Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kárpát medence-AGY női-férfi-gyermek hiány, kifordultság, szétszakadtságunk az Egységlátás hiányának okai

 

 

trianon_a_vilag_tortenelem_egyik_legnagyobb_szegyene_igazsagtalansaga_es_kegyetlensege_706122_15470.gif

 

 

2016.03.16. jegyzet

Anita Valkai hogy is érzékeltük az elszakítottságot a testünkön, a tudatunkban a teljes ország feltérképezése után?
Itt vannak a leszakított részek.
Ez a képi illusztráció segítség a hanganyaghoz, ahol összegeztünk.
 
Ezt mindenkinek mondom, hogy bizony ez a HIÁNY energetikai részeink, amik jelen pillanatban MINDENKIBEN OTT rezegnek és HATNAK TUDATTALANUL!
Mindenkiben, aki ide született be, és tudattalanul az egyedi mátrixának részét képezi a teljes nemzeti tudatsíkú történelmi mátrix, ha tud róla ha nem, ha érti, ha nem.
 
Amíg ebben a TÉRBEN és HELYEN vagyunk beágyazottak, bizony mindenkinek ott van a rendszerében.
Nagyon sokan gyógyították már magunkban sok szinten ezt a kollektív rétegünket, de mivel évről évre ennél sokkal többen termelik, növesztik újra és újra magukon keresztül, így valójában amolyan sziszifuszinak tűnő lehet az egyedi kibontódás, kigyógyulás belőle, leválás róla.
Főként azért is, mivel hiába koncentrálunk a történelmi szétszakításra, az önmagában nem old fel, hiszen nem a történelmi esemény a lényeges, hanem az, hogy ha felismerjük az ENERGETIKAI EGYSÉGET, és azt TUDATOSÍTJUK, hogy azon belül milyen részeink lettek leválasztva rólunk, tehát a teljes egységünkön belül milyen hiányokat élünk meg kollektíven, mi hiányzik ez által a teljes nemzeti tudat egységünkből, hol és milyen részeinken vagyunk KIFORDULVA ez által MAGUNKBÓL, az egységünkből.
 
Ahhoz célszerű ismerni, hogy a terület, a Kárpát medence mint egységes energetikai BÁRKA, BÖLCSŐ hogyan működik, mivel analóg.
 
A Kárpát-medence bizony ANYAI MEDENCE, maga az ANYAMÉH, és egyben az AGY Is.
Vagyis a SZELLEMI BÖLCSŐ!
 
A SzívTudat Kozmikus Anyai medence, amiben az ŐS-Anyai Kozmikus Tudás adja a KERETET, TERET, HELYET, és abba tudna MAGOT VETNI a Kozmikus Férfi Tudás, és megfoganni, majd ha teljes lenne a medence, akkor tudná a Kollektív közös Kozmikus szellemi gyermeket kihordani Egy-Test-ként, Egy-Lényként azok EGYSÉGE, közös szellemi-lelki-testi egysége, akik erre a területre születtek be, ÁGYAZÓDTAK BE, Kötődtek be a beszületésükkel, és vették magukra a teljes terület energetikai programját, került be a rendszerükbe OKKAL.
Hiszen minden lélek okkal választja meg az adott beszületéséhez az idő és tér és hely koordinátákat.
 
Tehát még egyszer, első körben ANYAI MEDENCE, mint befogadó teret adó táptalaj.
Tehát Anyák, Nők, nézzétek meg mint a saját Méhetekkel analóg területet és leválasztásokat, mi hiányzik belőletek ez által, mi nem kap teret, helyet bennetek, nálatok, miben nem kaptok teret, helyet, teret mint anyák, nők.
Másodsorban Férfi AGY, Tudás, Információ tere lenne, tehát férfiak nézzétek meg, hogy milyen AGY-hoz (Ágyhoz) nem fértek hozzá, nem kaptok agyat/ágyat a női medencével kapcsolódásra, hova nem tudtok beagyazódni/beágyazódni, vagyis a szellemi magnak hogyan nincs meg a táptalaja, ahova vethesse a magot, egyáltalán kaptok e olyan méhvel, befogadó medencével rendelkező női minőségben TERET, HELYET, ahova benyílhattok, megnyílhattok, hogy a magasabb szellemi magotok beférjen, befogadásra találjon bárkiben is.
 
És harmadik már mint legszerencsétlenebb és legfájdalmasabb következményként, a közös gyermek, szellemi, lelki, fizikai gyermekek hogyan abortálódnak ebben a hiánytérben, helyen, bennetek, és kollektíven az egész nemzetben, országos szinten.
A fizikailag megfogant, megszületett gyermekek nem kapják meg a lelki befogadást, és a szellemi befogást és szellemi mag-asabb táplálásra meg aztán végképp nem kapnak teret, helyet, lehetőséget.
 
kérdezzetek bátran, mert ez elsőre biztos nem lesz egyszerűen érthető
 
A legfontosabb, hogy ami kívül van, az bennetek is megjelenik, a külső terület és országos kép veletek analóg, a testetekkel, az egyéni energiateretek és a TÉR és HELY energetikai tere, minősége egybefüggő, Ti benne léteztek, bele vagytok kötve, hisz itt a bolygón így tudtok létezni, az adott hálórendszerbe bekötött tudatokként.
 
Még egyszer:
 
A női méh, női medence és a Kárpát medence azonos minőségben képes működni, oda-vissza hatva egymásra.
A női medence a Női minőség szakrális kapuja, központja, tar/tár háza.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kiss Béla - Szellemi férfi agy

2019.01.17 14:00

Megvilágosultam. Köszi Shana!