Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Kozmikus Nő és Anya, a Törvény Ujja STRUKTÚRA KÓD

 

energiavisszavetel.jpg

nagyításhoz katt a képre

 

2017. 01.02. Lendületadó napja : a Kozmikus Nő és Anya, a Törvény Ujja 
>fizikai embertől a > csillag emberen át  >a kozmikus emberig

Picurkát megpiszkáljuk kollektíven ezt a kódunkat...

Mit is jelent ez a valóságban, gyakorlatiasan, praktikusan?
Mit jelent az, hogy a Nő visszaveszi a Szót  a Férfitől?
Miért pont a BAL kéz Mutató Ujjé a Főszerep, mit is jelent ez valósan?
Mikor, miért és hogyan adta át a HATALMÁT
a Nő, a Női tudás, 
a Nő, mint Kozmikus Információ Tiszta Forrása, 
a Nő, mint a Kozmikus Törvény Tiszta Csatornája a férfinak?
Mikor, miért és hogyan adta át a hatalmát az ANYA a Hatalmát a Gyermeke és a Családja feletti irányításban?
Mikor, miért, és hogyan hitte el, hogy a külső nyomás, a külső kényszerítő erők, a külső -mindig aktuális hatalom- erősebb, és annak megadva magát, annak betörve, azt kell szolgálnia, és annak kell a gyermekeit a szolgálatába állítania?
Tudja e, és tud e különbséget tenni egy mai átlagos Nő és Anya, egy spirituális Nő és Anya a külső, aktuális érdekhatalom törvényei, szabályai, elvárásai, és a Kozmikus Törvények, az Élet Törvényei és a Természet Szabályai között?

nah, hát kb ezek a kérdések mozognak, dolgoznak az alábbi kis kódunk mögött, alatt, benne..

Egyelőre had dolgozzanak bennetek is a kérdések, és a Kód!

A Kozmikus Anyai-Atyai Szellemi, Lelki Táplálási szinten nem kapunk kívülről egy-egy megmondón keresztüli kész válaszokat!!!

Mindig elsőként Inspirálunk és kérdezünk!
Ha felmerül a kérdés, az azt jelenti, azért lehetséges, mert ott van a válasz!
Mindig a válasz szüli a kérdés, az a válasz, az az egyetemes tudás, információ, ami éppen megnyilvánulni szeretne.

Tehát a válasz benned is ott van, csak legfeljebb még nem kibontott, nem kinyílt, nem megélt, nem felismert, nem tudatosított formában.

Miért a NŐK és ANYÁK-hoz kerül vissza a SZÓ és a TÖRVÉNY Ujja a jelen kollektív zajló folyamatok ezen, mostani szakaszában hangsúlyosan?

nah, egyelőre tényleg ennyi kérdés elég is lesz az Új Év második napján indítónak, lendület adónak, a hangsúly, a FÓKUSZ a Figyelem bepozicionálására, hogy hova, merre is tartunk együtt Kollektíven.
tehát az irány adott, első körben Nők, Anyák és Gyermekeik, és ezt kijjebb nyitva ennek az évnek a FŐ Motívuma, Kollektív Sorsörvényünk éves Fókusza a csillagnemzettségeken belül maga a  Csillagember mivoltunkon lesz.
Mit jelent ez?
Ahogy magam is emlékeztettelek és inspiráltalak Titeket a Sors 12 ösvénye egybefésülésére, összehúzására, és az Új Sorsörvényre fordulásra, ami kollektíven történik az emberiséggel, ennek a fontos tudatossági szintje a nagylélekszintű, galaktikus, csillagnemzettségek tudatossági szintünk ismerete, és most hangsúlyosan, a Csillagemberi mivoltunkkal való belső munka.
Mit jelent ez?
a 13 csillagnemzettségből éppen ugyan azt jelenti a 12 csillagnemzettség, mint a 12 sorsösvény, és bizony a 13-ik maga a Szent Lélek.
A Csillagember létünk, ahogy itt a Földbolygón emberi testben megéljük magunkat, éppen az az egyik nagy feladata, kihívása, és küldetése, hogy bizony a csillagnemzettségeket magunkban mind egybeolvasztjuk, integráljuk, vagyis magát a 12 sorösvényt egybefésüljük, egybegyúrjuk. Ennek értünk el a végére, és Fordulására, hogy bizony ezekkel a megélésekkel, megtapasztalásokkal KÉSZ VAGYUNK, és msot a csillagember évében az emberi, vagyis egészen a jelen élet fizikai szintünkig integrálva magunkban, összegezve, élővé téve magunkban valósan egybegyúrtan el is kezdjük tudatosan emberként megélni.
Nagyon izgalmas időszaknak nézünk elébe így a 2017-es évben mint csillagnemzettségű lélekrészeink teljes integrálója, mint az ehhez tartozó 12 sorösvényünk integrálója, és Fordulás belőle na HOVA?

