Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2015.01.26. Női Manipuláció, Egykód, Hamis Korona, Rend-Szárny kódok EREDETI MUNKA ANYAG

Ismét EREDETI MUNKA HANGANYAG-ot osztunk meg. 

Az eredeti munka, előhívás 2015.01.26-án volt.

Két oldalról dolgoztunk.

Egyrészt a belső MAG-ban Számos-Anita-Myriellel skypon, másrészt közben a HÉJ-on , külső energetikai társainkkal chat fülön keresztül kapcsolódva Selinákkal, Sherina és Sherin energiákkal, Nama’Ba’Ronis-al, Myriellel, és több olyan minőséggel akiknek még nem tudjuk az eredetét, de mégis reprezentáns első, előhívó minőségeink voltak. A chat leveléz belső munka is lementésre került, és a jobb megértést szolgálhatja, ha azt is közzétesszük. 

Mivel az eredeti, induló, összeadódó energiákban nagyon nagy ÉLŐ impulzusokban voltunk a jeleben, így azért az emberi részünket időnként rendesen megviselte, tehát ezzel a megértő tudatossággal hallgasd, ha úgy döntesz az eredeti energiákba szeretnél bekapcsolódni, és onnan kiírni a saját részedet a kollektív struktúrákból.

Valójában ennek van a legnagyobb ereje, és ez a legvalósabb, ahol az ÉLŐ vagyis az ELŐ- hívó energiákba kerülhetsz bele.

Mivel ezek a kollektív struktúra kódok már ÖSSZESEN MEGOLDÓ KÓDOK, vagyis az eddigi rendszerek összegző kiíró kódjai, így azt is tudd, hogy ha ezekkel dolgozol ezen a szinten, akkor ezzel elveszed magadtól a "játék" lehetőségét, hogy te még úgy csinálhatsz a mátixban részeken, mintha dolgoznál magaddal, hiszen ezekben a teljes komplett mátrix van benne összegezve. Pontosan annak köszönhetően kerülhettek már összegzésre, hogy KÉSZ VAGYUNK a RÉSZEKKEL BOLYGÓ SZINTEN KOLLEKTÍVEN.

Már nincs szükségünk valójában a rész segítő módokra, hacsaknem akarsz még abból megélni, másokból, vagy szeretnél még magad elől bújócskázva azt játszani, hogy dolgozol magadon, ennyi a szabad akaratunk jelen pillanatban.

 

Az indító impulzust és TÉMÁT az alábbi üzenet adta, és indította el:

 

26. Januar 2015 - Hétfő Az üzenetet Myriel adta át:

Legdrágább családom, Ma Myriel energiái érkeznek a Földre. Az emberi tudatosság számára ez azt jelenti, ezeket az energia áramlatokat a teljhatalom aspektus mélyen befogadja. Ezek a misztikus gyógyító erőt kitágítják benned, és mélyebben megéreztetik képességeidet. A misztikus energiák Lemúria óta kísérnek, és nagyon intenzíven hatnak a mentális síkon. A mai nap alkalmas arra, hogy olyan energetikai mintákat kioldj, melyek nem hasznosak a számodra. Kérd személyes angyalcsoportod támogatását és használd ARIS 04_aris.tif (földelés)- EL’GOTSHA 31_elgotsha.tif (elengedés)- NEKTUM 45_nektum.tif (emlékezés) és MOHA’RA 08_mohara.tif (tiszta gondolatok) kristályokat. Pár szó a számodra: SHIJAWAA ESTAME SOHAM (ősi főpapi nyelv) Gyógyító erő van bennem. Sabine – Sangitar

 

1. Kifordult Női minta kiíró struktúra kód (eredeti):

 

2. Női Manipuláció Kollektív Kódok Galaktikus, csillagtudatossági szintig szintig (eredeti):

 

3. EGY-KÓD (eredeti):

 

4. Hamis Korona, Férfi mentális struktúra kiíró kód (eredeti):

 

 

5. Rend-Szárny (eredeti):

 

 

26.1.2015 15:22

Shana Pásztor Judit

Myriel üzenet:

január 26.Elnevezted a beszélgetést: Myrile üznet 01.26..

26.1.2015 15:23

Shana Pásztor Judit

26. Januar 2015 - Hétfő Az üzenetet Myriel adta át. Legdrágább családom, Ma Myriel energiái érkeznek a Földre. Az emberi tudatosság számára ez azt jelenti, Ezeket az energia áramlatokat a teljhatalom aspektus mélyen befogadja. Ezek a misztikus gyógyító erőt kitágítják benned, és mélyebben megéreztetik képességeidet. A misztikus energiák Lemúria óta kísérnek és nagyon intenzíven hatnak a mentális síkon. A mai nap alkalmas arra, hogy olyan energetikai mintákat kioldj, melyek nem hasznosak a számodra. Kérd személyes angyalcsoportod támogatását és használd ARIS 04_aris.tif (földelés)- EL’GOTSHA 31_elgotsha.tif (elengedés)- NEKTUM 45_nektum.tif (emlékezés) és MOHA’RA 08_mohara.tif (tiszta gondolatok) kristályokat. Pár szó a számodra: SHIJAWAA ESTAME SOHM (ősi főpapi nyelv) Gyógyító erő van bennem. Sabine – Sangitar

26.1.2015 15:23

Dóka Gabriella

Köszi

26.1.2015 15:24

Shana Pásztor Judit

küld a Lányoknak.. és majd írunk is hozzá.. mi is ez.. mert ez csak egy külső infó róla.. Shan’Shija..

26.1.2015 15:24

Dóka Gabriella

26.1.2015 15:26

Tóth Anita Myriel

de jóóóóó köszi

26.1.2015 15:26

Jákváry Anita Selina

. elődolgoztunk szombaton?

26.1.2015 15:27

Shana Pásztor Judit

majd még dolgozunk vele, és rakjuk infóban és kódban.. de most már megyek és felöltözök végre.. reggel óta nyomom.. pizsiben.. még nem is ettem.. valaki hozhatna ide ételt, mert vagy ezt csinálom, vagy túlélőben megélek.. a kettő együtt nem megy.. de akkor ti sem mentek sehova..:)

26.1.2015 15:29

Shana Pásztor Judit

ezért írok odakint is.. pont a NŐben... még a Szakrális Sex-írással indítottuk el.. és most végre tudott jönni, hogy vagy 400 emberrel meghallgattatuk az Állati Testkódokat, amiben ott van, hogy beköt Myrielbe.. aki Magasabb Női energia minőség mint Mária Magdolna, ha ezt így értitek, és így feljebb húztuk a Női minőség energiáját végre a szenvedős, Mária Magdolnás ördögi körből, valójában a duális párkapcsolati női szintről a kozmikus női szintig. Vagyis ebben vagyunk többek között. Myriel Kozmikus Anyám, eredet szülőm, Merlin első tanítványa, Tudó NŐ-i aspektusa. Lady Nada (Mária Magdala) szintén Merlinen belül van, Myriel belső földet tartja 5.dimenziós szinten, és Merlinnel együtt kozmikus Tudatig képeznek HIDAT Magukon keresztül. Eenen a hídon, TUDATI TARTÓ FORRÁSTENGELYEN vagyunk mi jelen itt a Földbolygón a kifordult 3.dimenziós testén Lady Gaianak, 3-4.dimenziós mátrixba kötődve, mint emberi tudatok. Amikor a jelen életben elsőként fordulunk, a 3.d-s mátrixból tágulunk tovább a 4.d-s duális mátrix irányába, ez a tradicionális, és átmeneti spirituális segítő technikáink tudati terei. Vagyis a spirituális-egó személyiség tereink. Majd a 4.d. plafonig feljutva, visszafordulunk, befelé, lefelé haladva, egészen vissza a 3.d-s mátrixunk legaljáig, és itt van a kilépési pontunk, átfordulásunk női oldalról a Belső Földre, MYRIEL-hez, mint kozmikus Tartó, Támasztó anyai minőséghez, hogy a női tudást magunkhoz vehessük, majd visszafordulunk ismét, visszajövünk, és a férfi oldalon is végig járjuk a mátrixot, hogy a mentális férfi információkból is kioldódjunk (életfa-Melchizedekig) kibontódjunk, majd ismét lefelé, befelé, harmadik fordulásként a Kristály-Krisztusi TUDATON keresztül  az eredet magig bejutva a kozmikus eredet forrásunkig kötünk fel. Ez a SzívTudat szintje. Ehhez szültük be a 3-4.d. összegző lebontó, fordító kollektív struktúra kódokat, ami már a teljes mátrixot bontja utánunk. Így Rajtunk Keresztül a Bolygó is felszabadul a testi szintjén a gúzsbakötő, a testét ezen a tudati szinten rögzítetten behálózó struktúrákból, amibe mi is ágyazva voltunk eddig. Egyszerre fordulunk és válunk le, mi az állati testkódokon és az összes többi struktúra bontó, fordító kódjaink alapján, és kötünk át az Új hálójára, az 5.d-s folyékony kristályos hálójára. Ez történik, és mint látható éveről évre haladunk, és már a gyakorlati cselekvő bontásban vagyunk, ami mindenkire hat, akár tudja, akár nem.

