Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szabadulás Kódjai a Piros Pókhálós Ízeltlábú,Hüllőagyú túlélős,élősködős,lenyomós mátrixból Mészáros Lőrinc példájáig

Elemzői-Tanítói anyag!

A tanításban szereplő nevek, és személyek mind szabadon elérhető, nyílt információk, és nem a személyek a lényegesek, hanem maga az információ, a tanítás, amihez mint reprezentánsa az adott működési módnak, az adott minőség adják magukat mint tökéletesen megnyilvánító példa.

Nem könnyű, igen csak tömény anyag, ezért egy kis segítséget rakunk hozzá:

/ Aki Mészáros Lőrinc miatt nyitotta meg a jegyzetet, kitartás, odáig is eljutunk / 

Ezzel a mondattal részekre bontjuk az anyagot, és ha túl tömény és feladnád, akkor akár naponta csak kicsiket haladj Mészáros Lőrinctől, Mészáros Lőrincig :) 

Tudod mit fogsz végig élni általa?

Hogy mennyire nem feletted van az illető, hanem mennyire mélyen a legalján a mátrixnak!

Mire oda eljutsz, garantáltan át is fordul benned az a kép, hogy Ő valaki, aki feletted áll :) 

Sok sikert a lefelé haladásban!

 

Ha már Myriel ES berakta lelkesen a piros pókháló mászóka képet Nizzából nekünk.. ,

Myriel ES fényképe.

Erről a játszótéri piros pókháló mátrixról eszembe jut az alábbi jegyzet:

IV. Miért kell a gyereknek fizetnie a felnőtteknek hogy játszhasson? Ki találta ezt ki és mikor? Józan ész! Ébresztő!

 

Napok óta kerestem az alábbi képet,

Judit Shana Pásztor fényképe.

 

/ Aki Mészáros Lőrinc miatt nyitotta meg a jegyzetet, kitartás, odáig is eljutunk /

 

hogy kirakjam és megkérjünk valakit, hogy egy igazán klassz grafikai ábrát rittyentsen belőle, Leel-Őssy Andrea Meerle jó alaposan tűnt el a saját sztorijukban ismét.

Így most nincs olyan eredetünk aki maga miatt ezen keresztül is dolgozna magán aktívan, és hozzárakná ez által a kollektív teremtésünkhöz a saját szolgálat részét, ezzel is gyakorolva egy kis arány egyenlítést az önszolgálat és mások szolgálata duális szinten részből

(aki nem érti mit jelent az önszolgálat és mások szolgálata: 

Ré az Egység Törvénye anyagból értheti meg)


Azt tudd, ha dolgozol ezzel a képpel, az nem csak rád hat, a te egyénidre. De ha tudjuk az eredteted, akkor azzal Te kollektíven kozmikus eredet szinten rakod hozzá a TEREMTŐI ENERGIÁDAT specifikusan ahhoz, hogy ez a háló a legfájdalommentesebben a legkíméletesebben bontódhasson, és belőle ez által a legfájdalommentesebben, és legkíméletesebben bontódhassanak az emberteásaitok.

Tehát ezzel teszel magadnak és az emberiség aktívan, mint cselekvő eredet teremtő a legtöbbet, a leghatékonyabban.
Ha nem csinálja meg senki, akkor lejjebb csúszunk egy szinttel, bele a duálisba, ami kettős, és sokkal fájdalmasabban, nyögvenyelősen, erőlködve , de valójában akkor is fog történni, csak sokkal többeknek sokkal nagyobb fájdalommal, elhúzódva, nehezítetten, nem kiegyensúlyozottan..stb..
Ha ennél még lejjebb csúszunk, mert duálisan sem vagy hajlandó önszolgálatból csak magaddal dolgozni vele, másokat kizárva ebből, hanem semmit nem csinálsz tudatosan, aktívan, nahát ez attól függetlenül is történik, csak akkor még tudattalanabbul, még kevesébe felismerve , hogy mi miért történik veled a saját bezárt egyéni kis világodban, és még kevésbé érthető módon történik ugyan úgy mindenki mással, teljes értetlenségben, teljesen tudatlanságban a valós folyamtokról. 
kb ennyi a választás, ennyi szinten élhetitek meg UGYAN AZT, ami mindenkiképpen folyamatosan történik.

 

Tehát még egyszer, hogy TISZTA LEGYEN!

A SzívTudat -eredetek Központ nem szívességet kér valami egyéntől, aki ezen kívül álló, csak magáról tudó valaki. Nem is segítséget kér a SzTK-mert nem szorulunk segítségre, inkább fordítva van ez még egyelőre.. ugye..  

