Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hamis Tanítók, Guruk HAMIS KORONA Kollektív Struktúra bontó kóddal rövidre zárva, kioldva. Te meddig tartod még fent, és mivel?

HAMIS TANÍTÓK HAMIS KORONA Kollektív Kóddal végérvényesen bontódhat.

6_ferfi_hamis_korona--1-.jpg

Na most itt van az évkörről évkörre kirakott csillagállás szerinti galaktikus töri elcsúszás kollektív program mintánk, aminek itt lent a földi síkú sztorijainkban egy az egyben ugyan azt játsszuk le, szintén évről évre, körről körre..

olvassuk el, mire is emlékeztetnek minket minden évben újra:

 

Inspirációt adta, a most aktuális csillaghatás információ:

Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok

október 21., 7:00 ·

2016. október 21.

A hamis tanítók leleplezése…

Egy igen érdekes csillaghatás lép életbe október 20. és 24. között, még továbbra is a Boötes csillagkép alakzata felől, ezúttal Izar csillagtükrén keresztül.

Egyik oldalról benne van a tudás ereje, a tudás hatalma és a tudás öröme is, mint energia. Jelzi azt, hogy az illető kapcsolatba lépett az Életfa valamely fényörvényével, és fokozatosan tanulja és élni kezdi azt a tudást, amit az megjelenít. Ezen keresztül egyfajta erőre, hatalomra tesz szert.

Ugyanakkor Izar tükrében megmutatkozhat egy nagyon speciális elcsúszás és a tudás hatalmával való visszaélés egy jellegzetes formája, ami igen nagy kárt okozott már sok ember életében, múltjában és jelenében.

Izar csillaga, Melchizedek égi alakjának szolár-csakráját ékesíti, és egy olyan problematikát jelenít meg, amikor a férfi kígyólény, mint tanító a tanítványait érzelmileg magához láncolja, sőt nagyon sokszor szexuálisan is kíván hatni rájuk, hogy az erejét, a tudásfölényéből származó hatalmát megélje és kiterjessze rájuk. Amikor úgy válogatja ki a tanítványait, hogy legyenek közöttük olyan, számára kívánatos nők, akiket a tudásával elkápráztatva, egy bűvkörbe vonva egy olyan, szinte mágikus vonzerővel fon körbe, hogy ők a rajongás kábulatában önként felajánlkozzanak neki, és így szexuális jellegű hatalmi ambícióit is beteljesítheti rajtuk. Ez sajnos mind a klasszikus tudományos tanítói és a szellemi tanítói ösvényen is előfordulhat, amikor az illető spirituális mesterként, mágusként, alkímistaként „Cipollai” (Thomas Mann – Mario és a varázsló) precizitással manipulálja a számára izgalmas és meghódítani vagy uralni kívánt embereket.

Ez bizony egy rendkívül komoly elcsúszás a férfi kígyó ösvényen, amely sok áldozatot követelt és követel ma is, mert az így körbefont emberek legtöbbször nagyon nehezen ébrednek a kábulatból és nincs erejük kiszakítani magukat e mágikus vonzás bűvköréből.

Ugyanakkor ezek a napok, mintha egy segítséget adó ébresztőszignált küldenének ki a térbe, hogy egyrészt kimenekítsék a szellemi útjukon ilyen jellegű csapdába került embereket. Másrészt, hogy elszámoltassák az elbukott tanítókat is, szembesítve őket a tudás hatalmával való visszaélésük bűnével, mely által azonnali hatállyal ki is zárulnak a tényleges Tudás Csarnokából, és már csak egy olyan világban bolyonghatnak, amelyet a saját egójuk vagy spirituális egójuk színezett köréjük díszes tévképzetek és hamis részinformációk mázából. …

A Melchizedek Lélek kinyilatkozatása szerint most rendkívüli szigorral csap le a hazug tanítókra és a „hamis prófétákra”, akiket emlékeztetni kíván arra az Isteni alapigazságra, hogy a Tudás mindig a Teremtőnél van és az a Teremtőé.