26.1.2015 15:30

Shana Pásztor Judit

Muszáj feljebb húzni az energiát, feljebb kötni és beljebb.. mert nyomnak a pasik.. és indulna olyan mentális cucc lefolyatás a mátrixból, amibe beledöglötök nők, ha ez alacsonyabb sávon és rezgésen, és tudatba kötve rátok szakad.. szét fogtok tőle mint párok ütődni, mert nem lesz helye, tere benentek, hogy hova oldódjanak le a mentális mátrix felkötéseikből a férfiaink.

26.1.2015 15:39

Magdolna Gál

Megint úgy vagyunk hangolva , hogy pont pár perce tettem fel a kérdést a Sellináknak a Myriel és Maria Magdolna , meg Lady Nada kapcsolatára vonatkozó kérdést . Érdekes ezt megtapasztalni mintha telefon nélkül is menne az eszmecsere .

26.1.2015 15:39

Shana Pásztor Judit

Magdikám a testkódos hanganyagot megcsináltad? Mert ott ezt már elmondtam.. tehát már kint van az infó.

26.1.2015 15:54

Shana Pásztor Judit

Jóó.. ez most NAGYON FONTOS ENERGETIKAILAG hogy elbírjuk.. !!!

I. KÖR.. Jákvári Anita, Gabi, Magdi, Erika, Anita Tóth... Erzsi... nem tudom ki van még itt lány leginkább azonnal kéne meghallgatnotok ezt, hogy tudjunk TÁGULNI első körben..!!! Most!!!! Lássuk ki van a helyén és ki máshol!

http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=8216641890565

26.1.2015 15:57

Jákváry Anita Selina

hallgatnám, de azt írja a fájl nem található.

26.1.2015 15:58

Dóka Gabriella

nekem is azt írja

26.1.2015 15:58

Shana Pásztor Judit

Állítólag te már meghallgattad, msot mondja Jani kissé megcsúszva.. meg Gabi is.. akkor tegye fel a kezét aki még nem hallotta, mert én nem tudom követni..

 

26.1.2015 15:59

Shana Pásztor Judit

http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=8216641890565

SzívTudat Központ - Összeadódó energiák Shan’Shija

www.szivtudatkozpont.hu

Tudat és Lélekevolúció Kutató-Tanító-Elemző központ - Minden a SzívTudatról. Tapasztalatok, tanulmányok, események közzététele.

26.1.2015 16:00

Shana Pásztor Judit

De miylen vicces, hogy pont ti ketten látjátok, akik már meghallgatták.. hm.. érdekes.. tehát az van itt aki már túl van rajta.. és akinek most kéne tágítani, az meg nincs itt.. mókás..

26.1.2015 16:01

Tóth Anita Myriel

én is vagyok

és meghallgattam

26.1.2015 16:01

Shana Pásztor Judit

nah, akkor melyik Anita nem halgatta meg a Selina.. Jani!!!!!!!!!!!!!!!!! Pontosabb infókat kérek!

Akkor Jákváry Anita te vagy az a test akinek nagyon hamar kéne mert nem bírjuk el..

26.1.2015 16:02

Jákváry Anita Selina

de hát nincs ott a fájl!!

26.1.2015 16:02

Shana Pásztor Judit

most már van!!!!!!!!!!!!

.)

26.1.2015 16:02

Jákváry Anita Selina

igen. folyamatban.

26.1.2015 16:03

Shana Pásztor Judit

szupi szívem, szupi... szeretlek nagyon.. tudod..

26.1.2015 16:03

János Orosz

most javítottam

január 26.Hozzáadtad a következőket: Zsuzsa Szetag és Sherin Gabi Kordásné.

26.1.2015 16:04

Shana Pásztor Judit

Szetag Zsuzsa Drágám, és Sherin-Gabikám... ha ideértek.. II. körösként Hallgassátok meg kérlek... ezt: http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=8216641890565

SzívTudat Központ - Összeadódó energiák Shan’Shija

www.szivtudatkozpont.hu

Tudat és Lélekevolúció Kutató-Tanító-Elemző központ - Minden a SzívTudatról. Tapasztalatok, tanulmányok, események közzététele.

január 26.Felvetted a következőt: Irén Éliásné Szokolyi

26.1.2015 16:06

Shana Pásztor Judit

Szervusz Drága Irén! muszáj voltam Téged is behúzni ide.. ezt a hanganyagot meg kéne hallgatnod igen gyorsan.. energetikai szempontból... Görgess feljebb ott van... Ölellek Shana

hm.. mókés.. ezt most András látta elsőnek.. jó a kommunikáció.. nagyon jó.. huhh..de fáj a fejem..

26.1.2015 16:08

András Hankó

én mindent látok én vagyok a nagy SZEM!!

26.1.2015 16:08

András Hankó

26.1.2015 16:08

Shana Pásztor Judit

és Látta Irén is.. megnézte.. most.. Hurrá.. már csak meghallgatni kéne, hogy tudjunk tovább haladni.. addig várunk.-.

26.1.2015 16:08

András Hankó

meghallgatni csak otthon fogom tudni szivat a mobil net

még egy 2perces zenét se tudok hallgatni

korlátoztak

26.1.2015 16:09

Shana Pásztor Judit

neked nem kell Drágám.. ezért volt vicces, hogy te előbb bejöttél rá, mint akinek dolga van vele valósan.. neked pont nem kell.

26.1.2015 16:09

András Hankó

Áhhh köszönöm

26.1.2015 16:09

Irén Éliásné Szokolyi

Meghallgatom

Maris

26.1.2015 16:13

Shana Pásztor Judit

cupp.. drágám, szeretlek..

jah, és még egy információ elcsúszás.. Jani.. A Sherin-Gabinak küldted el, ő volt az első meghallgatók között.. és most II-körnek jött volna Dóka Gabi.. de ő nem hallgatta meg, hanem most elment.. hm.. hát így jártunk ismét.. elcsúszás..

26.1.2015 16:20

Jákváry Anita Selina

jelentem hanganyag kipipálva. szivközpontom szétfesziti piciny testem... mit kell még?

26.1.2015 16:22

Shana Pásztor Judit

Anita Te Vári minőség vagy.. Alapozó! neked az alapban van a helyed.. első körben az energiakörben.. tehát neked mindig a legelsőként kéne velem lépni és dolgozni, hogy tudjuk tovább tágítani.. Te küldöd tovább a ÍSelináknak a te rétegedbe, mint Fő összefogó energia-és rajtad keresztül kapják egyenes ágon tőlem.. Ez lenne a valódi egyben hangoltunk..

26.1.2015 16:23

Shana Pásztor Judit

Most állítjuk fel, lőjük be, hogy kinek hol a helye valósan, hogy tudjon tágulni az energialánc, és ne pusztuljanak meg benne azok akik mások helyett teszik, és ne rekedjünk meg, mert valakire várunk, míg ide ér a kóricálgatásból..

26.1.2015 16:26

Jákváry Anita Selina

hát én szombaton beledögöltem:) Selina gyűlés volt és volt egy fiú aki ontotta a férfi mentálist, At Cji adta neki az új rálátást, én meg már nem birtam megülni, rötyögtem is magamban, elkezdtem úgy csinálni mint te valahogy, mozogtam aztán már nem én mozogtam hanem az energia bennem de összerogytam, és At Chi vakart össze. Többiek azt sem tudták mi van, de meg sem mozdultak.

26.1.2015 16:26

Shana Pásztor Judit

Éliás...= Eli...=ELŐ.. tehát a másik Első körös a Vénuszi Bolygós ágon Irén lenne.. Őt helyettesítette eddig Sherin-Gabi... vagyis csinálta 3-juk helyett egyedül... Csak lássuk ezt is..

26.1.2015 16:30

Irén Éliásné Szokolyi

meghallgattam Shana, de ezt az Éliás dolgot nem értem

26.1.2015 16:31

András Hankó

pedig egyszerű

26.1.2015 16:34

Shana Pásztor Judit

Anita, András, Irén, Magdi.-.. ezen menjetek kérlek végig...http://www.szivtudatkozpont.hu/kepek/60osszehangolokodokj.jpg

60osszehangolokodokj.jpg
www.szivtudatkozpont.hu

 

26.1.2015 16:35

Shana Pásztor Judit

nyomtassátok ki magatoknak, vagy tegyétek fel a telefonra kének, és többször haladatok végig rajta kérlek szépen, ez a Mindenkit egybe hangolónk.. hogy rántódhassatok a helyetekre, és meghalljátok ha beszóltok Mag-atoknak..

