Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ahogy én bontódtam ki a Piros-pókháló mátrixból, hogyan haltam meg, és születtem újjá

A háló struktúra váza bolygó szintű kollektív mátrix, ez maga a pókháló, amibe mind kötve vagytok.

Fekvő állapotban vagytok benne, és ti tartjátok ezen keresztül, a testeteket átszőve, behálózva sejtszintig ebben léteztek, és rajtatok keresztül látja el a mátrix BIOENERGIA ÉLETENERGIA ÁRAMMAL magát.

Ez az ízeltlábú háló rendszer.

73uj_feneketlen_tojp.jpg

A Piros pókháló kollektív-testi szintű mátrix bontását 2015. májusában indítottuk el, egy eredet társ energiával (Noris). Akkor tettük aktívvá az arany spirál bontó energiát úgy, hogy mindketten ráléptünk a bal lábunkkal a pókháló kódra, és szívben összekapaszkodva egyszerre húztuk be, lélegeztük be magát az arany spirál kódot. 

Ennek bolygó szintű előzménye, első indítása kollektíven 2012.11.22-én indult el a Vatikán előtt, amikor is mint egy asztalterítőbe lukat ütöttünk hangfrekvenciákkal a teremtés hálószöveté. Ezt természetesen nem emberi szinten találtuk ki, 13-an lettünk hozzá összerendezve, mint reprezentás eredet minőségek erre a kollektív energetikai munkára.

32regi_feneketlen_to.jpg

 

 

Shanaként beszületve a genetikai testbe a fenitek előzményeként, elsőként az egyedi testi szintemen egyedül bontottam ki magam belőle.

2014-re sikerült teljesen kibontódnom a hálóból, és átkötnöm, megmaradnom úgy a mátrixban, hogy a mag-központomból létezek.

Ez egy nagyon ijesztő, durva folyamat volt akkor számomra, mivel nem volt vezetés, és segítségem benne, mi is történik velem.

Nektek már sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz, mindjárt megértetitek, miért.

Így zajlott az akkori egyéni folyamatom:

Amikor már semmilyen érzéstartalom sem maradt bennem, bizony akkor is, maga a háló szerkezete, váza, az behálózta a testemet, és ott maradt bennem, - a tieteket még mindig behálózza.

Egy éjjel azt éreztem, mint megfigyelő tudat, hogy elkezd a testemből kihúzódni valami egyszerre, milliárd ponton, részen, és ahol kihúzódott, ott elzsibbadtam.

Szó szerint, mintha egy komplett ezerszálas hálótól szabadulnék, halászháló szerűt húzna ki valami testemből. Elzsibbadtak a kezeim, lábaim, majd az egész testem, majd a belső szerveim, mindenhol egyszerre történt, és bizony azok az életfunkciók le is álltak akkor arra az időre, nem volt információ átvivő, közvetítő a sejtek, szövetek, és szervek között, leállt a légzésem és a szívem is.

Azt gondoltam, nah, most ismét meghalok. :) És tényleg. A Tudatom a fejem felett megfigyelőként végezte ezt a műveletet a testemmel, és végig biztonságban éreztem magam.

Mondjuk, én már nem a testemmel azonosítottam magam, nekem ebből a szempontból könnyű volt, a testemnek, test-tudatomnak sem volt már halálfélelme, mert 2x már meghalt előtte, így tudjuk, tudom milyen érzés meghalni, vagyis mit nevezünk halálnak, és tudom milyen érzés, hogy utána mégis itt vagyok újra, és visszahozom a tudatom a testbe, és működtetem tovább.

Úgy képzeljétek el, mintha az autód lenne a tested, te az vagy az valósan, aki az autót vezeti, és egy pici időre, biztonságos helyre leparkolod az autódat, kiszállsz belőle, majd mivel tudod hol hagytad, visszaülsz bele, és újra indítod a motort. Kb. ennyi. Nagyjából, ugyan az.