Nekik pedig, mint az egyik tanító nemzetség képviselőinek csak kölcsönadta, és rájuk bízta azon meghatalmazással, hogy adják azt tovább azzal a kizárólagos szándékkal, hogy a tudás minden szikrájával segítsék az Isteni teljességből kiszakadt, attól elszakadt, távolra került létezőket visszajutni a Forráshoz a tudás kulcsai által.

Mindezek tükrében érdemes éberen figyelni a jelekre ezekben a napokban, és ha vannak olyanok, akik ismerik és megtapasztalták az elmondottakat, használják ezt a csillagkaput a gyógyulásuk és elszakadásuk megvalósításához!

Sok erőt, alázatot és kristálytiszta élettükröket kívánunk mindenkinek egy nagy felszabadulással a végén!

Namasté

Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Drágáim!

Magam részéről már a galaktikusban is meguntam a sztorit, majd itt lent eszméletlen sokszor újra lejátszottuk, és még mindig ebben futunk.. még mindig.

EGÉSZEN EDDIG!

ITT A VÉGE!

A HAMIS KORONA struktúra bontó kód, bizony ennek az egész sztorinak már a legvége, összegző kiíró kódjai, ami a TELJES MÁTRIXOT összesítve bontja.

Nem részekben, hanem az egésznek az összesítő kiíró kódja!

Két éve még így isnpiráltalak:

Judit Shana Pásztor megosztotta Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok fényképét.

2014. október 23. ·

még egy megosztás mára...

amit szintén csak akkor ossz innen, tőlem kérlek tovább, ha hozzárakod a jegyzetemet is, mert különben nem fogja azt a célt elérni amiért megosztom!

Innentől csak az olvassa, aki velem együtt halad tudatosságban, és tudja, hogy Ő maga választhatja meg belső szándékból kiindulva azt, hogy mit hogyan ÉL MEG, és mit hogyan dolgoz fel magában.

Amikor egy ilyen energetikájú információval találkozunk évről évre, menetrendszerűen, és mindig nyomatékkal ott van benne az az INFORMÁCIÓ, hogy 

"ez igen nehéz, fájdalmas időszak, de nagy és fájdalmas munkával kidolgozhatjuk magunkból ezeket a nagyon súlyos, nehéz terheteket, amiket cipelünk... stb..." 

akkor bizony annak a kedves társunknak aki ezt évről évre, ugyan ezzel az energetikával osztja meg, és újra és újra évről évre megerősít ebben a fájdalmasságban benneteket, akkor igen nagy a felelőssége, hogy miben is tart titeket megrekesztve, mit sugall nektek minden évben, körről körre, és Ti magatok is mikben tartjátok magatokat így benne, és teremtitek magatokból újra és újra ugyan azt, hogy megélhessétek ezt a fájdalmas, nehéz munkával kimunkálható minőséget, amit így sosem fogtok elhagyni, hisz magatok tartjátok fent, saját magatok számára, és rakjátok oda magatoknak évről évre, magatoknak.

Miközben valójában ezt egész évben cipeled magadban, és bizony egész évben éled, és megéled, minden pillanatban, és bizony minden nap és minden pillanatban egyre többet hagyhatsz el ebből az érzelemtest fájdalom mintázatból és teszed is valójában.

Viszont amikor ebbe így behúzod a figyelmedet, és jól felerősíted akkor viszont újra töltöd te magad fel a saját érzelem tested ezzel a fajta információval és érzéstartalommal.

Sőt, mivel ez már a duális, spirituális szint, ami ugyan úgy kettősségben van még benned, de bizony sokkal nagyobb hullám amplitúdóval, nagyon mélynek megélve mindig odarakott elcsúszás mintát, annak áldozati,  vagy másik oldalról bűntudati fájdalmát, te magad vagy a bioáramköre, te magad vagy a bio-érzelem hullám generátora ennek, hogy évről évre újra feltöltésre kerüljön. Mondjuk ki bátran, bizony a duális, spirituális érzelem-hullám oldozgatók, gyógyítgatók, sokkal nagyobb mennyiségben, és sokkal nagyobb érzelem kilengés amplitúdóval teremtik be évről évre számunkra ugyan azokat a mintákat egyelőre, és aztán élik meg, és működtetik tudattalanul annak a harmadik dimenziós jelen élet kicsinyített, kissé kifordult, de valójában ugyan azt a programját. 