26.1.2015 16:37

Jákváry Anita Selina

ezeket mondjam ki hangosan?

26.1.2015 16:39

Shana Pásztor Judit

Aham.. és közben figyeld az energiáját.. nagyon erős tud lenni, ha mélyen figyelve mész rajta végig.. sorról sorra.. A lánykáidat is jól be fogja rántani. a helyükre.. FőnöknŐ!

Megjegyzem piszkosul fáj a szívem.. kitől? nem kellemes.. tessék lazítani rajta, mert megpusztulok itt...

26.1.2015 16:42

Jákváry Anita Selina

együtt halunk?

26.1.2015 16:43

Irén Éliásné Szokolyi

Az enyém is

26.1.2015 16:43

Jákváry Anita Selina

nálam zajlik most valami , 3+szédelgés, nem teljesen testben levés stb

26.1.2015 16:43

Shana Pásztor Judit

Szetág Zsuzsa még mindig sehol.. Miközben Ő is ELSŐ KÖRÖS lenne.. SZÉT-TÁG tágító szívminőség.. ő a másik legszéle.. Kár hogy be sem tud rá jönni, annyira a legszélén van.. valaki rántsa már ide..

26.1.2015 16:43

Jákváry Anita Selina

én betudtam az energiának a hanganyag kapcsán

26.1.2015 16:46

Shana Pásztor Judit

és megjött Andika is.. isten hozott.. plíz.. kérnénk sebtipben Váradon egy szívtágítást, mert megdölünk.. Várad.. szintén alapozó minőségek Ádám-Andi egyben,...

26.1.2015 16:46

Shana Pásztor Judit

http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=8216641890565

SzívTudat Központ - Összeadódó energiák Shan’Shija

www.szivtudatkozpont.hu

Tudat és Lélekevolúció Kutató-Tanító-Elemző központ - Minden a SzívTudatról. Tapasztalatok, tanulmányok, események közzététele.

26.1.2015 16:46

Shana Pásztor Judit

lássuk sikerül e megcsinálni, vagy itt is elcsúszunk..

26.1.2015 16:50

Leel-Őssy Andrea

itt ,itt ,itt... vagyok

26.1.2015 16:50

Shana Pásztor Judit

megtennéd szívem, hogy meghallgatod...?

26.1.2015 16:53

Zsuzsa Szetag

itt vagyok meghallgattam

26.1.2015 16:54

Irén Éliásné Szokolyi

de jó

26.1.2015 16:54

Jákváry Anita Selina

na, csak összaállunk ?

26.1.2015 16:55

Shana Pásztor Judit

De ügyi vagy Zsuzsikám! Imádlak!

26.1.2015 16:55

Magdolna Gál

Én is meghallgattam most . Az összehangoló kódokat megnéztem.

26.1.2015 16:56

Shana Pásztor Judit

Leel-Éli páros minőség.. energetikailag.. női ágon.. Irén drágám Te most hol vagy helyileg a TÉR-ben.. most ebben a pillanatban..

Köszönöm Drága Magdikám!

26.1.2015 16:56

Irén Éliásné Szokolyi

itthon

26.1.2015 16:56

Shana Pásztor Judit

a XII-ban?

26.1.2015 16:56

Irén Éliásné Szokolyi

Pesten

26.1.2015 16:56

Shana Pásztor Judit

okés.. értem.. szuper..

26.1.2015 16:57

Irén Éliásné Szokolyi

a 13-ban

26.1.2015 16:57

Shana Pásztor Judit

Mi is az utca neve?

Elő-Ásó asszonyság?

26.1.2015 16:57

Irén Éliásné Szokolyi

Tátra

26.1.2015 16:58

Shana Pásztor Judit

Tátra... hoppá... Nah, hát akkor a Tátra hol is van helyileg a Térképen..? Az mi is Lengyel ország.. jól tudom?

26.1.2015 16:59

Irén Éliásné Szokolyi

szerintem Szlovákia, de talán Lemhyelország is

26.1.2015 17:01

Shana Pásztor Judit

nem tudom.. de az tuti, hogy itthon egyrészt kötsz TÁT-ra.. nézz majd rá a térképen.. és kíjebb egyel pedig a Tát-RÁ ba... területileg...

Megjegyzem foglalmam sincs miket írok (ezt nem tudtam, hogy tudom.. )

26.1.2015 17:02

Zsuzsa Szetag

Szlovákia alacsony és magas tátra, lengyel o nem

26.1.2015 17:02

Shana Pásztor Judit

nah, hát akkor úgy... ű

És a Szét-Tágító zsuzsa vajon hova van kötve?

26.1.2015 17:03

Irén Éliásné Szokolyi

ok, lehet. nyáron a kis és nagy Tátrával volt egy kis dolgom

26.1.2015 17:04

Shana Pásztor Judit

hát mit nem mondasz..csak nem.. és szerinted én ezt meg csak így mondom itt ülve a neved alapján.-. nahát..

kis dolgod.. hehe..

26.1.2015 17:05

Irén Éliásné Szokolyi

egy kis energetikai tisztogatás

26.1.2015 17:06

Shana Pásztor Judit

Magdi Szent GÁL.. Mag-Dolina... jaj, de borósdzok most.. nézz rá kérlek a térképen..

26.1.2015 17:09

Magdolna Gál

Nekem az angyalcsoportomban az arany angyal Shan’ Shija . Eddig mindíg túl absztrakt volt , de azt tudtam bizonyosan hogy túl van a duális és a poláris síkon . A helysegneveket megprobálom megkeresni .

26.1.2015 17:10

Shana Pásztor Judit

Majd nézegesd az összes Mag Dolina neveket is.. a legtöbb francia terület.. csak szkenneld be, és érezz rá.. hogy benned legyen..

Így tágtjuk a SZÍV-TERET.. hogy TUDATBAN kötjük a helyekre,..

Magdi még azt is írd ide kérlek most hol vagy helyileg.. milyen utca, hány ker..

26.1.2015 17:14

Irén Éliásné Szokolyi

Szentgál nevű község Veszprém megye

26.1.2015 17:14

Magdolna Gál

Dél Francia országot erzek . Mária Magdaléna tartózkodasi helyeit. Írországot is a grállal. Most Budapesten . Liget- tér .

26.1.2015 17:14

Shana Pásztor Judit

Liget tér hanyadik kerület?

26.1.2015 17:15

Magdolna Gál

Tiizedik .

26.1.2015 17:15

Shana Pásztor Judit

ilyen közel vagy? tök jó..

26.1.2015 17:17

Zsuzsa Szetag

én Várpalota Rákóczi ut ezt kérdezted az előbb Shana, hova vagyok bekötve?

26.1.2015 17:18

Shana Pásztor Judit

jajjj.. anyám segíts de zsibbadok.. a Férfi oldal.. am... Rákóczi szintje... anyám.. segíts... Vár-Palota...

Andrásom, nah, nézzük már meg Svájcban pontosan mi is a neve a helynek ahol vagy.. itt nekünk a maminál?

26.1.2015 17:20

András Hankó

a város neve Zug

és szakad a hó!

26.1.2015 17:21

Shana Pásztor Judit

hehe.. jól kezdődik...és az utca?

26.1.2015 17:21

András Hankó

az is havas

26.1.2015 17:21

Shana Pásztor Judit

mi a neve te.. mókakirály..

26.1.2015 17:22

András Hankó

Terassen weg

26.1.2015 17:22

Shana Pásztor Judit

anyám de csúnyán hangzik,. és az mit jelent?

26.1.2015 17:23

Jákváry Anita Selina

teraszok utcája

26.1.2015 17:23

Shana Pásztor Judit

Anita Myriel itt vagy? látsz? Tudnál belefiygelni, hogy a Svájci Maminak Zug ban.. mi az egyedi Test Kódja?

Így született meg a kifordult női bal tenyér-tányér etető bontó struktúrakód..., amiről kiderült, hogy egyben Anita tenyerén is ugyan az volt, mint a svájci bankár maminkon, akit Andrásunk ápolgatott lelkesen.. :) 

26.1.2015 17:24

András Hankó

nem lehet minden szó szerint forditani

26.1.2015 17:27

Shana Pásztor Judit

Jó.. lányok amíg ez nincs meg.. addig is mindenki mindent ami eddig fájt rákötni a mamira.. mennyi idős is a mami András.. ? Minden elcsúszott női cuccot amit eddig dolgozatok rá oda, hozzákötni Mártához Zugban.. Andrásnál.. mindjárt jön a pontos koordináta hozzá.. és kössetek midnent ami a csövön kifér.. és szabaduljatok,. Drága MÁRTA fogja kivinni.. :) MEGVÁLTÓ MINŐSÉG-ként

26.1.2015 17:28

Magdolna Gál

Köldök és torok jobb oldalon . En erzem is meg látom is.