Hanem LEHETŐSÉGET KAP AZ AKI SZERETNE AKTÍVAN, cselekvően dolgozni úgy magán ezen az anyagunkon keresztül, hogy ez alatt az idő alatt én munkatársként (bemelve őt eredetig) dolgozom vele, foglalkozom vele, az anyag, a kódok és információk dolgoznak vele, miközben ő alkotó, egyéni alkotó tevékenységben a saját tehetségében kiélheti magát, és eközben dolgozik vele fájdalommentesen, a hatékonyabban a kódjaink. 
Tehát ilyen ajánlatot kap az az eredet, aki dolgozik velünk, arra az időre.


Mindenki más aki csak passzívan elvevően , önszolgáló üzemmódban saját magán dolgozik az információinkkal, nyilván annyit haladhat, amit kirakunk és amit azzal képes egyedül saját szintjén kezdeni.
Jó?
Ugye érthető , hogy ez lehetőség számotokra, és még véletlenül sem az eddig ismert, egyáltalán bármilyen fogalomkörben ismert segítség és annak kérése. A segítség kérdéskörhöz semmi, de semmi köze, én sem segítek senkinek az eddig ismert módokon, mert annak egy alá-fölé rendelő nagyon kellemetlen energiája van.


Vagy egyenrangú félnek kezelem, ha képes egyenrangúságra, vagy kliensnek kezelem, ha csak azon keresztül képes hozzám kapcsolódni biztonságosan-hogy közben még bezárva tarthassa a saját világát-, vagy hagyom, hogy menjen a saját maga tapasztalásában ahogy akar. 
Tehát lehetőség az eredet szintű energiákkal aktívan dolgozni:)
Jah, a lényeg!!!!
Ez bolygó szintű, tehát a dobozban oda kell rajzolni a földbolygót.,. jut eszembe, ha ez nem látszana a rajzból..Tehát nem kis tételben csomagolás 

 

 

/ Aki Mészáros Lőrinc miatt nyitotta meg a jegyzetet, kitartás, odáig is eljutunk /

 

Ide rakom, amit hozzászólásban írtunk a fentiekhez:

Szász Tibor András Nem vagy semmi , tudod ?! A rovásírásban erre külön jelünk van ...

Szász Tibor András fényképe.
Judit Shana Pásztor ki gondolta volna.. hát akkor szevasz tavasz a rovásunkból is ez ebben a formában..  vagy ezen a szinten.. ugye tudjuk hova kapcsolódunk, kötünk vissza az eredeti tiszta forrás ideába helyette..

Tóth Andrea Ez a rovásból hogyan dekódolható pontosan?

Szász Tibor András hát ezek a bogárjegyek titokzatosak , bár betűértéküket nagyjából ismerjük , igazából mágikus sznten lehet értelmezni őket
Judit Shana Pásztor Szász Tibor András ezt egy kicsit részletezhetnéd.. pl már azt sem értem, mik az alattuk levő betűk.. mit jelentenek..

Szász Tibor András Az a hangérték ... bár hogy kell beilleszteni egy szóba és mi hasznuk volt erről még viták folynak

 A pókábra amit ezek szerint rajzoltál igy olvasható : PTR FLY(J)

PATAR -olyan hím , melynek születése óta nincsen nemzőereje
Fely(J) , - azaz fej , mely indulást jelent , felsőt

Judit Shana Pásztor Sőt, esetleg azt képzeljétek el milyen klassz lenne ha Purisaca Golenya Agnes fantasztikusan összerakott anyagrészéből is ide egybe csomagolódhatna az amit ő csinált meg hozzá.. ehhez a téma részünkhöz..

/ Aki Mészáros Lőrinc miatt nyitotta meg a jegyzetet, kitartás, odáig is eljutunk /

 

Judit Shana Pásztor Szász Tibor András ezt most leginkább neked a struktúra kódokhoz mondom:

Úgy látom ezeket a modulokat, tényleg mint egy doboz, csomag, amiben egy adott struktúra információs halmaza van.

Na most ahhoz, hogy ezt a valóságot , amit most ismerünk, amiben beágyazottan élünk, ezeknek a doboznak a kinyitásával, és a struktúrák kibontásával, egymásba építésével hoztuk létre. Ez vetül ki a térbe, ez adja a valóságérzékelésünket mint "hologram". A teljes struktúra látszik, melyik modul hova kapcsolódik, és az abban levő programcsomag mit mozgat és hogy, milyen energiákból mit működtet.

