Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hanganyag: Ízelt lábú/szürkék tudatmanipulációs technológiái, és azokról való leválás segédlete, első ízben a bolygón elérhetően

Ha eddig nem volt szokásod megosztani az információkat másokkal, a társaiddal, azt hiszem ez az az információ, ami ezekben a hanganyagokban elhangzik, amit mindenkinek hallani és tudnia kellene. Ha meghallgatod, azt javaslom ne mérlegelj, hogy szerinted ki érett rá és ki nem, engedd meg, hogy maguk dönthessenek róla az emberek. Szóval arra biztatlak, hogy oszd meg az embertársaiddal.

HANGANYAGOK:

Piros Pókháló struktúra kódhoz 

Ízeltlábúak Csillagnemzettsége

(Dr. Czeizel Beatrix, Greskó Anikó Csillagnemzettsége, Lélekcsaládok könyv alapján )

 

Niomé 1. 

Niomé 2.

Niomé 3.

Shana-Myriel

hanganyag

 

55egyben_feneketlen_.jpg

nagyításhoz katt a képre

Jelen életünkben ide tartozik a Titkos Kormányok, titkos rendőrségeinek hírszerző szervezeteinek tagjai, kémek hálózata, besúgók, beépített emberek, informátorok, titkos ügynökök hálózata. Félelmet keltő szervezetek, akik a hatalmi elit érdekeit védik, ide tartozik az Apeh szervezetének ellenőrei, akár a jegyellenőrök, parkoló automaták ellenőrei, a rendőrségi szervezetekbe beépülő besúgók, vagy a térfigyelő kamerák működtetői. t Ide tartoznak a tudatmanipulációs eszközöket használók, elektromágneses manipulációs eszközök működtetői. Gyakori működési attitűdjük a hátba támadás, a fondorlatos csapda, a zsarolás, megfélemlítés.  

Nagyon fontos dolgokat mondunk el! Hogyan vagyunk tudat manipulálva, gigában felerősítve, és visszacsatolva rátok olyan érzéseket, képeket, gondolatokat magatokról, ami által akár az őrületig fokozódva, skizofrénné válva esnek szét sokan, és most először van lehetőségünk végre kilépni belőle végleg.

Mindenféleképpen hallgasd meg, mert rá fogsz jönni, hogy ha esetleg olyan helyzetben, történetben vagy, ami már annyira abszurd, és hihetetlennek tűnő, és ép ésszel felfoghatatlan, hogy emberrel ilyen történhet, hát éppen így , és ezért történik veled. Tehát mindenkinek javaslom, akik valami olyan ördögi körben vannak, amiből eddig képtelenek voltak kilépni, mondjuk a rendszer által bármilyen témában, egészségügyi témában, amiből egyszerűen nem tud kivergődni. Szóval a harmadik hanganyagban azt hiszem felébredhettek, és nagyon mérgesekké is válhattok akár, hogy MI VAN??? Meg a jó.. ez+az.. nah, akkor most már aztán véget vetek ennek, mert már tudod minek kell véget vetned és tudhatod azt is hogyan.

A második hanganyagban kaptok egy Élősködőket kivezető struktúra kódot. Ez a struktúra kódunk nem csak a fenti működéssel élőket vezeti ki a világotokból, hanem a bennetek, a testetekben levő esetleges élősködőket is.(sajnos kész ábránk nincs erről a struktúra kódról, így ezt nem tudjuk megosztani veletek, egyelőre be kell érnetek azzal, hogy beolvassuk).

Női manipuláció struktúra kódot is beolvassuk a második részben.

4_Női_Manipuláció_Mátrix_kódok javított Végleges

Tisztázzuk a "karma" jelentését eredet szinten, eredet rálátás tudatosságból, így ez az információ és fogalom innentől kezdve értelmét veszti mint duális, régi spirituális fogalomkör. Tehát ha megérted az eredet szintű rálátásból, akkor csatlakozz le minden olyan spirituális csoporttudatról, ahol még ezeket a fogalmat használják, és ez által téves módon önsors rontó, önvizsgáló körökben tartanak titeket.