26.1.2015 17:28

András Hankó

94éves

26.1.2015 17:29

Shana Pásztor Judit

13. nagyon jó...

remélem András itt a vége, nem kell több NŐI SZART pucolnod alóla.. Mindjárt felszabadulsz..

26.1.2015 17:30

Magdolna Gál

Sankt gallen írország

26.1.2015 17:30

Shana Pásztor Judit

meglátjuk hogxyan tudunk haladni..

Gabikám meghallgattad a hanganyagot.. megtennéd hogy gyorsan felhozod magad és közben kötjük az a csepel szigetet.. meg az egész hóbelevancot...

Pontosan írd le hol is dolgozol, hol laksz, és honnan jöttek az oroszok akik most itt vannak?

26.1.2015 17:34

Dóka Gabriella

most értem vissza, az orosz fiúkat vittem hotelba most hallgatom....

26.1.2015 17:35

Shana Pásztor Judit

szuper.. szépen haladgatunk.. melyik szállodába vitted?

és honna jöttek pontosan, hogy lássam..

26.1.2015 17:36

Dóka Gabriella

na mit gondolsz??? hotel korona mercure

Moszka

26.1.2015 17:37

Shana Pásztor Judit

hehe... Tökéletes...!!!! Húúú de nagyok vagyunk.. Merkur.. a Mentális Férfi ÁG rákötve..

huhh.. de fáj a szívem...

26.1.2015 17:37

Dóka Gabriella

ugye????és soha nem én szoktam őket hozni -vinni...de eltűnt a fiú,aki szokta

íg y jöttem én...

26.1.2015 17:38

Shana Pásztor Judit

jó írd a többi címet is hogy lássam..

26.1.2015 17:38

Dóka Gabriella

aki amúgy szintén félig orosz

mire gondolsz?

milyen címekre?

26.1.2015 17:38

Shana Pásztor Judit

Írtam szívem.. kérlek.. A munkahely ott csepelen vagy hol. és a saját lakcímedet..

26.1.2015 17:39

András Hankó

Laci helye pedig Sankt Moritz szintén svájcban rá is gondoljatok!!!!!!!

szállodában takarít!!

26.1.2015 17:39

Shana Pásztor Judit

Ő másik kör lesz.. más téma.. ott még nem tartunk..

26.1.2015 17:39

Dóka Gabriella

Szigetszentmiklóson lakom, most Cspeelen vagyok,Építőüzem utcában

Csepelen

26.1.2015 17:39

András Hankó

ok

26.1.2015 17:40

Shana Pásztor Judit

Szigetszentmiklós milyen utca? kérlek, ne kelljen kihúzni.. gyorsítsunk,e ygszerűsítsünk..

26.1.2015 17:40

26.1.2015 17:40

Magdolna Gál

Még Kárpátalja is kijött .

26.1.2015 17:41

Dóka Gabriella

a fiúk a moszkvai Stankin Egyetemről jöttek

26.1.2015 17:42

Magdolna Gál

Dolmenek is . Szerintem Anglia. Írország ujra

26.1.2015 17:43

Shana Pásztor Judit

Gabi.. a lakhelyed szerint Erika-Anita Myrielt egyensúlyozod ki a Duna két partján... Férfi oldalt tartottál eddig.. csak tudd.. ezért vannak nálad a mentalistáink orosz vonalon... Ezt kötjük kire is? Márta fogja vajon ezt is vinni kifelé? jaj..

szegény..

Irén, lássuk te mit is kötsz rá Mártára? szkenneld végig? ami beugrik, az már kötődik is.. okés? ne gondolkozz, csak hagyd hogy szkennelődjön helyek, területek, munkák férfi-női ágon...

26.1.2015 17:46

Dóka Gabriella

a 3. orosz pasi aki itt volt, az a Krím félszigetről való...de most itt él Budapesten

26.1.2015 17:47

Irén Éliásné Szokolyi

Magdi Sankt Gallen Svajc

26.1.2015 17:47

Dóka Gabriella

fontos lehet, hogy a párom gyerekei külföldön élnek?

26.1.2015 17:48

Shana Pásztor Judit

Márta a VASBANYA-ARANYKOR FORDÍTÓ Aranydugónk.. Ő rajta keresztül fordítunk..

26.1.2015 17:48

Jákváry Anita Selina

jaj akkor azért volt aszombati férfi mentális cucc a Selina ülésen? Gabinál tartottuk Szigetszentmiklóson

26.1.2015 17:48

Dóka Gabriella

ja, és sétálni akartunk a kis Duna partján,de elmosta az eső....

26.1.2015 17:49

Shana Pásztor Judit

nah, hát igen.. isten hozott.. vissza most maradj is mert dolgozunk.. te is szkenneld az egészet, amit kötsz rá.. a Mártára midnent, ami van..

26.1.2015 17:49

Dóka Gabriella

Fülöp Ági Csepelen dolgozik II Rákóczi Fejedelem úton

26.1.2015 17:49

András Hankó

Akkor én nagy ember vagyok akin keresztül ez megy?

26.1.2015 17:49

András Hankó

26.1.2015 17:49

Shana Pásztor Judit

Kérlek csináljátok TUDATOSAN !

26.1.2015 17:49

Jákváry Anita Selina

elég sok a Rákóczi mára

26.1.2015 17:49

Shana Pásztor Judit

Andráska siccs.. msot.. dolgozunk igen, Aranyemberke vagy.. de most csak fiygelj..

26.1.2015 17:49

Dóka Gabriella

Fülöp Ági Csepel és Szigetszentmiklós határán lakik egy tó partján, címét nem tudom

26.1.2015 17:50

András Hankó

megyek lesozóm a lépcsőt nehogy valaki elcsússzon

26.1.2015 17:50

Shana Pásztor Judit

Áááá.. basszus az ÁGI.. jaj... csepel... Tó part.. anyám segíts.. az emg mi.. meg tudod tőle kérdezni?

26.1.2015 17:51

Dóka Gabriella

most nem elérhető

egy bányató

26.1.2015 17:52

Shana Pásztor Judit

Tudom melyik az basszus.. tudom, látom,. csak nem jut szembe a nevbe... Ááá, de fáj a fejem.. segítség..

26.1.2015 17:52

Dóka Gabriella

van ott sok tó.....

ez elég messze van a fő úttól

26.1.2015 17:54

Shana Pásztor Judit

Tudom a terület a lényeg. meg van.. rendben... gabi másold át ide az Acceses fejes képet kérlek, hogy lássák a lányok.. mert ezt a bekötést szedjük le a csudába...

26.1.2015 17:54

Magdolna Gál

Szent grál - szentkorona tan - harp elméletek jött még nekem.

26.1.2015 17:56

Shana Pásztor Judit

igen.. már ott is vagyunk... bizony.. ezért szedjük Ágin ekrsztül le a másik nem igazi korona bekötést, a mentalista szürkéket.. amibe kötögettek itt spiri bizniszbe.. meg az orosz mentalista vonalat, ami ugyan az.. és akkor jön a krisztusi.. addig nem tud indulni amíg erre vannak kötve az emberek spiriben..

26.1.2015 17:56

Shana Pásztor Judit

gabi elkülédted a lányoknak az infót, Magdi tud már róla?

ne írjam le 2-x... plííízz...

26.1.2015 17:56

Dóka Gabriella

elküldtem

Magdi nem tudom, olvasta e

Anita,Judit olvasta

26.1.2015 17:57

Shana Pásztor Judit

okés Drágám köszike.. nah, msot egyet pihezek.. szépen ahad dolgozzon msot modnenki ami még jön.. már nagyon fája fejem...

26.1.2015 17:57

Dóka Gabriella

26.1.2015 17:57

Dóka Gabriella

ez az

"ACCESS BARS,ahol a kezelések végén a kliens fejére helyeznek energetikailag egy "koronát",én láttam, hogy hova kötik be ezzel az embereket...döbbenetes volt, lányok nagy szemű, szürke földönkívülieket láttam akkor,ott."

Shana, ugyanide kötnek be a Grabovojék is?

ugyanaz a mentál sík?

26.1.2015 18:02

Shana Pásztor Judit

Nem tudom... Anita-Myrien hova köt Grabovolj a kódjaival, ide?

26.1.2015 18:06

Magdolna Gál

A fejte és a rajta lévő bekötési pontokat ábrázoló rajzra kerdezitek , hogy láttam-e ?

26.1.2015 18:07

Dóka Gabriella

nem, hanem amit megosztottam a Selina oldalon szöveget

azt,amit Shana kért tőlünk,

és amit a tanfolyamokkal kapcsolatban írtam

26.1.2015 18:09

Magdolna Gál

Szerintem olvastam . Pont pár perccel előtte irtam nektek , hogy nem értem még a kapcsolatot Mária Magdaléna , Lady Nada és a Miriel energia kapcsolatában.

