Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eredettől a 8-as Női Minőségen át, a Kozmikus Teremtésig 1-2. rész Hanganyag kóstoló 3 napig

A két nyers, SzívTudat központ saját belső munka hanganyagainak részlete csak pár napig lesz fent, belekóstolónak az összegzésünkről ebben a formában, hogy el tudd dönteni, haladsz e velünk tovább vagy megállsz azon a tudatsávon és szinten amit eddig ismertél.

Zárulnak a régi sávok kapui, és újak nyílnak a helyén térben, időben, és helyen.

Ebbe a nyílásba és működési módba kapsz most bepillantást megértés és energetikai szinten. Hogyan összegzünk részleteket abból amit jelen pillanatban szülünk, amivel eddig dolgoztunk, mint forrás beszülők, cselekvő energetikai női-tudati minőségek magunkon keresztül.

Itt a játékszabályok, és energetikai alap-törvényszerűségek is változnak ismét az eddig ismertekhez képest. Tehát kérlek bármit is hallasz, és gondolsz a hanganyag kapcsán bárkiről, azt ne próbáld az eddig ismert személyiség világod keretrendszerein belül értelmezni, vagy érzelemtartalommal ellátni, mert itt minden teljesen mást jelent, minden információ, személy és név, és energia minőség említése teljesen mást szolgál, mint a 3.dimenziós személyiségek eddig ismert világában. Ami ott személyeskedés, az itt egy előhívást, és eddig ismerteknél tisztább működések megfogalmazását segítő minőség.

Nem jó, nem rossz, hanem olyan eszköz, ami a legerősebb reprezentánsa az adott témának, amit szülünk, amiben fordulunk. Tehát ha neveket hallasz, azok nem nevek, hanem a LÉNYEG a nevek mögött rejlő reprezentáns minőség. Mint ahogy sokan használják Shana Pásztor Judit minőséget is vagy tudati-lélekevolúciós húzó, kapaszkodó minőségnek (ez a jobbik eset, és a saját haladások irányát valósan segítő mód), vagy ellentartó pontnak, amikor ahhoz képest próbálják a saját bezárt személyiségvilágukat még stabilizálni, rögzíteni. Ez a saját tudati&lélekevolúciótokkal is ellentétes irány, vagyis nem segítő, előre mutató, hanem önmagatokat a jelenlegi pozíciótokat rögzítő, megerősítő, hozzáállás, ellentartás.

Azért kapsz bepillantást, hogy el tudd dönteni, (lehetőség(9), hogy kész vagy e már rá, vagy maradsz inkább az önmagára záródó mátrix struktúra rétegeken belül, amik innentől saját magukat tartják fent saját magukból, vagy emésztik fel magukat magukra zárultan.

14963-ból

3 nap a lehetőség (9) az információkba belekóstolásra (3).

Miért ennyi?

Mert a 6-s potenciál, az erő, energia oda folyik, oda áramlik amit táplálunk magunkból.

Mivel itt oktávot váltunk 7-ből a 8-ba, és ez csupán az átjáró, nem tudsz túl sokáig a két minőség között lebegve túlélni.

Az energiára ott van szükséged valósan, ahova tovább fordulsz, és nem tudsz sokáig két teret magadból fenntartani. 

Mi sem. Én sem.

Ezért aki jön az összeadódó fordulásba tovább, azok kapnak összeadódó-figyelem energiát a továbbiakban csupán, aki nem jön, sőt a szándék a hozzánk képest ellentartásban rögzítés tovább, azokból kivonódik az energiánk és kapnak lehetőséget magukban megtalálni a saját erő pontenciálukat, a saját forrásukat, a saját tudásukat előhívni.

 

2016.03.08.

Sh-SZTK

 

Hanganyagok:

 

eredet névről helyünk a térben infó 2 Hédervárnál.mp3

 

eredetnevekkel való munka összegzés 1..mp3