A harmadik hanganyagban beszélünk az Erzsébet -Híd struktúra kódról is, ami szintén ide tartozik, ezen keresztül vagytok alvó tudatban, programozott bábukként mozgatva, erőszakos erővel, ellenőrzés, kontroll alatt, érdek alapú fogyasztásra serkentve. 

nagyításhoz katt a képre

 

Ahogy én bontódtam ki a Piros-pókháló mátrixból, hogyan haltam meg, és születtem újjá

 

Jelen élet szintű megjelenése a világunkban:

 

 

A fenti témához egy igen érdekes személyes élményen alapuló beszámolót is ajánlanék

(kizárólag saját felelősségre hallgassátok meg, reméljük ezzel is tágabb, és összetettebb képet kaphatunk a világunk sokszínű működéséről, azon túl megértést kaphattok ebből a nézőpontból az emberiség mint faj csillagnemzettségi szintünkről, lélekrészek, vagyis duális szintünkről.)

 

Ahogy felraktam ezt az anyagot, ezzel is egységbe rendezve az egy szinten (galaktikus) információs témákat, pár napra rá ez poláris vetítés mozi fogadott, hogyan jelenik meg a fenti anyag kivetülve, manifesztálódva a 3.d-s világunkban. A bolygó emberiségéből melyik nemzet tudatsíkú csoporttudat az, ahol a hi tech robotika téma rész plasztikusan megjelent:

Szaud-Arábia lesz az első ország, aki megadja az állampolgárságot egy robotnak

A lényege ennek a cikknek, és a videó tudósításnak az eseményről, hogy Sofia nevű robot csajszi állampolgárságot kaphat.

Miután amit fent úgy lent, 3x-os tükröződés moziban vagyunk, ezt ebből a videóból értheted meg: 

Ezért amikor ugyan abban a témában ugyan az a név jelenik meg a 3.d-s vetítés moziban, akkor a helyére kerülhet az alábbi információ is a galaktikus történelmi szintű terükben, a Szofia korrekciós információs anyag.

Amikor ezt szintjét megértjük, felfogjuk és bennünk a helyére kerül, akkor nem fog tovább vetülni még egyel lejjebb kifordult, fonák vetítésként , és az "arab fiúk" elindulhatnak visszafelé a mesterséges robot nőnek jogot adásból , kifordult tudati és lélekevolúciós állapotukból a valódi anyának, valódi nőnek jogot adó irányba. Tehát mi magunkon keresztül úgy segíthetjük ezt a kollektív folyamatot, ha ránézünk a bennünk levő "kockás terítős, olajos brigád alvó tudat arab kisfiúk bolygó szintű csoporttudatára, mintha egy nagyon szerető, megértő apai-anyai szintről néznénk az ovis kisfiúkat, akik beöltöztek ebbe a vicces jelmezbe, és anyunak, apunak háttal fordulva , ellentartva belefelejtkeztek egy igen naggyá vált óriás csecsemők játékába. Ehhez ugye jövedelemforrásként a bolygó olajkészlete adta a betáplálást, amiből ezt a játékot idáig játszhatták.

Javaslom hallgasd meg a Szofia korrekciós anyagokat, és ha megérted belőle a kifordult, az anya által eltaszított szörnyszülött gyermekek és az anyjuk kapcsolatát, akkor soros kapcsolással összezárhatod ,magadban, hogy ennek a galaktikus múltunkban lejátszódott nagyléleksztű történelmünk traumájának a kivetülésben léteznek ezek az arab világba beszülető csoporttudatok, lelkek. Ha magadban felismered és magadon belül a helyére rakod, azzal -amint kint úgy bent- gyógyulhatnak ezek a kifordult alvó tudatú fiúcska lelkek is. Hiszen galaktikus szinten, csillagtudatossági szinten, vagyis nagylélek szinten már nem a kinti világodban mentegetsz, harcolsz, győzködsz, hanem az egész világod benned van, és belül , saját magadba visszaemelve gyógyítod meg mint kitaszított részeidet.

 

SAJÁT SPERMÁJÁBÓL AKAR SZÜLNI A NEMVÁLTÓ “NŐ”

Van ugyan ennek az anya által kitaszított szörnyszülött fiúcskák galaktikus szintű kollektív traumánknak máshogyan megjelenő  3.d-s poláris vetülete is, ami ugyan abból a traumából önmagába visszafordulva próbálja saját magát meggyógyítani belőle.