26.1.2015 18:11

Dóka Gabriella

ezt utána tettem fel az oldalra, rá tudnál nézni?fontos

emailben is elküldtem

26.1.2015 18:13

Shana Pásztor Judit

basszus ezt olvassátok el.. :

26.1.2015 18:14

Shana Pásztor Judit

https://www.facebook.com/groups/104558543007034/624309441031939/?notif_t=group_activity

Aranykor Népe a Magyar!!!

26.1.2015 18:14

Shana Pásztor Judit

ezen dolgozunk...

többek között.. női és férfi odlal.. ez a tradicionális szintje

jó ne az egész shalalát.. anyám.. csak ott van csepel. meg minden.. kb..

26.1.2015 18:16

Dóka Gabriella

én még nem tudom olvasni, nem vagyok tag az oldlaon

26.1.2015 18:17

Shana Pásztor Judit

jah... midnegy, akkor hagyjuk, elég hogy én RÁ-néztem.. ennyi..

jah, a grabovoj kérdésre.. igen, azt is visszük.. beszkenneltem.. huhh..- nah, msot már nagyon fáj az összes fejem..

26.1.2015 18:18

Dóka Gabriella

már nekem is

26.1.2015 18:18

Shana Pásztor Judit

PÁsztor= Pászta Pásztázó Tiszta Tudat Pásztázó Minőségem amivel ezt teszem.. Jah, irén behozhatnánk a másik Pásztor Juditot.. hátha jobban bírom.. nem? most kezd elmenni az agyam a sok sazrtól..

Még janit várom, és közben Anita meg nem tudom hova tűnt.. de baromra kéne már a cucc, amivel ez felszabadul, mert megdöglünk tőle..

26.1.2015 18:19

Jákváry Anita Selina

3 Selina volt Grabovojnál...

26.1.2015 18:20

Irén Éliásné Szokolyi

nekem is fáj már a fejem, pedig nem szokott, hívd be, de olyan minlenne a neten

26.1.2015 18:20

Jákváry Anita Selina

fáj fej igen

26.1.2015 18:21

Magdolna Gál

Én nem olvashatom el igy . A gepem nem engedi ezt a formátumot, vagy letörölted es ûresen jött tőled Shana ! Valaki at tudná küldeni úgy hogy olvashassam . Gabi amit küldtél a Selinásra átjött és olvastam.

26.1.2015 18:23

Jákváry Anita Selina

Shana én sem látom azt az oldalt csak hogy ki aza dmin, ez a Toruk Makto nevű, aki a Partl Viki párja aki a Jakab Istvánnal van a TVben.

26.1.2015 18:24

Irén Éliásné Szokolyi

melyik az a Selinás oldal lányok?

26.1.2015 18:25

Jákváry Anita Selina

Irén nem fogot udni látni, zárt csoportként vagyunk fenn

26.1.2015 18:25

Irén Éliásné Szokolyi

kár,

26.1.2015 18:27

Magdolna Gál

Nekem egy pillanatra olyan érzésem volt mintha kiokádnék valamit. A bal fûlem nyilall. Ki nem akar meghallani valamit ? A bal fül most inkább a férfi energiához tartozik ? A fejben kereszteződik .

26.1.2015 18:28

Jákváry Anita Selina

a fejem bal oldala fáj

26.1.2015 18:28

Shana Pásztor Judit

úgy úgy most csináljuk.,. kitartás..

És ekkor sikerült végre beszkennelnünk az egész HAMIS KORONA struktúra bontó kódokat..

26.1.2015 18:29

András Hankó

te mit csinálsz mamival?

olyan helyre ült le ahová nem szokott

és okosan kukkerol hmmm

26.1.2015 18:31

Magdolna Gál

Mostmár jobb oldalon fáj a szemöldököm magasságában és a szemem mögött . A jobb szemnek fajdalmas látni valamit.

Új hely Galilea

26.1.2015 18:32

Irén Éliásné Szokolyi

nagyon össze vagyunk kötve Vele

26.1.2015 18:33

Magdolna Gál

Mostmár nyílik és bezsereg a koronacsakrám - sokkak jobb érzés innentől

26.1.2015 18:36

Shana Pásztor Judit

szuper csináljuk, emg fogjátokl kapni a hagynagot és midnetn emgértetek.. üygesek vagytok tökéletesen éreztek mindent pőiontot a pillanatban.. maradjatok itt és fiygeéjtek..

26.1.2015 18:37

Irén Éliásné Szokolyi

ok

26.1.2015 19:25

Magdolna Gál

Most nagyon fáj mindkét kezem könyéktől lefelé , de jobb oldalon jobban.Valamit jelent még . Talán most engedődik el valami . Még egy hely : Székelyföld kimaradt pedig érzésem szerint érintett nagyon is.

26.1.2015 19:28

Sherin Gabi Kordásné

még mindig fáj?

26.1.2015 19:31

Magdolna Gál

Mostmár nem fáj , hanem mágneses energiát erzek a kézfejeimben, ujjaimban.

26.1.2015 19:33

Shana Pásztor Judit

KÉSZ VAGYUNK.. Jani.. gyere kérlek a hanganyagért.. mert msot már tényleg MAG-amra is kell fiygelmet fordítanom..

26.1.2015 19:33

Magdolna Gál

Megint új hely is jött Mongólia sivatagjai , hegyei.

26.1.2015 19:34

János Orosz

azonnal

26.1.2015 19:34

Shana Pásztor Judit

rakd fel, küld el az összes lánynak, aki bernne volt. I. KÖRben.. hogy meg legyen nekik..

26.1.2015 19:35

Irén Éliásné Szokolyi

Shana tavat emlegettél, Zug tóparton van és mindössze 125 km-re St Gallentől.Hm..

26.1.2015 19:36

Shana Pásztor Judit

Majd kezdjük el megvágni és majd felrakni.. kérünk mindenkit.. hogy hallgassa meg.. adjátok emg janinak az e*-mail címet akinek ninek még nincs meg.. senki ne amradjon kli..

TI VAGYTOK A BOLYGÓN AZ ALAP akiken keresztül ezt csináltuk!!!! Értékeld Magad eszerint!!! És minket is ezen túl..

26.1.2015 19:38

Shana Pásztor Judit

És még EGY: Kintre Sabina Sangitáréknak...MI CSINÁLJUK ÁLTALUNK TÖRTÉNIK  A MAG-ban, az INDÍTÓ, TEREMTŐ IMPULZUS,

a cselekvő része, ŐK a HÉJON A KÜLSŐ ÜZENETET VESZIK RÓLA és kéne ide visszacsatolniuk, és ha tudnák, hogy hova is kéne adni az információt, akkor a MAG-HÉJ együttműködés tökéletes lenne.. ! Tehát REND-be be a helyére MINDENKI!

NINCS TÖBBET ISKOLA belőle, nincs TÖBBET pénzért eladás abból amit MI ITT BENT CSINÁLUNK és NINCS TÖBBET LEHALÁSZÁS! VÉGE!!! BÉKE!

akkor még nagyon erős volt a felsőbb energia ami átjött rajtam, és így fordítódott le bennem, amit az emberek akár "dühösnek" is érzékelhetnek.. Jah, valaki próbálja ki, hogy kedves, bájos, finomkodó szentfazék szelídség marad, miközben olyan elementáris erővel tör át rajta az információ, hogy legszívesebben az emberi rész a legdurvább fogalmakkal kisérten tudná csak kimondani, mert éppen belegebed.. Ezt azok addig nem fogják felfogni, amíg nem érzik meg ennek az erejét.. Egy súlyemelő a versenyen, vagy egy diszkosz vető sem finomkodik, hosszú, bájus szóvirágok közepette, miközben hatalmas erőt fejt ki éppen.. hát ezek a tudati energiák és információk ennyire erősek voltak akkor.. és azóta is, ha csattanósabban landol, akkor az több mindent is jelent.. Egyrészt, ha Shana CSAK A SAJÁT RÉSZÉT csinálhatná, az eredetem szerint, akkor nekem az pont éppen elég lenne, és nem lenne túl sok.. tehát az eredet minőségem szerinti szelídség, gyengédség energiában lehetnék mindig, amire teremtve vagyok, és csak finoman, lágyan, békésen mondhatnám az információkat. Na de mivel senki nincs a helyén, azok az energiák, amiket a többieknek kéne hozzárakni, az is azokon keresztül megy át, akik nyitva vannak, és az úgy piszok sok, az egy embernek, a máséval egyben átengedni, és az nagyon üt, az emberen is, és kifelé is csak úgy tud menni.. Ezt ráadásul az aki kifordult tagadásban van, abban a pillanatban visszaveri arra, aki helyette is kimondja és teszi, és megítéli, és még inkább elhatárolódik tőle, ezzel együtt a sajátjától is.. és már kész is az önmagát megtagadó, önmagát megítélő, önmagát magától elválasztó, kifordult egó-személyiség ördögi köre.. csupán ennyi az egész.. :) 

26.1.2015 19:41

Irén Éliásné Szokolyi

Jó volt együtt ! Köszi Mindenkinek!

