Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

8. Fehér TŰZ, Fehér rend Papság Összeolvadás HANGANYAG és Serafis Bey Felemelkedett Mester(Sanat Kumara minőség)

 

 

 

Shana Hanganyag:

Fehér TŰZ, Fehér Rend Papság Összeolvadás 

 

feher-rend-papsag-ebreszto.jpg

 

 

Ezt a szintet és lépést Serafis Bey Felemelkedett mester kíséri veletek:

Szerafisz Bey – Felemelkedés lángja

Szerafisz Bey a Negyedik Fénysugár Lordja, a felemelkedés fehér sugarának Alfája és Omegája. Ennek a fénysugárnak a tisztasága spirituális fejlődéshez , a kozmikus tudatosságba való felemelkedéshez és fénytest aktiváláshoz alkalmazható. 

 

 

27. Serapis Bey, The Master Of The Ascension Temple

27. Serapis Bey, a Mennybemondó templom
27. Serapis Bey, a Mennybemondó templom
Ki a leszedett mester, Serapis Bey?

Mi a felemelkedés?
Mi a felemelkedés útja?
Mit kell tenni az embereknek a felemeléshez?
Mi a karma és dharmája a felemelkedéshez?
Elizabeth Clare próféta, aki Serapis Bey?
Serapis Bey az egyik kedvenc felemelkedett mestere. Ő a lázadó templom hierarchiája Luxorban , Egyiptomban, és nagy tudósként ismert.
Serapis Bey a szeretett mester, aki fegyelmez bennünket a felemelkedés kezdeményezéseiben .Mi a felemelkedés?
A felemelkedés az Isten tudatosságának felgyorsulása bennünk és visszatérés a lény fehér tüzes magjához . A keresztények azt nevezik, hogy a mennybe kerülnek, és a buddhisták azt mondják, hogy belép a parinirvana, a nagy lélek felszabadítása. Ez valóban felszabadulás. Szabadságunk az újjászületés köréből és szabadságunkból a saját karmájunkból.
Mi a kapcsolat a Serapis Bey és a felemelkedés között?
Serapis Bey Isten fia, aki Isten sok fia és leánya által jött a földre, akit az a Dániel könyvében, mint a napok õsi éve említ. Az ókori napok Sanat Kumara, a hét szent Kumaras egyik, akik a Venus bolygó hét sugarának mesterei.
Serapis Bey megtestesült Atlantiszon, mint a felmentő templom főpapja. Atlantisz elsüllyedését megelőzően arra irányult, hogy a felemelõ láng középpontját Luxorba, Egyiptomba helyezze, és ott építse fel az éteri síkban található templomot.
Serapis Bey tanítása gyakorlati kezdeményezés a tisztaság útján, annak érdekében, hogy megértsük, hogyan tudjuk felvenni a felemelkedést ebben az életben a Krisztus hét sugarán.
Serapis szerint:
A jövő az, amit csinálsz, még akkor is, ahogyan a jelenlegi az, amit csináltál. Ha nem tetszik, Isten megteremtette a módját, hogy megváltoztasd, és az út a felemelõ láng áramlásainak elfogadása révén történhet.
Tényleg azt gondolom, hogy az a tudatosság, hogy visszatérhetünk Istenhez ebben az életben, olyasmi, amit sokan nem. Mások tévesen gondolják fel; úgy gondolják, hogy a hit egyszerű kimondásával vagy a Jézus Krisztus nevével való vallomással automatikusan a mennyek udvarába kerülnek.
Sajnos ez nem így van, mert a Nagy Törvény megköveteli, hogy egyensúlyozzuk a törvény minden apróságát és apróságát - és ez a törvény a karma törvénye. Ezért Isten biztosította számunkra a reinkarnáció útját, amely által a lélek újra és újra megteszi a lelket, hogy végül bizonyítsa a szeretet törvényét és újraegyesüljön az élő Istennel.
Serapis azt tanítja, hogy a felemelkedés útja a szeretet útja . Azt mondja, hogy a szeretet és a szerelem álma teljesült. Tehát tudjuk, hogy ez a szeretet útja a tisztaság útjához vezet.
A felemelkedési láng és a gerinccsakra alapja
a gerinchám csakra A felemelkedés lángja megfelel a gerincosztagúakra . A fehér csakra az Anya energiájának fókuszpontja, amelyet a hinduk Kundalini istennőnek neveznek.Bármi is legyen az anyánk lángja, ez az energia felemelkedése az élet koronájába és a harmadik szemébe a caduceus cselekvésen keresztül, amely bűn, betegség és halál fölötti birtoklását és végső legyőzését adja. Keleten Ramakrishna Jézus Krisztust tekintette Nagy joginak, Isten Fiainak. És igazából azért volt, mert elsajátította a csakrák energiáit.
Emlékszem, amikor egy keresztény egyházból jöttem ki, amikor csak egy tinédzser voltam, és éreztem, hogy a Szentlélek jelenléte leereszkedik rám. Hirtelen nagyon intenzív tudatosságom volt: "Miért, fel kell lépnem ebben az életben?" Tudtam, hogy Isten azt mondta nekem, hogy a lelkemnek vissza kell térnie hozzá, hogy soha többé ne menjen ki. Ekkor kezdtem folytatni a felemelkedés útját, ahogy Keleten és Nyugaton tanítanak.