Minden olyan látvány, amikor azt látod, hogy fiúk nővé operáltatják magukat, önmagukon belül önmagukat akarják reprodukálni, hiszen galaktikus, mély lelki traumaként az anyából kitaszítottság, az anya hiányában léteznek tudattalanul, és azok, akik a saját evolúciójukon belül ezt egészen fizikai szintig viszik le,vagyis ezt a belső alkímiát, ezt a nagy lélekszintű belső gyógyulási folyamatot a fizikai testükön is keresztül viszik, bizony a legkifordultabb szinten, -az anyag szintjén- is megcsinálják ezt a transzformációt önmaguk fejlődésén belül.

Ezért láthattok a világotokban annyi kifordult fiú mintát, ahol nőnek öltöznek, festik magukat, átoperáltatják magukat, és már saját magukon belül szeretnék újra megszülni önmagukat.

Ez annak a lelki, tudati evolúciós érzésnek a fizikai kivetülése, és alkímiája, amit célszerű szellemi (eredet ) szinten és lelki szinten is megtenni tudatosan, hogy a bennem levő nő és férfi részeimet teljesen beintegrálom magamba, kiegyenlítenem magamban, és önmagamat önmagamon belül szülöm meg három szinten

(belső gyermek (fizikai szint), majd krisztusi/kristály gyermek(lelki szint), majd kozmikus gyermek(szellemi szint)).

apu -bennem lévő férfi                                gyermek-bennem levő belső gyermek               anyu-bennem levő nő

Lea pictured as a boy growing up: the 20-year-old says she always felt disconnected from her body and didn't feel comfortable being labelled as gay during her teens by her peersLea says she was finally inspired to transition by trans women she met at parties in her teens - she says she never believed it was possible for transgender women to look so 'gorgeous'

Szóval?

megcsinálta?

Kész van?

Ha még meg is szüli magából magát fizikai szinten, igen komoly evolúciót visz végig magán belül levetülve a fizikai szintre.

Van még kérdés?

Amit 3.d-s vetületként betegnek képzelsz, hiszel, gondolsz, ahhoz képest sokkal tágabb rálátás képről, tudat és lélekevolúciós szintről ránézve teljesen más értelmet kaphat minden külsőség látvány.

Ami hiány a 3.d-s vetületben, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ezt akarta megélni, hogy ezzel a tervvel jött.

Lehet, hogy csak egész egyszerűen rákényszerült, hogy a teljes belső hármasság alkímia eredet tervét jobb híján lenyomva a tudattalanjába,

lebutítva az anyag szintre a genetikai szülei, oktatás, társadalom által,

mégis fut benne a lélek és szelleme evolúciós terv programja, és bizony akkor fizikai szinten csinálja meg ,

de megcsinálja. 

Lássátok esetleg így, ha képesek vagytok ebbe a tudati rálátásba betágulni.

Sokat segítene neki, ha ezt az elemzést megkaphatná magáról, mert akkor lehet, hogy nem kéne tudattalanul végig futni az anyagszintjén a sztoriján, hanem átemelhetné szellemi, lelki szintre.

Ezt az anyagrész javaslom minden olyan szülőnek, akiknek szemmel láthatólag hasonló szép arcú gyermeke van, mert ők bizony ha benyomjátok a kis lebutított 3.d-s mátrixotokba, akkor a saját szellemi, lelki evolúcióját ne csodálkozz anyuka, apuka, ha ugyan így fogja végig vinni a gyereked a tesi átváltoztatás szintjén, mindenki megrökönyödésére, közben csak lebutított verziós szülőként fogalmad sincs róla kit szültél, és annak mi is a valós eredet lélekterve.

Eredet tudatosságú szülőként tudhatod, hogy leginkább , elsődlegesen a Shekina frekvenciás fiúk lesznek ebben érintettek zömében. 

Nézz utána az Eretekről szóló anyagunkban.

EREDETED ENERGIÁJA  - SHEKINA

Shekina eredetmezője egy nőies, tiszta, színtiszta isteni mező.

Sokáig nem értettem, miért származott oly sok férfi ebből a nőies eredetmezőből. Hogy ez érthető legyen, messze vissza kell menni az eredet történetébe.