26.1.2015 19:44

Magdolna Gál

26.1.2015 19:45

Shana Pásztor Judit

Irén a te címed nincs meg.. Janinak add meg... és innentől mindjárt Isten hozott a helyeden..

26.1.2015 19:46

Irén Éliásné Szokolyi

ok

köszi

26.1.2015 19:48

Dóka Gabriella

Köszönöm

26.1.2015 19:51

Zsuzsa Szetag

Köszönöm

26.1.2015 20:10

Magdolna Gál

Shana én lehet , hogy nagyon konfliktuskerülő vagyok ,vagy nincs megfelelő önbizalmam a fejemben , de nagyon tisztelem Sangitart a munkájáért és szerintem biztos csináltak ők is energiamunkát . Másrészt meg akik kijárták az x-en századik lépéseket biztos úgy gondolják hogy több energiát képesek befogadni meg mozgatni mint akik nincsenek iskolázva . Bár szerintem ki -ki azt tudja könnyedén csinálni amire teremtetett és a beaktiválódás nem lépésfüggő. Nekem valahogy nem akaródzik Sangitart megbántani. Olyan nagyszerű médium , hogy levelezesek nélkül is tudni fogja hogy mit kell tennie . Mi is ugy kapcsolodtunk össze most a munkára, hogy nem is levelezgettünk előtte.

26.1.2015 20:10

Irén Éliásné Szokolyi

26.1.2015 20:18

Shana Pásztor Judit

Nah, Magdi.. nagyon édesen ez volt az un. Shalalala.,. "szentfazék rész.. " Ami csak abból fakad, hogy nagyon sok rész információd nincs meg, egyrészt eddig egy olyanba kapcsolódtál, aminek pont ez a felmenetős, elkenős energiája van... ha meghallgatod a hanganyagot amin MOST TE VALÓSAN DOLGOZTÁL és tartottad az energiát, akkor talán felfogod majd.. ha nem, majd még tovább segítjük az elme megértését, hogy ne kapaszkodjon kívül immár semmibe.. ezzel az energiával.. az energia ki van húzva.. halott térbe, halott energiába próbálsz kapisgálni.. És ez már Megtörtént szellemi és lelki síkon 1,5 éve most csak a fizikai síkot mondtam Sabinával kapcsolatban.. és végre ők is felszabadulhatnak, ha már nem kell miattatok tartani ezt a struktúrát.. Miattad kellett és a hozzád hasonlók miatt. Most fogtok felnőni, tehát már engedd el apuci-anyucit.. és ne akard őt minduntalan visszarángatni.. Had haladhassanak ők is tovább., Szabadság Van végre! nekik is!!! Ez a Valódi!

26.1.2015 20:53

Shana Pásztor Judit

Erika.. majd raknád ide amit az angol órán tapasztaltál, hogy be tudjuk kötni?

26.1.2015 20:56

Erika Ruszinyák

Írtam 2 tesztet. 91 %-os lett a konyv utolso anyagábol, es 93 % a konyv második feléből az összefoglalás. Holnap új könyvbe kezdek:)

26.1.2015 20:57

Shana Pásztor Judit

háháháhá... hagyjatok békén.. VIZSGÁZTATVA VAGYTOK . elcsúszásból való kijutás vizsgán... . hehehehe...

26.1.2015 20:58

Erika Ruszinyák

ugyanazt csesztem el többször, a kívánságokat:))

26.1.2015 20:58

Shana Pásztor Judit

Zs. ma Teljes ÁT-VILÁGÍTÁSON volt..

épp most írja a részleteket..

26.1.2015 20:58

Erika Ruszinyák

tyű

26.1.2015 20:58

Shana Pásztor Judit

MI??? ezt pontosítsd!!!!

Nagyon fontos!!!

26.1.2015 21:01

Erika Ruszinyák

I wish = Bárcsak... If I were = Ha ez lenne, akkor az lenne vagy nem lenne témában az igeidőket keverem

26.1.2015 21:02

Shana Pásztor Judit

ezt még részletesebben, mert még nem értem.. plííízzz....

26.1.2015 21:05

Erika Ruszinyák

nincs itt vki, aki ezt nálam jobban tudja????

most tanulom

feltételes mód

26.1.2015 21:06

Shana Pásztor Judit

Kicsikém, Te nem tanulsz MOST SEMMIT.. okés? első kör..

Főként olyat nem tanulsz amit éppen bontasz.. . Második Kör.

feltételes MÓD.. Már bocs, De létezik ilyen a valóságban.. ???? rakjunk már rendet a fejekben itt hirtelen hamar sebtiben!!!!

26.1.2015 21:09

Erika Ruszinyák

na akkor nem is kell jobban elmagyaráznom, ugye?:))

26.1.2015 21:09

Shana Pásztor Judit

feltételek: ki szab feltételeset és mikor és kinek???? És ez hogyan öli meg a valóságot, és a lelket?

26.1.2015 21:10

 

Azért ide beszúrnám persze a feltételes módnak egy magasabb perspektíváját, hogy ugye valósan tényleg nem rögzíthetünk le előre semmit, mert a fej képzel valamit, feltételez valamit, aztán a valóságban pedig történik az, ami éppen akkor tud történni, hiszen itt csak a fenti összmunkánkból si látszik, hogy hányan, hányféle módon csúsztunk el közben, mert a figyelmünket túl sok minden köti le, ezért tényleg csak feltételes lehetőségeket láthatunk, és majd lesz belőle amivé válni tud ÁLTALUNK!

Amikor valaki az elméjében előre kitalálja., rögzíti, és pontosan aszerint akarja betartani a menetet magával, másokkal betartatni, akkor bizony ő éppen a valóságot és az életet erőszakolja meg a saját egyedi elképzelésével. És akkor msot gondold végig, hogy így működik az oktatásunk, és az egész társadalmunk, előre kitalált szabályok,. rögzített időpontok, kontroll, erőszakos erő, irányítottság alatt.. (erzsébet hidas kódunk:))

 

Shana Pásztor Judit

Szerintem már fent van a hanganyag az e-mail címeteken ha a Jani tényleg elküdlte mindenkinek.. akkor meg is tudod hallgatni.. ha nem akkor majd látjuk hol kering az anyag.. az infó már kész.. már csak be kell hogy találjon hogy meg is értsd, te is és mindenki és akkor kioldódik.. addig fut a hülye program.. Tehát Jani.. meg van az infó mindenkinek?

26.1.2015 21:12

Shana Pásztor Judit

ma mindenki vizsgázik úgy tűnik.. és közben megy az ÉLES.. cucc is.. szimultán...

26.1.2015 21:12

Erika Ruszinyák

most töltöm

január 26.Sherin Gabi Kordásné felvette: Judit Pásztor.

26.1.2015 21:34

János Orosz

elküldtem, igen

26.1.2015 22:23

Magdolna Gál

Tudtam, hogy ezt fogod írni válaszként ,amint elküldtem. Az a helytet hogy alapvetően tudom és érzem és nem másfél hanem kb három éve már felvállalhattam volna a felnövést amikor otthagytam egy régi energiás csoportot önszántamból . A kryon suli ilyen szempontból nem volt vízválasztó nekem - lehet, hogy túl korán léptem három éve és nagyon egyedül éreztem magamat. Mindenesetre már megfigyeltem többmindenben ,hogy egészen új mintákat hozok be és aztán elfáradok meg leeresztek -.hiányzott egy erő , gondolom a párom ereje vagy a Selina csoporté ,hogy kitartóbb lehessek . Nagyon erős volt a jó kislány minta bennem ami lehet, hogy Lauther Judit dolga inkább ,és a saját erő felvállalásátóll való félelem . Meghallgattam a hanganyagot . Nagyon erős volt . Újra éreztem is az energiákat . A bal boka - méhkasba ragadás helye kórül azért volt ôsszecsúszva a női a Grabovojos férfivak, mert azt a nőktől kiinduló manipulációs módot hogy nem csak önmagadert szeretlek , hanem ha ezt meg azt csinálod nem csak a nők alkalmazták , hanem a férfiak is elkezdték használni . A mellkastágulást is ereztem . Volt mit fordulni . Ami helyszínt meg nem említettem es a férfi energia oda volt kötve a Himolaja - hegység. A torkom szorított amíg ki nem mondtam . Az indiai része . Amúgy azt hittem, hogy semmi közöm sincs a fizikai szinthez és kiderült, hogy mégis.