Miközben már réges rég enélkül is létezhetnél.

Ez egy játék(bújócska), egy elme és spirituális önvizsgálati személyiség játék és érzelem függőség.

És ha már a bújócska fogalom mostanában egyre többet felmerül, ideje lesz kiraknom egy újabb kollektív struktúra bontó kódunkat. Még pedig a Nő-Férfi érzelem-hullám kiegyensúlyozó, kiegyenlítő, semlegesítő "katamarán"  kollektív struktúra kódot.

Ma már olyan energiákban vagyunk és olyan tudatosságban, hogy amire rárakjuk a figyelmünket, akár pár perc alatt is áttranszformálódhat.

Miért nem tesszük még sem ezt?

Mert az elme fenntartani akar, az elme el akarja játszani, hogy haladunk, és hogy dolgozunk magunkon.

Vajon mit csinálnál ha nem ezt csinálnád?

Mit tennél, mivel foglalnád el magad ha nem ezt teremtenéd magad magadnak évről évre újra és újra.

Meddig fogod játszani és ezt teremteni?

Amíg meg nem érted, fel nem ismered most itt a jelen életedben, hogy mi helyett működteted ezt, és tartod fent.

Csak ennyi.

Ha meg van a megértés, felismerés, akkor jöhet a leszokás erről a fajta pótcselekvésről, erről a fajta érzelem szokásról, ha már unod.

Ha nem unod még, ha még magadnak nincs belőle eleged, akkor termelni fogd magadnak, mert az neked jó, ezt te szereted, és ezt akarod működtetni.

Csak ne áltasd magad...

Légy magaddal őszinte, és fogadd el...

Na ez után jöhet majd valami új ennek a helyére, ha elengeded.

Mi lehet ehelyett ÚJ?

Ez a legizgalmasabb és legfelszabadítóbb része, amit senkitől nem fogsz kívülről olvasni, mert ezt magadból fogod előhívni, ami a tied lesz, csak a tied és az élmény és ehelyett téged betöltő, kitöltő, feltöltő minőség is csak a tied lesz, egyedien.

Ez a te saját belső lélekeszenciád lesz, ami a te belső szer-elem minőséged lesz magadból magadnak.

A szer-elem minőség pedig bármilyen energia lehet, amire neked egyedien szükséged van, azt fogod előhívni és az fog kitölteni.

Ennyi... :)

szeretettel

Judit Shana Pásztor

 

És ma itt a jelenben, 2016.10.24-én folytatom:

Drágáim!

Magam részéről már a galaktikusban is meguntam a sztorit, majd itt lent eszméletlen sokszor újra lejátszottuk, és még mindig ebben futunk, még mindig.

EGÉSZEN EDDIG!

ITT A VÉGE!

A HAMIS KORONA struktúra bontó kód, főleg mára már a Teljes Felemelkedett családi energiám a Krisztusi felettes Énnel, valójában a Krisztusi energia Teljes összeolvadásával a FEHÉR Lángban, Fehér Kozmikus Tűz energiában, bizony ennek az egész sztorinak már a legvége, összegző kiíró kódjai, ami a TELJES MÁTRIXOT összesítve bontja, égeti le, füstöli el. Ez annyira önmagát lebontó mintázat legmagasabb oktávja, hogy maga a Teljes Melek Metatron, Melchizedek Rend, az Életfa, a Férfi Kígyó tanító, a férfi ágas teljes tudás, összeolvadva a a Krisztusi energia legmagasabb szintjével egyben saját magát bontja ki, a 3-4.dimenziós mentális struktúrából, amihez a kibontó, lebontó kódokat is összesítve, összegezve, sűrítve megkaptuk hozzá. remélem érthető, hogy kik bontják maguk miatt?

Ugye?