Az Ascension Temple Retreat Over Luxor
A keresésem végül megtalálta Serapis Bey mester, a felemelkedés negyedik sugara khánját és a Luxorban való visszavonulását. Ebben a Nílusi menedékben a felemelkedés lángjának középpontjában áll. A világ minden táj
áról és minden vallástól való felemelkedésre jelöltek felkérést kapnak arra, hogy éber testükben juthassanak e visszavonulásra, míg éjszaka alszanak. A Serapis által adott képzés az Alfa és Omega fehér fény legmagasabb fegyelmének képzése az Isten létének hét központjában.
Azt gondolhatja, hogy a felemelkedés valami a múlté, vagy hogy csak Jézus Krisztus vagy Mária Anya volt, de valójában sok modern szent van, akik felemelkedtek. Az egyik ilyen szent a XXIII. János pápa; egy másik, Saint Thérèse of Lisieux. Cabrini anya felemelkedett, és így Mary Baker Eddy is.
Azok, akik felmentek, minden kontinensről és minden valláson keresztül jöttek, és mindenki elérte a felemelkedést a szeretet tudományain keresztül .
Mint Serapis Bey mondja,
A magasabb tudatosságra való felemelkedés kezdeményezései csak a szeretet által hordozhatók meg, a szív és a lélekkel tele az Istennel, a nagy Gurunak szeretettel, hogy véget ér, az emberiség ciklusainak vége öntudat.

Az az emberi tudat, melyet Serapis Bey beszél, Isten emberi energiájának minősítése az emberi elme tökéletlenségével és annak korlátozásával.
Karma és a Felemelkedés egyensúlyának követelménye
A Serapis azt tanítja nekünk, hogy rendelkezésünkre áll a mai felmentés, amellyel csak a karma 51 százaléka szükséges egyensúlyba hozni a felemelkedés megkezdését. A fennmaradó 49 százalékot kiegyensúlyozhatjuk a felemelkedéstől a belső síkoktól.
Korábban szükség volt arra, hogy a felemelkedést megelőzően egyensúlyozzuk karma 100 százalékát. Ez azt jelentette, hogy az energia minden erejét, minden törvényt és apró részletet - minden olyan energiát, amelyet Isten adta nekünk az első materiális megtestesülésünk óta - kiegyensúlyozottnak és fényvisszaverőnek kellett lennie. Minden félelem és kétség, minden gyűlölet, minden életen át tartó minden téves cselekedetnek ki kellett egyensúlyoznia a Szentlélek lángja által.
Most, az Aquarian korban, a törvény nagy kegyelmének engedménye van, amely szerint 51 százalék elégséges megnyilvánulás. És így a Szentlélek és az Úr Jézus Krisztus kegyelme és ajándéka révén képesek vagyunk visszatérni a szakszervezet állapotába, és ettől az egyensúlytól minden fennmaradó tartozás az élethez.
Van más követelmény a felemelkedéshez?
Igen. A legfontosabb követelmény a belső isteni terv, vagy a lélek tervének beteljesítése. Mindannyian jöttünk ki Istentől egy különleges küldetéssel, egy különleges cél a földön, hogy tudós legyen, hogy művész legyen, hogy miniszter legyen szent. Bármi is legyen, eleget kell tennünk ennek a hívásnak, és sokszor megköveteli a megtestesülések számát.
A mai földi lelkek, akik előrehaladtak a Krisztus útjában és hívásában, már teljesítették e belső terv nagy részét, és így keressék a nagy újraegyesítés útját. Ezt az Istennel való újraegyesítést szeretett Yogananda és mesterek, Sri Yukteswar és Lahiri Mahasaya, Babaji és Mataji tanították.
A felemelkedés egyéb követelményei között a három alsó test, az eterikus, a mentális, az érzelmi és a fizikai testek hármas lángjainak és összehangolásának egyensúlya, hogy tiszta kalászok legyenek a Szentlélek lángjához .
Milyen követelményeket támaszt Serapis Bey a tanítványai?
Serapis Bey megkérdezi mindannyiunk legfőbb kérdését:
Mennyire szeretsz - mennyire nagy a szerelmed? Vajon a szereteted elég nagy ahhoz, hogy áldozatot hozzon a túlélésre, az ösvényre, a Nagy Fehér Testvériség ügyére annak érdekében, hogy mások az emberiségben is megkaphassák a tanítást, a törvényt és a szeretet ígéretének teljesítésének megértését ?
E kérdéssel szemben az egyénnek vagy az önközpontú létezés régi módjaira kell visszavezetnie, vagy az önzőség bűzeiből kell jönnie, és a Lélek szárnyával, a szerelem szárnyával, amely az adott győzelem.

Serapis Bey Mester 7. dimenziós beavatás

Csatornázta: Michelle Eloff ©
2005. március 2, Johannesburg, Dél-Afrika
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Letöltési link:

http://www.mediafire.com/file/dzy79zk4lo0d8kw/Seraphis_Bey_7D.mp3

 

"....Szeretteim, ahogy mindnyájan az igazságotokon belül vagytok tartva és támogatva a tudatosságotok felemelésében a 7. dimenzióba, szintén segítve vagytok, hogy elengedjétek magatokból az alacsonyabb vibrációkat a 7 fő csakrán keresztül, a tudatosság négy testén keresztül, ami megkötve tart titeket az alacsonyabb földi tudatosságban. Serapis Bey Mester előre fog lépni, hogy elvigyen mindnyájatokat a fény integrálásának ezen utazásán keresztül. Teljesíteni fogja a felemelkedés folyamatát veletek,...."

 

a teljes anyagot itt érhetitek el:

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/serapis-bey-mester-7.-dimenzios-beavatas.html

 

szeretettel

 

Shana

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.