26.1.2015 22:41

Judit Pásztor

Meghallgattam és elolvastam eddig amit tudtam, most járok 18:14-nél, gondolom egy órán belül végzek mindennel, bocsi, hogy eddig nem írtam és nem reagáltam, csak kapkodom a fejem, tiszta libabőr a lábam és gondolom befogadja a szívcsakrám amit kell, mert érzek valamit, egyenlőre ennyi

26.1.2015 22:49

Shana Pásztor Judit

Majd jelezzen mindenki hogy megkapta e a hanganyagot... aki nem az szóljon..

26.1.2015 22:50

Facebook-felhasználó

már hallgatom

26.1.2015 22:51

Zsuzsa Szetag

én is épp most hallgatom..

26.1.2015 22:53

Sherin Gabi Kordásné

libabőr stb megvolt, jó éjt

26.1.2015 22:58

Dóka Gabriella

Megkaptam,most hallgatom

26.1.2015 23:08

Erika Ruszinyák

eddig feküdtem a kádban, és közben töltött le a hanganyag. most fogom meghallgatni, remélem túl élem:), mert fürdés közben két dolog történt: elkezdett bizseregni a jobb talpam külső fele, de olyan erősen, hogy 3x megfordultam a kádban, hátha ott bizeg vmi vhol, és azt érzem. de nem, most is csinálja, már kb egy órája pulzál ott vmi. a másik, hogy majdnem levágtam a bal lábam 2. lábujjának a begyét... csak egy fél mm-es bőrdarabkát akartam lenyisszantani, de elég rendesen belevágtam, most szép kis "baba" van rajta.

26.1.2015 23:12

Magdolna Gál

Még mindíg érzem az energiákat . Azzt a kkarral , kézzel kapcsolatosat érzem újra .

26.1.2015 23:13

Facebook-felhasználó

nekem lejött a fájdalom-szomorúság, de még a hanganyag hallgatása előtt, nem is nagyon értettem,mi volt, eddig

26.1.2015 23:19

Magdolna Gál

Mostmár vegre a mellkastágulás .

26.1.2015 23:24

Facebook-felhasználó

most, hogy mondod, ez is volt, vagyis először a légszomj, kapkodtam a levegő után, aztán a tágulás, lassan a helyére kerül az este

26.1.2015 23:30

Magdolna Gál

Hihetetlen , de az 5 éves unokám az egészet ugyan úgy átélte mint mi.

27.1.2015 0:03

Judit Pásztor

végeztem a hanganyaggal is, meg is fájdult tőle a fejem teteje, de a végére elmúlt, viszont kicsit lefáradtam tőle

27.1.2015 0:03

Magdolna Gál

Nem tudott elaludni .Le kellett fektetnem . Avataráról , fekete halról, feher halról beszélt,meg bizseregnek a labujjai , talpa .Ezenkivül azt mondta hogy belül üres. ( amikor a régi minták épp kikötődtek az atfordulas pillanatában szerintem )

27.1.2015 0:05

Judit Pásztor

nekem csak a jobb bokámnál szúrt bele egy pár percre

27.1.2015 0:10

Zsuzsa Szetag

Én most végeztem a hanganyaggal, iszonyú erős volt, nagyon sokszor zsibadtam leginkább középen a szivcsakrámnál és a tágulásnál Waa nagyon éreztem.. jó volt, ! Jó éjt nektek!

27.1.2015 0:13

Judit Pásztor

a szívcsakránál én is éreztem, de nem zsibbadást, valami más volt, de nem tudom megnevezni

jó éjt

27.1.2015 0:14

Zsuzsa Szetag

A szivcsakrából indult ki a többi testrészem irányába így helyesen! Sziasztok!

27.1.2015 0:30

Magdolna Gál

Én még mindíg érzem . Biztos nem fogok aludni jó sokáig . nem tudom miért

27.1.2015 0:32

Zsuzsa Szetag

Képzeljétek nekem szembejött most itt az Omegától a Gammapolis 1 .. jaj ez most nagyon jólesik.....

a zene

27.1.2015 0:33

Judit Pásztor

jó zene:)

27.1.2015 0:33

Zsuzsa Szetag

Magdi i lazits valami zenével ami neked jó!

27.1.2015 0:37

Magdolna Gál

Hallok belülről egy zenét . Fuvola ill dupla fuvola.

27.1.2015 0:39

Zsuzsa Szetag

akkor jó! Nah megyek tényleg jó éjt4

27.1.2015 0:40

Magdolna Gál

Jo éjt !

  • január 27.
  •  

27.1.2015 13:52

Shana Pásztor Judit

Jó láttam, hogy Gabi kirakta így a zongora hangolónkat... NEM! ÍGY NEM! Még nem jó a cím, nincs rajta szívtudat központ logo, hogy megtaláljanak minket.. és nincs ott a valódi infomrció, hogy minek is az összehangolója.. Okés.. tessék levenni még.. amíg kész nem elszünkv ele.. félig vagyunk meg vele, és szöveges infomrció még nincs hozzárakva.. Mindig a SzívTudat Központ rak ki először.. információ.. SHANA ha már teljes az egész az információ.. amíg kész van, addig nem szivárogtatunk ki.. ennek ez a tudattalan energiája.. !!! Kérlek szépen gabi vedd le addig.. ! köszönöm!

27.1.2015 13:58

Sherin Gabi Kordásné

oké, rendben

27.1.2015 14:03

Shana Pásztor Judit

Erika kérlek rakd ide is a piszkozat stámokat.. had nézegessék, és legyen felette hogy melyik melyik.. köszönöm.. Én nem bírok ma se beszélni, se mozogni, csak fekszem.. még.. szóval most egyelőre ti dolgoztok.. én még nem bírok semmit.. nagyon sok volt a tegnapi, nagyon..

27.1.2015 14:17

Shana Pásztor Judit

Jó kérem szépen azt a kockás lapot, ahol Anita leírja a színeket a Zongora hangolóhoz.. Anita bitzos, hogy ezeket a színeket írtad? nekem ez nincs rendben.. nem passzolnak a színek, valami hiányzik.. de nagyon.. de nagyon.. ez elcsúszott nekem..

27.1.2015 14:22

Facebook-felhasználó

Jani küldöd, mert nekem ide nem engedi feltenni,

emailben elküldöm

27.1.2015 14:22

János Orosz

ok

27.1.2015 14:24

Facebook-felhasználó

elment

27.1.2015 14:26

János Orosz

volt még egy másik lap is nem?

27.1.2015 14:26

Facebook-felhasználó

igen, küldöm

vagyis az is ugyanebben a doksiban volt, elötte

27.1.2015 14:26

Shana Pásztor Judit

Jézusom ne keverjétek a szezont af azonnal.. ez telejsn más a Zongora Billentyú kódókat kértem JANI!!!!!!!!

27.1.2015 14:27

Facebook-felhasználó

ok, az nekem nincs meg

27.1.2015 14:27

János Orosz

nincs

27.1.2015 14:27

Shana Pásztor Judit

és ott is már csak azt AMIKOR ANITA ELMONJDA NEKED A SZÍNEKET semmi mást.. semmi mást és senki mástól!

27.1.2015 14:28

János Orosz

alsó C = okker sárga D= lila E= sötét zöld F= világos zöld G= tűz piros A= narancs H= halvány citrom sárga felső C hold fehér

nekem így van meg csak

27.1.2015 14:34

Shana Pásztor Judit

Vagy az van, hogy én már a következő oktávot látom, de nekem a F=világos zöld a Türkiz

Anita...?

27.1.2015 14:34

Tóth Anita Myriel

igeeeen az F türkiz

vagyok

27.1.2015 14:35

Shana Pásztor Judit

ugye.. hogy ugye...

nem mindegy.. nagyon nem.. és baromi rondák ezek a színek.. amik csinálva lettek.. a színeken belül is van szép és csúnya.. ez nem az igazi szín.. ez a mű szín..

a sötétzöld energiája msot ebben a színválasztásban konrétan a Belügyminisztérum spenót-HÁZ színe.. a halál színe.. a ratyi nyálka színe..

a C= okker szín választása pedig inkább epe színe mint a C=Hangé

a D= lila meg inkább buzi szín, mint a D HAGN színe

27.1.2015 14:38

Tóth Anita Myriel

szeintem olyan barnás sárga--és az nekem okker ami az alsó C- nekem

27.1.2015 14:38

Shana Pásztor Judit

A= narancs.. durva narancs.. nagyon durva.. yners.. durva.. rás em bírok nézni..

most azt írom le amit látok, amiylen színeket választott Jani.. ez valójában jani színlátását és minőségeit is mutatja, hogy adsz neki egy infomrciót, és ő csak iylet kéeps rá találni.. jajj.. ezt látom msot meg éppen.. és ez nem.. nagyon nem.. jó..