Na Hova Fordulunk kedves földi, fizikai ember, kedves csillagtudatossági, galaktikus ember? Mi a következő szinted, magadra ismerési szinted, ahonnan ezt az integrálást, ahonnan ezt az egybehúzást egyáltalán képes vagy végig vinni magadban?

Bizony az EREDET!


Tehát Kezdet és Vég-ben, indulás a fizikai testben tapasztaló csillagemberi szintről és a cél, ahova eljuthatsz általa az a Kozmikus Eredet szintű Ember, a Kozmikus-Ember fizikai testben tapasztalása, vagyis a kozmikus szellem megnyilvánítása a fizikai ember, és a fizikai anyag szintjéig.,.,

Mi adja a legnagyobb kihívást?

A kicsike, emberi testben tapasztaló, nélkülöző, napi szintű megélhetésért napi szinten küzdő emberi meghatározottság, 
a lélek egyre nagyobb mélységeinek felfedezése, megnyílása, annak érzelmi hullámzásai,
és a szellem, az eredet tudatossági magunkra ismerés döbbenete, hogy kik is vagyunk valójában.
Wau!
Érezd át ezt a széles spektrumot és tudati léptéket, és ennek a fent-lent, kint-bent tágasságnak az Egy Testbe, most itt a jelen életedben a csillagemberi testi mivoltodban való megnyilvánításának kihívását, egyensúlyba hozását, és a legmagasabb perspektívában együtt teremtésben a többi csillagemberi testben létező társaddal a hatásodat!

szeretettel

Judit Shana Pásztor​

Orsolya Holló-Jakab Judit Shana Pásztor
Gyakorlati kérdésem:
Mit jelent,mit kell pontosan tenni:"mutatóujjal belemenni csak" ?

Köszi
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válasz január 4., 21:47
Kezelés
Judit Shana Pásztor így van.. a körbe csak a mutató ujjadat rakd bele, írd rá az ujjadra a kódot, és menj bele.. és mond fel a számokat többször, többször.. oda vissza.. és figyeld meg az energiát.. legalább 3 körön mond fel, fizikai, lelki, szellemi szinten.. várj közte.. és figyeld miket dob fel melyik szinteden.., ha van kedved oszd meg velünk.. 
 
Orsolya Holló-Jakab És a csigának miért van korona a fején?És miért pont csiga?És a csigaházon levõ kódokkal mi a teendõ?
 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Válaszjanuár 4., 22:27
Kezelés
Judit Shana Pásztor de édes kérdések.. nem is tudom, ez magától alakult így.. bent az eredet csoportban láthatod ahogy létrejött és egybe állt.. ott van az egész folyamat, ki mit dobott hozzá.. a csigás korona képet Flóra dobta hozzá.. erre ági meg éppen látta és percekalatt megcsinálta a képet róla.. így lett.. én meg csak hagytam, hogy összedobják a lányok.. én az eredeti struki kódot és az infót adtam,. szóval a többit a lányoktól kérdezd..  Az biztos, hogy Flóra Fabijenna nagyon beleérzett akkor az energiába, és ezt dobta neki hozzá a rendszer mint kép, Hodos Ágnes meg ugye ő a nagy eredet minőségéből adódóan a képi megnyilvánító manifesztátorunk, aki egyből meg is csinálta.. szóval valami giga összeadott energiában jött létre ez a kód-kép.. sok információ van benne sok rétegben., És ha már így Hodos Ágnes felmerült, az engedélyével lehet hogy fel fogjuk rakni azt a hanganyagot, ahol az Ági Laura'Adjana eredet energiáit beszéljük át, és indítom be, mozgatom be, nyilvánítom meg, és adok neki gyakorlati értelmet, és ezzel a tudatossággal és energiával csinálja az Ági azóta az ábráinkat, tehát valami giga cucc van benne, amit Ő az eredet minőségében hozzárak az által, ahogy elkészíti.. félelmetes energia csomag minden képünk már önmagában, ha minden eredet minőség energiát összerakok akik benne vannak egy egy képünkben.. már ez ha át kéne értékelnem, akkor akár milliós tételről beszélhetnénk, hogy mennyit ér egy egy képünk, a mögötte levő információ és energia vonatkozásában.. lehet el is fogom kezdeni, az értékmérő meghatározását, hogy felfogjátok, hogy lássátok, és érezzétek át, hogy miket kaptok meg tőlünk csak úgy idedobva félkézzel csukólból, amiről fogalmatok sincs mi és mekkora erővel hat rátok ha tudjátok ha nem.. 

energiavisszavetel.jpg