Amikor Lucifer az isteni Merkabától elvált, és mint üstökös jégeső 387 bolygóra betört és a mélybe rántotta őket, akkor bolygónk férfi energiájának nagy részét a mélybe rántotta. Nagyon sok nőies energiára volt szükség ennek ellensúlyozására. A korábbi korszakokban sokkal keményebb volt, mint most. Az arany korszakban sok férfit a fény harcosaként teremtettek, hogy a fényért harcoljanak. Shekina energiájából sok női energiát kaptak, melyet elhoztak a Földre. Ezért sok férfi érzi Shekina eredete által összezavarodottnak magát.

Egyrészről a harci energiát érzik magukban. Másrészről ezek a férfiak nagyon sebezhetőek és érzékenyek. Én, Sabine Sangitar mély elismerésemet szeretném kifejezni, mert tudom, milyen nehezükre esik ezt a belső szétszakítottságot kibírni. Oly sokat tettetek a Földért és tesztek még most is.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cinell - essay help on racial discrimination

2022.11.24 21:56

help with a consclusion to an essay <a href="https://peperwritinghelpcup.com/">write papers for me</a> how does your spiritual belief as a chritsian help you through life essay

reency - how much does cialis cost per pill

2022.11.19 21:44

buy cialis <a href="https://lifecialis20mg.com/">generic cialis india</a> purchasing cialis online

Dridge - what does cialis do

2022.11.17 16:07

cialis <a href="https://cialisandtadalafil20.com/">cialis lilly</a> when will generic cialis be available

UcdJXVO - Actual about medicament. LXPK

2022.11.16 02:08

Meds information for patients. Generic Name.
<a href="https://flibanserina4es.top">where can i get cheap flibanserina</a> in the USA
Everything about drugs. Read information now.

Tydayhic - cialis coupon cvs

2022.11.05 19:42

viagra and cialis <a href="https://tadalafilkosmo.com/">how much cialis to take</a> when does cialis go generic

ZekPyday - women taking viagra

2022.11.03 02:26

sildenafil 40 mg <a href="https://mumviagra.org/">natural viagra foods</a> sildenafil online

NupUnula - viagra prices costco

2022.11.01 13:44

viagra for women <a href="https://luzviagra.net/">natural viagra</a> viagra spider

Gepadali - sildenafil 50 mg

2022.10.31 00:01

viagra connect <a href="https://lobviagra.com/">sildenafil citrate 100mg</a> sildenafil 100mg price walmart

Moubturn - cost of cialis

2022.10.29 12:14

order cialis online <a href="https://cialiscafe.com/">buy cialis generic online</a> is generic cialis available in canada

TutneitH - cialis 10mg price

2022.10.26 01:02

cialis without a prescription <a href="https://cialiswind.com/">is there a generic cialis available?</a> cialis information

Linybody - how long does it take for cialis to kick in

2022.10.21 00:38

cialis 5mg <a href="https://cialisflow.org/">how much does cialis cost</a> which is better viagra or cialis

ExabsTus - cialis manufacturer

2022.10.17 10:36

buying cialis online safe <a href="https://cialisarm.com/">is cialis better than viagra</a> eli lilly cialis

Illede - caesars online casino nj

2022.08.22 16:20

empire city casino online <a href="https://onlinecasinokosmo.org/">casino mate online casino</a> gta online diamond casino

sweamp - dover downs sports betting hours

2022.08.10 15:42

sports betting laws by state <a href="https://betsportscash.com/">best sports bets</a> nba sports betting odds

Inhivimb - viagra 200mg

2022.07.15 03:42

cvs viagra over the counter <a href="https://viagrarest.com/">price of viagra</a> viagra government funded

dauple - augmentin 875 125

2022.06.08 06:15

does augmentin treat strep throat <a href="https://augmentinlife.net/">augmentin 875 125</a> augmentin purchase

Kixpoilt - dapoxetine sildenafil

2022.06.07 02:01

priligy tablets canada <a href="https://priligydapoxetinetop.com/">buy dapoxetine 60mg</a> dapoxetine order

Sninnath - cenforce 200

2022.06.03 16:27

buy cenforce 200mg online <a href="https://edcenforce.org/">cenforce 200mg for sale</a> sildenafil 100mg cenforce

aspishog - what is hydroxychloroquine used for

2022.06.02 14:26

new england journal of medicine hydroxychloroquine study <a href="https://shopplaquenil.net/">plaquenil dosage</a> plaquenil for sle

Frederge - sildenafil troche

2022.05.13 15:31

100mg viagra <a href="https://viagramonk.com/">best natural viagra</a> natural viagra