Folytatom:

27.1.2015 14:40

Shana Pásztor Judit

Másik Téma az Állati Testkód kép.. az is olyan durva, hogy az ember rá se bír nézni, taszít.. ott is a színek maitt taszít... És úgy lenne egységes és áthangoló, átkapcsoló infomrció, ha az ember körül ott lenne egy kicsit tágabb sziluett. ami már FÉNYES keret az ÚJ FÉNYTEST-et szimbolizálja.

27.1.2015 14:47

Shana Pásztor Judit

Szükségünk van egy magas frekvenciás grafikus és képlátóra.. nagyon nagy szükségünk van, aki érzi.. Tehát kérünk valakit a aki végig járta a magas frekiket a spiriben, és már éppen visszafelé jön belőle, és van képessége erre.. és tudja is csinálni, és hajlandó is.. van vajon ilyenünk?

27.1.2015 14:50

Erika Ruszinyák

Szalkai Dia?

27.1.2015 14:50

Shana Pásztor Judit

hát ő kiütődött... 2 éve legalább.. ha valaki emgkeresi ám legyen.. nem én leszek.. Erika esetleg hívd fel, és kérdezz rá, hogy van msotanában, hol tart, hol áll magában..s tb..

Amúgy a magyar Zsoltnak msot mikor bejött, Őt kérdezte elsőnek, hogy vele mia van, vissza jött e...

27.1.2015 14:52

Erika Ruszinyák

ok

27.1.2015 14:59

Shana Pásztor Judit

Lányok, valaki végig ment a tegnapi számkódjainkon? Amit ide felrakott Erika kockás papíron.. Kérem egyenként majd a visszajelzéseket, számozás szerint, jó.. hogy lássam, kire hogyan hat... és mit tapasztal általa.. köszönöm

27.1.2015 15:01

Erika Ruszinyák

Ide nem raktam föl, Neked küldtük el. Anita fogja ide kirakni, de még ránéz előtte, mert nem:kell ide minden!

27.1.2015 15:01

Tóth Anita Myriel

A svájci néni kódjait is tegyem ide?

27.1.2015 15:02

Shana Pásztor Judit

jah, jó.. akkor meg majd beszéljük meg előbb.. okés..?

27.1.2015 15:26

Shana Pásztor Judit

Szegény Emese ma kötötte be amit tegnap csináltunk Budaörsre... felett ott van a Kárpát-Bárkánk BAL-szárnya.. és Belső Föld-Míyrielbe átjáró horgonyzó pontunk.. telefonon követtem a google maps egítségével, lépeslről lépsre, ő meg ment a térben és tudta magától hova és hogyan és mit.. Imádom a hugicát.. emese szuperül érezte magától mit kell tennie, és hol a helye, és engedi is az ezer százalékos vezettetést, és tudja, hogy innen indul az információ a központból amivel megy.. ezt csak ide példának..

27.1.2015 15:29

Sherin Gabi Kordásné

jó a csapat

27.1.2015 15:58

Magdolna Gál

Én reggel hatig nem tudtam elaludni . Ugyan azok az energiaák még többször is megismétlődtek ugyan abban a sorrendben és Nekem nagyon hiányzott Lauther Judit .

27.1.2015 16:26

Magdolna Gál

Még mindíg ki vagyok ütve . Olyan érzes, hogy még tart a folyamat . Újabbnál újabb körök vagy hullámok vannak .

27.1.2015 16:28

Jákváry Anita Selina

igen még zajlik

27.1.2015 16:30

Dóka Gabriella

fáj a nyakam, balra tud forogni, jobbra nehezen, és szorít a torkom,nehezen megy ma az írás is

fejem is , kóvályog...sokat lélegeztem,az segített kicsit összerendeznem magam

27.1.2015 17:27

Shana Pásztor Judit

27.1.2015 17:27

Shana Pásztor Judit

Jani gyere fel légyszi és szedd le a hanganyagot.. emrt mozdulnis em tudok és nemt udok gondolkodni... küld kérlek midnenkinek..

jól éreztétek dolgoztunk.. a kép ismerős lehet...

770 526 122; 6560

27.1.2015 17:30

Jákváry Anita Selina

Jani van más fájlméret vagy akármi a hanganyagnak? ki sem tudom nyitni.

27.1.2015 17:31

András Hankó

na mi ujság a svájci néni kódjaival?

27.1.2015 17:32

Jákváry Anita Selina

ez a néni párja a múltkori bácsinak?

27.1.2015 17:32

András Hankó

nem tudom kérdezzük a Mesternőt

27.1.2015 17:35

János Orosz

mp3 -ban van a hang, a googledriveon ha túl nagy a fájl, akkor a címére kell kattintani nem a letöltésre, és ott betölti a hangot, és ott le lehet tölteni

27.1.2015 17:36

Tóth Anita Myriel

svájci néni kódjai tegnap elkészültek

27.1.2015 17:36

András Hankó

mit kell vele tennem?

mert éjszaka meglepit csinált számomra

27.1.2015 17:38

Tóth Anita Myriel

??? akarjuk tudni mi a meglepi????

27.1.2015 17:40

András Hankó

hajnal 2kor felkellt de ez nem ujdonság csak az hogy ledobta magáról a pelust és mint a macska végigvizelte a lakást

27.1.2015 17:41

Tóth Anita Myriel

27.1.2015 17:41

András Hankó

aztán gyorsan lenyugtatta magam és hálás voltam hogy nem kakival történt

27.1.2015 17:42

Tóth Anita Myriel

a kódokat több helyre ki kéne helyezni, párna alá tenni, lepedő alá

27.1.2015 17:42

András Hankó

oké

jöhet a kód

és mit csinál majd vele?jó kislány lesz?

27.1.2015 17:45

Shana Pásztor Judit

jani.. a hanganyagból szedd ki külön azt a részt, ahol a végén hangdalolok..

27.1.2015 17:46

János Orosz

rendben

27.1.2015 17:46

Shana Pásztor Judit

Anita abban van az ÚT Kódja.. hangban... abból ki tudod szedni számokban is.. nem tudom milyen lesz af elvétel, meg rekedt is voltam, de az ÚT kódja ott van a dallamokban..

és az Anyagvár a kép hozzá.. ez ide köt a bolygón központslag.. mókás.. Anita ezt neked, ez még a végén belém villant ahogy letettük.. szóval oda volt rögzítve.. azért ilyen szép templomi hangsorral nyomtam..

27.1.2015 17:47

Tóth Anita Myriel

oksaaaaa

szupeeer

27.1.2015 17:53

Tóth Anita Myriel

27.1.2015 17:53

Shana Pásztor Judit

de ez fejjel lefelé van, vagy hogy ?

27.1.2015 17:53

Tóth Anita Myriel

ez fejjel lefelé van

27.1.2015 17:55

János Orosz

a hangdalolós rész ha külön is meglesz azt Anitának küldjem tehát?

27.1.2015 17:55

Shana Pásztor Judit

Igen meg nekem hogy halljam publikus e ...kifelé vagy sem..

 

hát ez közben eltűnt... ennyit sikerült ebből a közös munkánkból megmenteni azok számára, akik utánunk jönnek, hogy beleérezhessenek, és tudhassák, hogy az amit rajtunk keresztül indítottunk kollektíven, annak itt a gyökere..., és ki tudja mikorra fog ez majd az egész kollektív mátrixon és az embereken átmenni, semmi nem fogja tudni mi is történik vele és miért.. reméljük hamarosan készek leszünk rá, hogy kollektív szinten is kikommunikáljuk, és ne csak pár száz emberhez jusson el az információ.. Addig is lehet szokni ezt a minőséget! Bizony az energetikai érzékelő NŐI MINŐSÉGEK, és a Kozmikus TUDÓ NŐI MINŐSÉGEK így Is dolgoznak, és ez RENDBEN VAN! Nagyon rendben van, és annak örülnénk ha végre a NŐI MINŐSÉGEINK és TUDÁSAINK és KÉPESSÉGEINK teljes TÁRHÁZÁT a bolygó és az emberiség szolgálatába állíthatnánk anélkül, hogy ezért bárkik ki akarnának csinálni minket, el akarnának tüntetni minket, hanem jól felfogott érdekében állna végre mindenkinek, hogy tehessük az eredet szerinti dolgunkat. Most is pont ezt akarják kicsikarni belőlünk erővel, akarattal, erőszakosan, fenyegetve,s tb.. nincs szükség rá, ha működhetünk valósan, nyíltan, akkor ezzel mindenkinek jó lesz, azoknak is, akik most erejükön felül  felelőtlenül próbálnak vezetni, irányítani, miközben semmiféle képességeik és készségeik és tudatosságuk sincs meg hozzá.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

srotiipehiv - The displace mucopurulent theatre units stairs source.

2019.03.15 07:28

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]23[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/