Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tiszta Forrás Kommunikáció munkafolyat kronológia facebook lementés piszkozat

Gyors lementésben, krinológiaikag évkörről évkörre megmozdítások időpontjai, és a hozzá tartozó felvezetés, akkori fontosság , és emgértés szintű információ (nyers, piszkozat szintű lementés a facebook munakcsoprotból):
 
Judit Shana Pásztor megosztott egy hivatkozást.

Tiszta Forrás Kommunikáció Fordító "Lehel Kürtje"
1. rész
Fordulás a Poláris kommunikációból a felelősségteljes Egységtudatig
Kozsdi Tamás drágánk bemondta az indítóját, hogy végre felmondhattam az első fordítás információit a "Lehel Kürtje" információnak, a honnan hova, és hogyan.. 
Együtt mozdulunk!

 

 

Tiszta Forrás Kommunikáció
Mai kollektív energia amiben vagyunk, amiben haladunk!

ezért mára még egy kis Tiszta Forrás Kommunikációba haladás segítség, megértés és energetikai szintje máshogyan..
Honnan hova tartunk 3 szinten..
69 percben az egész nagy 3 szintű emberiség evolúciós folyamata..
Fontos, hogy tudd, hol beszélsz te magad, honnan beszélsz, mikor honnan beszélsz, és fontos, hogy felismerd, hogy mikor ki honnan beszél hozzád, másokhoz, és annak mi hitelessége, mi a szándéka, mi a valóság tartalma.

Add meg magadnak ezt az időt arra, ha valósan szeretnéd tudni, felismerni, megérezni mikor ki honnan beszél hozzád, és felismerni magad, te mikor honnan beszélsz másokkal.

és ha szeretnél valós tiszta kommunikációdba bejutni, ahhoz technika, segítség, fordítása együtt ezen az anyagon keresztül IS!

 

Lehel Márton ez a Tied! És még van, ami Neked mint öreg Istenek csatornája, és a tiszta Kommunikáció alap Minőséged! Rakom azt is, Neked speciálisan.. Ha már kiélvezted az eredetbe bele szerelemesedést.. persze..