagylélekszinten, galaktikus szinten is.

http://csillagnemzetsegek.hu/?ctt=6#.WeczlFu0PIU

Tehát nem egy kiszolgáltatott picurka ember vagy, hanem egyenrangú vagy a galaktikus szinttel legalább.

Így megjegyzem minden galaktikus szintű ilyen-olyan csatornázást, meg mindenféle lényeket sem fogsz magadon kívüli valami elérhetetlen, fejed felett ható külső erőknek tekinteni, amiben te tehetetlen, kiszolgáltatott vagy, és akitől neked segítséget kéne várnod.
Már ezen a szinten egyenrangúakká váltok.

Ha még tovább tágulunk, és még inkább magunkra ismerünk szellemi eredet szinten (kozmikus szinten), akkor ha csak az angyal (szűz) csillagképet nézem, oly picurka ahhoz képest, hogy például MI, akik kozmikus szinten az Angyali frekvencia mezőben teremtődtünk, -sokan mint eredetek, magam is mint Shana-, számunkra a szűz csillagkép, egy kedves kis picike emlékeztető kabala csillagképnek tűnik, mint amikor a zsebedben hordasz egy kedvenc kristályodat emlékeztetőnek, hogy tudatosan dolgozz azzal az adott, saját belső minőségeddel.

Tehát egy Angyali frekvenciás eredetnek bizony a szűz csillagkép a saját maga kis zsebében hordott emlékeztető kabalája, semmi több 

Magam is az angyali frekvenciából származom, és nagyjából tuti, hogy a bolygón ma élők hatalmas százaléka, hiszen ha figyelembe veszed

az " Amit fent, úgy lent" Kozmikus Alap Törvény Igazságot,

akkor legalább annyian vagyunk ide ugyan úgy tükörben, tükrözősében bevetülve, megjelenve emberi formán keresztül, amennyien és amekkora részt foglalunk el mint Kozmikus teremtettek frekvencia mező a többi frekvencia mezőhöz képest.

Remélem érted a nagyon egyszerű logikát.

Szóval, ha kéred lehajolok hozzád szívesen, ha te csak egy egyszeri, nagyon picurka, anyag-test, jelen élet emberkének véled magad, és vágysz egy angyali frekvenciás eredet érintésére, segítségére, támogatására.

Nem szűz csillagkép szinten, amit a zsebemben hordok mint emlékeztetőt, hanem valósan, akként aki eredet szinten vagyok.

De lehet, hogy te magad is onnan származol, az vagy, csak egyszerűen nem tudsz róla, és akkor inkább felemellek magamhoz, vagyis magadhoz, saját magadhoz, hogy te is emlékezhess rá, te is ugyan onnan vagy, te is az vagy, csak ezt eddig nem tudhattad magadról.

Mert ezen a bolygón ezt játszottuk eddig, meg aztán egyre erőszakosabban játszatták veletek (a saját érdeketekben persze),

hogy meddig lehet  még veled elmenni, meddig lehet téged még lefelé nyomni?
Mennyire vagy még képes eltávolodni saját magadtól, magadból teljesen kifordulva?
Meddig lehet téged még lefelé butítani manipulált, beszűkített információkkal, mennyire vagy még képes bármilyen sületlen butaságot bevenni, és mikor fordulsz át magadban, hogy nah, ebből most már elég, ezt már nem veszem be,

és elkezdesz emlékezni inkább magadra, és visszavenni az erődet, visszavenni a hatalmadat, és saját magaddá válni, azzá aki te valójában vagy?

Tehát lehet igen nagy a valószínűsége, hogy szellemi eredetmagodban te is onnan származol, csak fogalmad sincs róla, mert mesterségesen le lettél butítva, hogy nehogy már tudd, és tudhasd ki vagy, és így adódhatott, hogy ennyire beszűkült asztrozófiai szintnek is már ennyien örültünk annak idején sokan, amikor legalább addig magunkra ismerhettünk, de aztán tágultunk tovább, lásd Antaresz kód, Galaktikus szint, és aztán tágultunk tovább, és így adódhatott, hogy emlékezhettünk végre a kozmikus szellemi szintre is.

Szóval hajrá, itt az idő a személyiség emberből (3.d-s mátrixból) való kiemelkedésre, első körön fordulni a SzívKözpont-Magközpont keresztül a SzívTér szintjére.

Akik a SzívTér szintjéről fordulnak, fordulhatnak, ők bizony a Kristály-Mag/Krisztus-Mag galaktikus szintjükre fordulhatnak

Akik ezzel párhuzamosan, a Galaktikus szintjükön tartanak magukban, már beintegrálták, és már emlékeznek magukra, számukra ez a kollektív szint emelkedés, belülről fordulás/ugrás már az eredet meghatározottsági szintre tolja át magukban, magukon belül feljebb, a saját forrás tengelyeteken.

