Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Együtt-egymásért a mátrixon túl, szabadon

2015. március 13., 8:33 · 
biztonságos kötelékben minden lehetséges...
mondjuk ez nem külső kötelék, hanem igen mély, stabil kötés... ami nem látszik, és amíg nem tudunk róla, hogy van ilyen, addig számunkra nem lesz biztonságos...
Amikor a mátrixot 10 emeletes házként láttuk meg, a folyosókat, emeleteket, szobákat mint poláris, egymásnak feszülő csoporttudati tereket, ahova kötve vannak az emberek, az akkori párom azt álmodta, hogy ő nem is volt bent a házban, hanem kívülről kapaszkodott a párkányba, és csak fél lábbal állt a mátrix-ház párkányán.. 
Hát lehet hova fokozni a mátrixon túli szabadságot.
Mondjuk szerencsés lebontani, és rendesen a lenti főbejáraton kijönni végleg, és utána lehet ilyen kis mókákat táncikálni akár kívül is, bárhogyan. 
Akkor már nem a mátrix tart és mozgat, hanem a belső magból létezel, a saját TUDAT-száladon a forrásig bekötve, hát ez az a biztonsági kötél, ami mindig megtart, bármi is történjen a mátrix lakókkal,  vagy magával a mátrixszal. Ami ugye bomlik. 
 
Ha érteni is szeretnéd, mi a mátrix, miért hasonlítjuk egy 10 emeletes panel házhoz, a hanganyagokat itt hallgathatod meg róla:
 
(katt a címre)
 
Az első képet, amit beszültünk róla, itt találod:
(katt a címre)
 

شگفت انگیزترین رقص والس بر روی دیوارهای شهر اوکلند کالیفرنیابه کارگاه آموزشی شهروندیار بپیوندید

Közzétette: ‎کارگاه آموزشی شهروندیار‎ – 2014. október 3.