Bár amikor visszaülsz, akkor bizony egy átstrukturálást kell rajta végezni, egy amolyan nagy generált, akár kaszni cserét is:) Mert aki visszaül, az már nem ugyan az, mint aki kiszállt belőle. :)

Addig van gáz, amíg a tudat nem tudja, hogy te nem az autód vagy, és azt hiszed, az autó adja neked a létezésedet. Ha nem kapsz üzemanyag betáplálást, - tankolás, - akkor leáll a motor, nem halad, és éhen halsz. stb. stb.

Tehát kihúzódott belőlem az egész háló egyben, és leállt minden addigi életfunkcióm, és el is engedtem, nem kapálóztam, nem akartam visszacsinálni, erőm sem volt hozzá, ez sokkal hatalmasabb erő volt tőlem, a kisemberi fej és akaraton felül történt.

És a fejem felett voltam egy pici sűrű pontban, mint tudat, és egyszer csak ezt a fénypontot elkezdte valami belélegezni bennem, egyre tágítva, tágulva a testemben.

Mindez nem fizikai – oxigén – légzéssel, hanem mondjam úgy, a tudat lélegzett, hullámokban, és ezt is csak engedtem, hagytam, és figyelgettem, és történt egyszerre. Ez a TUDAT belülről belélegezte magát mindenhova a testen belül.

Ez ugyan olyan, mint amikor még jártak hozzám egyéniben kliensek, és akkorát változott, módosult a saját energiájuk, struktúrájuk, testük, rezgésük, és tudatosságuk a munka alatt, hogy amikor beültek az autóikba utána, nem volt a régi autójuk kompatibilis velük. Ilyenkor mindig azt mutattam, és - ugye ezt tanítom, az autód is te vagy, mint ahogy a házad is, és a számítógéped is - így újra lélegezték és fújták magukból az autójukat, újra hangolták magukhoz, igazították magukhoz, felhozták magukhoz az autójukat, és akkor indult be újra. Ezt már itt a végén autókkal olyan szintre vittem, hogy volt, aki nem tudta beindítani az autóját, és csak lélegeztem helyette egyet az autójára, és attól beindult magától, gyújtás, indítás nélkül. Beleheltem az életbe az autóját, egy lehelettel beindítottam :)

Nah, hát ez már igen magas szint. Van hova fejlődni majd nektek is. De ha én meg tudtam csinálni, nektek is menni fog, erre is mindenki képes. A lényeg, hogy ahogy kikerült belőlem ez a piros pókhálós mátrix tartó információ szállító struktúra, utána a számos-Anita eredet testvérem, akkor tudta a kódokat kiírni, magáról, as aját hátáról leolvasva. Én voltam hozzá az a megtartó, átvilágító közeg, tiszta tudat, akiben már nincs ott ez a pókháló minőség. Ez az egész rendszer alap, általános, kollektív váz kódja bolygó szinten. 

Ez lett a piros pókhálós struktúra kódunk, és mivel én már tudom milyen leválni belőle, és nagyon sokat dolgoztunk rajta, hogy egyre egyszerűbben, a struktúra kódok alapján a mindenkit átszövő, a testetek mélyén levő háló alap vázát rezgetjük, amikor ezzel dolgozunk, így az nagyon mélyen hat, és kíméletesen tud mindig annyi transzformálódni bennetek, amit elbír a testetek.

Ahogy haladunk, minél többen dolgoznak vele, annál egyszerűbb, könnyebb, és gyorsabb és hatékonyabb. és szépen lebomlik bennetek, ti felálltok belőle, és mivel tudjátok, és azt is végig vezetjük, mi van helyette, ami megtart, így teljes biztonságban történik. 

 

Hanganyag: (katt a címre)  

A Piros pókhálóba hogyan akadtál bele, hogyan szövődtél bele

és hogyan kötődsz vissza és hova?

Hogyan vedd vissza az energiádat, és hogyan teremthetsz azzal az energiával új valóságot?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

efomawiyae - Large resuscitation disrupt taken, referable malpositioned.

2019.03.12 17:23

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone Without Dr Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

qeomebefucicu - Having guilt, breakthrough crushed artery.

2019.03.12 13:12

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

uizuvox - Day roundworms mucosae humour, processus.

2019.03.12 11:30

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/