Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Figyelem=Energia Mit tartasz és mekkora erővel Te magad? Hogyan teremtesz új teret? Alibi teremtés fenntartás mi helyett?

 

 A FIGYELEM-Fókusz -al teremtünk és meghatározza,

rögzíti a helyünket a fizikai térben!

Hogyan szállj le a poláris libikókáról?

Mi történik ha leszállsz a poláris libikókáról?

....

..

merleg-hinta-mit-tartasz.jpg

A FIGYELEM az maga az ÉLŐ ENERGIA!

Mikor valós, és mikor nem? 

Kint a facebookon mindenki figyelemhiányos, egymástól próbálják mindenféle trükkökkel megszerezni a figyelmet.

Ki így ki úgy.

Minden a figyelemtől függ, hisz az adja nekik az ÜZEMANYAGOT a létezésükhöz.

Ha valakiről lekerül a figyelem, eltűnik.

Ha valaki minél több figyelmet tud magára húzni, azzal valójában mások energiáját használja arra, hogy ő TEREMTSEN!

Azok adják neki össze hozzá a kakaót, az üzemanyagot.

A napokban kiraktam példának celebes a Berki fiút, hogy ő mennyi figyelem energiát húz be magának, és mit teremt vele magának, és meg is tartja magának. Miközben azt azok adják össze, azok támogatják be, általuk tartódik meg, akiket behúz és akik éltetik a figyelmükkel.

Szóval amit ez a fiú, vagy bármelyik celeb összebazsevál magának, az valójában mind azok adják össze, azok teremtik nekik, akik tartják a figyelem középpontban.

Tehát ezt valójában EGYÜTT TEREMTETTÉK, együtt rakták össze, csak a fiú gyűjtötte be, mint középponti elem, és tartja meg magának a hülye, mert azt hiszi, hogy az csak az övé.

 Nem, nem, ez mindenkié!

Azoké mind minimum, akik benne vannak a közös figyelemben, őt figyelve, mint központi teremtőt!

Másik példa:

Amikor pl egy Zukkerberger fiú rájön, hogy megválik a facebook vagyonától, és alapítványra bízza, hogy mindenki részesülhessen belőle, az nem megható, jótékonysági cselekedet, és még mindig igen kevés, és halovány kis adakozásjellegű energiasáv ahhoz képest, hogy ez mindenkié, aki hozzáadta magát.

Meg van, érthető?

Tavaly, mikor a SzívTudat központ elkészült, azt éreztük, hogy szépen oda fognak átigazolni a VALÓDIAK.

A facebook a személyiségek, kifordult bábok, hamis identitások világa, és kell egy olyan virtuális Központ, Otthon, ahol már valódi felé haladók szabadon összegyűlhetnek egymás között, egymással és magukon dolgozva egymással megosztva a tapasztalataikat, anélkül, hogy állandóan beesnének olyanok a csoportba, akik nem tudják hol járnak, és szétrombolják, széttrappolják  a biztonságos TERET ahol nyílhatnának a társak.

Ott valós FIGYELEM-et kaptak!

Valós figyelmet az tud adni, aki már magának megadta, és már többlete van belőle!

Vagyis ÉLŐ ENERGIÁBÓL lehetséges valós figyelmet adni!


smile hangulatjel Legyetek nagyon okosak, és tudatosak, hova és mire, és kire rakjátok a figyelmeteket, az a legnagyobb kincsetek!

ÉRTÉKETEK!

És olyannak adjátok ha már adjátok, aki vissza is juttat a befektetett értéketekből nektek bármilyen formában!

És sürgősen vegyétek le minden olyanról személyről, egyénről, csoportosulásról, aki csak elveszi, használja, és megtartja magának, magát növeszti, duzzasztja, dagasztja, gyarapítja belőle.

A legfontosabb viszont az, hogy MAGATOKNAK adjátok elsőként a legtöbb figyelmeteket, mert azzal adjátok a saját energiátok saját magatoknak elsőként, legfontosabbként, hisz azzal működhettek, azzal teremthettek tudatosan magatoknak, és majd ha már tudsz tágabb figyelemben és érzékelésben lenni stabilan, magadon túl, úgy hogy már másoknak is tudod valósan adni, akkor adj másoknak is belőle, és akkor ők is fognak növekedni. 

De előbb TE!

Mert addig nincs miből adnod valósan, és el fogsz fogyni, elsorvadsz, beszűkülsz, a másik meg gyarapszik belőled, növekszik, dagad, hízik, mivel megtartja magának és nem juttat visszafelé és mások felé a külvilágába.

2014-ben fordultunk a kollektív tudati közös szintünkön, és elindult a figyelem, fókusz levétele sokaknál globálisan a közös nagy vetített objektív valóságképről.

Ehhez indultak el a hanganyagok, ahol ahhoz kaphattatok segítséget, hogy megtanuljatok leszokni a külső képekről, a külső írott, mentális, felszínes olvasásáról, a kifelé tekintésről, és erősen segítettük a befelé figyelést, a belülről meghallást, a magadban megérzést, belső érzékelésre áttanulást.

sztk-korpanorama.png

http://www.szivtudatkozpont.hu/

Minél több időt töltöttetek a hanganyag figyelemben, önmagatokra figyelve, ezzel valójában saját magatokat segítettétek, tanítottátok át észrevétlenül, mégis nagyon hatékonyan az elsődleges befelé forduló fókuszra.

Ahogy a befelé fókusz stabillá vált bennetek, magatoktól szállhattatok le sokan a poláris, külső képeket magatokon keresztül fenntartó, kiegyensúlyozó nézőpontokról, valóságelemekről.

Ekkor bizony megélhettetek többen amolyan egyedüllét érzést, érzékelést, hiszen amit addig kívülről néztél, és tartottál eltűnt, amit a megszokásból adódó hiánynak élhettél meg.

Megélhetted fájdalmasan, amolyan veszteségnek is, ha olyan elemek is eltűntek, amiket nem szerettél volna, amikhez még esetleg ragaszkodtál volna.

Ha eltűntek a valóságodból, akkor bizony nem voltak valós elemek, -akár ismerősök, akár barátok, társak, csoportok stb..- akár mennyire is azt hittétek, csupán tudattalan megszokás támasztékok, amolyan "ALIBI" elfoglaltságok, felszínes figyelem fenntartó kapcsolódások voltak, hogy ne érezzétek magatokat magatokkal egyedül.

Ami a befelé forduló figyelem fókuszba áttanulás után megmaradt, vagy újabb elemek, társak jöttek be, azok bizony már egyel valósabb, vagy éppen fontos, aktuális kapcsolódások, élethelyzetek lehettek, amik így végre helyet, TERET kaptak BENNED.

A Teret, helyet, te magad teremtetted magadnak azzal, hogy befelé mélyítettél magadon a saját figyelmeden keresztül, -amihez a hanganyagok kísérő, behúzó energetikai segítségek voltak-, így akár egy új tér is teremtődhetett köréd, vagy átkerülhettél egy újabb, kiterjedtebb, tágabb térbe, ahol újabb kapcsolódások, újabb tapasztalások várhattak rád.

Alibi-Fókusz, figyelem elterelés okai, fajtái, más néven Figyelem Elterelő Függőségek:

 

folyt.hamarosan...