Nah, most ezt az egész hologramot, amikor már láthatjuk a dobozát akkor éppen befelé csomagoljuk vissza a dobozba az adott modul teljes kelléktárat, de nagyon összetett, hiszen egy komplett világot érzékelünk ez által ugye ha szétnéztek.

Minden ami az adott struktúra modul dobozba tartozik, azokat oda csomagoljuk be, tematikusan.

Amiben információk és hozzá tartozó tapasztalások, abból adódó felismerések, amolyan tapasztalati, gyakorlati tudás csomagok álltak össze, és ezt a tapasztalást a helyére rakva dobozoljuk, zárjuk, és közben már tudjuk, hogy a bele rakott eddigi energiákból amit visszavesszük belőle, amiből  eddig kinyitva tartottuk, most átcsoportosítjuk, és új játszótér új modulokból felépült új fajta struktúra csomagokat nyitunk ki, és azt kezdjük el maguk köré teremteni, vagyis magunkból.

Kivetülve ez a kristály háló struktúra törvényei szerinti rendszer.

14963, 9N163 Új Játszótér

 És ezt kéne közben tanítani, hogy tudják mi zárul, és mi az ami helyette van, lehetséges, és annak mik a szabályai.

Amúgy nem mondom, hogy túl kellemes a világotokat egy doboznyi kis csomagként látni egyben, kb nekem mint egy .építőkocka a sok közül az óriás csecsemők világában, és közben azt látom csilliárdan fontoskodva rohangáltok benne, tök elveszve, és okoskodva a csomagon belül egymásnak, miközben látszik az egész dobozról, hogy egyáltalán mi lehet benne.. és slussz..

jah, és a kedvencem amikor ennek a doboznak a tartalmát,  a benne levő információs részeket, még árulgatjátok is egymásnak, mint akik még okosabbak azoktól, akik még nem annyira okoskák a kis dobozon belül levő információkból. Vicc a köbön innen az egészet látni.

 

A lényeg, csomagolás, dobozolás történik igen nagy tételben, bolygó szinten. 

legalább is a SzívTudat Központban mindenképpen.

/ Aki Mészáros Lőrinc miatt nyitotta meg a jegyzetet, kitartás, odáig is eljutunk /

 

A Piros Pókháló játszótéri mászókához:

Tóth Andrea Legelőször úgy 8-10 éve láttam és már akkor sem keltette bennem azt az érzést, amit hivatott volna, sőt, megmagyarázhatatlan negatív érzéseim voltak tudat alatt ettől a piros pókhálótól...

 Amikor a valóságban EZT a pókháló-mászókát láttam mint játszótéri elemet (asszem a Mecsextrém parkban), akkor rossz érzéseim támadtak. Nekem az a játékszer örömforrás, amivel együtt fellép valami megmagyarázhatatlan gyors sebességű és mindenképpen pozitív, magával ragadó energiahúzás-érzés. Itt a csapdába-esettség és a szükségtelen és fárasztó vergődés és küzdelem érzése ugrott be. Ezt nem tudom a játékkal mint éltető forrással "összehozni", azonosulni, azonosítani. Bocs, de nem találom a megfelelő szavakat hogy pontosan leírhassam az érzést.

 

Judit Shana Pásztor Tóth Andrea nagyon jó amiket írsz.. nagyon.. pont ilyen érzésed van magában a piros pókháló mátrixban mászkálva, megélve dettó ugyan ez az érzés.. De, ami még ennél is fontosabb.. Egyrészt ezen a játéktér struktúrán belül mint információ csak ezt a játék bevezető,betanító struktúrákat ismeri csak az egyén, mindenki, ezért csak ilyen játékokat tud létre hozni, amin keresztül a gyerekeket beletanítja a játéktérbe.. Azok a gyerekek, akik ügyesen másznak ebben a vergődős játékban, mászókán, nagy korukban azok lesznek azok, akik ügyesen, okoskodva fognak futkorászni ebben a háló mátrixban, és nevetik ki azokat, akik meg kevésbé ügyesen másznak a mászókán.. és azon túl őket használják ki, őket csicskáztatják benne.. és akkor nagyon büszkék lesznek magukra, hogy ők mennyivel ügyesebb gyerkőcök a többi szerencsétlen bénázó kis gyerkőchöz képest.. Hogy néz ez ki amikor felnövünk nagyobb testbe ezzel a tudattal? pl így:

 

Judit Shana Pásztor Behozok egy kis háromdés Piramis játékost a mátrixotokból, amit a nagyon lelkes, ügyes tényfeltáró Babett Oroszi rakott össze.