Tehát még egyszer, a

-jelen élet ember fordulhat most egyet a szívközpont mag-ján keresztül a lélek szintre, akik már a

-lélekszinten voltak, azok pedig ezzel egy ritmusban fordulnak az

- eredet-mag szintre..

Vagyis fordulhatnak, ha képesek rá, vagy megmaradnak azon a szinten ahol most vannak, ha még sem sikerülne a belső merülés, fordulás.

Mivel a teljes , planetáris kollektívet pedig együtt tesszük ki, minden egyén egyedijétől függ, mennyit haladunk ezzel kollektíven összeadódottan.

A közös, objektív, látható világunk és annak történései eszerint fognak majd számotokra alakulni, manifesztálódni, belőletek összeadódottan kivetülve.

Tehát mindenkinek egyéni felelőssége lesz az, ha a saját egyéni ragaszkodásai, kapaszkodásai, félelmei, téves hitrendszerei , meghatározottságaihoz való ragaszkodása miatt esetleg nem lesz túl nagy változás, és nem alakul a közös, objektív, összeadódott valósunk az általuk vártak szerint.

Tehát tőletek függ, mindenki aki a sajátját tudja hozzárakni, amit hozzárak a közöshöz, azt fogjuk egyben tapasztalni.

Rajtatok a világ szeme, ez a ti vizsgátok magatok előtt.

Remélem egyszerűen, logikusan vázoltam.

Kérek reakciókat, kinek érthető, vagy kérem az értetlenkedést is, mi az ami nem világos.

Angyali frekvenciás eredet érintéssel:)

Judit Shana Pásztor

 

ide rakom emlékeztetőnek a Kozmikus eredetünk frekvencia mezőit, amiből származhatunk..

Származás: Az univerzumban is vannak hierarchiák és hatáskörök. Az alapján, melyik mezőben teremtettek egy fényt, annak a mezőnek a jellemzői adják a képességeit.
El’Shaddai: az Isteni Gondolatmező területe
Shekina: A női energia
Elohim: A teremtő angyalok frekvenciája
Angyalok Frekvenciája: Az a mező, ahol a legtöbb angyal hat
Csillagmag: Az az energia frekvencia, ahol a napisten teremt
Krisztusenergia: A mező, ahol Jézus teremt
Kvadril 5: A mágneses univerzum

Tehát innen vetülünk le szellemi szintről a bolygóra is, amint fent úgy lent, éppen úgy, csak itt emberi testben:)

 

2. rész 

Időérzékelés három szintje. Időbeli hatás, időigénye, szükségessége.

Ha megnézed a szoláris szinten (asztrozófia) és ennek jelen élet planetáris idejét, azt láthatjuk, hogy legalább december 20-ig lesztek ebben a hatásban, programban, erre kaptok lehetőséget, és ez ennyi ideig tart számotokra a lineáris időben. 

Ezzel egy időben , ha csak egyel feljebb tágulva nézzük meg ugyan azt a minőséget, -itt most hangsúlyosan a Szűz csillagképet, Angyal csillagkép, ennek galaktikus szintje 

Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok

2017. október 16.

Az Angyalok bölcsője üzen…

Szeretnénk jelezni felétek, hogy a következő napokat egy csodálatos csillaghatás ragyogja be, mégpedig Spica csillagsugara, amely október 15. és 20. között bevetül a Nap kapuján keresztül, csúcspontját pedig október 17-n éri el.

Ez a varázslatos erejű csillag, amely az egyik leggyönyörűbb szellemi energiával áthatott pontja az égboltnak a Szűz csillagkép kalászán ragyog, amely valójában egy 8. dimenziós világot rejt az Angyalok Csillagnemzetségének útján.
Spica az angyallények Égi bölcsője, amelyet igazán csak úgy érezhet meg valaki, ha elolvassa a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk erről szóló részét. (107. oldal)
Spica világa az Isteni Elme tükre, egy mindig Fényben lévő Égi birodalom, amely őrzi a Teremtő álmát. Vigyázza, képviseli, közvetíti azt, és felügyeli a megvalósulás munkáját, hogy a Teremtés műve manifesztálódhasson.