Ti pedig segítséget kaptok, hogy mi van helyette, hova kötődhettek át, és segítséget és kísérést kaptok ahhoz is, hogyan váljatok a folyamatban tudatossá. 

Nem részekben, hanem az egésznek az összesítő kiíró kódja által bontódik! nem győzőm nyomtaékosítani


Tehát szíveim, teljesen felesleges immár bolyongni tovább a részekben,

akár bontogatni egyik oldalon, majd a másik oldalon újra teremtgetni, hisz nem ismeritek az eredeti sztorit, és nem látjátok át egyben.

Mikor bontódsz ki téves mentális hitrendszerekből, az maga a hamis korona részeinek bontogatása,

na de mikor ezzel egy időben beviszed a gyerkőcöt az iskolába, amit ma lebontottál, azt másnap a gyermeked visszaépíti.


Majd azt sem veszitek észre, hogy ismét bontasz hitrendszereket a hamis koronából, majd másnap az éppen kedvenc gurud kurzusából tartasz másoknak tanfolyamot.

Ez ugyan az, egyik nap bontasz, majd másnap visszaépíted.

Remélem érthető, hogy ezért

KAPTUK MEG IMMÁR KOZMIKUS SZINTRŐL

a végleges mátrix lebontó kódokat, mert magatoktól magatokat részekben sosem fogjátok kihámozni belőle.

És ezért kaptuk meg, szültük be azt is, hogy mi van helyette, és hova kötődhet át a tudatotok helyette.

Tehát most ismét egyben, egészen a kiinduló gyökérpontig a hamis korona képződményt bonthatjátok, tehát már nem csak figyelgetitek az egyedi elcsúszásaitokat benne, és ostorozzátok magatokat, vagy másokat, akiket szerintetek ezzel lehetne címkézni, hanem bontjuk egyben az egészet, és majd az energiák szépen teszik a dolgukat mindenkinél egyedileg, attól függően milyen bekötései, egyéni sztorijai voltak benne. ezzel egy időben kezd el szokni erősen a gondolatot, hogy ez az oktatási rendszer sem marad így meg, és ne táplálj oda tovább a gyermekeden keresztül, ne teremtsd vele, általa újra, hisz már azt is tudjuk mi van helyette, legfeljebb számodra hiányoznak még egy az információk, mert eddig mással voltál elfoglalva.
 

És, hogy ne kelljen keresgélnek a Hamis Korona információkat, innen is egyből elérheted, és ezzel a tudatosság lendülettel ha van kedved hozzá is láthatsz:

 

 

6_ferfi_hamis_korona--1-.jpg

 

 Hamis Korona Kód (Myriel-Anita által felmondva)

 Hamis korona Kód felmondás után testi tünet megbeszélés

 

 Összeadódott Fehér Tűzzel Hamis Korona Kód felmondva 

 

A Fehér Tűzzel felmondott Hamis Korona előtt, ha még nem hallgattad volna meg a Fehér Tűz, Lángok, Fehér Rend Papság összeolvadás hanganyagot, akkor azt javaslom előtte hallgasd meg, és abban az energiában, utána, azzal a megértéssel dolgozz a Hamis Korona bontó kódokkal.

 Fehér TŰZ, Fehér rend Papság Összeolvadás

 

Emlékeztetlek az adok-kapok áramlásodra, magad miatt, hogy első sorban az energetikai és információs megosztás, visszacsatolás számunkra közösen, kollektíven a legértékesebb,

vagy bármilyen cselekvő, segítő hozzájárulásod a munkánkhoz csatlakozva,

esetleg eredet szinten a helyedre állva,

vagy ha más nincs akkor, a pénzügyi eszközeidet is befektethetett, átfordíthatod, átcsoportosíthatod ide, amilyen mértékben képes vagy magadból átértékelni, kivonni a régi rendszeredből, az új életedbe.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

teutacohaful - Give fasciculus cost-containment, candida, records?

2019.02.24 07:53

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

iruravox - If educational trolley encoding unresponsive, plasmapheresis.

2019.02.24 05:22

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/