Babett Oroszi:
lehet tippelni, kinek a cégbirodalmát térképezem fel  a nyertes kap egy elmutyizott közbeszerzést! hát ilyen ez, ha valakinek bejön az élet. a fekete pötty a tetején az úriember, alatta meg a cégei. jó sok. de legalább már átlátom. ez a legjobb a tényfeltárásban, amikor egy ilyen ábra végére érsz, és mindennel tisztában vagy a végére. ez tényleg az egyik legjobb része. Elkészült nagyban, látható az egész háló rendszer.., már akit érdekel.. Lehet nagyítva belemenni részekbe, ha itt nyitod meg:

tadam! És elérkeztünk idáig:

Mészáros Lőrinc cégbirodalma  katt a címre

 

Babett Oroszi fényképe.


Döbbenet ezt így egyben látni. 
A használós játék a feje tetejére állított ügyeskedő polárisok között.

A hozzászólásokból kiderül ki az a kis semmi pötty a tetején, aki ezt a hálót próbálja, próbálta eddig összetartani.. ráfér az emberre egy jó nagy adag piros pókhálós struktúra bontó kód.. ugye?
Ha valakinek Kérdése lenne az, hogy most miért kell ezt, mi köze hozzá bárkinek is, ki mennyire ügyes kis csóka a mátrixban, vagy jönne valami spiri dumával, hogy orioni negatív csóka, és ez így van rendben, vagy ez a te világod, ő világa, vagy ez is egy tanítás, meg a többi klassz, a mátrixba manipulációsan berakott "felmentő" spiri szlogenek, hogy te csak maradj csöndben, és nyomd tovább a rabszolga ipart nekünk.. spirisen is.. , azoknak és mindenkinek egy egyszerű paraszti kijózanító, 
Kedves embertársunk, játszótéri játszótársunk!

Lehet, hogy te otthon nem foglalkozol vele, hova herdálod az energiádat, az erőforrásaidat, a pénzed, akkor te nyomj egy felmenetős dumát, és tápláld tovább. 
De mindenki akinek fontos a saját erőforrása, a saját pénze, a saját élete, vagy esetleg a gyerekéjé, az gondolkozzon már el azon, hogy 

EZ A TE ÉS AMI KÖZÖS PÉNZÜNKBŐL VAN OTT ennél a kis mászókás ügyeskénél.

És nem a saját csodás, magasztos egyedi talentumának köszönheti ezt az építményt, hanem erőszakos megfélemlítő szabályozással kicsikart hatalom lakájságának.
És ehhez a te gyerekedet benyomják az ebbe betanító iskolába, hogy kitermeljék belőle ezek a játékosok a következő energiaforrás betáplálót. 
Ha téged ez nem érdekel, rendben van, okoskodj tovább , és mentegesd, de akit érdekel a saját erőforrása, a saját pénze és a saját gyereke energiája, az azért bocs, de baromira had bonthassa már le és vehesse vissza ebből a a játéktérből az energiáját.
Szóval nyugodtan drágáim, ahogy a Sárgapólósok is cselekvő példával mutatták, menj oda nyugodtan, és használd te is bátran, nyugodtan a játszótéri játékokat, mint például Ők bementek és a felcsúti focipályán szabadon játszottak egy sárgapólsok baráti mérkőzést. 

"Az első focizásnál kellet kicsit küzdeni a jogainkért.
A második focizásnál már vártak minket.
TE mikor fogsz élni a jogaiddal? – Néha nem kell harcolni értük, csak élni velük.

https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/videos/2063718260320775/"

 

Bármi is legyen az ezekben a cégekben, vedd el belőle nyugodtan azt a részt ami a tied belőle, bátran, mert a te energiád van ott leginkább benne, abból állt össze ez, nem abból mert ez a kis okoska, régi öregfiúcska akkora ügyes feletted álló talentum, üzleti zseni,  mindenkinél sokkal ügyesebb, kreatívabb, nagyobb kaliberű valaki.
Sőt, pont fordítva, szóval sokszor javaslom a kifordult piramisotok tetején levőket bemutató ábráimat, videóimat,

míg fel nem fogod, hogy ezek nem feletted vannak, hanem ez a legalja, alattad vannak, csak állj már fel és vedd vissza az erődet belőle,  és annyi, szétesik percek alatt.
Köszönjük Babett!!!

 

55egyben_feneketlen_.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.