S most következzen egy rövid idézet a könyvből, amely valójában kifejezi a mostani Nap-Spica együttrezgés aktuális üzenetét:
„ Itt minden angyallény még pontosan látja, hogy az Isteni Terv minden szikrájában, a múlt, a jelen és jövendő találkozásában micsoda zsenialitás, végtelen tökéletesség, maradéktalan bölcsesség teremt átéléseket, sorsokat. Milyen tökéletesen fogalmazza meg a tapasztalás szükséges láncszemeit, a fejlődés ösvényeit, a tanulás leckéit az Isteni Elme, melynek mindenkori szándéka, mozgatója az abszolút Fény, a szeretet egyetemes léte, és semmi más!
Hogy milyen határtalan Isteni bölcsesség, kegyelem, igazság és valóság hatja át a Teremtés egészét és mozgat minden átélést!
Tehát itt, az erre a tökéletességre való rálátás ébreszti az angyallények szívében az önzetlen szolgálat vágyát, az engedelmesség és ráhagyatkozás képességét, amit csodának, kegyelemnek és semmiképpen nem tehernek vagy áldozatnak élnek meg.
Ezek az angyallények azért lehetnek olyan mélyen elkötelezettek, mert a lelküket betölti az az ünnephangulat, az a szavakon és fogalmakon túli léleköröm, amelyből a Trónus körüli dicsőítés himnusza is születik, mert számukra innen még látható, hogy az Idea tökéletessége, igazsága és bölcsessége hatja át a mindenséget.
E csillag látó lencséjén keresztül érzékelik, hogy minden egyes álomszikrát, ami a felszínre tör a Teremtő egyetemes elméjéből a végtelen, határtalan szeretet, bölcsesség és a kegyelem mozgatja, és hogy minden átélés végül a Fénybe ér. Itt minden útjára induló álomszikrát hazavárnak azzal a mély bizonyossággal, hogy minden teremtett valóság önmaga beteljesítése felé halad, amelynek egyetlen közös hazatérés élmény lehet a záróakkordja! …”

Az elmúlt évek hitpróbái, elgyengülései, félelmei, kétségei után most ez a gyönyörűséges Égi birodalom szeretne üzenni, Fényt hozni a tudatunkba, elménkbe, személyiségünk és személyes életünk világába (Nap) és a lelkünkbe, érzéseinkbe, álmainkba, látomásinkba, hogy felébressze azt az őseredeti bizalmat, hitet, ráhagyatkozást, amit az angyallények még a születésükkor pontosan éreznek. …
Engedjük hát be ezeket a sugallatokat, ezt a bizonyosságból nyerhető gyógyítóerőt, és gyűjtsünk új lélekerőt magunkban a folytatáshoz, a hitünk újjáteremtéséhez, hogy továbbra is követni tudjuk az Isteni Sorsunk lábnyomát! …

A Mérleg havának egyensúlykeresése tehát egy ilyen transzcendens nézőpont megélése felé terelt bennünket, ezért kívánjuk, hogy legyen angyali jelenésekkel áthatott ez az időszak, amely erőt ad a szükséges megújuláshoz is a még nagyobb belső békesség és egyensúly érdekében!

Szeretettel
Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Láthatod, hogy nagylélek szinteden, tehát nem a fizikai, anyag tested szintjén, hanem a lelked szintjén éppen MOST lehetsz benne ebben a folyamatban, és ami az anyag testi szinten levetülve majd 2 hónapos hatásnak tűnik, az lélek szinten, galaktikus szinten csak 4-5 nap számodra.   Éppen még benne vagy, éppen még tudatosíthatod a te saját nagylélekszintű angyal lélekrészedet magadban, saját magadban, hogy neked is van, és megélheted, megtapasztalhatod belül, önmagadon belül ezt a csodás lélekrészedet.

Tehát a galaktikus idő szerint csak pár nap hatás, és még sajnos a csillagnemzettségek szintje is azt az információt erősíti benned, hogy ez rajtad kívül álló, és kívülről érkezik hozzád, az, ami a te részed, benned lélek szinten.

És mint ahogy az 1.részben egyből feljebb húztam a valós szintedre, aki Te vagy, lehet, hogy éppen Angyali frekvenciás eredet teremtett, itt bizony, hiszen ezen a hatalmas kozmikus eredet mezőn belül teremtődtél, ezért te nem tudsz ezen a mezőn kívül lenni soha, soha, tehát mindig benne vagy, mindig benned van, hiszen ez az szellemi eredet magod, ahol te mint eredet mag elvetődtél, és majd nőni kezdtél, és elkezdted megtapasztalni ,magad sok-sok univerzumban akár, sok-sok galaxisban akár, és itt a tejút galaxison belül sok-sok csillagon, minőségekben, attól függően mire teremtődtél speciálisan, és aztán elkezdted tapasztalni magad emberi testben is, fizikai közegben ezen a planétán. Ez a vége a tapasztalásaidnak, amolyan végállomása, amibe jó alaposan belefelejtkeztetek mind.

És most ébredtek, ébredeztek, és tértek magatokhoz, és fordultok magatokban most az anyag szintjén a legmélyebbre magatokban, ami után már  nincs lejjebb, már csak visszafelé haladás, feljebb emelkedések lesznek. Ezért is szükséges tudnotok, hogy kik vagytok eredetben, hiszen mindig három szinten léptek, és ha az anyagszintből egyel feljebb fordultok, akkor az eddigi szellemi legmagasabb magadra  ismertség szintedből is egyel feljebb lépsz, és a lelki szint, amit eddig lélekszintnek éreztél magadban, az is szintet lép magadon belül, a saját tengelyeden belül.

 

folytatás hamarosan...